TNG
Fördomsfri rekrytering och bemanning inom bank och finans med TNG

Finansrekrytering med fokus på compliance

Med TNG rekryterar och hyr du in specialister och chefer inom finans och bank. Vi hittar rätt kompetens med vår fördomsfria rekryteringsmetodik.

Vi hittar rätt medarbetare inom bank- och finanssektorn

Rekrytering och interim inom bank och finans är något vi på TNG arbetat länge med. Vi vet att banksektorn ställer höga krav på compliance och konfidentialitet. Men också att de hett eftertraktade talangerna och specialisterna går att nå – med moderna och fördomsfria rekryteringsverktyg, aktivt talent marketing-arbete och välutbildade rekryteringskonsulter.

Bland våra kunder finns många banker, försäkringsbolag och fondföretag. Våra seniora rekryterare har god insikt i finansvärlden och välutvecklade rutiner för att hantera rekryteringsprocesser med hög sekretess och snabba tillsättningar när ni behöver hyra in bankpersonal och finansexperter. Vi tillsätter löpande roller som penningtvättsanalytiker, AML-specialister, leasing- och finansieringsspecialister och analytiker till storbanker och finansinstitut.

Varför anlita TNG för rekrytering inom finans?

 • Specialanpassade assessment-tester för alla sökande där vi mäter kandidatens numeriska och verbala kompetens, liksom avgörande personliga egenskaper.
 • En fördomsfri och kompetensbaserade rekryteringsprocess med seniora rekryterare som har stort fokus på compliance för att säkerställa att ingen diskriminering sker.
 • Utökad bakgrundskontroll där vi belyser ekonomiska och juridiska frågor samt att den aktuella kandidaten är den hen utger sig för att vara.

Kom igång idag!

Kunder vi samarbetar med just nu

För att tillsätta de mest lämpade konsulterna och medarbetarna vid rekrytering inom finans och bank arbetar TNG med fördomsfri och datadriven rekrytering.

Objektiva och fördomsfria urval

För att tillsätta de mest lämpade konsulterna och medarbetarna vid rekrytering inom finans och bank arbetar vi med fördomsfri kompetensbaserad rekrytering. Det handlar om att definiera vilka kompetenser som krävs för att lyckas i tjänsten, eller på banken i stort, och därefter bedöma dessa genom hela rekryteringen. Alla sökande till våra lediga finansjobb får göra specialanpassade arbetspsykologiska tester utvalda och anpassade efter den bank- eller finansroll som ska tillsättas. Här tittar vi bland annat på kandidatens numeriska och verbala kompetens.

Våra tester, i kombination med andra väl valda urvalsmetoder i vår datadrivna rekrytering, gör att vi hittar de kandidater som är bäst lämpade för jobbet. Vi gör helt enkelt en objektiv bedömning av det som spelar roll för tjänsten. Det ger alla sökande samma förutsättningar att påvisa sin potential och kompetens, något som också bygger förtroende för ert Employer Brand.

TNG är ett auktoriserat rekryteringsföretag - tryggt när du anlitar oss för rekrytering och bemanning inom bank och finans

Rekrytering eller search?

TNG tar alltid ett helhetsansvar för din rekrytering. Här ingår en kompetensanalys, inkluderande talent marketing, digital annonsering, social spridning med hög räckvidd, sökningar i vårt Talent Network, samt fördjupad bakgrundskontroll, tester, referenstagning och garanti.

Vissa roller inom finans kan vara mer utmanande än andra att tillsätta. Då rekommenderar vi vår searchtjänst TNG Insight Search™. Här arbetar våra researcher med avancerade söklicenser och moderna verktyg för att samla och analysera kvalitativ och kvantitativ talangdata. Insikterna från searcharbetet används i nära samarbete med dig som uppdragsgivare för att finkalibrera och optimera kandidatpitchen, sökord, kravprofil och sökvägar.

Oavsett val av rekryteringstjänst får du som kund en modern och effektiv helhetslösning, där TNG hittar de bäst matchade kandidaterna. Med vår searchtjänst bidrar vi dessutom med värdefulla insikter till er talangstrategi och stärker ert employer brand framåt.

