TNG
TNG är ett bemanningsföretag och rekryteringsföretag som finns centralt Malmö och hjälper företag rekrytera fördomsfritt.

Rekryteringsföretag i Malmö

Rekrytera och hyr personal i Malmö och Skåne

Med en fördomsfri och datadriven rekrytering hjälper vårt rekryteringsföretag verksamheter inom alla branscher i Malmö, Skåne och södra Sverige att hitta rätt personal som bidrar till en lönsam affär. Vi rekryterar kostnadseffektivt, med fokus på fakta och kompetens, inte magkänsla. Det bidrar till ökad mångfald och innovation på din arbetsplats. Vill du veta mer? Hör av dig! 

Vårt auktoriserade rekryteringsföretag har en stark vilja att göra skillnad och bidra till framgång i våra kunders affär. Därför arbetar vi dagligen med fördomsfri rekrytering, så att vi lyckas rekrytera rätt medarbetare till ditt företaget. Personal som kommer igång snabbt, är kvalitetssäkrade och har rätt motivation att göra ett riktigt bra jobb.

Vi hjälper dig med kompetensförstärkning lokalt när du behöver växa ditt team eller ersätta en medarbetare som ska sluta. Våra branschkunniga seniora rekryterare och researchers hjälper dig med hela rekryteringar, eller delmoment som sourcing, urval eller kandidatattraktion.

Tillsammans arbetar de med rekrytering inom HR, marknad, sälj, inköp, IT, logistik, administration, finans och ekonomi. Vårt rekryteringsföretag i Malmö har också specialiserat sig på teknik- och ingenjörsrekrytering med TNG Tech, IT-rekrytering med TNG IT Digital samt chefsrekrytering. Givetvis arbetar vi också lokalt med bemanning och interim.

Med TNG Syd som rekryteringspartner får du:

  1. Snabbt, kostnadseffektivt och datadrivet rätt medarbetarna utifrån dina förutsättningar och affär
  2. Erfarna och branschkunniga rekryterare
  3. En rättvis kandidathantering som återspeglas positivt på ditt employer brand
  4. En trygg partner som är auktoriserad, följer kollektivavtal och vars metodik minskar risken för felrekryteringar

Vi rekryterar just nu i Skåne och syd-Sverige

Anna Nydahl, regionchef TNG Malmö – rekryteringsföretag i Malmö och Skåne

 

Hör av dig!

Hej! Kul att du besöker oss på TNG Syd. Anna Nydahl heter jag och är regionchef på vårt rekryteringsföretag i Malmö och Skåne.

Behöver du hjälp att rekrytera eller hyra medarbetare i Malmö eller södra Sverige så kontakta mig direkt på 0709-809757mejla eller lämna din information. Du är också alltid välkommen till vårt kontor på Nordenskiöldsgatan 24 i centrala Malmö.

Rekryteringsföretag i Malmö med lokal närvaro

Branschkunskap, lokal närvaro

TNG Syds kontor ligger i centrala Malmö, men vi arbetar i hela Skåne och södra Sverige. Vi har utvecklat rätt digitala lösningar och Rectech-verktyg för att kunna arbeta geografiskt obundet. Det innebär att vi, utöver att rekrytera till näringslivet i Öresundsregionen, också rekryterar till företag i Helsingborg, Lund, Landskrona, Kristianstad, Höör, Trelleborg, Eslöv, Svedala, Bromölla, Ängelholm, Hässleholm och Ystad.

Vi har också ett rekryteringsteam som rekryterar och hyr ut interimskonsulter i Olofström, Sölvesborg, Karlhamn, Ljungby, Markaryd, Tingsryd, Växjö, Älmhult och Åseda.

TNG är ett rekryteringsföretag i Malmö som erbjuder tjänster inom rekrytering, bemanning, Second Opinion och utbildning

Rekryterar ni inhouse?

Arbetar ni inhouse med rekrytering i Malmö, men vill ha ett rekryteringsbolag som hjälper till med kvalitetssäkring är vi på TNG rätt partner för er! Med vår tjänst Second Opinion gör vi objektiva kompetensbedömningar av interna eller externa kandidater för att säkerställa att ni rekryterat rätt.

Vi erbjuder också rekryteringsutbildningar och kurser inom fördomsfri kompetensbaserad rekrytering, intervjuteknik och kandidatattraktion. Utbildningarna finns som öppna digitala kurser eller så kan vi kostnadseffektivt skräddarsy företagsutbildningar på plats hos er eller digitalt.

Boka möte direkt!

Här kan du som vill veta mer om våra tjänster inom rekrytering, interim och bemanning boka ett möte direkt med en av våra rekryterare i Malmö.

Boka möte här!

Rekryteringsföretag i Malmö som arbetar med fördomsfri rekrytering och bemanning - TNG

Söker du jobb i Malmö, Skåne eller södra Sverige?

Då har du kommit rätt! Hos oss hittar du lediga jobb i hela Skåne och södra Sverige. Vi samarbetar med spännande företag som behöver nya medarbetare inom många olika kompetensområden. Söker du jobb via TNG så får du löpande återkoppling i realtid på din ansökan med vår tjänst följ din ansökan. Bra eller hur?

TNG är ett rekryteringsföretag som hjälper företag i Mlamö och Skåne att rekrytera talanger

Exempel på roller löpande rekryterar

Jobb inom ekonomi och HR

Ekonomichef, controller, HR-specialist, rekryterare, ekonomiassistent, redovisningsekonom, administratör, receptionist, HR-specialist, HR-chef.

Jobb inom teknik, IT och inköp

IT-utvecklare, IT-tekniker, IT-support, projektledare, utvecklingsingenjör, produktionsingenjör, processingenjör, UX-specialist,  javautvecklare, teknisk säljare, androidutvecklare, säkerhetsspecialister, javaprogrammerare, algoritm-utvecklare, logistiker, inköpare, programmerare, supply chain expert, supply chain specialist, produktionsplanerare, mekanikkonstruktör.

Jobb inom marknad och försäljning

Account Manager, säljchef, säljare, teknisk säljare, marknadsassistent, content specialist, produktchef, webbredaktör, marknadschef, innesäljare, marknadskoordinator och digital marknadsförare.

Jobb inom administration och kundtjänst

Administratör, kundtjänstmedarbetare, assistent, receptionist, kundtjänstpool, växelansvarig, handläggare, logistikkoordinator, koordinator.

Chefsjobb

Affärsutvecklingschef, verksamhetschef, redovisningschef, regionchef, CFO, HR-chef, logistikchef, Supply Chain Manager, personalchef, inköpschef, teknisk chef, marknadschef, interimschef inom många olika branscher och områden.

Hitta till ditt rekryteringsföretag i Malmö!

Laddar karta...

… psst! Visste du att TNG finns i hela Sverige?

Ja, tack vare digitala lösningar och verktyg är vi geografiskt obundna och hanterar rekryteringsuppdrag i hela landet. Självklart är du också varmt välkommen att besöka något av våra fysiska kontor. Utöver Malmö hittar du vårt rekryteringsföretag i Stockholm, GöteborgÖrebro och Kopparberg.