TNG

Lediga jobb i Skåne

Lediga jobb i Skåne just nu

Tillbaka till lediga jobb

En mycket bra upplevelse från mitt håll som jobbsökande! Bra uppföljning och tät kontakt. Väldigt glad över att rekryteringen sker utan hänsyn till namn, ålder och kön.

– Gunilla, jobbsökare i omdöme på Google om sin upplevelse av TNG

Konsultuppdrag och lediga jobb i Skåne

Söker du lediga jobb eller interimsuppdrag i Skåne?

Här hittar du lediga ekonomijobb, liksom teknik- och ingenjörsjobb, säljjobb, administrationsjobb, kundtjänstjobb, HR-jobb och marknadsjobb. För att nämna några av alla våra yrkesområden.

TNG har sitt Skånekontor i Malmö på Nordenskiöldsgatan 24, mitt i centrala Malmö. Vi erbjuder flera lediga jobb i Skåne i orter som Malmö, Helsingborg, Bromölla, Ängelholm, Landskrona, Kristianstad, Lund, Trelleborg och Ystad. Dessutom rekryterar vi åt arbetsgivare i hela södra Sverige så det finns stora karriärmöjligheter även på andra orter.

När du söker jobb via oss på TNG i Skåne söker du fördomsfritt, och får en objektiv bedömning av din ansökan. Det betyder att vi lämnar magkänsla och subjektiv bedömning utanför vår rekryteringsprocess. Vi vill att du ska få en rättvis och professionell upplevelse och hantering av din ansökan. Därför gör vi alltid urval utifrån fakta och arbetspotential och aldrig frågar efter ett personligt brev eller din ålder. Allt för att vi ska se bortom detaljer i CV-historik, ålder, bakgrund, namn och kön. Det som är viktigast för oss är din kompetens och potential att prestera hos din framtida arbetsgivare. Här kan du läsa mer om att söka jobb fördomsfritt och rättvist.

Jobbmöjligheter i Skåne

När du söker lediga jobb i Skåne via oss på TNG kan du rekryteras direkt till en av våra kunder eller bli bemanningskonsult eller underkonsult på ett företag i Skåne. Det innebär att du blir anställd av oss, men arbetar på plats hos våra uppdragsgivare.

Att jobba i Region Skåne innebär att du befinner dig i Sveriges sydligaste landskap. I norr gränsar Skåne till Halland och Småland, i öster till Blekinge och Östersjön, i söder till Östersjön och i väster till det smala Öresund som skiljer Skåne från Danmark. Skåne skapar tillsammans med de danska öarna Själland, Lolland, Falster, Mön och Bornholm den transnationella Öresundsregionen. Ett samarbete som lett till många nya lediga jobb inom regionen.

Söka lediga jobb i Region Skåne och Östersundsregionen

Idag är Öresundsregionen en het metropol som växer dagligen och fortsätter att locka till sig näringsliv i form av intressanta företag och arbetskraft. Inom regionens gränser produceras idag ca 26 % av Sveriges och Danmarks samlade BNP. Här finns också mer än 12 universitet, ca 12 000 forskare och över 150 000 aktiva studenter. Öresundsregionen erbjuder därmed den största koncentrationen av högutbildade i norra Europa. En fördel för dig som söker ny arbetskraft, nya anställda eller en samarbetspartner i med goda kunskaper och erfarenheter på sitt CV.

Inom Öresundsregionen finns även ett av Europas största IT-kluster som idag sysselsätter ca 120 000 personer inom regionen fördelat på över 10 000 företag inom IT och bioteknik, vilket innebär många lediga IT-jobb och möjligheter för utvecklare. Utöver IT-sektorn är även distribution av livsmedel en tillväxtsektor inom regionen. Många stora nordiska företag inom har idag sina huvudkontor inom regionen.

Är du intresserad av att få förslag på lediga jobb i Skåne?

Om det inte finns någon tjänst som passar dig för tillfället, kan du skicka in en spontanansökan. Alternativt kan du hålla koll på alla våra lediga jobb för att se om det dyker upp något som passar senare.