TNG
Rekrytering och konsultuthyrning inom IT-säkerhet och cyber security med TNG IT Digital

Rekrytering och interim inom IT-säkerhet

Rekrytera och hyr personal inom IT-säkerhet

TNG IT Digital är specialister på rekrytering av specialister inom IT-säkerhet eller så kallad cyber security. Vi hjälper företag i hela Sverige att rekrytera specialister och ledare som kan hantera de utmaningar som idag finns inom informationssäkerhet. Vi hyr också ut interimskonsulter inom området.

rekrytering it digital rekryteringsföretag

Informations- och IT-säkerhet har aldrig varit så aktuellt som nu. Den rådande digitaliseringen och implementering av ny teknik påverkar samhället i alla branscher. Samtidigt som det ökar sårbarheten och frekvensen av cyberattacker. Ett internt och kunnigt IT-team inom datasäkerhet blir därför allt viktigare.

På samma gång råder det kompetensbrist inom IT-säkerhet. Det gör dessa rekryteringar extra krävande. Men med hjälp av våra erfarna IT-rekryterare och vår fördomsfria och datadrivna rekryteringsmetodik hittar vi nya medarbetare till ditt säkerhetsteam. IT-personal som har intresse och potential att växa och förändras med de utmaningar som finns.

IT-säkerhet i fokus

TNG IT Digital hjälper företag inom de flesta branscher att rekrytera eller hyra säkerhetsspecialister. Vi förstår och har lösningar till de utmaningar som finns med att hitta kandidater samt attrahera dem till just ert företag.

Med oss får du alltid:

 1. IT-kandidater som kvalitetssäkrats genom objektiva arbetspsykologiska tester som säkerställer att de har ett högt säkerhetstänk och motiveras av att stärka IT- och datasäkerhet.
 2. Vår datadrivna searchmetod Digital Cross Search som hjälper oss identifiera och attrahera rätt personal inom informationssäkerhet.
 3. IT-rekryterare som har god erfarenhet av att rekrytera säkerhetsspecialister som snabbt är på plats. De har hög kunskap inom IT och cyber security och sätter sig snabbt in i er verklighet.
TNG IT DIgital hjälper dig rekrytera och hyra medarbetare inom IT-säkerhet

Hör av dig!

Dags för ny personal inom IT-säkerhet? Kontakta oss så kan vi tillsammans hitta medarbetare med rätt kompetens inom IT-säkerhet. Våra erfarna rekryterare hjälper dig med rekrytering och interim av mängder av roller inom IT-säkerhet. Allt från säkerhetskonsulter till SIEM Managers och IT-specialister.

Lämna dina uppgifter, mejla oss direkt eller ring oss på  08-21 92 00

Hyr säkerhetsspecialister eller IT-säkerhetschefer via TNG IT Digital

Hyr IT-säkerhetskonsult eller IT-säkerhetschef

Behöver du snabbt få in en IT-säkerhetskonsult eller en interimschef? Vi arbetar aktivt med interimskonsulter inom IT-säkerhet på kort som lång sikt. Vi hyr även ut interimschefer inom cyber security.

Våra konsulter är snabbt på plats, är affärsdrivna med gedigen kunskap om att skydda organisationer mot phishing attacker, keyloggers, malware och andra säkerhetsfrågor.

TNG IT DIgital gör alltid bakgrundskontroller när vi rekryterar och hyr ut personal

Bakgrundskontroller ingår alltid

Med TNG IT Digital ingår alltid kostnadsfria bakgrundskontroller vid våra rekryteringar och uthyrning av IT-konsulter.

Det här är kritiskt vid rekrytering av roller inom IT- och informationssäkerhet då kandidaten kan komma att hantera känslig data och information.

Det är en trygghet att när jag får en kandidat från TNG IT Digital så vet jag att hen matchar de behov och krav jag har.

– Björn Björkman, konsultchef Atea

Boka möte direkt!

Här kan du som vill veta mer om våra tjänster inom rekrytering och interim inom IT-säkerhet boka ett möte direkt med en av våra rekryterare.

Boka möte här!

Rekrytera inom IT-säkerhet i Stockholm

Stockholm

Pyramidvägen 7
169 56 Solna
  08-219200

Rekrytering inom IT-säkerhet i Stockholm och norra Sverige

Stärk upp din IT-säkerhet i Stockholm och norra Sverige! Våra IT-rekryterare hjälper dig rekrytera eller hyra in personal som fokuserar på IT-säkerhet och cyber security och genom vår datadrivna och fördomsfria rekryteringsmetod matchar vi rätt!

Vi hjälper företag med IT-rekrytering och interim inom säkerhet i hela Stockholmsområdet, som i Uppsala, Södertälje, Norrköping, Gävle och upp i norra Sverige.

 

Rekrytera till IT-säkerhet i Stockholm

Rekrytering inom Cyber Security i Göteborg

Som auktoriserat rekryterings- och bemanningsbolag i Göteborg har vi god erfarenhet av att hjälpa företag stärka upp sitt IT-säkerhetsteam. Vi hjälper löpande till med tillsättning av allt från säkerhetsspecialister, Access Manager och IT Säkerhetsarkitekter. Tveka inte att höra av dig till våra erfarna IT-rekryterare på TNG IT Digital i Göteborg.

 

Rekrytera till IT-säkerhet i Göteborg
Rekrytera inom IT-säkerhet i Göteborg

Göteborg

Östra Hamngatan 16
411 09 Göteborg
  031-7612220

Rekrytera inom IT-säkerhet i Malmö

Malmö

Nordenskiöldsgatan 24
211 19 Malmö
  08-21 92 00

Rekrytera och hyr säkerhetsspecialister i Malmö

Behöver du stärka upp din IT-säkerhet i Malmö, Skåne eller andra platser i södra Sverige? På TNG IT Digital erbjuder vi rekrytering såväl som interim inom området.

Kanske behöver du anställa eller hyra in en teamchef inom informationssäkerhet, en Cybersecurity Specialist eller Security Engineer? Oavsett IT-roll ser vi till att ro i hamn rekryteringen. Vårt fysiska kontor är beläget i centrala Malmö, men vi hjälper dig inom hela södra Sverige. Välkommen att höra av dig till oss när du behöver rekryteringshjälp!

 

Rekrytera till din IT-säkerhet i Malmö

Rekrytera team inom informationssäkerhet i Örebro

Vill du stärka upp ditt säkerhetsteam inom IT-support i Örebro, Mälardalen och Dalarna? På TNG IT Digital erbjuder vi rekrytering såväl som personaluthyrning i Örebro med omnjed, och matchar specialistroller som chefstjänster inom Cyber Security.

Få hjälp med rekryteringen eller konsulttillsättningen i Örebro – vi tillsätter IT-säkerhetspersonal löpande till orter som Arboga, Degerfors, Kopparberg, Karlskoga, Eskilstuna, Munksjö och Västerås.

 

Rekrytera till din IT-säkerhet i Örebro
Rekrytera inom IT-säkerhet i Örebro

Örebro

Kungsgatan 8
702 11 Örebro
  08-21 92 00

Exempel på roller vi rekryterar inom IT-säkerhet

 

 • Säkerhetskonsult
 • Säkerhetsspecialist
 • Access Manager
 • IT Säkerhetsarkitekt
 • IT-säkerhetsansvarig
 • Information Security Officer
 • Microsoft CyberSecurity engineer
 • Informationssäkerhetssamordnare
 • Teamchef informationssäkerhet
 • Cybersecurity Specialist
 • SIEM Manager
 • Security Engineer
 • IT Security Coordinator
 • IT-specialist

Rekommenderat för dig

Visa alla