TNG
Sök jobb fördomsfritt via TNG. Så går det till!

Sök jobb fördomsfritt och rättvist med TNG

Sök jobb enkelt utan att drabbas av fördomar!

Att söka jobb är sällan enkelt. Och inte blir det lättare när besluten som sker hos arbetsgivare och rekryteringsbolag är hemliga, bakom stängda dörrar. Otydliga rekryteringsprocesser med bristande återkoppling riskerar att sänka även den mest motiverade jobbsökaren. Så därför har vi på TNG valt att vända på alltihop – och ge dig en fördomsfri rekryteringsupplevelse!

När du söker jobb via TNG så sätter vi din kompetens och potential i centrum. Inte hur du ser ut, din ålder, ditt namn eller vilket nätverk du har. Istället är vi nyfikna på dina färdigheter och vill ha fakta framför gissningar och magkänsla. Eftersom magkänsla oftast bygger på massor av personliga antaganden, fördomar och gissningar som snarare svärtar ner än lyfter fram din kompetens.

Skillnaden på att tro och veta

För visst är det trist att bli bortvald för att någon tror att du kommer att begära en för hög lön eller att du inte klara av arbetsuppgifterna. Antaganden om att du har för mycket erfarenhet, inte kan pendla eller flytta dit jobbet finns, inte är motiverad nog – ja helt enkelt inte ser all potential du sitter på!

Särskilt tråkigt är det när du inte får någon förklaring till hur urvalet går till, eller hur nära du är till att bli kallad på intervju. Massor av arbete som inte leder till något. Medan du fortsätter att vantrivas på nuvarande jobb eller räknar dagarna kvar med A-kassa.

Samma möjligheter för alla till att glänsa

Men du förtjänar en rättvis och transparent rekryteringsupplevelse! Där du får jobbet helt enkelt för att det är du som – av alla sökande – bäst uppfyller tjänstens krav med potential att göra ett riktigt bra jobb. Där du kan trivas och utvecklas. Och inte för att du skrev snyggast CV, har gått på en fin skola, är si eller så många år gammal eller har rätt efternamn.

Där du blir behandlad som den vuxna människa du är. Med respekt och omtanke. För din kompetens och din tid. Där din ansökan blir positivt mottagen och din kompetens bedöms med moderna och kvalitetssäkrade metoder – långt ifrån magkänsla och gammaldags synsätt.

Där det är enkelt och smidigt att skicka in en ansökan oavsett var du befinner dig. Där du får återkoppling när rekryteraren har läst din ansökan, och inte behöver vänta tills sista ansökningsdag för att få komma på intervju. Där du alltid får även ett negativt svar så snabbt som möjligt. Och dessutom kan följa din ansökan själv i realtid.

Fördomsfri rekrytering som lyfter din potential

Vi kallar det för fördomsfri och kompetensbaserad rekrytering. För oss är det viktigt att vi alltid erbjuder jobbet till den sökande som är mest lämpad – utifrån den fakta vi har och det forskningen hittills har visat bidrar till framtida arbetsresultat. Och inget annat.

Men det viktigaste du behöver veta är att på TNG gör vi allt vi kan för att ta reda på vad du kan. Och går igenom din ansökan med just kompetens och potential i fokus.

Så välkommen till TNG när du ska söka jobb! Vi erbjuder heltids- och deltidsjobb i hela Sverige inom ett flertal olika yrkesområden och branscher.

Med oss kan du få jobb på attraktiva och moderna företag där du anställs direkt. Du kan också söka jobb som bemanningskonsult, underkonsult eller interimskonsult under en viss tidsperiod. Många av våra konsulter får också erbjudande om anställning på företagen eller går vidare till nya uppdrag. Något vi är stolta över att bidra till! Vi har också löpande extrajobb för dig som vill ha ett jobb vid sidan av andra jobb, studier eller aktiviteter.

Oavsett vilket jobb eller uppdrag du söker så går du igenom vår fördomsfria rekryteringsprocess. Varmt välkommen!

Sök jobb fördomsfritt och rättvist med TNG

  • Anonym ansökan: Ditt namn och kontaktuppgifter döljs för rekryteraren i första steget för att inte riskera påverka beslut om vem som går vidare.
  • Inga foton eller ålder: Vi frågar aldrig hur gammal du är eller ber om bild – eftersom vi vet att det inte har med din kompetens för jobbet att göra.
  • Digitala tester: Med testerna får du chans att lyfta fram dina färdigheter och personliga styrkor som är till nytta i arbetslivet.
  • Tester före CV: Vi läser inga CV förrän testerna är slutförda, för att kunna göra en bra helhetsbedömning av din kompetens.
  • Inget personligt brev eller privata frågor: Vi vill fokusera på din kompetens för jobbet. Och inget annat.
  • Bred syn på vad kompetens är: Vi väger in din kunskap, färdigheter, personlighet, motivation och begåvning.
  • Löpande återkoppling: Få korta statusuppdateringar om vad som händer med din ansökan och när vi vill träffa dig.
  • Transparens: Följ din ansökan och rekryterarens beslut digitalt i realtid.

 

Låter bra! Jag vill hitta mitt nästa jobb med TNG!