TNG
TNG hjälper ditt företag med rekrytering och bemanning till finanssektorn

Fördomsfri rekrytering och bemanning inom bank och finans

Finansrekrytering med compliance och regelefterlevnad i fokus

Rekrytering och bemanning inom bank och finans är något vi på TNG arbetat länge med. Vi vet att banksektorn ställer höga krav på compliance och konfidentialitet – men också hur man når de hett eftertraktade kandidaterna. Vi hittar rätt ekonomikompetens och nya talanger med vår objektiva och fördomsfria rekrytering och inkluderande talent marketing. Vilket också bidrar till mångfald inom bank- och finanssektorn. 

Kontakta oss här!

TNG har lång erfarenhet av att rekryterabemanna och interim av personal inom finanssektorn. Bland våra kunder finns många banker, försäkringsbolag och fondföretag. Våra seniora rekryterare har god insikt i finansvärlden och välutvecklade rutiner för att hantera rekryteringsprocesser med hög sekretess och snabba tillsättningar när ni behöver hyra in personal. Rätt rekrytering inom finans helt enkelt.

Vi vet att bra bankpersonal och finansexperter går att nå – med moderna och fördomsfria rekryteringsverktyg, aktivt talent marketing-arbete och välutbildade rekryterare. Vi rekryterar löpande penningtvättsanalytiker, AML-specialister, leasing- och finansieringsspecialister och analytiker till storbanker och finansinstitut.

När TNG rekryterar inom finans får du alltid:

  1. Specialanpassade assessment-tester för alla sökande där vi bland annat tittar på kandidatens numeriska och verbala kompetens, liksom avgörande personliga egenskaper.
  2. En fördomsfri och kompetensbaserade rekryteringsprocess med seniora rekryterare som har stort fokus på compliance för att säkerställa att ingen diskriminering sker.
  3. Utökad bakgrundskontroll  där vi belyser ekonomiska och juridiska frågor samt att den aktuella kandidaten är den hen utger sig för att vara. Något som är speciellt viktigt när medarbetaren ska arbeta inom finans, bank eller försäkring.

Finansjobb vi rekryterar just nu

kvinna ler mellanöstern svensk rekrytera och hyr konsulter inom finans med TNG - specialister på fördomsfri rekrytering

Objektiva och fördomsfria urval

För att tillsätta de mest lämpade konsulterna och medarbetarna vid rekrytering inom finans och bank arbetar vi med fördomsfri kompetensbaserad rekrytering. Det handlar om att definiera vilka kompetenser som krävs för att lyckas i tjänsten, eller på banken i stort, och därefter bedöma dessa genom hela rekryteringen. Alla sökanden till våra lediga finansjobb får göra specialanpassade arbetspsykologiska tester utvalda och anpassade efter den bank- eller finansroll som ska tillsättas. Här tittar vi bland annat på kandidatens numeriska och verbala kompetens.

Våra tester, i kombination med andra väl valda urvalsmetoder i vår fördomsfria rekrytering, gör att vi hittar de kandidater som är bäst lämpade för jobbet. Vi gör helt enkelt en objektiv bedömning av det som spelar roll för tjänsten. Det ger alla sökande samma förutsättningar att påvisa sin potential och kompetens, något som också bygger förtroende för ert varumärke.

TNG är ett auktoriserat rekryteringsföretag - tryggt när du anlitar oss för rekrytering och bemanning inom bank och finans

Trygghet vid rekrytering och bemanning

När du anlitar TNG får du en auktoriserad partner med hög regelefterlevnad och starkt fokus på compliance. Under en konsulttillsättning eller en rekrytering delar vi på ansvaret för att urvalet sker enligt gällande lagar och regler.

Med vår fördomsfria kompetensbaserade rekryteringsmetod ökar möjligheterna att rätt kandidat väljs, samtidigt som risken för diskriminering minskar. Samtidigt vårdar vi noggrant ert employer brand och är medvetna om att ni verkar i en förtroendebransch.

På SEB lägger vi stor vikt vid kandidatupplevelse. På det här sättet kunde vi redan från början filtrera kandidater utifrån kompetens och personlighet. Det gjorde att ingen sökande behövde tillbringa onödig tid i rekryteringsprocessen. En annan fördel från vår sida var att vi blev presenterade för ett färre antal – men bättre matchade – kandidater för varje enskild roll.

