TNG
Rekryteringsföretag Uppsala – fördomsfri rekrytering, bemanning och interim

Rekryteringsföretag i Uppsala med fokus på fördomsfri rekrytering

Rekrytera och hyr rätt personal i Uppsala

Behöver du hjälp med rekrytering i Uppsala? Då kan vi på TNG hjälpa dig! Vårt rekryteringsföretag är specialister på fördomsfri och kompetensbaserad rekrytering. Vi hittar dina nya medarbetare – snabbt, träffsäkert och kostnadseffektivt.

Varför välja TNG som rekryteringsföretag i Uppsala?

TNG är ett rekryteringsföretag där vi fokuserar på det vi är bäst på – rekrytering, bemanning och interim inom tjänstemannasektorn. Genom vår objektiva och vetenskapliga rekryteringsmetodik ser vi bortom fördomar då inga sökande väljs bort på grund av namn, kön, ålder, utseende eller bakgrund. Istället fokuserar vi på kompetens, potential och motivation. Varför? Helt enkelt för att det ger fler och bättre sökande och därmed bättre matchade kandidater till din arbetsplats – samtidigt som vi tillsammans bidrar till en mer hållbar arbetsmarknad.

Bred branschkunskap och specialisering

Vår rekryteringsbyrå erbjuder hela rekryteringar, samt delmoment inom alla tjänstemannaområden. Framför allt kan vi hjälpa dig rekrytera och hyra ekonomer, marknadsförare, HR- och lönespecialister, kundtjänstmedarbetare, receptionister, ingenjörer, inköpare, chefer, administratörer, logistiker och produktionspersonal.

Vi specialiserar oss också där vi ser ökade krav på grund av kompetensbristen, till exempel inom supply chain-, teknik- och ingenjörsrekrytering, IT-rekrytering, chefsrekrytering samt interim. Genom vårt dotterbolag Ada Digital erbjuder vi dessutom innovativa rekryterings- och konsultlösningar för dig som vill utveckla din digitala affär.

Kom igång idag!


Vi hjälper dig med personal inom

TNG tar ett helhetsansvar för din rekrytering - från kompetensanalys och fördomsfria urval till bakgrundskontroller och referenstagning.

Helhetsansvar för din rekrytering

Med oss får du en trygg partner som tar ett helhetsansvar för din rekrytering. Från första mötet med dig som kund där vi tillsammans gör en kompetensanalys. Till inkluderande talent marketing, digital annonsering, social spridning med hög räckvidd, sökningar i vårt Talent Network samt fördjupad bakgrundskontroll, tester, referenstagning och garanti. Dessutom får dina jobbsökare ta del av vår transparenta kandidatupplevelse som återspeglar sig positivt på ert employer brand.

Vid kompetensbrist rekommenderar vi vår searchtjänst TNG Insight Search™. Här arbetar våra researcher med avancerade söklicenser och moderna verktyg för att samla och analysera kvalitativ och kvantitativ talangdata. Insikterna från searcharbetet används i nära samarbete med våra uppdragsgivare för att finkalibrera och optimera kandidatpitchen, sökord, kravprofil och sökvägar. Insikterna är dessutom värdefulla för att utveckla er talangstrategi och stärker ert employer brand framåt.

Med TNG som rekryteringsbolag får du tillgång till seniora och kunniga rekryterare förstår din bransch och affär.

Med TNG som rekryteringsbolag får du:

  • Datadrivna beslutsunderlag: Vi presenterar de bäst lämpade kandidaterna för ditt behov med hjälp av datadrivna metoder och verktyg.
  • Branschkunniga rekryterare: Våra seniora och kunniga rekryterare förstår din bransch och affär, vilket leder till framgångsrika rekryteringar.
  • Kompetensanalyser: Vi ger råd och stöd i allt från aktuellt behov till vilka kompetenser som kan ta ditt företag till nästa nivå.
  • Auktoriserat rekryteringsföretag: Vi har kollektivavtal och är alla utbildade i diskrimineringsstiftningen för att säkerställa rättvisa och fördomsfria urval.
TNG är ett rekryteringsbolag i Uppsala som hjälper dig med rekrytering och kvalitetssäkring genom Second Opinion.

Rekryterar du på egen hand?

Rekryterar du på egen hand i Uppsala men vill anlita ett rekryteringsföretag för en kvalitetssäkring? Då kan vi hjälpa dig! På TNG erbjuder vi Second Opinion – där du får en objektiv bedömning av kandidater för att säkerställa att ni rekryterat rätt.

Vi erbjuder också rekryteringsutbildningar och digitala kurser inom fördomsfri kompetensbaserad rekrytering, intervjuteknik och kandidatattraktion. Våra företagsutbildningar kan skräddarsys och genomföras på plats i Uppsala. Kurserna sker på distans så där spelar det ingen roll var du bor.

TNG har ett helhetstänk som vi verkligen gillar, där man precis som vi tänker lite utanför boxen för att få ut maximalt av ett samarbete.

– Fredrik Krüeger, HR-chef Fitness24Seven
TNG har ett brett utbud av olika tjänster inom rekrytering

Våra tjänster

Vi rekryterar just nu

Rekrytera personal i Uppsala? Kontakta TNG - ett unikt rekryteringsföretag som arbetar fördomsfritt och datadrivet

Redo att påbörja din rekrytering?

Hej! Vad roligt att du hittat till vårt rekryteringsföretag. Behöver du hjälp att rekrytera medarbetare i Uppsala i Uppsala med omnejd? Lämna dina uppgifter och berätta lite mer om hur vi kan hjälpa dig, så blir du strax uppringd. Vi ser fram emot att höra från dig!

Hitta lediga jobb och konsultuppdrag i Uppsala via TNG

Söker du lediga jobb i Uppsala?

Hos oss på TNG hittar du lediga jobb inom många olika kompetensområden och med vår tjänst ”följ din ansökan” får du löpande återkoppling var du befinner dig i din rekrytering.

Hittar du inget som passar dig just nu? Skicka istället en spontanansökan så kontaktar vi dig när det dyker upp jobb eller konsultuppdrag som matchar din profil!

Nyhetsbrev om fördomsfri rekrytering från TNGInsights och trender inom fördomsfri rekrytering – direkt till din mail

Vill du hålla dig uppdaterad med de senaste trenderna inom fördomsfri rekrytering, mångfald och inkludering? Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få nyheter, insights och inspiration direkt till din inkorg. Kostnadsfritt varje månad.

Prenumerera på nyhetsbrevet

Rekommenderat för dig

Visa alla