TNG
Rekrytering och konsultuthyrning inom IT-säkerhet och cyber security med TNG IT Digital

Rekrytering och konsultuthyrning inom IT-säkerhet

Rekrytera och hyr personal inom IT-säkerhet

TNG IT Digital är specialister på rekrytering av personal inom IT-säkerhet eller så kallad cyber security. Vi hjälper företag i hela Sverige att rekrytera specialister och ledare som kan hantera de utmaningar som idag finns inom informationssäkerhet. Vi hyr också ut konsulter inom området.

Informations- och IT-säkerhet har aldrig varit så aktuellt som nu. Den rådande digitaliseringen och implementering av ny teknik påverkar samhället i alla brascher. Samtidigt som det ökar sårbarheten och frekvensen av cyberattacker. Ett internt och kunnigt IT-team inom datasäkerhet blir därför allt viktigare.

rekrytering it digital rekryteringsföretagPå samma gång råder det kompetensbrist inom IT-säkerhet. Det gör dessa rekryteringar extra krävande. Men med hjälp av våra erfarna IT-rekryterare på TNG IT Digital och vår fördomsfria och datadrivna rekryteringsmetodik hittar vi nya medarbetare till ditt cyber security och säkerhetsteam. IT-personal som har intresse och potential att växa och förändras med de utmaningar som finns.

TNG IT Digital hjälper företag inom de flesta branscher att rekrytera säkerhetsspecialister. Vi förstår och har lösningar till de utmaningar som finns med att hitta kandidater samt attrahera dem till just ert företag.

Rekryteringen börjar här.

Lämna dina kontaktuppgifter i formuläret och beskriv vilken typ av roll du söker, så hör vi av oss så snart vi har möjlighet.

Våra erfarna rekryterare hjälper dig med rekrytering och bemanning av mängder av roller inom IT-säkerhet – allt från säkerhetskonsulter till SIEM Managers och IT-specialister.

Fyll i dina uppgifter intill, mejla oss direkt eller ring oss på  08-21 92 00.

Anledningar att hyra och rekrytera personal inom cyber security och it-säkerhet med TNG IT Digital
Rekrytera och hyr personal inom IT-säkerhet

3 skäl att välja oss

 1. Kvalitetssäkrade specialister

  Vi kvalitetssäkrar våra IT-kandidater med objektiva arbetspsykologiska tester och säkerställer att de har ett högt säkerhetstänk och motiveras av att stärka IT- och datasäkerhet. Kandidaterna kvalitetssäkras dessutom med referenstagning och bakgrundskontroller.

 2. Fler kandidater – bredare mångfald

  Då det råder kompetensbrist på säkerhetsspecialister använder vi vår datadrivna searchmetod Digital Cross Search för att identifiera och attrahera rätt personal inom informationssäkerhet. Vi hittar därmed också fler kandidater med olika bakgrund och kompetens.

 3. Snabb och trygg rekryteringspartner

  Våra IT-rekryterare har god erfarenhet av att rekrytera säkerhetsspecialister som snabbt är på plats. De har hög kunskap inom IT och cyber security och sätter sig snabbt in i er verklighet.

Hyr säkerhetsspecialister eller IT-säkerhetschefer via TNG IT Digital

Hyr en IT-säkerhetskonsult eller IT-säkerhetschef

Behöver du snabbt få in en IT-säkerhetskonsult eller en interimschef? Vi arbetar aktivt med personaluthyrning av IT-specialister på kort som lång sikt. Vi hyr även ut interimschefer inom cyber security.

Våra konsulter är snabbt på plats, är affärsdrivna med gedigen kunskap om att skydda organisationer mot phishing attacker, keyloggers, malware och andra säkerhetsfrågor.

TNG IT DIgital gör alltid bakgrundskontroller när vi rekryterar och hyr ut personal

Bakgrundskontroller ingår alltid

Med TNG IT Digital ingår alltid kostnadsfria bakgrundskontroller vid våra rekryteringar och uthyrning av IT-konsulter.

