TNG
Jobba som interimskonsult eller underkonsult via TNG

Jobba som underkonsult eller interimskonsult via TNG

Upptäck friheten som egenkonsult!

Söker du större frihet, vill styra din tid själv och enbart göra arbetsuppgifter du själv valt? Kanske har du funderat på att starta ett eget företag, men tvekat eftersom du är osäker på hur du skulle hitta uppdrag? Som underkonsult eller interimskonsult via oss på TNG får du hjälp att hitta uppdrag, samtidigt som du själv håller i taktpinnen. Så här funkar det!

Att jobba som underkonsult eller interimskonsult blir idag allt vanligare. Och fördelarna är många. Som underkonsult upplever du ofta en större frihet och ansvar än en anställd bemanningskonsult. Du styr själv över din arbetstid och kan välja om du exempelvis vill ha:

 • Flera uppdrag på heltid
 • Ett uppdrag på heltid
 • Eller kanske inte några uppdrag alls under en period?

Som underkonsult bestämmer du helt enkelt själv vilka uppdrag du vill ta dig an i karriären och kan tacka nej till förfrågningar som inte passar eller intresserar dig. Till exempel har du lyxen att kunna tacka nej inför sommaren, eller jobba lite mer inför skidresan. Valet är ditt!

Bli interims- eller underkonsult via TNG!

Vill du jobba som interims- eller underkonsult via TNG? Följ länken nedan för att registrera ditt CV, så kontaktar vi dig när det dyker upp ett uppdrag som matchar din profil.

Registrera ditt CV här!

Långa eller korta uppdrag - som underkonsult är det upp till dig

Långa eller korta uppdrag – du avgör

Som underkonsult är konsultrollen ofta tydligare än vad den är som bemanningskonsult. Uppdragen har vanligen en fastställd början och slut. Antingen för att du väljer interimsuppdrag, där du under en begränsad tid ska fylla en tom stol, eller för att behovet är tillfälligt.

Detta är också anledningen till att vissa konsulter kallas för giggare eller gig-jobbare. Gig-jobba som i musikens värld där ett band spelar på ett ställe under begränsad tid – gör ett gig – för att sedan åka vidare. Det innebär dock inte att dina uppdrag nödvändigtvis är korta. Allt handlar om vad du själv söker. Vill du skaffa dig mycket erfarenhet på kort tid är kanske flera korta uppdrag att föredra – eller så gillar du den ekonomiska tryggheten i längre uppdrag.

Läs även: 5 tips på hur du gör karriär som underkonsult

Upplev större frihet som underkonsult eller interimskonsult via oss på TNG där vi hjälper dig att hitta uppdrag, samtidigt som du själv håller i taktpinnen.

Din kompetens är huvudsaken

Nyckeln till att lyckas försörja sig som underkonsult är att din kompetens är hett efterfrågad hos många företag. Många av underkonsulterna som TNG samarbetar med idag har gjort sitt yrkesval baserat på just kompetens. Ofta har de varit yrkesverksamma en längre tid, byggt upp gedigen erfarenhet inom sitt område och ser möjligheten att som konsult få tillämpa sin kunskap eller spetskompetens på nya arbetsplatser.

Hos TNG:s kunder finns det ofta en efterfrågan på interims- och underkonsulter inom HRekonomi såsom redovisning och controlling, logistik, samt för tekniska roller, exempelvis ingenjörer inom bland annat IT och tillverkningsindustri.

Vill du som arbetsgivare veta mer om TNG:s erbjudande inom interim? Tveka inte att höra av dig!

Några av våra kunder just nu

Interimskonsult via TNG – så funkar det!

Att jobba som interimskonsult är en utmaning! Du kommer nästan alltid in på ett företag där din företrädare saknas och behovet av resultat är akut. Du förväntas leverera från dag ett, utan uppstartstid.

 • Vanligt vid chefsuppdrag

  Interimsuppdrag gäller vanligtvis chefsbefattningar och specialistroller, allt från försäljningschef till HR-chef och andra lednings- och nyckelpositioner. Ibland kommer du in i företag som befinner sig under förändring – kanske under en ovanligt turbulent tid.

 • Kräver trygghet i din yrkesroll

  Som interimskonsult ser du ditt konsultuppdrag som ett projekt där du är projektledare och ska leda en organisation, team eller affärsområde från punkt A till punkt B. Det kräver att du som söker och tar dig an interimsuppdrag är väl bekant med yrkesrollen du ska träda in i. Helst bör du ha arbetat i samma bransch eller yrke i flertalet år och hunnit avverka alla dess möjliga arbetsuppgifter. Du räds inte för att hamna i nya situationer eller att andra ifrågasätter dina beslut. Du är trygg i dina erfarenheter och besitter en spetskompetens.

 • Eget ansvar för fakturering

  Istället för att vara anställd konsult hos TNG fakturerar du oss som underkonsult från eget företag. Det ställer dels krav på att du själv tar ansvar för att fakturan ska motsvarar dina kostnader för lön, försäkringar, pensionsavsättning och skatter. Du har även ett större ansvar för att leda och organisera ditt arbete och leverera resultat snabbt, eftersom du officiell inte har någon chef – även om du självklart har en uppdragsgivare.

 • Kan leda till fast chefsposition

  bland väljer företag interimskonsult som en lösning när en högt uppsatt chef slutar och innan en ny rekrytering är klar. Och det är inte ovanligt att du som konsult blir uppmuntrad att söka och även blir erbjuden den fasta chefspositionen. Valet är då ditt om du vill ta en anställning och stanna, eller avsluta ditt uppdrag och söka dig vidare.

Sök uppdrag som interim konsult via TNG Tech - fyll i formuläret intill.

TNG Tech logotype

 

Ingenjör? Bli interimskonsult via TNG Tech!

Letar du efter konsultuppdrag inom Engineering, Production & Supply Chain Management? TNG Tech får löpande in intressanta och utmanande kunduppdrag från välrenommerade teknikföretag som letar efter en ny interims- och teknikkonsult på kort eller lång sikt.

Läs mer och registrera CV!

Rekommenderat för dig

Visa alla