TNG

Lediga jobb Teknik / Ingenjörsjobb

Se alla lediga jobb
Bildvy
  • Lista
  • Boxar
  • Bildvy

Problem?

Något som inte fungerar med din ansökan eller de tester du gör? Hör av dig direkt till din rekryterare eller maila oss på info@tng.se

Teknik / Ingenjörsjobb

Teknik- och ingenjörsjobb via TNG Tech

Ingenjörer och tekniker kan du idag hitta inom alla branscher. Det är ett yrke som blandar teori och praktik på ett smidigt vis. Resultatet av en ingenjörs arbete kan vara allt från ett hus till ett läkemedel, en bro eller ett nytt sätt att tänka.

Har du rätt tekniska kunskaper och gillar att skapa nya lösningar eller effektivisera produktion, så bör du överväga en karriär som ingenjör och söka våra lediga ingenjörsjobb och teknikjobb på TNG Tech just nu.

Vad är en ingenjör?
Det som binder samman alla ingenjörer mellan olika yrken är att de alla arbetar med teknisk utveckling. Som ingenjör kan du till exempel arbeta med att ta fram en ny produkt, arbeta vidare på en befintlig eller göra produktionen av en produkt mer strömlinjeformad.

Som ingenjör kan du också jobba med att förbättra arbetsmiljön för dem som jobbar med produktionen, göra produktionen mer miljövänlig eller kvalitetssäkra produkten själv. Inom yrket kan du även arbeta med försäljning, marknadsföring, inköp och logistik.

Letar du efter lediga jobb som ingenjör så är det till din fördel om är kreativ, analytiskt lagd och är duktig på att kommunicera i både tal och skrift.

Olika roller för ingenjörer
Idag är det vanligt för många ingenjörer att arbeta i projekt där ingenjören själv kan vara projektledare. Utanför sina vanliga arbetsuppgifter faller det då på ingenjören att planera och samordna projektet, se till att uppsatta mål möts och upprätthålla tidsplanen.

Beroende på vilket yrkesområde så kan ingenjören ha olika titlar. Några vanliga är konstruktör där ingenjören tar fram och utvecklar produkter, produktionsingenjör som har som ansvar att effektivisera produktionskedjan samt rollen som utvecklingsingenjör. Där ligger ansvaret i att säkerhetsställa att varje produkt utvecklas efter de kravs som ställs.

Andra vanliga ingenjörsjobb är civilingenjör, tekniker, mekanikingenjör, kemiingenjör, materialstyrare, produktionstekniker och processingenjör.

Är du intresserad av att jobba inom teknik eller som ingenjör? Skicka oss din spontanansökan så hör vi av oss när vi får in nya intressanta techjobb. Vi matchar alla nya ansökningar mot alla nya jobb.

Vill du rekrytera ingenjörer vetenskapligt och med fakta och metod i fokus så kontakta oss idag på TNG Tech.