Det här är kritiskt vid rekrytering av roller inom IT- och informationssäkerhet då kandidaten kan komma att hantera känslig data och information.

rekrytering IT-säkerhet medarbetare kontor

Exempel på roller vi rekryterar inom IT-säkerhet

 • Säkerhetskonsult
 • Säkerhetsspecialist
 • Access Manager
 • IT Säkerhetsarkitekt
 • IT-säkerhetsansvarig
 • Information Security Officer
 • Microsoft CyberSecurity engineer
 • Informationssäkerhetssamordnare
 • Teamchef informationssäkerhet
 • Cybersecurity Specialist
 • SIEM Manager
 • Security Engineer
 • IT Security Coordinator
 • IT-specialist

Boka möte med oss direkt!

Här kan du som vill veta mer om någon av våra tjänster inom rekrytering och bemanning boka ett möte direkt med en av våra kundansvariga säljare.

rekrytering IT support drift stockholm

Rekrytering inom IT-säkerhet i Stockholm och norra Sverige

Stärk upp din IT-säkerhet i Stockholm och norra Sverige! Våra IT-rekryterare hjälper dig rekrytera eller hyra in personal som fokuserar på IT-säkerhet och cyber security och genom vår datadrivna och fördomsfria rekryteringsmetod matchar vi rätt!

Vi hjälper företag med IT-rekrytering inom säkerhet i hela Stockholmsområdet, som i Uppsala, Södertälje, Norrköping, Gävle och upp i norra Sverige.

 

Rekrytera till IT-säkerhet i Stockholm
rekrytering-IT-support-drift göteborg

Rekrytering inom Cyber Security i Göteborg

Som auktoriserat rekryterings- och bemanningsbolag i Göteborg har vi god erfarenhet av att hjälpa företag stärka upp sitt IT-säkerhetsteam. Vi hjälper löpande till med tillsättning av allt från säkerhetsspecialister, Access Manager och IT Säkerhetsarkitekter. Tveka inte att höra av dig till våra erfarna IT-rekryterare på TNG IT Digital i Göteborg.

 

Rekrytera till IT-säkerhet i Göteborg
rekrytering-it-support och drift malmö

Rekrytera säkerhetsspecialister i Malmö

Behöver du stärka upp din IT-säkerhet i Malmö, Skåne eller andra platser i södra Sverige? På TNG IT Digital erbjuder vi rekrytering såväl som konsultinhyrning inom området.

Kanske behöver du anställa eller hyra in en teamchef inom informationssäkerhet, en Cybersecurity Specialist eller Security Engineer? Oavsett IT-roll ser vi till att ro i hamn rekryteringen. Vårt fysiska kontor är beläget i centrala Malmö, men vi hjälper dig inom hela södra Sverige. Välkommen att höra av dig till oss när du behöver rekryteringshjälp!

 

Rekrytera till din IT-säkerhet i Malmö
rekrytering IT support drift örebro

Rekrytera team inom informationssäkerhet i Örebro

Vill du stärka upp ditt säkerhetsteam inom IT-support i Örebro, Mälardalen och Dalarna? På TNG IT Digital erbjuder vi rekrytering såväl som personaluthyrning i Örebro med omnjed, och matchar specialistroller som chefstjänster inom Cyber Security.

Få hjälp med rekryteringen eller konsulttillsättningen i Örebro – vi tillsätter IT-säkerhetspersonal löpande till orter som Arboga, Degerfors, Kopparberg, Karlskoga, Eskilstuna, Munksjö och Västerås.

 

Rekrytera till din IT-säkerhet i Örebro
TNG IT DIgital hjälper dig rekrytera och hyra medarbetare inom IT-säkerhet
Dags för ny personal inom IT-säkerhet?

Hör av dig till oss på TNG IT Digital så kan vi tillsammans hitta medarbetare med rätt kompetens inom IT-säkerhet.  Lämna dina uppgifter i formuläret och beskriv vilken typ av roll du söker, så återkommer vi inom kort!