TNG
TNG IT digital är specialister på it-rekrytering och bemanning av digitala utvecklare och specialister inom IT-support och drift. Allt för att hjälpa företag med digitaliseringen

Modern IT-rekrytering och konsultuthyrning

TNG IT Digital rekryterar och hyr ut kvalitetssäkrad IT-personal inom support, drift, IT-säkerhet och digital utveckling.

Kvalitetssäkrade IT-specialister som levererar

Behöver du omgående hjälp med IT-rekrytering? Hyra in en serviceorienterad supporttekniker eller stärka ert team inom IT-säkerhet eller en produktägare som ska driva affären framåt? Då hjälper vi på TNG IT Digital gärna till!

Kort sagt, med oss får du en konsult- och rekryteringspartner som snabbt och kostnadseffektivt hittar rätt IT-medarbetare för just er. Vi tar ett helhetsgrepp kring din IT-rekrytering och fokuserar på kompetens, talangattraktion, kandidatupplevelse och compliance.

Vi arbetar datadrivet och ser bortom faktorer som namn, ålder, kön och bakgrund i våra rekryteringsbeslut. Det innebär att vi hittar fler och mer diversifierade IT-specialister, vilket också bidrar till mångfald och innovation i din organisation. Kontakta oss så ser vi till att hitta ett upplägg som passar just din verksamhet!

Kom igång idag!

Specialistområden inom TNG IT digital-rekrytering och bemanning av digitala utvecklare och specialister inom IT-support och drift. Hjälper organisationer med digitaliseringen

Flexibelt utifrån dina behov

Rekrytera eller hyr in startklara supporttekniker

Rekrytera eller hyr in startklara supporttekniker

På TNG IT Digital är vi vana vid IT-rekrytering av support- och driftsfunktioner. Vi kan erbjuda ett helhetsansvar för bemanning genom schemaläggning samt out-of-hours- och beredskapslösningar. Genom vårt datadrivna och kompetensbaserade arbetssätt fokuserar vi på de kompetenser som driver framtida resultat, snarare än tittar på vad kandidaterna tidigare presterat.

IT-kunskapen är viktig men långt ifrån allt vi fokuserar på när vi rekryterar. Simultankapacitet, serviceorientering och systematiskt arbetssätt är kompetenser som vi vet är avgörande för exempelvis en IT-supporttekniker. Våra erfarna erfarna rekryteringskonsulter hjälper till  att kartlägga vad som verkligen driver resultat i den specifika tjänsten.

Vi bemannar, hyr ut och rekryterar IT-jobb som: servicedesktekniker, onsitetekniker, NOC-tekniker, support- och drifttekniker.

Rekrytera för digitalisering - TNG IT Digital

Personal som driver digitaliseringen

Vi rekryterar programmerare och hyr ut IT-konsulter som gör skillnad digitalt. Med det extrema rekryteringsbehov som följer av digitaliseringen behöver vi utmana traditionella rekryteringskanaler för att lyckas. Och det har vi gjort. Vi ser bortom det uppenbara och attraherar IT-kandidater och utvecklare som tidigare varit svåra att hitta.

Våra dedikerade rekryteringskonsulter och researchers är specialiserade på digital utveckling och den digitala affären. Vi är väl insatta i agil och datadriven utveckling där produkt och användare står i fokus. För dig som kund innebär det att vi kan bedöma vilken kompetens och arbetssätt som krävs för att nå bäst resultat.

Några av de yrkesroller vi löpande rekryterar är produktägare, utvecklare, UX designer, programmerare, testare, webbanalytiker, SEO-specialister.

Kunder vi jobbar med just nu

Kontakta TNG IT Digital

Hur kan vi hjälpa dig?

Beskriv hur TNG IT Digital kan hjälpa dig med rekrytering och konsultuthyrning inom IT och digital utveckling? Fyll i formuläret så hör vi av oss omgående!

Rekrytera inom IT i Göteborg

Är du i behov av en IT-specialist eller supporttekniker i Göteborg? Hör av dig till våra rekryteringsspecialister på TNG IT Digital!

På Göteborgskontoret sitter våra erfarna rekryteringskonsulter med erfarenhet inom IT-rekrytering och IT-bemanning. Här arbetar vi med organisationer och bolag i centrala Göteborg, men rekryterar också ut programmerare och IT-specialister till Landvetter, Mölndal, Halmstad, Lerum, Borås, Alingsås, Mölnlycke, Kungsbacka, Stenungsund och Jönköping.

031-7612220
info@tng.se

Visa på karta

IT-rekrytering i Stockholm

Saknar du IT-kompetens i Stockholm? På vårt Stockholmskontor i Solna sitter våra affärsansvariga rekryteringskonsulter och erfarna researchers. Samtliga med flera års kunskap av IT-rekryteringar och bemanningstjänster inom IT.

Kontakta oss när du behöver hjälp med ett rekryterings- eller bemanningsuppdrag i Stockholm med omnejd. Vi har rekryterat åt organisationer och företag i Södertälje, Gävle, Norrköping, Uppsala och norra Sverige.

08-219200
info@tng.se

Visa på karta

IT-rekrytering i Örebro

Behöver du rekrytera inom IT i Örebro? Då är du välkommen att kontakta oss på TNG IT Digital. Vi hjälper dig med rekrytering såväl som bemanning i Örebro och har hjälpt till med många IT-rekryteringar. Vi rekryterar och hyr även ut till orter som Kopparberg, Västerås, Arboga, Hallsberg, Kumla, Eskilstuna, Katrineholm, Munksjö, Karlskoga och Degerfors.

08-21 92 00
info@tng.se

Visa på karta

Få hjälp med IT-rekrytering i Malmö

TNG IT Digitals Malmökontor ligger beläget på Nordenskiöldsgatan, i centrala Malmö. Hit kan du vända dig när du behöver en IT-rekrytering eller IT-bemanning av roller som exempelvis IT-specialist eller supporttekniker.

Vi finns tillgängliga för rekryteringsuppdrag i hela Skåne, som Helsingborg, Trelleborg, Lund, Kristianstad, Ystad men också i Ängelholm, Hässleholm, Bromölla och övriga södra Sverige.

08-21 92 00
info@tng.se

Visa på karta

Boka möte direkt!

Här kan du som vill veta mer om våra tjänster inom rekrytering, bemanning eller interim boka ett möte direkt med en av våra rekryterare.

Boka möte här!

Rekommenderat för dig

Visa alla