TNG

Lediga jobb Uppsala

Lediga jobb i Uppsala just nu

Tyvärr. Vi hittar inga jobb som matchar din sökning.

Prova att ange nya sökkriterier eller gör en spontanansökan med ditt CV till TNG Talent Network! Som medlem i vårt nätverk kan du även bli personligt kontaktad av rekryterare och ta del av karriärtips och medlemsförmåner.

 

Tillbaka till lediga jobb

Rekommenderat för dig

Uppsala

Dags att söka lediga jobb och interimsuppdrag i Uppsala?

Då kan vi på TNG hjälpa dig! Via oss kan du söka lediga jobb och konsultuppdrag i Uppsala inom IT, teknik, logistik, life science, marknadsföring, finans, försäljning, ekonomi, inköp, administration och HR via oss på TNG! Vi arbetar med många spännande arbetsgivare i Uppsala med kringliggande orter.

Uppsala är en tätort i Uppland samt centralort och residensstad för Uppsala län. Att bo i staden är att bo i Sveriges fjärde största tätort med en kommun på över 213 000 invånare.

Uppsala startade sin bana som industristad men är nu känd som en läroverksstad och för sin framskridande forskning och två nationellt kända universitet, Uppsala universitet och SLU (Sveriges lantbruksuniversitet). Det finns därför många lediga jobb inom utbildning och forskning. Men staden erbjuder även många studentjobb, extrajobb och heltidsjobb inom bland annat vård och omsorg, byggverksamhet och privat näringslivsverksamhet.

Karriär och jobb inom Life Science

Uppsala har en månghundraårig och bred kunskap inom både vetenskap och forskning, vilket har skapat goda framtida förutsättningar för stadens näringsliv och universitet. Tack vare stadens fokus på framskridande forskning, samarbete mellan universitet och ett framtidsorienterat näringsliv är Uppsala känt som en av Sveriges ledande regioner inom bioteknik och Life Science. Exempel på företag inom medicinteknik och läkemedel är Ge Healthcare med över 11 757 000 anställda samt Thermofisher, AMO, Orexo och Recipharm.

Förutom en stark Life Science och läkemedelsindustri finns det även en stor chans till lediga jobb, både extra och deltid, inom byggsektorn, vård och omsorg, handel samt inom utbildning.

I Uppsala län har många även en karriär inom den offentliga tjänstesektorn. I en tidigare mätning mättes detta upp till ca 59 000 personer, vilket var drygt 35 % av länets befolkning. Inom Uppsala län arbetar även ca 20 000 personer inom någon form av utbildningsverksamhet varav ca 7 000 vid något av Uppsalas två universitet, Uppsala universitet och Sveriges lantbruksuniversitet.

Utbilda dig i Uppsala?

Uppsala universitet är idag länets tredje största arbetsgivare, efter Uppsala kommun och dess landsting med ca 5 000 anställda. Utöver utbildningsjobb erbjuder universitet också en hel del jobb inom ekonomi, IT, HR och administration.

Rekrytera eller hyra personal i Uppsala

TNG specialiserar sig på fördomsfri rekrytering. Vårt rekryteringsföretag och bemanningsföretag servar stor-Stockholm och Uppsala. Vi erbjuder tjänster inom rekrytering, bemanning och konsultuthyrning till företag när de ska rekrytera eller hyra in personal.

Nästa steg för dig som ska söka jobb

Funderar du på en ny karriär eller studerar du idag i Uppsala? Då tycker vi att du ska söka jobb idag fördomsfritt via TNG. Hittar du inga lediga jobb just nu i Uppsala så gör gärna en  spontanansökan och ta samtidigt del av våra rekryterares karriärtips i vår jobbpodd och på vår karriärsektion.

Vill du veta mer hur vi jobbar så kolla in filmen nedan.