TNG

Kontakta oss idag!

Vi är ett unikt bemannings- och rekryteringsföretag i Malmö och Skåne

Välkommen till TNG Malmö!

Vi är ett unikt bemannings- och rekryteringsföretag i Malmö, som även tillsätter tjänster i Helsingborg, Lund, Landskrona, och andra platser i Skåne och södra Sverige. Vi ser bortom det uppenbara och vet att fördomsfri rekrytering är möjlig – allt för att du ska få en hållbar och lönsam affärsverksamhet.

Vi sitter centralt i Malmö (faktiskt granne till Malmöhus) och har seniora rekryterare, dedikerad konsultchef, researchers, och kundansvariga på plats. Tillsammans bidrar vi till näringslivet i Öresund.

Vårt rekryteringsföretag hjälper dig när du behöver förstärka ditt team under arbetstoppar, eller när du behöver nyrekrytera i Malmö och Skåne med omnejd, exempelvis i Helsingborg, Lund och Landskrona. Vi är specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning och har erfarenhet av att rekrytera och bemanna både ledare och specialister inom ekonomi-, finans-, HR-, administration-, sälj-, marknads- och kundserviceavdelningar.

Auktoriserat rekryteringsbolag

Hos oss sitter också våra specialister inom teknikrekrytering TNG Tech och TNG IT Digital som arbetar med IT-support och tjänster inom digital utveckling.

Vi är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och våra konsulter trivs verkligen på TNG. När du hyr in personal täcks våra konsulter dessutom av gällande kollektivavtal.

Rekryteringsföretag Malmö

Vad kul att du hittat till oss på TNG i Malmö och Skåne! Lämna gärna dina kontaktuppgifter så hör jag av mig inom kort.

Elin Öberg är Regionchef TNG Malmö - bemanningsföretag och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt

Elin Öberg Mårtenzon
070-9379645

Malmöhusvägen 1, 211 18 Malmö

08-219 200
Maila oss

"Genom att välja människor baserat på framtida potential, inte historia, gör att vi kan hitta kandidater som kanske inte alltid är de mest väntade - det är fördomsfri rekrytering på riktigt. Det gör arbetsmarknaden tillgänglig för många fler och bidrar samtidigt till ökad tillväxt för de många företagen vi arbetar med i regionen." Elin Öberg Mårtenzon, regionchef TNG Syd

Söker du jobb i Malmö eller södra Sverige?

Då har du kommit rätt! Hos oss hittar du lediga jobb inom många olika kompetensområden och med vår tjänst följ din ansökan får du löpande återkoppling var du befinner dig i din rekrytering.

Exempel på tjänster som vårt rekryteringsföretag tillsatt i år:

JOBB INOM EKONOMI OCH HR

Ekonomichef, controller, HR-specialist, rekryterare, ekonomiassistent, redovisningsekonom, administratör, receptionist, HR-specialist, HR-chef.

JOBB INOM TEKNIK OCH IT

IT-utvecklare, IT-tekniker, IT-support, projektledare, utvecklingsingenjör, produktionsingenjör, processingenjör, UX-specialist,  javautvecklare, teknisk säljare, androidutvecklare, säkerhetsspecialister, javaprogrammerare, algoritm-utvecklare, logistiker, inköpare, supply chain expert, inköpschef, mekanikkonstruktör.

 

JOBB INOM MARKNAD OCH FÖRSÄLJNING

Account Manager, säljchef, säljare, teknisk säljare, marknadsassistent, content specialist, produktchef, webbredaktör, marknadschef, innesäljare, marknadskoordinator och digital marknadsförare.

JOBB INOM ADMINISTRATION OCH KUNDTJÄNST

Administratör, kundtjänstmedarbetare, assistent, receptionist, kundtjänstpool, växelansvarig, handläggare, logistikkoordinator, koordinator.

Hitta till oss

Laddar karta...