TNG

Jag vill hitta nya medarbetare!

Fördomsfri rekrytering och bemanning inom bank och finans

Finansrekrytering med compliance och regelefterlevnad i fokus

Rekrytering och bemanning inom bank och finans är något som vi på TNG arbetat länge med. Vi vet att banksektorn ställer höga krav på compliance och konfidentialitet, men också hur man når de hett eftertraktade kandidaterna. Vi hittar rätt ekonomikompetens och nya talanger med vår objektiva och fördomsfria rekrytering och inkluderande talent marketing, vilket också bidrar till mångfald inom bank- och finanssektorn. Våra seniora rekryterare har god insikt i finansvärlden och välutvecklade rutiner för att hantera rekryteringsprocesser med hög sekretess, och snabba tillsättningar när ni behöver hyra in personal.

TNG har lång erfarenhet av att rekrytera, bemanna och hyra ut personal inom finanssektorn och bland våra kunder finns många banker, försäkringsbolag och fondföretag. Vi vet att bra bankpersonal och finansexperter går att nå, med moderna och fördomsfria rekryteringsverktyg, aktivt talent marketing-arbete och välutbildade rekryterare.

Under året har vi bland annat hjälpt till att rekrytera medarbetare som penningtvättsanalytiker, AML-specialister, leasing- och finansieringsspecialister och analytiker till storbanker och finansinstitut.

Söker du själv nytt jobb? Se alla lediga jobb inom bank, finans och ekonomi!

3 skäl att välja TNG när du behöver rekrytera inom bank och finans

 1. Arbetspsykologiska tester

  Du får sökanden som genomfört specialanpassade assessment-tester. I testerna kan vi t ex titta på kandidatens numeriska och verbala kompetens, liksom avgörande personliga egenskaper.

 2. Hög regelefterlevnad

  Vår fördomsfria kompetensbaserade rekryteringsprocess och seniora rekryterare har stort fokus på compliance för att säkerställa att ingen diskriminering sker.

 3. Alltid utökade bakgrundskontroller

  Vi utför en extra faktacheck och belyser ekonomiska och juridiska frågor. Detta är speciellt viktigt när medarbetaren ska arbeta inom finans, bank eller försäkring.

Objektiva och fördomsfria urval

För att tillsätta de mest lämpade konsulterna och medarbetarna för rekrytering inom finans och bank arbetar vi med fördomsfri kompetensbaserad rekrytering. Det handlar om att definiera vilken kompetens som krävs för att lyckas i tjänsten, eller på banken i stort, och att därefter bedöma dessa genom hela rekryteringen. Alla sökanden till våra lediga finansjobb får göra specialanpassade arbetspsykologiska tester utvalda och anpassade efter den bank- eller finansroll som ska tillsättas. Här tittar vi bland annat på kandidatens numeriska och verbala kompetens.

Våra tester, i kombination med andra väl valda urvalsmetoder i vår fördomsfria rekrytering, gör att vi hittar de kandidater som är bäst lämpade för jobbet. Vi gör helt enkelt en objektiv bedömning av det som spelar roll för tjänsten. Det ger alla sökande samma förutsättningar att påvisa sin potential och kompetens, något som också bygger förtroende för ert varumärke.

Vi vet att kandidaterna många gånger också kan vara era kunder – som ni vill vårda och bibehålla. Därför tar vi ett helhetsgrepp och är måna om kandidatupplevelsen vid rekrytering inom bank och finans. Vårt kompetensbaserade arbetssätt bidrar till att vi många gånger hittar rätt finans- och banktalanger som annars skulle bli blivit bortvalda på felaktiga grunder som ålder, kön, ”fel” skola eller bakgrund. Ni får istället de bäst lämpade medarbetarna – med rätt potential för er affär.

Följer lagar och regler

Under en konsulttillsättning eller en rekrytering delar vi på ansvaret för att urvalet sker enligt gällande lagar och regler. Som kund till TNG kan du vara trygg med att vi har en hög regelefterlevnad och starkt fokus på compliance. Med vår fördomsfria kompetensbaserade rekryteringsmetod så ökar möjligheterna att rätt kandidat väljs medan risken minskar för att diskriminering sker. Vi är mycket måna om att vårda ert employer brand och är medvetna om att ni verkar i en förtroendebransch.

För att ytterligare kvalitetssäkra vårt urval av bank- och finanskandidater genomför vi utökade bakgrundskontroller. Att anställa är en stor investering och det är dyrt att rekrytera fel. Därför är vår övertygelse att det är bättre att ha all information som behövs på bordet. Våra bakgrundskontroller belyser ekonomiska och juridiska frågor och säkerställer att den aktuella kandidaten verkligen är den hen utger sig för att vara.

Hyr-först tjänst

Vi kan hjälpa dig med rekrytering och personaluthyrning dvs bemanning inom bank och finans på hel- eller deltid. Vi skapar lösningar med konsulter som kan anpassas efter dina arbetstoppar på dag-, vecko- och månadsbasis. Dessutom erbjuder vi en så kallad ”Hyr-först”-tjänst när du är osäker på ditt långsiktiga personalbehov.

Några jobb inom finans och bank vi nyligen tillsatt

 • Penningtvättsanalytiker
 • Fraud specialist
 • Fondadministratör
 • Leasingspecialist
 • Finansieringsspecialist
 • Analytiker

 

 • Bolagsanalytiker
 • Företagsrådgivare
 • Rådgivare
 • Lånehandläggare
 • AML-specialister

JAG VILL HA HJÄLP ATT HITTA MEDARBETARE TILL FINANSBRANSCHEN!

Fyll i formuläret, så hör vi av oss idag.