TNG
Bemanningsföretag i Uppsala – fördomsfri rekrytering och bemanning

Bättre personaluthyrning med TNG: Ditt bemanningsföretag i Uppsala

Hyr personal i Uppsala!

Behöver du hjälp med bemanning i Uppsala? Då har du hittat rätt! TNG är ett unikt rekryterings- och bemanningsföretag som har specialiserat oss på fördomsfri rekrytering och bemanning. Med entreprenörens engagemang och det större företagets muskler och kompetens, hjälper vi företag i Uppsala när de behöver anlita ett bemanningsföretag eller rekrytera personal. Hör av dig så berättar vi gärna mer!

TNG är auktoriserat bemanningsföretag och specialister på fördomsfri kompetensbaserad bemanning och rekrytering. Vår vision – att se bortom förtom för att bidra till en hållbar arbetsmarknad – genomsyrar allt vi gör. Oavsett om det handlar om bemanning, konsultuthyrning eller rekrytering.

Bemanningsföretag i Uppsala med bred kompetens

Vårt bemanningsföretag jobbar med kunder i bland annat Uppsala, Stockholm, Gävle, Enköping och Västerås, och inom de flesta branscher, som ekonomi, administration, kundtjänst, marknadsföring, försäljning, inköp och IT.

Utöver det gör våra digitala lösningar och verktyg att vi är geografiskt obundna och kan hantera uppdrag i hela landet.

Åsa Edman Källströmer, VD på TNG - rekryteringsföretaget som rekryterar fördomsfritt i hela Sverige

Hör av dig!

Kul att du har hittat hit! Åsa Edman Källströmer heter jag och är VD på vårt bemanningsföretag med ansvar över Uppsala med omnejd.

Behöver du hyra personal och konsulter så kontakta mig direkt på 073-929 51 05, mejla, eller lämna din information så ringer vi upp.

Några av våra kunder just nu

Bemanningsföretag Uppsala - kontakta TNG för att hyra personal idag!

Lokal bemanning på dina villkor

TNGs kontor ligger runtom i hela Sverige, och vi arbetar med lokal bemanning på samtliga orter. Behöver du stärka upp ditt team under en kortare eller längre period? Oavsett om det är bråttom eller om du behöver någon först om ett par veckor ser vi till att hjälpa dig snabbt.

Hos oss kan du välja att hyra en konsult på heltid eller deltid och vi arbetar inom alla tjänsteområden. Vi hyr ut ekonomer, marknadsförare, HR- och lönespecialister, kundtjänstmedarbetare, receptionister, administratörer, logistiker och produktionspersonal.

Bemanningsföretag i Uppsala som specialiserat oss på fördomsfri rekrytering

Konsult- och interimsuthyrning

Vi har lång erfarenhet av att stötta upp organisationer som behöver stärka sin kompetens vid kritiska tillfällen. Vi hyr därför ut ingenjörer och inköpare via TNG Tech, IT-specialister och utvecklare via TNG IT Digital samt interimschefer via våra chefsrekryterare på TNG Lead.

Vi hittar våra kvalificerade konsulter i vårt nätverk (TNG Talent Network) eller låter våra rekryteringskonsulter snabbt utannonsera lediga uppdrag för bästa matchning. Oavsett hittar vi rätt – och gör det enkelt för dig när du behöver förstärkning.

Johanna TNG ler

Fördomsfri konsultuthyrning

Alla bemanningskonsulter vi anställer har genomgått TNG:s fördomsfria och objektiva process. En process som gör att vi hittar rätt kompetens – men också nya talanger med potential. Potential som vi kompetenssäkrar med skräddarsydda arbetspsykologiska tester och kompetensbaserade intervjuer utifrån din specifika kravprofil.

Våra konsulter hittar vi på nya platser, digitala plattformar och vårt öppna nätverk, vilket bidrar till ökad mångfald på din arbetsplats när du väljer att hyra personal via oss.

Fitness24Seven

Fitness24Seven

TNG har ett helhetstänk som vi verkligen gillar, där man precis som vi tänker lite utanför boxen för att få ut maximalt av ett samarbete.

Case rekrytering säljare - Ahlsell och TNG

Ahlsell

TNG:s lyhördhet vid kravprofil och ett lite utmanande sätt att forma dessa till rätt underlag känns väldigt professionellt.

Lyckat samarbete mellan SEB och TNG

SEB

Vi valde TNG främst för deras anonymiserade rekryteringsprocess som ligger helt i linje med vårt arbete för ökad mångfald.

Läs alla success stories

… psst! Visste du att TNG finns i hela Sverige?

Ja, tack vare digitala lösningar och verktyg är vi geografiskt obundna och hanterar rekryteringsuppdrag i hela landet. Självklart är du också varmt välkommen att besöka något av våra fysiska kontor i StockholmGöteborgMalmö och Örebro.