TNG

Skicka in en spontanansökan och ditt CV

Gör en spontanansökan idag!

Hittade du inget jobb som passade dig just nu? Skicka då gärna in en spontanansökan och ditt CV till oss på TNG. Vi jobbar aktivt med att tipsa dig om kommande lediga jobb som du sedan kan söka.

spontanansokan_process

Efter att ha skickat in en spontanansökan kommer du att få en e-post där du verifierar ditt konto, samt väljer ett lösenord för inloggning i vår kandidatportal. Ta gärna lite extratid och komplettera din profil med att fylla på och gradera relevanta kvalifikationer och yrkesroller eftersom vi aktivt matchar våra lediga jobb mot dessa.

Ju mer information du ger oss via din kandidatportal desto större chans har vi att hitta ett jobb som passar dig och som hjälper din karriär framåt.

Ett extra plus är att du inte behöver ladda upp ett nytt CV när du sedan hittar ett jobb. Följ bara länken vi skickar nästa gång så söker du jobbet enkelt!

Lycka till önskar alla vi rekryterare på TNG!

Hur går det till när du söker jobb?

När du söker jobb via oss på TNG kan du antingen rekryteras åt en av våra kunder eller bli konsult och anställd av oss. Urvalet sker alltid fördomsfritt där vi ger alla sökande samma chans. Det innebär att vi ser bortom din CV, ålder, bakgrund, namn och kön. Det som är viktigast för oss är din kompetens och potentialen att prestera hos din framtida arbetsgivare. Hos oss går det snabbt att söka och du kan alltid själv följa varje steg din ansökan tar.

NYFIKEN? BRA! KLICKA VIDARE OCH HITTA ALLA VÅRA JOBB.