TNG
TNG är ett bemanningsföretag och rekryteringsföretag som finns centralt Malmö och hjälper företag rekrytera fördomsfritt.

Bemannings- och rekryteringsföretag i Malmö och Skåne

Välkommen till TNG Malmö!

TNG är det bemannings- och rekryteringsföretag i Malmö och region Skåne som alltid sätter kompetensen först eftersom vi rekryterar och bemannar fördomsfritt. Det bidrar inte bara till en hållbar och lönsam affärsverksamhet. Utan ökar även mångfalden på din arbetsplats, då vi jobbar objektivt och alltid inkluderar arbetspsykologiska screeningtester när vi rekryterar. Hör av dig så berättar vi mer!

Vi sitter centralt i Malmö och har seniora rekryterare, dedikerad konsultchef, researchers och kundansvariga på plats. Tillsammans bidrar vi till näringslivet i Öresundsregionen.

Vårt rekryteringsföretag hjälper dig när du behöver förstärka ditt team under arbetstoppar, eller när du söker en samarbetspartner för personalrekrytering i Malmö och Skåne med omnejd, såsom Helsingborg, Lund, Landskrona, Kristianstad, Höör, Trelleborg och Ystad, liksom Bromölla, Ängelholm, Hässleholm samt övriga Sverige.

Fördomsfri rekryteringsprocess

Vi är specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning och har erfarenhet av att rekrytera och bemanna både ledare och specialister inom ekonomi-, finans-, HR-, administration-, sälj-, marknads- och kundserviceavdelningar. Hos oss sitter också våra specialister inom teknikrekrytering på TNG Tech, TNG IT Digital som arbetar med IT-support och tjänster inom digital utveckling samt TNG Lead som är specialister på modern och hållbar chefsrekrytering.

Rekryteringsföretag Malmö & Skåne

Vad kul att du hittat till oss på TNG i Malmö och Skåne! Lämna gärna dina kontaktuppgifter så hör jag av mig inom kort.

Anna Nydahl, regionchef TNG Malmö – rekryteringsföretag i Malmö och Skåne

Anna Nydahl
0709-809757

Nordenskiöldsgatan 24, 211 19 Malmö

08-219 200
info@tng.se

Rekryteringsföretag i Malmö som hjälper företag med fördomsfri rekrytering av kvalificerad personal - TNG
Tjänster inom rekrytering

Har du svårt att hitta tid för rekrytering och vill helst bara ha din nya medarbetare på plats så snabbt och enkelt som möjligt? En person med kvalitetssäkrad kompetens, hög motivation och potential att göra ett riktigt bra jobb? Låt då TNG ta hand om din rekrytering – så att du istället kan fokusera på ditt dagliga arbete.

JAG VILL REKRYTERA!

TNG är ett rekryteringsföretag i Malmö som hjälper företag med bemanning och konsultuthyrning i hela Skåne och Öresund
Tjänster inom bemanning

Behöver du hyra personal vid föräldraledighet, överbelastning, sjukskrivning, uppsägning eller vid förstärkning med specialister för att klara deadline under ett viktigt projekt? Oavsett vilket löser TNG din bemanning på heltid eller deltid! Du får en ”keeper” som hjälper dig när du verkligen behöver och bidrar till din affär.

JAG VILL HYRA KONSULTER!

Få mer information!

Hör av dig idag så berättar vi gärna mer om hur vi kan hjälpa dig med rekrytering, bemanning och konsultuthyrning i Malmö och Skåne.

Lediga jobb hos TNG - ett rekryteringsföretag i Malmö som är specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning

Söker du jobb i Malmö eller Skåne?

Då har du kommit rätt! Hos oss hittar du lediga jobb inom många olika kompetensområden och med vår tjänst följ din ansökan får du löpande återkoppling var du befinner dig i din rekrytering.

TNG är ett auktoriserat rekryteringsföretag

Auktoriserat rekryteringsbolag

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag. Auktorisationen ges av Kompetensföretagen, en arbetsgivare- och branschorganisation för personaluthyrnings- och rekryteringsföretag som ingår i Almega och är medlem i Svenskt Näringsliv.

Detta innebär att du känna dig trygg när du anlitar oss för rekrytering och bemanning, samt att våra konsulter täcks av gällande kollektivavtal när du hyr in personal via oss.

Exempel på tjänster som vårt rekryteringsföretag tillsatt i år

JOBB INOM EKONOMI OCH HR

Ekonomichef, controller, HR-specialist, rekryterare, ekonomiassistent, redovisningsekonom, administratör, receptionist, HR-specialist, HR-chef.

JOBB INOM TEKNIK OCH IT

IT-utvecklare, IT-tekniker, IT-support, projektledare, utvecklingsingenjör, produktionsingenjör, processingenjör, UX-specialist,  javautvecklare, teknisk säljare, androidutvecklare, säkerhetsspecialister, javaprogrammerare, algoritm-utvecklare, logistiker, inköpare, supply chain expert, inköpschef, mekanikkonstruktör.

JOBB INOM MARKNAD OCH FÖRSÄLJNING

Account Manager, säljchef, säljare, teknisk säljare, marknadsassistent, content specialist, produktchef, webbredaktör, marknadschef, innesäljare, marknadskoordinator och digital marknadsförare.

JOBB INOM ADMINISTRATION OCH KUNDTJÄNST

Administratör, kundtjänstmedarbetare, assistent, receptionist, kundtjänstpool, växelansvarig, handläggare, logistikkoordinator, koordinator.

CHEFSJOBB

Affärsutvecklingschef, verksamhetschef, redovisningschef, regionchef, CFO, HR-chef, logistikchef, Supply Chain Manager, personalchef, teknisk chef, marknadschef, interimschef inom många olika branscher och områden.

Boka möte direkt!

Här kan du som vill veta mer om våra tjänster inom rekrytering och bemanning boka ett möte direkt med en av våra kundansvariga säljare i Malmö.

Är du jobbsökare och har frågor om lediga eller sökta jobb? Kontakta istället din rekryterare!

Hitta till TNG – din bemannings- och rekryteringsbyrå i Malmö!

Laddar karta...