TNG
TNG är ett rekryteringsföretag i Malmö som rekrtyerar och hyr ut personal datadrivet och fördomsfritt

Rekryteringsföretag i Malmö – specialister på fördomsfri rekrytering och interim

Rekrytera och hyr personal i Malmö och Skåne

Med en fördomsfri och datadriven rekrytering hjälper vårt rekryteringsföretag verksamheter inom alla branscher i Malmö, Skåne och södra Sverige att hitta rätt personal som bidrar till en lönsam affär. Vi rekryterar kostnadseffektivt, med fokus på fakta och kompetens, inte magkänsla. Det bidrar till ökad mångfald och innovation på din arbetsplats. Vill du veta mer? Hör av dig! 

Vårt auktoriserade rekryteringsföretag har en stark vilja att göra skillnad och bidra till framgång i våra kunders affär. Därför arbetar vi dagligen med fördomsfri rekrytering, så att vi lyckas rekrytera rätt personal till ditt företag. Resultatet blir medarbetare som snabbt kommer igång, är kvalitetssäkrade och har rätt motivation att göra ett riktigt bra jobb.

Vi hjälper dig med kompetensförstärkning lokalt när du behöver växa ditt team eller ersätta en medarbetare som ska sluta. Våra branschkunniga seniora rekryterare och researchers hjälper dig med hela rekryteringar. Liksom delmoment som sourcing, urval eller kandidatattraktion.

Tillsammans arbetar de med rekrytering inom HR, marknad, sälj, inköp, IT, logistik, administration, finans och ekonomi. Dessutom har vårt rekryteringsföretag i Malmö också specialiserat sig på teknik- och ingenjörsrekrytering med TNG Tech, IT-rekrytering med TNG IT Digital samt chefsrekrytering. Givetvis arbetar vi också lokalt med bemanning och interim.

Med TNG som rekryteringsföretag får du:

  • Snabbt, kostnadseffektivt och datadrivet rätt medarbetarna utifrån dina förutsättningar och affär
  • Erfarna och branschkunniga rekryterare som arbetar nära dig som kund
  • En rättvis kandidathantering som återspeglas positivt på ditt employer brand
  • En trygg partner som är auktoriserad och följer kollektivavtal och vars metodik minskar risken för felrekryteringar

Kom igång idag!

TNG har ett brett utbud av olika tjänster inom rekrytering

Våra tjänster

TNG är ett rekryteringsföretag i Malmö och Skåne som arbetar med datadriven och fördomsfri rekrytering, bemanning och interim

Fördomsfritt och datadrivet – det ger resultat

På TNG är vi specialister på fördomsfri kompetensbaserad rekrytering, bemanning och interim. För dig som kund innebär det att du får ett rekryteringsföretag som arbetar fördomsfritt och strukturerat. Hela vägen från datadrivna opartiska kompetensurval, arbetspyskologiska tester och anonymiserade ansökningar. Till inkluderande talent marketing, transparent kandidatåterkoppling och kvalitetssäkring.

Resultatet? Fler och bättre sökande och därmed bättre matchade kandidater till din arbetsplats. Samtidigt som du tillsammans med oss bidrar till ökad mångfald och innovation – och långsiktigt en mer hållbar arbetsmarknad.

TNG är ett rekryteringsföretag i Malmö som erbjuder tjänster inom rekrytering, bemanning, Second Opinion och utbildning

Branschkunskap, lokal närvaro

Från TNG Syds kontor ligger i centrala Malmö, men vi arbetar i hela Skåne och södra Sverige. Vi har utvecklat rätt digitala lösningar och Rectech-verktyg för att kunna arbeta geografiskt obundet. Detta innebär att vi, utöver att rekrytera till näringslivet i Öresundsregionen, också rekryterar till företag i hela Sydsverige. Exempelvis i Helsingborg, Lund, Landskrona, Kristianstad, Höör, Trelleborg, Eslöv, Svedala, Bromölla, Ängelholm, Hässleholm och Ystad.

Dessutom det har vi ett rekryteringsteam som rekryterar och hyr ut interimskonsulter i Olofström, Sölvesborg, Karlhamn, Ljungby, Markaryd, Tingsryd, Växjö, Älmhult och Åseda. Kort sagt: vi hjälper dig där du behöver!

