TNG
Rekryteringsföretag Uppsala – fördomsfri rekrytering och bemanning

Rekryteringsföretag i Uppsala

Välkommen till TNG – ditt fördomsfria rekryteringsföretag i Uppsala!

Behöver du hjälp med rekrytering i Uppsala? Då kan vi på TNG hjälpa dig! Vårt rekryteringsföretag är specialister på fördomsfri och kompetensbaserad rekrytering. Vi hittar dina nya medarbetare snabbt och  kostnadseffektivt inom kundtjänst, HR, IT, teknik, administration, marknad och ekonomi. Kontakta oss idag!

TNG är ett rekryteringsföretag där vi fokuserar på det vi är bäst på – rekrytering och bemanning inom tjänstemannasektorn.

Genom vår objektiva och vetenskapliga rekryteringsmetodik ser vi bortom fördomar då inga sökande väljs bort på grund av namn, kön, ålder, utseende eller bakgrund. Istället fokuserar vi på kompetens, potential och motivation.

Rekryteringsföretag i Uppsala med bred kompetens

Vi rekryterar och hyr ut ekonomer, lönespecialister, kundservicemedarbetare, administratörer, HR-specialister, säljare, inköpare, och specialister inom marknadsföring och juridik. Dessutom har vi specialiserat oss inom IT-rekrytering via TNG IT Digital, teknikrekrytering via TNG Tech samt chefsrekrytering via TNG Lead.

Rekryteringsföretag Uppsala

TNG hjälper dig med rekrytering i Uppsala. Hör av dig så berättar jag mer!

Martin Åkerblom - regionchef för TNG Stockhom - rekryteringsföretag som arbetar med fördomsfri rekrytering och bemanning i hela Stockholmsregionen

Martin Åkerblom
072-857 35 28

Pyramidvägen 7, 169 56 Solna

08-219 200
info@tng.se

Rekryteringsföretag i Uppsala som erbjuder tjänster inom rekrytering och bemanning
Tjänster inom rekrytering

Har du svårt att hitta tid för rekrytering och vill helst bara ha din nya medarbetare på plats så snabbt och enkelt som möjligt? En person med kvalitetssäkrad kompetens, hög motivation och potential att göra ett riktigt bra jobb? Låt då TNG ta hand om din rekrytering – så att du istället kan fokusera på ditt dagliga arbete.

JAG VILL REKRYTERA!

TNG är ett rekryteringsföretag som rekryterar och hyr ut konsulter i Uppsala Leende man
Tjänster inom bemanning

Behöver du hyra personal vid föräldraledighet, överbelastning, sjukskrivning, uppsägning eller vid förstärkning med specialister för att klara deadline under ett viktigt projekt? Oavsett vilket löser TNG din bemanning på heltid eller deltid! Du får en ”keeper” som hjälper dig när du verkligen behöver och bidrar till din affär.

JAG VILL HYRA KONSULTER!

Få mer information!

Hör av dig idag så berättar vi gärna mer om hur vi kan hjälpa dig med rekrytering, bemanning och konsultuthyrning i Uppsala.

Fördomsfri rekryteringsprocess med TNG Carina

Fördomsfri rekryteringsupplevelse

I vår kompetensbaserade rekryteringsprocess får alla sökande göra arbetspsykologiska tester innan vi ens läser deras CV. På så sätt säkerställer vi att ingen kandidat väljs bort på felaktiga, och diskriminerande grunder, som namn, ålder, kön, bakgrund och namn.

Kort sagt, vi testar först och frågar sen – allt för att du som kund till vårt rekryteringsbolag ska få den absolut vassaste kandidaten med rätt kompetens och störst potential. För att ytterligare kvalitetssäkra rekryteringen gör vi utökade bakgrundskontroller.

TNG är ett auktoriserat rekryteringsföretag

Auktoriserat rekryteringsföretag

TNG är auktoriserat av Kompetensföretagen – en arbetsgivare- och branschorganisation för personaluthyrnings- och rekryteringsföretag som ingår i Almega och är medlem i Svenskt Näringsliv. Det gör att du kan känna dig trygg när du anlitar oss för rekrytering och bemanning.

"TNG har ett helhetstänk som vi verkligen gillar, där man precis som vi tänker lite utanför boxen för att få ut maximalt av ett samarbete."

"TNG:s lyhördhet vid kravprofil och ett lite utmanande sätt att forma dessa till rätt underlag känns väldigt professionellt."

"Ni är måna om att förstå kundens behov, samtidigt som ni snabbt kunnat leverera kandidater och få till det personliga mötet på intervjuerna.”

"Vi valde TNG främst för deras anonymiserade rekryteringsprocess som ligger helt i linje med vårt arbete för ökad mångfald."

"Med TNG:s möjlighet att mäta kompetens, potential och motivation är det lättare att öppna upp och träffa mer oväntade sökande än vad vi hade gjort annars."

Läs alla success stories