TNG
Rekryteringsföretag Uppsala – fördomsfri rekrytering och bemanning

Rekryteringsföretag i Uppsala med fokus på fördomsfri rekrytering

Rekrytera personal med TNG i Uppsala!

Behöver du hjälp med rekrytering i Uppsala? Då kan vi på TNG hjälpa dig! Vårt rekryteringsföretag är specialister på fördomsfri och kompetensbaserad rekrytering. Vi hittar dina nya medarbetare snabbt och  kostnadseffektivt inom kundtjänst, HR, IT, teknik, administration, marknad och ekonomi. Kontakta oss idag!

TNG är ett rekryteringsföretag där vi fokuserar på det vi är bäst på – rekrytering och bemanning inom tjänstemannasektorn.

Genom vår objektiva och vetenskapliga rekryteringsmetodik ser vi bortom fördomar då inga sökande väljs bort på grund av namn, kön, ålder, utseende eller bakgrund. Istället fokuserar vi på kompetens, potential och motivation.

Rekryteringsföretag i Uppsala med bred kompetens

Vi rekryterar och hyr ut ekonomer, lönespecialister, kundservicemedarbetare, administratörer, HR-specialister, säljare, inköpare, och specialister inom marknadsföring och juridik. Dessutom har vi specialiserat oss inom IT-rekrytering via TNG IT Digital, teknikrekrytering via TNG Tech samt chefsrekrytering via TNG Lead.

Rekrytera personal i Uppsala!

Åsa Edman Källströmer, VD TNG Group AB

Hej! Kul att du besöker oss på TNG. Åsa Edman Källströmer heter jag och är VD på vårt rekryteringsföretag med ansvar över Uppsala med omnejd.

Behöver du hjälp att rekrytera medarbetare i Uppsala så kontakta mig direkt på 073-929 51 05, mejla, eller lämna din information.

Rekryteringsföretag i Uppsala som erbjuder tjänster inom rekrytering och bemanning
När du rekryterar själv

Rekryterar du på egen hand i Göteborg men vill anlita ett rekryteringsbolag för en kvalitetssäkring? På TNG erbjuder vi en så kallad Second Opinion – där du får en objektiv bedömning av kandidater för att säkerställa rätt rekrytering.

TNG är ett rekryteringsföretag som rekryterar och hyr ut konsulter i Uppsala Leende man
Fördomsfri rekryteringsprocess med TNG Carina

Fördomsfri rekryteringsupplevelse

I vår kompetensbaserade rekryteringsprocess får alla sökande göra arbetspsykologiska tester innan vi ens läser deras CV. På så sätt säkerställer vi att ingen kandidat väljs bort på felaktiga, och diskriminerande grunder, som namn, ålder, kön, bakgrund och namn.

Kort sagt, vi testar först och frågar sen – allt för att du som kund till vårt rekryteringsbolag ska få den absolut vassaste kandidaten med rätt kompetens och störst potential. För att ytterligare kvalitetssäkra rekryteringen gör vi utökade bakgrundskontroller.

TNG är ett auktoriserat rekryteringsföretag

Auktoriserat rekryteringsföretag

TNG är auktoriserat av Kompetensföretagen – en arbetsgivare- och branschorganisation för personaluthyrnings- och rekryteringsföretag som ingår i Almega och är medlem i Svenskt Näringsliv. Det gör att du kan känna dig trygg när du anlitar oss för rekrytering och bemanning.

fitness24seven kvinna

"TNG har ett helhetstänk som vi verkligen gillar, där man precis som vi tänker lite utanför boxen för att få ut maximalt av ett samarbete."

Samarbete mellan Ahlsell och TNG för löpande rekrytering av säljpersonal

"TNG:s lyhördhet vid kravprofil och ett lite utmanande sätt att forma dessa till rätt underlag känns väldigt professionellt."

Samarbete mellan TNG och Cabonline för rekrytering och konsultuthyrning

"Ni är måna om att förstå kundens behov, samtidigt som ni snabbt kunnat leverera kandidater och få till det personliga mötet på intervjuerna.”

Samarbetet med TNG bidrog till ökad mångfald hos SEB

"Vi valde TNG främst för deras anonymiserade rekryteringsprocess som ligger helt i linje med vårt arbete för ökad mångfald."

Samarbete mellan Hövding och TNG Tech

"Med TNG:s möjlighet att mäta kompetens, potential och motivation är det lättare att öppna upp och träffa mer oväntade sökande än vad vi hade gjort annars."

Läs alla success stories

Rekryteringsföretag i hela Sverige

Tack vare digitala lösningar och verktyg är vi geografiskt obundna och hanterar rekryteringsuppdrag i hela landet. Självklart är du också varmt välkommen att besöka något av våra fysiska kontor. Utöver Uppsala hittar du vårt rekryteringsföretag på följande orter:

rekryteringsföretag-malmo-skane-bemanning

Rekryteringsföretag Malmö

rekryteringsföretag stockholm

Rekryteringsföretag Stockholm

TNG är ditt rekryteringsföretag i Örebro och Mälardalen hjälper dig med din bemanning. Alltid fördomsfritt och kompetensbaserat.

Rekryteringsföretag Örebro