Sök

Vi är ett unikt bemannings- och rekryteringsföretag i Malmö

Välkommen till TNG Malmö!

Vi är ett unikt bemannings- och rekryteringsföretag i Malmö och södra Sverige. Vi ser bortom det uppenbara och vet att fördomsfri rekrytering är möjlig – allt för att du ska få en hållbar och lönsam affärsverksamhet.

Vi sitter centralt i Malmö (faktiskt granne till Malmöhus) och har seniora rekryterare, dedikerad konsultchef, researchers, och kundansvariga på plats. Vårt rekryteringsföretag hjälper dig när du behöver förstärka ditt team under arbetstoppar, eller när du behöver nyrekrytera i Malmö och Skåne med omnejd.  Vi har erfarenhet av att rekrytera både ledare och specialister, samt bemanna ekonomi-, HR-, administration-, och kundserviceavdelningar.

Går det att rekrytera fördomsfritt? Ja det gör det. Vi vet att detta bidrar till bättre mångfald, vilket gynnar våra kunder, deras affär, våra kandidater och framför allt samhället i stort.

– Stefano Mastio, regionchef TNG Syd

Dessutom jobbar vi aktivt med våra specialister på TNG Tech och TNG IT digital. Inom dessa områden rekryterar och bemannar vårt rekryteringsföretag tjänster för ingenjörer och IT-specialister, samt jobb inom det växande affärsområdet digital utveckling.

Exempel på tjänster som vårt rekryteringsföretag tillsatt i år:

JOBB INOM EKONOMI, HR och ADMINISTRATION: Kundtjänstpool, controller, HR-specialist, rekryterare, ekonomiassistent, redovisningsekonom, administratör och ekonom.

JOBB INOM TEKNIK och IT: IT-utvecklare, IT-tekniker, IT-support, projektledare, utvecklingsingenjör, produktionsingenjör, processingenjör, UX-specialist, teknisk säljare, androidutvecklare och ios-utvecklare.

JOBB INOM MARKNAD/SÄLJ: Account Manager, säljchef,  kundtjänstmedarbetare, webbredaktör, marknadschef, innesäljare. marknadskoordinator och digitala marknadsförare.

Kontakta oss!

Skicka ett meddelande eller ring oss om du har frågor om rekrytering och bemanning eller om du vill bli kontaktad för att få mer information.

*
*
*
*

Här finns vi!

 

Laddar karta