Rekryteringsföretag i Malmö med lokal närvaro

Stöd vid rekrytering inhouse

Arbetar ni inhouse med rekrytering i Malmö, men vill ha ett rekryteringsbolag som hjälper till med kvalitetssäkring? Då är TNG rätt partner för er! Med vår tjänst Second Opinion gör vi objektiva kompetensbedömningar av interna eller externa kandidater för att säkerställa att ni rekryterat rätt.

Har ni behov av kompetensutveckling så erbjuder vi rekryteringsutbildningar och kurser. Exempelvis inom fördomsfri kompetensbaserad rekrytering, intervjuteknik och kandidatattraktion. Utbildningarna finns som öppna digitala kurser eller så kan vi kostnadseffektivt skräddarsy företagsutbildningar på plats hos er eller digitalt. Målet är att kursdeltagarna ska få med sig konkreta verktyg och metoder för att lyckas ännu bättre med sin rekrytering.

Våra specialistområden

Kunder vi jobbar med i Malmö och Skåne just nu

Kontakta TNG - ditt rekryteringsföretag i Malmö och Skåne som rekryterar och hyr personal fördomsfritt och datadrivet

Hur kan vi hjälpa dig?

Hej! Kul att du besöker oss på TNG Syd. Behöver du hjälp att rekrytera eller hyra medarbetare i Malmö eller södra Sverige? Lämna dina uppgifter så ringer någon av våra rekryteringskonsulter upp inom kort.

TNG är ett rekryteringsföretag och bemanningsföretag i Malmö. Via oss hittar du lediga jobb och konsultuppdrag i hela Skåne!

Söker du jobb i Malmö, Skåne eller södra Sverige?

Då har du kommit rätt! Hos oss hittar du lediga jobb i hela Skåne och södra Sverige. Vi samarbetar med spännande företag som behöver nya medarbetare inom många olika kompetensområden. Du ansöker snabbt och enkelt, utan personligt brev. Därefter kan du med vår tjänst ”följ din ansökan” i realtid följa din ansökan och få löpande återkoppling. Bra eller hur?

Hitta till TNG – ditt rekryteringsföretag i Malmö!

Laddar karta...

… psst! Visste du att TNG finns i hela Sverige?

Ja, tack vare digitala lösningar och verktyg är vi geografiskt obundna och hanterar rekryteringsuppdrag i hela landet. Självklart är du också varmt välkommen att besöka något av våra fysiska kontor. Utöver Malmö hittar du vårt rekryteringsföretag i Stockholm, GöteborgÖrebro och Kopparberg.

Exempel på roller vi rekryterar i Malmö och Skåne

Jobb inom ekonomi och HR

Ekonomichef, controller, HR-specialist, rekryterare, ekonomiassistent, redovisningsekonom, administratör, receptionist, HR-specialist, HR-chef.

Chefsjobb

Affärsutvecklingschef, verksamhetschef, redovisningschef, regionchef, CFO, HR-chef, logistikchef, Supply Chain Manager, personalchef, inköpschef, teknisk chef, marknadschef, interimschef inom många olika branscher och områden.

Jobb inom marknad och försäljning

Account Manager, säljchef, säljare, teknisk säljare, marknadsassistent, content specialist, produktchef, webbredaktör, marknadschef, innesäljare, marknadskoordinator och digital marknadsförare.

Jobb inom administration och kundtjänst

Administratör, kundtjänstmedarbetare, assistent, receptionist, kundtjänstpool, växelansvarig, handläggare, logistikkoordinator, koordinator.

 

Jobb inom teknik, IT och inköp

IT-utvecklare, IT-tekniker, IT-support, projektledare, utvecklingsingenjör, produktionsingenjör, processingenjör, UX-specialist,  javautvecklare, teknisk säljare, androidutvecklare, säkerhetsspecialister, javaprogrammerare, algoritm-utvecklare, logistiker, inköpare, programmerare, supply chain expert, supply chain specialist, produktionsplanerare, mekanikkonstruktör.

Rekommenderat för dig

Visa alla