TNG
Bemanningsföretag i Uppsala – fördomsfri rekrytering och bemanning

Bättre personaluthyrning med TNG: Ditt bemanningsföretag i Uppsala

Hyr personal i Uppsala!

Behöver du hjälp med bemanning i Uppsala? Då har du hittat rätt! TNG är ett unikt rekryterings- och bemanningsföretag som har specialiserat oss på fördomsfri rekrytering och bemanning. Med entreprenörens engagemang och det större företagets muskler och kompetens, hjälper vi företag i Uppsala när de behöver anlita ett bemanningsföretag eller rekrytera personal. Hör av dig så berättar vi gärna mer!

TNG är auktoriserat bemanningsföretag och specialister på fördomsfri kompetensbaserad bemanning och rekrytering. Vår vision – att se bortom förtom för att bidra till en hållbar arbetsmarknad – genomsyrar allt vi gör. Oavsett om det handlar om bemanning, konsultuthyrning eller rekrytering.

Bemanningsföretag i Uppsala med bred kompetens

Vårt bemanningsföretag jobbar med kunder i bland annat Uppsala, Stockholm, Gävle, Enköping och Västerås, och inom de flesta branscher, som ekonomi, administration, kundtjänst, marknadsföring, försäljning, inköp och IT.

Utöver det gör våra digitala lösningar och verktyg att vi är geografiskt obundna och kan hantera uppdrag i hela landet.

Hyr personal i Uppsala!

åsa edman källströmer profilbild VD TNGKul att du har hittat hit! Åsa Edman Källströmer heter jag och är VD på vårt bemanningsföretag med ansvar över Uppsala med omnejd.

Behöver du hyra personal och konsulter så kontakta mig direkt på 073-929 51 05, mejla, eller lämna din information.

Bemanningsföretag i Uppsala som specialiserat oss på fördomsfri rekrytering
Lokal bemanning på dina villkor

TNGs kontor ligger runtom i hela Sverige, och vi arbetar med lokal bemanning på samtliga orter. Behöver du stärka upp ditt team under en kortare eller längre period? Oavsett om det är bråttom eller om du behöver någon först om ett par veckor ser vi till att hjälpa dig snabbt.

Hos oss kan du välja att hyra en konsult på heltid eller deltid och vi arbetar inom alla tjänsteområden. Vi hyr ut ekonomer, marknadsförare, HR- och lönespecialister, kundtjänstmedarbetare, receptionister, administratörer, logistiker och produktionspersonal.

Bemanningsföretag Uppsala - kontakta TNG för att hyra personal idag!
Konsult- och interimsuthyrning av kvalificerade specialister

Vi har lång erfarenhet av att stötta upp organisationer som behöver stärka sin kompetens vid kritiska tillfällen. Vi hyr därför ut ingenjörer och inköpare via TNG Tech, IT-specialister och utvecklare via TNG IT Digital samt interimschefer via våra chefsrekryterare på TNG Lead.

Vi hittar våra kvalificerade konsulter i vårt nätverk (TNG Talent Network) eller låter våra rekryteringskonsulter snabbt utannonsera lediga uppdrag för bästa matchning. Oavsett hittar vi rätt – och gör det enkelt för dig när du behöver förstärkning.

Johanna TNG ler

Fördomsfri konsultuthyrning

Alla bemanningskonsulter vi anställer har genomgått TNG:s fördomsfria och objektiva process. En process som gör att vi hittar rätt kompetens – men också nya talanger med potential. Potential som vi kompetenssäkrar med skräddarsydda arbetspsykologiska tester och kompetensbaserade intervjuer utifrån din specifika kravprofil.

Våra konsulter hittar vi på nya platser, digitala plattformar och vårt öppna nätverk, vilket bidrar till ökad mångfald på din arbetsplats när du väljer att hyra personal via oss.

fitness24seven kvinna

"TNG har ett helhetstänk som vi verkligen gillar, där man precis som vi tänker lite utanför boxen för att få ut maximalt av ett samarbete."

Samarbete mellan Ahlsell och TNG för löpande rekrytering av säljpersonal

"TNG:s lyhördhet vid kravprofil och ett lite utmanande sätt att forma dessa till rätt underlag känns väldigt professionellt."

Samarbete mellan TNG och Cabonline för rekrytering och konsultuthyrning

"Ni är måna om att förstå kundens behov, samtidigt som ni snabbt kunnat leverera kandidater och få till det personliga mötet på intervjuerna.”

Samarbetet med TNG bidrog till ökad mångfald hos SEB

"Vi valde TNG främst för deras anonymiserade rekryteringsprocess som ligger helt i linje med vårt arbete för ökad mångfald."

Samarbete mellan Hövding och TNG Tech

"Med TNG:s möjlighet att mäta kompetens, potential och motivation är det lättare att öppna upp och träffa mer oväntade sökande än vad vi hade gjort annars."

Läs alla success stories

Vi bemannar i hela Sverige

Tack vare digitala lösningar och verktyg är vi geografiskt obundna och hanterar uppdrag i hela landet. Självklart är du också varmt välkommen att besöka något av våra kontor. Utöver Uppsala hittar du vårt bemanningsföretag på följande orter:

Bemanningsföretag i Stockholm - TNG hjälper dig hitta personal snabbt, kostnadseffektivt och fördomsfritt!

Bemanningsföretag Stockholm

bemanningsforetag-malmo-skane-bemanning

Bemanningsföretag Malmö

TNG är ditt bemanningsföretag i Örebro och Mälardalen hjälper dig med din bemanning. Alltid fördomsfritt och kompetensbaserat.

Bemanningsföretag Örebro