TNG
TNG IT digital är specialister på it-rekrytering och bemanning av digitala utvecklare och specialister inom IT-support och drift. Allt för att hjälpa företag med digitaliseringen

Specialister inom IT-rekrytering och digital kompetens

Vi hittar IT-medarbetarna du behöver

Behöver du omgående hjälp med IT-rekrytering? Hyra in en serviceorienterad supporttekniker? Stärka upp ert team inom IT-säkerhet? Eller rekrytera in digital personal som ska driva affären framåt? Då kan vi på TNG IT Digital hjälpa dig.

rekrytering it digital rekryteringsföretagOavsett om du ska hyra IT-konsulter eller rekrytera får du med oss en partner som rekryterar snabbt och kostnadseffektivt – och dessutom datadrivet och fördomsfritt. På riktigt. Det innebär att vi fokuserar på vilka personliga egenskaper, erfarenheter och kunskaper den nya medarbetaren måste ha för att kunna göra bra ifrån sig i den aktuella tjänsten. Ingenting annat.

Vi tar ett helhetsgrepp kring kompetens, attraktion, kandidatupplevelse och compliance, utan att ta din tid i anspråk. Allt för att du ska kunna fokusera på ditt dagliga arbete.

IT-rekrytering – flexibelt utifrån dina behov

TNG IT Digital erbjuder IT-rekrytering och bemanning inom tre områden: IT-support & drift, IT-säkerhet och digitala affären. Kontakta oss så ser vi till att hitta ett upplägg som passar just din verksamhet.

IT-support och drift
Rekrytera och hyr startklara supporttekniker!

Digital utveckling
Rekrytera och hyr IT-medarbetare som gör skillnad digitalt!

IT security it-säkerhet rekrytering medarbetare man

IT-säkerhet
Rekrytera och hyr medarbetare inom IT-säkerhet med rätt kompetens!

Rekrytering och bemanning inom IT - TNG IT Digital Man i Glasögon
Rekrytering och bemanning inom IT

3 SKÄL ATT VÄLJA TNG IT DIGITAL

  1. 100 % fokus på kompetens

    Vi rekryterar fördomsfritt och objektivt. Det betyder att vi ser bortom faktorer som namn, ålder, kön och bakgrund. Istället kastar vi allt ljus på kandidaternas kompetens. Allt för att hitta den medarbetare som kommer leverera bäst hos just dig.

  2. Skräddarsydda testpaket

    Vi testar objektivt alla våra IT-kandidater och identifierar deras service- och simultanförmåga, samt utvecklingspotential. På så sätt kan vi identifiera kompetens som inte syns i ett CV och som många andra missar.

  3. Bakgrundskontroll

    Vi genomför alltid en bakgrundskontroll på slutkandidaten, vilket för dig som kund innebär en trygghet och ytterligare kvalitetssäkring.

Rekrytering och bemanning inom IT-support och drift - TNG IT Digital
IT-support och drift:

Rekrytera eller hyr in startklara supporttekniker

Vi bemannar, hyr ut och rekryterar IT-jobb som: servicedesktekniker, onsitetekniker, NOC-tekniker, support- och drifttekniker.

Vi är vana vid IT-rekrytering av support- och driftsfunktioner och kan erbjuda ett helhetsansvar för bemanning genom schemaläggning samt out-of-hours- och beredskapslösningar. Genom vårt kompetensbaserade arbetssätt fokuserar vi på de kompetenser som driver framtida resultat, snarare än tittar på vad kandidaterna tidigare presterat.

IT-kunskapen är viktigt men långt ifrån allt vi fokuserar på när vi rekryterar. Simultankapacitet, serviceorientering och systematiskt arbetssätt är kompetenser som vi vet är avgörande för exempelvis en supporttekniker. Våra erfarna kompetensspecialister hjälper gärna till med att kartlägga vilka kompetenser som driver resultat i den specifika tjänsten.

