TNG

JAG VILL REKRYTERA MED TNG TECH!

TNG Tech: Fördomsfri teknikrekrytering av ingenjörer och tekniker för morgondagens utmaningar.

Vetenskaplig rekrytering, kvalitetssäkrad kompetens.

TNG Tech rekryterar för morgondagens utmaningar. Vår teknikrekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Genom kompetensbaserade och mätbara processer hittar vi nya talanger och kvalificerade medarbetare som andra missar – teknikkompetens som bidrar till mångfald, innovation och en hållbar och lönsam verksamhet. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut interimkonsulter inom tre områden – Engineering, Production och Supply Chain Management.

Digitaliseringen och den kommande utvecklingen inom industri 4.0 skapar allt större behov av att hitta ny kompetens på arbetsmarknaden. Det gör att efterfrågan på teknisk kompetens ökar kraftigt, samtidigt som alla slåss om samma kandidater. För att möta behoven och utmana det traditionella sättet att rekrytera ingenjörer är våra rekryteringsspecialister på TNG Tech som allt fler företag vänder sig till.

Engineering

Foto Jonas Bilberg

Supply Chain Management

Production

TNG Tech Interim

Teknisk kompetens efter varje kunds behov

TNG Tech rekryterar inom tre olika områden – Engineering, Production och Supply Chain Management. Vi rekryterar till heltidstjänster och deltidstjänster, på kortare eller längre tid, i hela Sverige. Vare sig du är i behov av en komplett rekryteringsprocess eller tjänster från våra seniora underkonsulter finns det alltid möjlighet till en hyr-först-tjänst. På så sätt kan du hyra in en ingenjör eller tekniker innan du bestämmer dig för att anställa.

Vid varje teknikrekrytering och interimsuppdrag genomför vi:

  • En specifikation utifrån din verksamhets krav och utmaningar.
  • En platsannons som inkluderar alla teknik- och ingenjörskandidater, oavsett bakgrund, ålder, kön, namn och utbildningssäte. Annonsen sprids sedan i utvalda och öppna digitala kanaler som löpande följs upp och utvärderas.
  • Ett personligt anpassat testpaket för att validera och mäta kandidatens färdigheter, egenskaper, begåvning och tekniska kompetens, allt grundat i vetenskapen.
  • En systematisk och noggrann bakgrundskontroll av slutkandidaten.
  • En personlig uppföljning med både kandidat och dig som kund under och efter rekryteringsprocessen.

Potential, kompetens och mångfald

Vi, precis som Sveriges ingenjörer och tekniker, arbetar alltid med vetenskapligt förankrade metoder för att nå bästa resultat. Vår unika rekryteringsmetod bygger på vetenskapliga fakta för att säkerställa framtida arbetsprestation. Vi följer alltid en strukturerad process där magkänsla och fördomar aldrig får styra över teknikkandidatens verkliga potential eller kompetens. Med arbetspsykologiska tester och andra mätbara urvalsmetoder kvalitetssäkrar vi sökandes kompetens och potential – alltid kopplat till varje enskild roll och uppdrag.

Vi hittar ingenjörer utanför traditionella nätverk och bland kandidater som blivit bortvalda på felaktiga subjektiva grunder. Det är ingenjörer och tekniker som får ditt företag att växa genom mångfald och innovation.