TNG

Lediga jobb Eskilstuna

Lediga jobb i Eskilstuna just nu

Tyvärr. Vi hittar inga jobb som matchar din sökning.

Prova att ange nya sökkriterier eller gör en spontanansökan med ditt CV till TNG Talent Network! Som medlem i vårt nätverk kan du även bli personligt kontaktad av rekryterare och ta del av karriärtips och medlemsförmåner.

 

Tillbaka till lediga jobb

Rekommenderat för dig

Eskilstuna

Söker du lediga jobb eller konsultuppdrag i Eskilstuna?

Då har du alla möjligheter att göra karriär i denna blomstrande stad. Tidningen The Guardian utnämnts till Sveriges främsta stad inom hållbarhet och återvinning – vilket passar perfekt för dig som månar om miljön och vill bo nära natur med hög livskvalitet.

I stan bor cirka 107 000 personer och kända besöksmål är bland annat Rademachersmedjorna, Parken Zoo, Munktellmuseet, och världens första återbruksgalleria ReTuna Återbruksgalleria som också uppmärksammats globalt. Dessutom hittar man den spektakulära Sigurdsristningen i området.

Ny karriär i Eskilstuna?

Här hittar du också många lediga jobb och interimsuppdrag inom teknik, marknadsföring, försäljning, ekonomi, life science, logistik, administration och HR via oss på TNG.  Vi samarbetar med många spännande arbetsgivare i Eskilstuna och hela Mälardalen.

Eskilstuna har en stark industriell historia och många arbetar fortfarande inom industrin speciellt inom knivindustrin. Produktion och tillverkning håller fortfarande flest personer sysselsatta i Eskilstuna.

Jobb inom logistik och hälsa

För tillfället sker också en stark expansion inom logistik med ett nära läge till transporter och Stockholm. Det finns dessutom en växande kombiterminal som är attraktiv för olika tjänsteföretag inom logistik, fraktbolag och lagerförare.

Andra snabbt växande branscher är servicetjänster, hälsa, vård och handel.

Eskilstuna, som ligger strategiskt i Mälardalsregionen, är hem för flera ledande svenska företag som erbjuder en mängd arbetsmöjligheter och lediga jobb. Volvo Construction Equipment, som är en av världens främsta tillverkare av anläggningsmaskiner. Att jobb här innebär många möjligheter inom teknik och ingenjörskonst. Även Mälardalens Högskola erbjuder student- och karriärmöjligheter inom utbildning och akademisk forskning.

Ny karriär eller nytt jobb i Eskilstuna?

Oavsett om du söker en ny karriär eller vill byta jobb i Eskilstuna, kan du via TNG hitta lediga ekonomijobb, teknik- och ingenjörsjobb, säljjobb, administrationsjobb, kundtjänstjobb, HR-jobb och marknadsjobb. Vi är fast beslutna att främja en rättvis och inkluderande arbetsmiljö, vilket betyder att du får en likvärdig chans när du söker jobb genom oss. Eskilstuna och Mälardalen.

Med vår specialisering på fördomsfri rekrytering öppnar vi dörrar till en mängd spännande karriärmöjligheter för dig som vill arbeta i staden.

Dags för karriär som konsult i Eskilstuna?

Att vi är ett rekryterings- och interimsföretag gör att kan hjälpa dig hitta olika vägar i din karriär. Kanske vill du prova på flera olika jobb för att hitta vad som passar dig? Testa då att jobba som konsult, eller sök deltidsjobb i Eskilstuna och kombinera med studier eller andra engagemang. Vi erbjuder även olika genvägar i karriären såsom traineeprogram och interimsuppdrag.