TNG
Rekrytera med TNG Norr i Umeå - ett rekryteringsföretag specialiserat på fördomsfri rekrytering, bemanning och interim

Rekryteringsföretag i Umeå

Vi hjälper dig Rekrytera och hyra personal i Umeå

TNG är ditt moderna och kostnadseffektiva rekryteringsföretag i Umeå och Västerbotten! Vi erbjuder fördomsfri rekrytering, liksom interim- och bemanningstjänster för att snabbt och kostnadseffektivt hitta rätt personal för din verksamhet. Oavsett om du söker personal i Umeå eller i angränsande områden som Vännäs, Robertsfors, Sävar och Nordmaling, så löser vi dina personalbehov. Varmt välkommen!

Vår rekryteringsbyrå i Norr hjälper dig att rekrytera personal inom försäljning, inköp, HR, marknadsföring, IT, logistik, administration, finans och ekonomi. Dessutom är vi specialiserade på teknik- och ingenjörsrekrytering med TNG Tech, IT-rekrytering med TNG IT Digital samt chefsrekrytering med TNG Lead. Vi erbjuder också bemanning och interimslösningar för tillfälliga personalbehov.

Med TNG som rekryteringsbolag får du:

  • Rekryterare specialiserade på fördomsfri rekrytering inom tjänstemannaområdet
  • En rekryteringspartner som förstår din region, bransch och affär
  • Snabba, datadrivna och kostnadseffektiva rekryteringar som ger dig tid över till annat
  • Kvalitetssäkrade medarbetare, unikt matchade till tjänsten

Rekrytera idag

TNG har ett brett utbud av olika tjänster inom rekrytering

Våra tjänster

TNG hjälper dig med second opinion och utbildning i Umeå

Smidigt och effektivt – du träffar bara de bästa

På TNG tar vi som rekryteringsbolag alltid helhetsansvar för din rekrytering. Från det första mötet där ni beskriver ert behov. Till inkluderande talent marketing, med digital annonsering och social spridning med hög räckvidd, sökningar i vårt Talent Network samt fördjupad bakgrundskontroll, tester, referenstagning och garanti.

Därmed säkerställer vi att du endast lägger tid på att träffa den eller de kandidaterna som bäst uppfyller era behov och med stor potential för att lyckas i verksamheten. Dessutom tar vi ert arbetsgivarvarumärke på största allvar och låter alla sökande ta del av en unik och transparent kandidatupplevelse.

Som ditt rekryteringsföretag i Umeå garanterar vi att du endast lägger tid på de bästa kandidaterna i en rekrytering

Dags för en second opinion?

Har ni som vana att rekrytera själva, kan det ändå finnas ett stort värde att samarbeta med oss som rekryteringsbyrå. Till exempel kan vi hjälpa er med kvalitetssäkring av slutkandidater och vid interna befordringar. Med vår tjänst Second Opinion gör vi objektiva kompetensbedömningar som hjälper er säkerställa att ni rekryterar rätt person till rätt tjänst.

Vi erbjuder också rekryteringsutbildningar och kurser inom fördomsfri kompetensbaserad rekrytering, intervjuteknik och talent attraction. Utbildningarna finns som öppna, digitala kurser eller så skräddarsyr vi kostnadseffektivt företagsutbildningar. Om ni vill håller vi gärna utbildningen på plats i Umeå.

Hur kan vi hjälpa dig?

Lämna dina uppgifter och beskriv vilken typ av jobb du vill rekrytera till, så kontaktar en av våra rekryteringskonsulter dig så snart som möjligt!

Vi hjälper dig med personal inom

Hitta lediga jobb i Umeå med TNG - ett rekryteringsföretag i Norr

Söker du jobb i Umeå?

Via TNG hittar du nya karriärmöjligheter i hela Sverige via våra lediga jobb. Vi är ständigt i kontakt med nya arbetsgivare som behöver medarbetare inom många olika kompetensområden. Besök därför oss regelbundet för att inte missa en spännande möjlighet!

Nyhetsbrev om fördomsfri rekrytering från TNGInsights och trender inom fördomsfri rekrytering – direkt till din mail

Vill du hålla dig uppdaterad med de senaste trenderna inom fördomsfri rekrytering, mångfald och inkludering? Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få nyheter, insights och inspiration direkt till din inkorg. Kostnadsfritt varje månad.

Prenumerera på nyhetsbrevet

Rekommenderat för dig

Visa alla