TNG
Bemanningsföretag i Uppsala – fördomsfri rekrytering och bemanning

Bemanningsföretag i Uppsala

Välkommen till TNG – ditt fördomsfria bemanningsföretag i Uppsala!

Behöver du hjälp med bemanning i Uppsala? Då har du hittat rätt! TNG är ett unikt rekryterings- och bemanningsföretag som har specialiserat oss på fördomsfri rekrytering och bemanning. Med entreprenörens engagemang och det större företagets muskler och kompetens, hjälper vi företag i Uppsala när de behöver anlita ett bemanningsföretag eller rekrytera personal. Hör av dig så berättar vi gärna mer!

TNG är auktoriserat bemanningsföretag och specialister på fördomsfri kompetensbaserad bemanning och rekrytering. Vår vision – att se bortom förtom för att bidra till en hållbar arbetsmarknad – genomsyrar allt vi gör. Oavsett om det handlar om bemanning, konsultuthyrning eller rekrytering.

Bemanningsföretag i Uppsala med bred kompetens

Vårt bemanningsföretag jobbar med kunder i bland annat Uppsala, Stockholm, Gävle, Enköping och Västerås, och inom de flesta branscher, som ekonomi, administration, kundtjänst, marknadsföring, försäljning, inköp och IT.

Utöver det gör våra digitala lösningar och verktyg att vi är geografiskt obundna och kan hantera uppdrag i hela landet.

Bemanningsföretag Uppsala

TNG hjälper dig med bemanning, konsultuthyrning och rekrytering i Uppsala.

Bemanningsföretag i Uppsala som specialiserat oss på fördomsfri rekrytering
Tjänster inom bemanning

Föräldraledighet, överbelastning, sjukskrivning, uppsägning eller för att få in spetskompetens i ett viktigt projekt? Skälen till att hyra personal via ett bemanningsföretag kan vara många. Oavsett vilket löser TNG din bemanning, på heltid eller deltid.

JAG VILL HYRA KONSULTER!

Bemanningsföretag Uppsala - kontakta TNG för att hyra personal idag!
Tjänster inom rekrytering

Har du svårt att hitta tid för rekrytering och vill helst bara ha din nya medarbetare på plats så snabbt och enkelt som möjligt? Låt då TNG ta hand om din rekrytering – så att du istället kan fokusera på ditt dagliga arbete.

JAG VILL REKRYTERA!

Hyra konsult i Uppsala?

Hör av dig så tar vi ett personligt eller digitalt möte för att diskutera hur vi kan hjälpa dig med bemanning och konsultuthyrning.

Johanna TNG ler

Fördomsfri konsultuthyrning

Alla bemanningskonsulter vi anställer har genomgått TNG:s fördomsfria och objektiva process. En process som gör att vi hittar rätt kompetens – men också nya talanger med potential. Potential som vi kompetenssäkrar med skräddarsydda arbetspsykologiska tester och kompetensbaserade intervjuer utifrån din specifika kravprofil.

Våra konsulter hittar vi på nya platser, digitala plattformar och vårt öppna nätverk, vilket bidrar till ökad mångfald på din arbetsplats när du väljer att hyra personal via oss.

"TNG har ett helhetstänk som vi verkligen gillar, där man precis som vi tänker lite utanför boxen för att få ut maximalt av ett samarbete."

"TNG:s lyhördhet vid kravprofil och ett lite utmanande sätt att forma dessa till rätt underlag känns väldigt professionellt."

"Ni är måna om att förstå kundens behov, samtidigt som ni snabbt kunnat leverera kandidater och få till det personliga mötet på intervjuerna.”

"Vi valde TNG främst för deras anonymiserade rekryteringsprocess som ligger helt i linje med vårt arbete för ökad mångfald."

"Med TNG:s möjlighet att mäta kompetens, potential och motivation är det lättare att öppna upp och träffa mer oväntade sökande än vad vi hade gjort annars."

Läs alla success stories