TNG
Ta hjälp av TNG IT DIgital när du behöver hjälp med rekrytering och konsultinhyrning av personal inom IT-säkerhet

Rekrytering och interim IT-säkerhet

TNG IT Digital rekryterar och hyr ut personal inom IT-säkerhet och cyber security – fördomsfritt, objektivt och datadrivet.

Rekrytering och interim inom IT-säkerhet

Informations- och IT-säkerhet har aldrig varit så aktuellt som nu. Den rådande digitaliseringen och implementering av ny teknik påverkar samhället i alla branscher. Samtidigt som det ökar sårbarheten och frekvensen av cyberattacker. Ett internt och kunnigt IT-team inom datasäkerhet blir därför allt viktigare.

På samma gång råder det kompetensbrist inom IT-säkerhet. Det gör dessa rekryteringar extra krävande. Men med hjälp av våra erfarna IT-rekryterare och vår fördomsfria och datadrivna rekryteringsmetodik hittar vi och attraherar nya medarbetare till ditt just ditt säkerhetsteam. IT-personal som har intresse och potential att växa och förändras med de utmaningar som finns.

Med TNG IT Digital får du:

 • IT-kandidater som kvalitetssäkrats genom objektiva arbetspsykologiska tester som säkerställer att de har ett högt säkerhetstänk och motiveras av att stärka IT- och datasäkerhet.
 • Vår datadrivna searchmetod som hjälper oss identifiera och attrahera rätt personal inom informationssäkerhet.
 • IT-rekryterare som har god erfarenhet av att rekrytera säkerhetsspecialister som snabbt är på plats. De har hög kunskap inom IT och cyber security och sätter sig snabbt in i er verklighet.

Kom igång idag!

Kunder vi jobbar med nu

Hyr säkerhetsspecialister eller IT-säkerhetschefer via TNG IT Digital

Hyr IT-säkerhetskonsult eller IT-säkerhetschef

Behöver du snabbt få in en IT-säkerhetskonsult eller en interimschef? Vi arbetar aktivt med interimskonsulter inom IT-säkerhet på kort som lång sikt. Vi hyr även ut interimschefer inom cyber security.

Våra konsulter är snabbt på plats, är affärsdrivna med gedigen kunskap om att skydda organisationer mot phishing attacker, keyloggers, malware och andra säkerhetsfrågor.

TNG IT DIgital gör alltid bakgrundskontroller när vi rekryterar och hyr ut personal

Bakgrundskontroller ingår alltid

Med TNG IT Digital ingår alltid kostnadsfria bakgrundskontroller vid våra rekryteringar och uthyrning av IT-konsulter och säkerhetschefer.

Det här är kritiskt vid rekrytering av roller inom IT- och informationssäkerhet då kandidaten kan komma att hantera känslig data och information.

Det är en trygghet att när jag får en kandidat från TNG IT Digital så vet jag att hen matchar de behov och krav jag har.

– Björn Björkman, konsultchef Atea

Boka möte direkt!

Här kan du som vill veta mer om våra tjänster inom rekrytering, bemanning eller interim boka ett möte direkt med en av våra rekryterare.

Boka möte här!

Rekrytering inom IT-säkerhet i Stockholm och norra Sverige

Stärk upp din IT-säkerhet i Stockholm och norra Sverige! Våra IT-rekryterare hjälper dig rekrytera eller hyra in personal som fokuserar på IT-säkerhet och cyber security och genom vår datadrivna och fördomsfria rekryteringsmetod matchar vi rätt!

Vi hjälper företag med IT-rekrytering och interim inom säkerhet i hela Stockholmsområdet, som i Uppsala, Södertälje, Norrköping, Gävle och norra Sverige.

08-219200
info@tng.se

Visa på karta

Rekrytering inom Cyber Security i Göteborg

Som auktoriserat rekryterings- och bemanningsbolag i Göteborg har vi god erfarenhet av att hjälpa företag stärka upp sitt IT-säkerhetsteam. Vi hjälper löpande till med tillsättning av allt från säkerhetsspecialister, Access Manager och IT. Tveka inte att höra av dig till våra erfarna IT-rekryterare på TNG IT Digital i Göteborg.

031-7612220
info@tng.se

Visa på karta

Rekrytera och hyr säkerhetsspecialister i Malmö

Behöver du stärka upp din IT-säkerhet i Malmö, Skåne eller andra platser i södra Sverige? På TNG IT Digital erbjuder vi rekrytering såväl som interim inom området.

Kanske behöver du anställa eller hyra in en teamchef inom informationssäkerhet, en Cybersecurity Specialist eller Security Engineer? Oavsett IT-roll ser vi till att ro i hamn rekryteringen. Vårt fysiska kontor är beläget i centrala Malmö, men vi hjälper dig inom hela södra Sverige. Välkommen att höra av dig till oss när du behöver interim- och rekryteringshjälp!

08-21 92 00
info@tng.se

Visa på karta

Rekrytera team inom informationssäkerhet i Örebro

Vill du stärka upp ditt säkerhetsteam inom IT-support i Örebro, Mälardalen och Dalarna? På TNG IT Digital erbjuder vi rekrytering såväl som personaluthyrning i Örebro med omnjed, och matchar specialistroller som chefstjänster inom Cyber Security.

Få hjälp med rekryteringen eller konsulttillsättningen i Örebro – vi tillsätter IT-säkerhetspersonal löpande till orter som Arboga, Degerfors, Kopparberg, Karlskoga, Eskilstuna, Munksjö och Västerås.

08-21 92 00
info@tng.se

Visa på karta

TNG IT DIgital hjälper dig rekrytera och hyra medarbetare inom IT-säkerhet

Hur kan vi hjälpa dig?

Dags för ny personal inom IT-säkerhet? Kontakta oss så kan vi tillsammans hitta medarbetare med rätt kompetens inom IT-säkerhet. Våra erfarna rekryterare hjälper dig med rekrytering och interim av mängder av roller inom IT-säkerhet. Allt från säkerhetskonsulter till SIEM Managers och IT-specialister.

Lämna dina uppgifter så ringer vi upp!

Exempel på roller vi rekryterar inom IT-säkerhet

 

 • Säkerhetskonsult
 • Säkerhetsspecialist
 • Access Manager
 • IT Säkerhetsarkitekt
 • IT-säkerhetsansvarig
 • Information Security Officer
 • Microsoft CyberSecurity engineer
 • Informationssäkerhetssamordnare
 • Teamchef informationssäkerhet
 • Cybersecurity Specialist
 • SIEM Manager
 • Security Engineer
 • IT Security Coordinator
 • IT-specialist