TNG
Rekrytera och hyr konsulter inom modernt underhåll med TNG Tech

Rekrytera eller hyr specialister inom underhåll och maintenance

Hållbart datadrivet underhåll kräver rätt kompetens

Behöver din organisation rekrytera eller hyra in tekniker, ingenjörer och chefer inom modernt underhåll? Har ni svårt att få en klar bild över vilka kompetenser som krävs för att skapa lönsamhet och innovation under pågående digital transformation? Då kan vi på TNG Tech hjälpa till!

Den digitala omställningen inom industrin går allt snabbare, samtidigt som kraven på en hållbar cirkulär produktion med ett resurseffektivt underhåll ökar. För att hänga med i utvecklingen inom Industri 4.0 och gå från Basic maintenance till Smart maintenance är kompetensförsörjning en avgörande faktor.

På TNG Tech har vi lång erfarenhet av rekrytering och konsultuthyrning inom underhåll. Vi hjälper er utmana gamla kravprofiler för att kompetenssäkra er underhållsverksamhet inför omställningen till en hållbar industri. Genom vår datadriva kompetensbaserade rekryteringsmetodik identifierar vi ledare och specialister som inte bara har relevant kunskap och erfarenhet, utan även rätt soft skills som förändringsbenägenhet, flexibilitet och självledarskap. Parametrar som vi ser är viktiga för att långsiktigt leverera i verksamheten.

Boka möte med oss!

Rekrytera specialister inom underhåll som som hjälper er framtidssäkra organisationen

Med oss får du en partner som

  1. Säkrar din organisation för framtiden! Vi rekryterar och hyr ut specialister inom underhåll som säkerställer hög tillförlitlighet och tillgänglighet i utrustningen, baserat på data och ny teknik.
  2. Arbetar med en datadriven fördomsfri rekryteringsmetodik som identifierar medarbetares kompetens och framtida arbetsprestation.
  3. Marknadsför ert employer brand och lyfter fram det högre syftet med just er teknik, vilket attraherar rätt specialister inom underhåll.
  4. Endast bedömer de faktorer som påverkar arbetsprestationen och bortser från förutfattade meningar och fördomar. Det bidrar till ökad mångfald och innovation.
  5. Utmanar era kravprofiler för att säkerställa en hållbar kompetensförsörjning i en snabbföränderlig omvärld.
  • Underhållschef
  • Underhållsingenjör
  • Maintenance engineer

Vi valde mellan ett par bolag och föll till slut för TNG Tech och vi är jättenöjda. Rekryteringarna gick snabbt och vi hade en bra och löpande kontakt. Rekryteraren hade en förmåga att snappa upp våra egenheter och kommunicera det till kandidaterna på rätt sätt.

– Lars-Erik Sjögren, VD på Biosorbe
TNG Tech hjälper er rekrytera och hyra konsulter inom underhåll

Jag vill veta mer!

Vill du ha hjälp att rekrytera eller hyra konsulter inom underhåll? Lämna dina kontaktuppgifter så blir du strax uppringd.

TNG Tech: Teknikrekrytering inom Underhåll

TNG Tech rekryterar och hyr ut ingenjörer och tekniker inom underhåll. Vi fokuserar främst på tre områden: EngineeringProduction och Supply Chain Management. Oavsett om du behöver en komplett rekryteringsprocess eller tjänster från våra seniora underkonsulter så ser vi till att hitta ett upplägg som passar just din verksamhet.

Med grund i fakta, vetenskap och mätbara processer hjälper vi arbetsgivare i hela Sverige att hitta nya talanger och kvalificerade medarbetare. Teknikkompetens som långsiktigt bidrar till mångfald, innovation och lönsamhet! Via TNG Tech Interim erbjuder vi även flexibla interimslösningar när du snabbt behöver få in en teknisk specialist eller chef.

Rekommenderat för dig

Visa alla