TNG
interimskonsult

Bli interimskonsult hos TNG Tech

En motiverande och lönsam karriärväg

Söker du större frihet och vill styra din tid själv? Samtidigt som du arbetar med utmanande teknikuppdrag och intressanta företag inom olika branscher? Då ska du bli underkonsult eller interimskonsult på TNG Tech!

TNG Tech är specialister på teknik- och interimsrekrytering inom EngineeringProduction och Supply Chain Management. Det innebär att vi ser din kompetens framför ålder, kön, bakgrund eller lärosäte. Samtidigt som vi förstår din yrkesprofil och arbetar för att du verkligen ska vara motiverad och trivas på ditt uppdrag. Självklart står vi alltid bakom våra konsulter och har en löpande dialog under hela din konsultkarriär hos TNG Tech.

Det gör att vi löpande får in intressanta och utmanande kunduppdrag från välrenommerade teknikföretag som letar efter en ny interimskonsult på kort och lång sikt. Majoriteten av våra kunder arbetar inom processindustrin, högteknologisk produktutveckling, energi- och fastighetsbranschen, gruvnäringen, samt infrastruktur.

Som interimskonsult på TNG Tech får du:

  1. Ett aktivt nätverk av kollegor
  2. Löpande dialog med oss på TNG Tech kring din karriär
  3. Möjlighet att prova på att arbeta i olika branscher utvecklas löpande
  4. Nätverksträffar och intressanta föreläsningar

Några av våra kunder just nu

Sök uppdrag som interim konsult via TNG Tech - fyll i formuläret intill.

Bli interimskonsult hos TNG Tech!

Fyll i formuläret för att skicka in en intresseanmälan för uppdrag som interimskonsult. 


Du kan alltid ändra dig när du vill genom att klicka på avprenumerationslänken längst ner i alla mail du får från TNG Tech, eller genom att kontakta oss på info@tng.se. Vi delar inte din information vidare utanför TNG Group AB. För att läsa mer om vår integritetspolicy, vänligen besök tng.se/integritetspolicy. Genom att klicka på knappen nedan godkänner du att vi använder din information enligt ovan.

Kvalitetssäkrad kompetens inom teknik och industri - TNG Tech

Större frihet som under- och interimskonsult

Som underkonsult upplever du ofta en större frihet och ansvar än som anställd. Du styr själv över din arbetstid och kan välja om du exempelvis vill ha flera uppdrag på deltid, eller ett uppdrag på heltid.

Som underkonsult på TNG Tech bestämmer du själv vilka uppdrag du vill ta och kan tacka nej till förfrågningar som inte passar eller intresserar dig. Till exempel har du lyxen att kunna tacka nej inför sommaren, eller jobba lite mer inför skidresan. Valet är ditt!

Fördelar som interimskonsult på TNG Tech

Leverans från dag ett

Att jobba som interimskonsult kan vara en utmaning. Du kommer nästan alltid in på ett företag där din företrädare saknas och behovet av resultat är akut. Du förväntas leverera från dag ett, utan uppstartstid, samt leda och organisera ditt arbete på egen hand. Det är också vanligt att du landar i en chefsroll då en del av våra interimsuppdrag gäller chefsbefattningar.

TNG Tech marknadsför dig som konsult

Vi marknadsför dig, du fakturerar

Som underkonsult hos TNG Tech får du förmånen av ett nätverk och hjälp med att marknadsföra din profil. Du kan fokusera på dina arbetsuppgifter, och vi har den löpande kontakten med kunden. Du fakturerar oss sedan som underkonsult från eget företag och ansvarar själv för dina lönekostnader, försäkringar, pensionsavsättningar och skatter.

Mitt råd till andra som funderar på att jobba som konsult är att ta steget. Jag har inte ångrat mig en sekund.

–Tone Aannerud Johansson, konsult från TNG Tech på Aritco

Rekommenderat för dig

Visa alla nyheter