 

LÄS MER OCH KOM IGÅNG IDAG!
Rekrytering och bemanning inom IT och digital utveckling - TNG IT Digital
Digitala affären:

Rekrytera eller hyr in personal som driver digitaliseringen framåt

Vi rekryterar och hyr ut IT-medarbetare som gör skillnad digitalt. Några av de yrkesroller vi har rekryterat i år är: produktägare, projektledare, UX designers, digitala utvecklare, testare, big data specialister, webbanalytiker och SEO-specialister.

Med det extrema rekryteringsbehov som följer av digitaliseringen behöver vi utmana traditionella rekryteringskanaler för att lyckas. Och det har vi gjort. Vi ser bortom det uppenbara och attraherar kandidater som tidigare varit svåra att hitta. Bland annat genom Digital cross search och målgruppsanpassade aktiviteter för att nå de kandidater som vi letar efter.

Våra dedikerade rekryterare och researchers är specialiserade inom digital utveckling och den digitala affären och har ett stort kandidatnätverk av digital kompetens. Vi är väl insatta i agil och datadriven utveckling där produkt och användare står i fokus. För dig som kund innebär det att vi kan bedöma vilken kompetens och arbetssätt som krävs för att nå bäst resultat.

 

INTRESSANT? LÄS MER HÄR!
Rekrytering inom IT och digital utveckling - kontakta TNG IT Digital
Bli kontaktad av våra specialister inom IT-rekrytering!

Vill du veta mer om hur vi på TNG IT Digital kan hjälpa dig med rekrytering och bemanning inom IT och digital utveckling? Fyll i formuläret så hör vi av oss omgående!

IT-rekrytering göteborg kontoret

Rekrytera inom IT i Göteborg

Är du i behov av en IT-specialist eller supporttekniker i Göteborg? Hör av dig till våra rekryteringsspecialister på TNG!

På Göteborgskontoret sitter våra affärsansvariga rekryterare med erfarenhet inom rekrytering och bemanning av personer inom bland annat IT. Vi sitter i centrala Göteborg, men rekryterar också runtom Hisingen, Landvetter, Mölndal, Partille, Lerum, Borås, Ale, Mölnlycke, ner mot Kungsbacka och upp mot Stenungsund.

 

Få hjälp med IT-rekryteringen i Göteborg
IT-rekrytering stockholm kontoret

IT-rekrytering i Stockholm

Saknar du IT-kompetens i Stockholm? På vårt Stockholmskontor i Solna sitter våra affärsansvariga rekryterare, kandidatansvariga och konsultchefer tillsammans med erfarna researchers. Samtliga med flera års kunskap av IT-rekryteringar och bemanningstjänster inom IT.

Kontakta oss när du behöver hjälp med ett rekryterings- eller bemanningsuppdrag i Stockholm med omnejd. Vi har rekryterat åt organisationer och företag i Södertälje, Gävle, Norrköping, Uppsala och upp i norra Sverige.

 

Få hjälp med IT-rekryteringen i Stockholm
IT-rekrytering örebro kontoret

IT-rekrytering i Örebro

Behöver du rekrytera inom IT i Örebro? Då är du välkommen att kontakta oss på TNG. Vi hjälper dig med rekrytering såväl som bemanning i Örebro och har hjälpt till med många IT-rekryteringar. Vi rekryterar och hyr även ut IT-tekniker till orter som Kopparberg, Västerås, Arboga, Hallsberg, Kumla, Eskilstuna, Katrineholm, Munksjö, Karlskoga och Degerfors.

 

Få hjälp med IT-rekryteringen i Örebro
IT-rekrytering malmö kontoret

Få hjälp med IT-rekryteringen i Malmö

Vårt Malmökontor ligger beläget på Nordenskiöldsgatan, i centrala Malmö. Hit kan du vända dig när du behöver en IT-rekrytering eller bemanning av roller som exempelvis IT-specialist eller supporttekniker.

Vi finns tillgängliga för rekryteringsuppdrag i hela Skåne, som Helsingborg, Trelleborg, Lund, Kristianstad, Ystad men också i Ängelholm, Hässleholm, Bromölla och övriga Sverige.

 

Få hjälp med din IT-rekrytering i Malmö