TNG

Bemannings- och rekryteringsföretag i Malmö och Skåne

Välkommen till TNG Malmö!

Vi är ett unikt bemannings- och rekryteringsbolag i Malmö som även tillsätter tjänster i Helsingborg, Lund, Landskrona, och andra platser i region Skåne och södra Sverige. Vi ser bortom det uppenbara och vet att fördomsfri rekrytering är möjlig – allt för att du ska få en hållbar och lönsam affärsverksamhet.

Vi sitter centralt i Malmö (faktiskt granne till Malmöhus) och har seniora rekryterare, dedikerad konsultchef, researchers och kundansvariga på plats. Tillsammans bidrar vi till näringslivet i Öresundsregionen.

Vårt rekryteringsföretag hjälper dig när du behöver förstärka ditt team under arbetstoppar, eller när du söker en samarbetspartner för personalrekrytering i Malmö och Skåne med omnejd, såsom Helsingborg, Lund, Landskrona, Kristianstad, Höör, Trelleborg och Ystad, liksom Bromölla, Ängelholm, Hässleholm samt övriga Sverige.

Fördomsfri rekryteringsprocess

Vi är specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning och har erfarenhet av att rekrytera och bemanna både ledare och specialister inom ekonomi-, finans-, HR-, administration-, sälj-, marknads- och kundserviceavdelningar. Hos oss sitter också våra specialister inom teknikrekrytering TNG Tech och TNG IT Digital som arbetar med IT-support och tjänster inom digital utveckling.

Rekryteringsföretag Malmö & Skåne

Vad kul att du hittat till oss på TNG i Malmö och Skåne! Lämna gärna dina kontaktuppgifter så hör jag av mig inom kort.

Anna Nydahl, regionchef TNG Malmö – rekryteringsföretag i Malmö och Skåne

Anna Nydahl
0709-809757

Malmöhusvägen 1, 211 18 Malmö

08-219 200
Maila oss

Tjänster inom rekrytering

Har du svårt att hitta tid för rekrytering och vill helst bara vill ha din nya medarbetare på plats så snabbt och enkelt som möjligt? En person med kvalitetssäkrad kompetens, hög motivation och potential att göra ett riktigt bra jobb? Låt då TNG ta hand om din rekrytering – så att du istället kan fokusera på ditt dagliga arbete.

JAG VILL REKRYTERA!
Tjänster inom bemanning

Behöver du hyra personal vid föräldraledighet, överbelastning, sjukskrivning, uppsägning eller vid förstärkning med specialister för att klara deadline under ett viktigt projekt? Oavsett vilket löser TNG din bemanning på heltid eller deltid! Du får en ”keeper” som hjälper dig när du verkligen behöver och bidrar till din affär.

JAG VILL HYRA KONSULTER!
TNG är ett auktoriserat rekryteringsföretag

Auktoriserat rekryteringsbolag

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och våra konsulter trivs verkligen på TNG. När du hyr in personal täcks våra konsulter dessutom av gällande kollektivavtal.

Lediga jobb hos TNG - ett rekryteringsföretag i Malmö som är specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning

Söker du jobb i Malmö eller Skåne?

Då har du kommit rätt! Hos oss hittar du lediga jobb inom många olika kompetensområden och med vår tjänst följ din ansökan får du löpande återkoppling var du befinner dig i din rekrytering.

Exempel på tjänster som vårt rekryteringsföretag tillsatt i år

JOBB INOM EKONOMI OCH HR

Ekonomichef, controller, HR-specialist, rekryterare, ekonomiassistent, redovisningsekonom, administratör, receptionist, HR-specialist, HR-chef.

JOBB INOM TEKNIK OCH IT

IT-utvecklare, IT-tekniker, IT-support, projektledare, utvecklingsingenjör, produktionsingenjör, processingenjör, UX-specialist,  javautvecklare, teknisk säljare, androidutvecklare, säkerhetsspecialister, javaprogrammerare, algoritm-utvecklare, logistiker, inköpare, supply chain expert, inköpschef, mekanikkonstruktör.

JOBB INOM MARKNAD OCH FÖRSÄLJNING

Account Manager, säljchef, säljare, teknisk säljare, marknadsassistent, content specialist, produktchef, webbredaktör, marknadschef, innesäljare, marknadskoordinator och digital marknadsförare.

JOBB INOM ADMINISTRATION OCH KUNDTJÄNST

Administratör, kundtjänstmedarbetare, assistent, receptionist, kundtjänstpool, växelansvarig, handläggare, logistikkoordinator, koordinator.

Få mer information!

Hör av dig idag så berättar vi gärna mer om hur vi kan hjälpa dig med rekrytering, bemanning och konsultuthyrning i Malmö och Skåne.

Boka möte direkt

Här kan du som vill veta mer om någon av våra tjänster inom rekrytering och bemanning boka ett möte direkt med en av våra kundansvariga säljare i Malmö.

Är du jobbsökare och har frågor om lediga eller sökta jobb? Kontakta istället din rekryterare!

Hitta till TNG – din bemannings- och rekryteringsbyrå i Malmö!

Laddar karta...