TNG

Jag vill hitta nya medarbetare!

Unikt rekryteringsföretag i Uppsala

Välkommen till TNG!

Behöver du hjälp med rekrytering i Uppsala? Varmt välkommen till oss på TNG! Vi är ett unikt bemannings- och rekryteringsföretag, specialiserade på fördomsfri rekrytering. Vi hittar dina nya medarbetare snabbt och  kostnadseffektivt inom kundtjänst, HR, IT, teknik, administration, marknad och ekonomi. Kontakta oss idag!

TNG är ett rekryteringsföretag där vi fokuserar på det vi är bäst på: rekrytering inom tjänstemannasektorn. Genom vår objektiva och vetenskapliga rekryteringsmetodik ser vi bortom fördomar då inga sökande väljs bort på grund av namn, kön, ålder, utseende eller bakgrund. Istället fokuserar vi på kompetens, potential och motivation.

Rekryteringsföretag i Uppsala med bred kompetens

Vi rekryterar ekonomer, lönespecialister, kundservicemedarbetare, administratörer, HR-specialister, säljare, inköpare, och specialister inom marknadsföring och juridik. Dessutom har vi specialiserat oss inom IT-support och digital utveckling via TNG IT Digital samt rekrytering av ingenjörer och tekniker via TNG Tech.

Rekryteringsföretag Uppsala

Vi hjälper dig med rekrytering i Uppsala. Välkommen att kontakta oss idag!

Martin Åkerblom - regionchef för TNG Stockhom - rekryteringsföretag som arbetar med fördomsfri rekrytering och bemanning i hela Stockholmsregionen

Martin Åkerblom
072-857 35 28

Pyramidvägen 7, 169 56 Solna

08-219 200
info@tng.se

Fördomsfri rekryteringsprocess

I vår kompetensbaserade rekryteringsprocess får alla sökande göra arbetspsykologiska tester innan vi ens läser deras CV. På så sätt säkerställer vi att ingen kandidat väljs bort på felaktiga, och diskriminerande grunder, som namn, ålder, kön, bakgrund och namn. Kort sagt, vi testar först och frågar sen – allt för att du som kund till vårt rekryteringsbolag ska få den absolut vassaste kandidaten med rätt kompetens och störst potential. För att ytterligare kvalitetssäkra rekryteringen gör vi utökade bakgrundskontroller.

"På TNG står alltid kandidaters kompetens och potential i fokus när vi rekryterar. På så sätt riskerar vi inte att missa någon riktigt vass talang på grund av medvetna eller omedvetna fördomar. Tillsammans skapar vi en mer hållbar arbetsmarknad." Martin Åkerblom, regionchef Öst och Norr