Rekrytering och bemanning inom finans med hög regelefterlevnad - TNG

Trygghet vid rekrytering och interim

Oavsett om du anlitar oss för rekrytering eller tillsättning av interimskonsulter får du med TNG en auktoriserad partner med hög regelefterlevnad och starkt fokus på compliance. Det innebär att vi delar på ansvaret för att urvalet sker enligt gällande lagar och regler.

Självklart vårdar vi också noggrant ert employer brand och är medvetna om att ni verkar i en förtroendebransch. Med kandidater som många gånger också kan vara potentiella kunder som ni självklart vill erbjuda bästa tänkbara kandidatupplevelse. När du anlitar TNG för rekrytering och konsultuthyrning inom finans kan du därför vara trygg i att era kandidater bemöts och hanteras fördomsfritt och rättvist. Något som säkrar upp er affär långsiktigt.

På SEB lägger vi stor vikt vid kandidatupplevelse. På det här sättet kunde vi redan från början filtrera kandidater utifrån kompetens och personlighet. Det gjorde att ingen sökande behövde tillbringa onödig tid i rekryteringsprocessen. En annan fördel från vår sida var att vi blev presenterade för ett färre antal – men bättre matchade – kandidater för varje enskild roll.

– Maria Moberg, SEB
Rekrytering och bemanning inom finansbranschen - kontakta TNG

Hur kan vi hjälpa dig?

Vill du veta mer om hur TNG kan hjälpa dig med rekrytering, interim och bemanning inom finansbranschen? Lämna dina kontaktuppgifter och beskriv vilken typ av roll du söker så blir du strax uppringd. Vi ser fram emot att höra från dig!

Rekrytera inom finans i Stockholm

Behöver du rekrytera personal inom finans i Stockholm? Då har du hittat rätt. Vårt fysiska kontor hittar du ett stenkast bort från köpcentret Westfield Mall of Scandinavia. Här arbetar våra seniora rekryteringskonsulter med att rekrytera och hyra ut talanger och specialister till finans- och banksektorn. 

Vi tar oss an alla typer av interim- och rekryteringsuppdrag i Stockholm med omnejd, och har hjälpt företag i Södertälje, Uppsala, Gävle, Norrköping och norra Sverige. 

08-219200
info@tng.se

Visa på karta

Rekrytera eller hyr finanspersonal i Örebro

På TNG i Örebro rekryterar vi finansexperter och konsulter till banksektorn. Vi sitter centralt i Örebro men arbetar i hela regionen samt Dalarna och hela Mälardalen.

Hos oss kan du få hjälp med att rekrytera talanger och specialister som alla kvalitetssäkrats via vår rekryteringsmetodik, tester och bakgrundskontroller.

 

08-21 92 00
info@tng.se

Visa på karta

Rekrytering finans i Göteborg

Behöver du medarbetare inom bank och finans i Göteborg? Hör av dig till vårt rekryterings- och interimsföretag. Vi är centralt belägna i Göteborg, men vi rekryterar även på platser runtom i västra Sverige tex i Kungälv, Mölndal, Halmstad, Landvetter, Mölnlycke, Alingsås, Borås, Lerum, ner mot Kungsbacka och Stenungsund.

Vi tillsätter löpande roller som penningtvättsanalytiker, leasingspecialist, fondadministratör, lånehandläggare och AML-specialister.

031-7612220
info@tng.se

Visa på karta

Rekrytera inom finans i Malmö

Välkommen till oss på TNG i Malmö. På vårt fysiska kontor som ligger i centrala Malmö kan du få hjälp att hitta finansroller som fondadministratörer, Fraud specialist, bolagsanalytiker, företagsrådgivare och finansieringsspecialist.

Vi erbjuder rekrytering och konsultuthyrning i hela Malmö och Skåne, som Lund, Helsingborg, Kristianstad, Ystad, Trelleborg, men även i Bromölla, Hässleholm, Ängelholm och övriga Sverige.

08-21 92 00
info@tng.se

Visa på karta

Roller inom finans som vi löpande tillsätter

 • Penningtvättsanalytiker
 • AML-specialist
 • Leasingspecialist
 • Fondadministratör
 • Lånehandläggare
 • Financial controller
 • Finansieringsspecialist
 • Controller
 • Bolagsanalytiker
 • Fraud specialist
 • Analytiker
 • Finansanalytiker
 • Företagsrådgivare

Rekommenderat för dig

Visa alla