TNG
söka jobb fördomsfritt man kvinna leende

Sök jobb fördomsfritt och rättvist med TNG

Sök jobb enkelt utan att drabbas av fördomar!

Att söka jobb är sällan enkelt. Och inte blir det lättare när beslut sker bakom stängda dörrar hos arbetsgivare och rekryteringsbolag . Otydliga rekryteringsprocesser med bristande återkoppling riskerar att sänka även den mest motiverade jobbsökaren. Så på TNG har vi valt att vända på alltihop och ge dig en fördomsfri rekryteringsupplevelse. Sök ditt nya jobb idag! 

När du söker jobb via TNG så sätter vi din kompetens, motivation och potential i centrum. Inte hur du ser ut, din ålder, ditt namn eller vilket nätverk du har. Istället är vi nyfikna på dina färdigheter och vill ha fakta framför gissningar och magkänsla. Eftersom magkänsla bygger på personliga antaganden, fördomar och gissningar och kan svärta ner mer än lyfta fram din kompetens.

Skillnaden på att tro och veta

För visst är det trist att bli bortvald för att någon tror saker om dig. Att du kommer begära en för hög lön eller inte klara av arbetsuppgifterna. Antaganden om att du har för mycket erfarenhet, inte kan pendla eller flytta dit jobbet finns. Fördomar helt enkelt!

Samtidigt är det ju trist att lägga en massa tid på att söka jobb, och sedan inte få någon förklaring till hur kandidaterna väljs ut eller om du var nära att bli kallad till intervju. Samtidigt som du fortsätter att vantrivas på ditt jobb eller räkna dagarna som är kvar med A-kassa.

Samma möjligheter för alla att glänsa

Vi på TNG tycker att du förtjänar en rättvis och transparent rekryteringsupplevelse! En upplevelse där du får jobbet för att just du uppfyller tjänstens krav och kommer göra bästa jobbet på plats. Där du kan trivas och utvecklas. Och inte för att du skrev snyggast CV, har gått på en fin skola eller är si eller så många år gammal.

Hos oss blir din ansökan positivt mottagen och din kompetens bedöms med moderna och kvalitetssäkrade metoder. Långt från magkänsla och gammaldagsa synsätt.

Sök jobb enkelt och få återkoppling

Om du söker ett jobb via oss på TNG är det enkelt och smidigt att skicka en ansökan oavsett var du befinner dig. Hos oss får du återkoppling när rekryteraren har läst din ansökan och när det är dags för intervju. Dessutom får du ett nej-tack när beslutet har tagits så att du inte behöver gå runt och vänta. Och dessutom kan du följa din ansökan själv i realtid.

Men det viktigaste du behöver veta är att på TNG gör vi allt vi kan för att ta reda på vad du kan. Och går igenom din ansökan med just kompetens och potential i fokus.

Sök jobb fördomsfritt och rättvist

  • Anonym ansökan: Ditt namn och kontaktuppgifter döljs för rekryteraren i första steget för att inte riskera påverka beslut om vem som går vidare.
  • Inga foton eller ålder: Vi frågar aldrig hur gammal du är eller ber om bild – eftersom vi vet att det inte har med din kompetens för jobbet att göra.
  • Digitala tester: Med testerna får du chans att lyfta fram dina färdigheter och personliga styrkor som är till nytta i arbetslivet.
  • Tester före CV: Vi läser inga CV förrän testerna är slutförda, för att kunna göra en bra helhetsbedömning av din kompetens.
  • Inget personligt brev eller privata frågor: Vi vill fokusera på din kompetens för jobbet. Och inget annat.
  • Bred syn på vad kompetens är: Vi väger in din kunskap, färdigheter, personlighet, motivation och begåvning.
  • Löpande återkoppling: Få korta statusuppdateringar om vad som händer med din ansökan och när vi vill träffa dig.
  • Transparens: Följ din ansökan och rekryterarens beslut digitalt i realtid.
Låter bra! Jag vill hitta mitt nästa jobb med TNG!

Satsa på ett nytt jobb idag

Vi kallar det för fördomsfri och kompetensbaserad rekrytering. För oss är det viktigt att vi alltid erbjuder jobbet till den sökande som är mest lämpad. Vi utgår från  den fakta vi har och det forskningen säger bidrar till framtida arbetsresultat. Och inget annat.

Så välkommen till TNG när du ska söka jobb! Vi erbjuder heltids- och deltidsjobb i hela Sverige inom ett flertal olika yrkesområden och branscher.

Med oss kan du få jobb på attraktiva och moderna företag där du anställs direkt. Du kan också söka jobb som bemanningskonsult, underkonsult eller interimskonsult under en viss tidsperiod. Många av våra konsulter får också erbjudande om anställning på företagen eller går vidare till nya uppdrag. Något vi är stolta över att bidra till! Vi har också löpande extrajobb för dig som vill ha ett jobb vid sidan av andra jobb, studier eller aktiviteter.