TNG
TNG IT digital är specialister på it-rekrytering och bemanning av digitala utvecklare och specialister inom IT-support och drift. Allt för att hjälpa företag med digitaliseringen

Modern IT-rekrytering inom support, drift, IT-säkerhet och digital kompetens

Vi hittar IT-personalen du behöver

Behöver du omgående hjälp med IT-rekrytering? Hyra in en serviceorienterad supporttekniker eller stärka ert team inom IT-säkerhet? Kanske rekrytera in utvecklare eller produktägare som ska driva affären framåt? Då hjälper våra specialister på TNG IT Digital gärna till!

rekrytering it digital rekryteringsföretag

Oavsett om du ska hyra IT-konsulter eller rekrytera får du med oss en partner som rekryterar snabbt och kostnadseffektivt – och dessutom datadrivet och fördomsfritt. På riktigt. Det betyder att vi ser bortom faktorer som namn, ålder, kön och bakgrund och istället fokuserar på de personliga egenskaper, erfarenheter och kunskaper den nya medarbetaren måste ha för att kunna göra bra ifrån sig i den aktuella tjänsten. Ingenting annat.

Vi tar ett helhetsgrepp kring din IT-rekrytering. Vi fokuserar på kompetens, attraktion, kandidatupplevelse och compliance, utan att ta din tid i anspråk. Allt för att du ska kunna fokusera på ditt dagliga arbete.

IT-rekrytering – flexibelt utifrån dina behov

TNG IT Digital erbjuder modern IT-rekrytering, IT-bemanning och interim inom tre områden: IT-support & drift, IT-säkerhet och digitala affären. Kontakta oss så ser vi till att hitta ett upplägg som passar just din verksamhet.

Kontakta TNG IT Digital

Hör av dig till våra IT-rekryterare!

Vill du veta mer om hur vi på TNG IT Digital kan hjälpa dig med rekrytering och konsultuthyrning inom IT och digital utveckling? Fyll i formuläret så hör vi av oss omgående!

Rekrytera eller hyr in startklara supporttekniker

Rekrytera eller hyr in startklara supporttekniker

På TNG IT Digital är vi vana vid IT-rekrytering av support- och driftsfunktioner. Vi kan erbjuda ett helhetsansvar för bemanning genom schemaläggning samt out-of-hours- och beredskapslösningar. Genom vårt kompetensbaserade arbetssätt fokuserar vi på de kompetenser som driver framtida resultat, snarare än tittar på vad kandidaterna tidigare presterat.

IT-kunskapen är viktigt men långt ifrån allt vi fokuserar på när vi rekryterar. Simultankapacitet, serviceorientering och systematiskt arbetssätt är kompetenser som vi vet är avgörande för exempelvis en supporttekniker. Våra erfarna kompetensspecialister hjälper gärna till med att kartlägga vilka kompetenser som driver resultat i den specifika tjänsten.

Vi bemannar, hyr ut och rekryterar IT-jobb som: servicedesktekniker, onsitetekniker, NOC-tekniker, support- och drifttekniker.

Rekrytera för digitalisering - TNG IT Digital

Rekrytera eller hyr in personal som driver digitaliseringen framåt

Vi rekryterar och hyr ut interimskonsulter som gör skillnad digitalt! Med det extrema rekryteringsbehov som följer av digitaliseringen behöver vi utmana traditionella rekryteringskanaler för att lyckas. Och det har vi gjort. Vi ser bortom det uppenbara och attraherar IT-kandidater som tidigare varit svåra att hitta. Bland annat genom Digital cross search och målgruppsanpassade aktiviteter för att nå de kandidater som vi letar efter.

Våra dedikerade rekryterare och researchers är specialiserade inom digital utveckling och den digitala affären. Vi är väl insatta i agil och datadriven utveckling där produkt och användare står i fokus. För dig som kund innebär det att vi kan bedöma vilken kompetens och arbetssätt som krävs för att nå bäst resultat.

Några av de yrkesroller vi löpande rekryterar är produktägare, projektledare, UX designer, programmerare, testare, webbanalytiker, SEO-specialister.

Vi har fått hjälp med att hitta otroligt begåvade IT-tekniker som har visat sig ha störst potential att klara jobbet. Som ett resultat anställde vi till exempel en kandidat som först togs in på bemanningsuppdrag. Hon lärde sig extremt snabb trots ett cv som inte var det typiska för rollen,

Björn Björkman, konsultchef Atea

IT-jobb vi rekryterar just nu

Kontakta oss lokalt för din IT-rekrytering

IT-rekrytering i Göteborg

Göteborg

Östra Hamngatan 16
411 09 Göteborg
  031-7612220

Rekrytera inom IT i Göteborg

Är du i behov av en IT-specialist eller supporttekniker i Göteborg? Hör av dig till våra rekryteringsspecialister på TNG!

På Göteborgskontoret sitter våra affärsansvariga rekryterare med erfarenhet inom rekrytering och bemanning av personer inom bland annat IT. Vi sitter i centrala Göteborg, men rekryterar också i Landvetter, Mölndal, Hamlstad, Lerum, Borås, Alingsås, Mölnlycke, ner mot Kungsbacka och upp mot Stenungsund.

 

Få hjälp med IT-rekrytering i Göteborg

IT-rekrytering i Stockholm

Saknar du IT-kompetens i Stockholm? På vårt Stockholmskontor i Solna sitter våra affärsansvariga rekryterare, kandidatansvariga och konsultchefer tillsammans med erfarna researchers. Samtliga med flera års kunskap av IT-rekryteringar och bemanningstjänster inom IT.

Kontakta oss när du behöver hjälp med ett rekryterings- eller bemanningsuppdrag i Stockholm med omnejd. Vi har rekryterat åt organisationer och företag i Södertälje, Gävle, Norrköping, Uppsala och upp i norra Sverige.

 

Få hjälp med IT-rekryteringen i Stockholm
IT-rekrytering i Stockholm

Stockholm

Pyramidvägen 7
169 56 Solna
  08-219200

IT-rekrytering i Örebro

Örebro

Kungsgatan 8
702 11 Örebro
  08-21 92 00

IT-rekrytering i Örebro

Behöver du rekrytera inom IT i Örebro? Då är du välkommen att kontakta oss på TNG. Vi hjälper dig med rekrytering såväl som bemanning i Örebro och har hjälpt till med många IT-rekryteringar. Vi rekryterar och hyr även ut IT-tekniker till orter som Kopparberg, Västerås, Arboga, Hallsberg, Kumla, Eskilstuna, Katrineholm, Munksjö, Karlskoga och Degerfors.

 

Få hjälp med IT-rekryteringen i Örebro

Få hjälp med IT-rekryteringen i Malmö

Vårt Malmökontor ligger beläget på Nordenskiöldsgatan, i centrala Malmö. Hit kan du vända dig när du behöver en IT-rekrytering eller bemanning av roller som exempelvis IT-specialist eller supporttekniker.

Vi finns tillgängliga för rekryteringsuppdrag i hela Skåne, som Helsingborg, Trelleborg, Lund, Kristianstad, Ystad men också i Ängelholm, Hässleholm, Bromölla och övriga Sverige.

 

Få hjälp med din IT-rekrytering i Malmö
IT-rekrytering Malmö

Malmö

Nordenskiöldsgatan 24
211 19 Malmö
  08-21 92 00

Rekommenderat för dig

Visa alla