TNG
TNG i Malmö är ditt lokala rekryteringsföretag som också hjälper till med uthyrning coh bemanning av personal.

Rekryteringsföretag Malmö

Elin öberg regionchef TNG Malmö

Vad kul att du besöker oss! Kontakta mig gärna så lovar jag att hjälpa dig!

Elin Öberg Mårtenzon, 0709-379 645

Postadress
Box 637
101 32 Stockholm
TNG Group AB
Org. nr: 556648-2781

Vi är ett unikt bemannings- och rekryteringsföretag i Malmö

Välkommen till TNG Malmö!

Vi är ett unikt bemannings- och rekryteringsföretag i Malmö och södra Sverige. Vi ser bortom det uppenbara och vet att fördomsfri rekrytering är möjlig – allt för att du ska få en hållbar och lönsam affärsverksamhet.

Vi sitter centralt i Malmö (faktiskt granne till Malmöhus) och har seniora rekryterare, dedikerad konsultchef, researchers, och kundansvariga på plats. Vårt rekryteringsföretag hjälper dig när du behöver förstärka ditt team under arbetstoppar, eller när du behöver nyrekrytera i Malmö och Skåne med omnejd.  Vi har erfarenhet av att rekrytera både ledare och specialister, samt bemanna ekonomi-, IT-, HR-, administration-, marknads- och kundserviceavdelningar.

”Genom att välja människor baserat på framtida potential, inte historia, gör att vi kan hitta kandidater som kanske inte alltid är de mest väntade – det är fördomsfri rekrytering på riktigt. Det gör arbetsmarknaden tillgänglig för många fler och bidrar samtidigt till ökad tillväxt för de många företagen vi arbetar med i regionen.”

– Elin Öberg, regionchef TNG Syd

Dessutom jobbar vi aktivt med våra specialister på TNG Tech och TNG IT Digital. Inom dessa områden rekryterar och bemannar vårt rekryteringsföretag tjänster för ingenjörer och IT-specialister, samt jobb inom det växande affärsområdet digital utveckling.

Exempel på tjänster som vårt rekryteringsföretag tillsatt i år:

JOBB INOM EKONOMI, HR och ADMINISTRATION: Kundtjänstpool, controller, HR-specialist, rekryterare, ekonomiassistent, redovisningsekonom, administratör, receptionist och ekonom.

JOBB INOM TEKNIK och IT: IT-utvecklare, IT-tekniker, IT-support, projektledare, utvecklingsingenjör, produktionsingenjör, processingenjör, UX-specialist,  javautvecklare, teknisk säljare, androidutvecklare och ios-utvecklare.

JOBB INOM MARKNAD/SÄLJ: Account Manager, säljchef,  kundtjänstmedarbetare, webbredaktör, marknadschef, innesäljare. marknadskoordinator och digitala marknadsförare.

Kontakta mig! Jag behöver hyra eller rekrytera medarbetare.

Här finns vi!

Laddar karta