– Maria Moberg, SEB
Rekrytering och bemanning inom finans med hög regelefterlevnad - TNG

Dina kandidater är våra kunder

Vi vet att kandidaterna många gånger också kan vara era kunder  som ni vill vårda och bibehålla. Därför tar vi ett helhetsgrepp och är måna om kandidatupplevelsen vid rekrytering inom bank och finans.

Vårt kompetensbaserade arbetssätt bidrar till att vi många gånger hittar rätt finans- och banktalanger som annars skulle bli blivit bortvalda på felaktiga grunder som ålder, kön, ”fel” skola eller bakgrund. Ni får istället de bäst lämpade medarbetarna – med rätt potential för er affär.

Rekrytering och bemanning inom finansbranschen - kontakta TNG

Hör av dig!

Vill du veta mer om hur TNG kan hjälpa dig med rekrytering, interim och bemanning inom finansbranschen? Lämna dina kontaktuppgifter och beskriv vilken typ av roll du söker så ringer vi upp!

Boka möte direkt!

Här kan du som vill veta mer hur vi kan hjälpa dig med rekrytering, bemanning och interim inom bank och finans boka ett möte direkt med en av våra rekryterare.

Boka möte här!

Rekrytera inom finans i Stockholm

Behöver du rekrytera personal inom finans i Stockholm? Då har du hittat rätt. Vårt fysiska kontor hittar du ett stenkast bort från köpcentret Westfield Mall of Scandinavia. Här sitter våra affärsansvariga rekryterare, konsultchefer och researchers. Samtliga med flera års erfarenhet inom rekrytering, bemanning och att hyra ut finansexperter i Stockholm.

Vi tar oss an alla typer av rekryteringsuppdrag i Stockholm med omnejd, och har hjälpt företag i Södertälje, Uppsala, Gävle, Norrköping och norra Sverige.

 

Rekrytera personal inom finans i Stockholm
Rekrytera inom finans i Stockholm

Stockholm

Pyramidvägen 7
169 56 Solna
  08-219200

Rekrytera personal inom finans i Örebro

Örebro

Kungsgatan 8
702 11 Örebro
  08-21 92 00

Rekrytera eller hyr finanspersonal i Örebro

Saknar du kompetens inom finans och är i behov av ett bra rekryterings- och bemanningsföretag i Örebro?

På TNG i Örebro arbetar flera affärsansvariga rekryterare och researchers varje dag som hjälpt många företag och organisationer att hitta finansspecialister till sina team. Vi rekryterar och hyr även ut personer inom finans till orter som Västerås, Hallsberg, Eskilstuna, Katrineholm, Kumla, Munksjö, Karlskoga, Degerfors, Kopparberg och Arboga.

 

Rekrytera personal inom finans i Örebro

Rekrytera inom finans i Göteborg

Behöver du medarbetare inom bank och finans i Göteborg? Hör av dig till vårt rekryterings- och bemanningsföretag. Vi är centralt belägna i Göteborg, men vi rekryterar även på platser runtom Kungälv, Hisingen, Mölndal, Hamstad, Landvetter, Mölnlycke, Alingsås, Borås, Lerum, ner mot Kungsbacka och Stenungsund.

Vi tillsätter löpande roller som penningtvättsanalytiker, leasingspecialist, fondadministratör, lånehandläggare och AML-specialister.

 

Rekrytera inom finans i Göteborg
Rekrytera inom finans i Göteborg

Göteborg

Östra Hamngatan 16
411 09 Göteborg
  031-7612220

Rekrytera inom finans i Malmö

Malmö

Nordenskiöldsgatan 24
211 19 Malmö
  08-21 92 00

Rekrytera inom finans i Malmö

Välkommen till oss på TNG i Malmö. På vårt fysiska kontor som ligger i centrala Malmö kan du få hjälp att hitta finansroller som fondadministratörer, Fraud specialist, bolagsanalytiker, företagsrådgivare och finansieringsspecialist.

Vi erbjuder rekrytering och konsultuthyrning i hela Malmö och Skåne, som Lund, Helsingborg, Kristianstad, Ystad, Trelleborg, men även i Bromölla, Hässleholm, Ängelholm och övriga Sverige.

 

Rekrytera inom finans i Malmö