TNG
TNG Unbiased Insights: Prenumerera på nyhetsbrev med handplockade artiklar och nyheter inom fördomsfri rekrytering, mångfald och inkludering

TNG Unbiased Insights: Prenumerera på nyhetsbrev om fördomsfri rekrytering

handplockade Trender, nyheter och inspiration för chefer och HR

Visste du att 85 % av svenska chefer och VD:ar anser att fördomsfri rekrytering är viktigt? Samtidigt som 75 % uppger att de förlitar sig på sin magkänsla när de anställer?

Prenumerera här!

Charlotte Ulvros, TNG

På TNG kartlägger vi löpande vad som händer inom fördomsfri rekrytering och följer noggrant de senaste trenderna från branschen och arbetsmarknaden i stort. Dels genom egen research och rapporter, som siffrorna ovan kommer från. Dels genom en löpande omvärldsbevakning för att fånga upp nya arbetssätt, infallsvinklar och best practice. 

Som en del av vår vision om att bidra till en hållbar arbetsmarknad vill vi självklart inspirera även dig som arbetsgivare. Därför skickar vi varje månad ut TNG Unbiased Insights. Ett helt kostnadsfritt nyhetsbrev riktat mot chefer och HR-specialister, där vi varje månad handplockar intressanta artiklar och nyheter som rör HR, fördomsfri rekrytering, mångfald och inkludering. Direkt till din mejlkorg.

Trevlig läsning önskar vi på TNG!

Charlotte Ulvros, marknadschef
Prenumerera på nyhetsbrev om fördomsfri rekrytering

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att prenumerera på TNG Unbiased Insights och få det senaste inom fördomsfri rekrytering, mångfald och inkludering direkt till din mejl varje månad.

Rekommenderat för dig

Visa alla