TNG

Bemanningsföretag i Uppsala

Välkommen till TNG – ditt fördomsfria bemanningsföretag i Uppsala!

Behöver du hjälp med bemanning i Uppsala? Varmt välkommen till oss på TNG! Vi är ett unikt rekryterings- och bemanningsföretag som har specialiserat oss på fördomsfri rekrytering och bemanning. Med entreprenörens engagemang och det större företagets muskler och kompetens, hjälper vi företag i Uppsala när de behöver anlita ett bemanningsföretag eller rekrytera personal. Vi jobbar inom många olika kompetensområden och vi gör det fördomsfritt. På riktigt. 

TNG är auktoriserat bemanningsföretag och specialister på fördomsfri kompetensbaserad bemanning och rekrytering. Vår vision – att se bortom förtom för att bidra till en hållbar arbetsmarknad – genomsyrar allt vi gör. Oavsett om det handlar om bemanning, konsultuthyrning eller rekrytering.

Bemanningsföretag i Uppsala med bred kompetens

Vårt bemanningsföretag jobbar med kunder i bland annat Uppsala, Stockholm, Gävle, Enköping och Västerås, och inom de flesta branscher, som ekonomi, administration, kundtjänst, marknadsföring, försäljning, inköp och IT.

Utöver det gör våra digitala lösningar och verktyg att vi är geografiskt obundna och kan hantera uppdrag i hela landet. I dagsläget bemannar och rekryterar vi åt 400 kunder på 40 orter runt om i Sverige.

Bemanningsföretag Uppsala

TNG hjälper dig med bemanning, konsultuthyrning och rekrytering i Uppsala.

Fördomsfri konsultuthyrning

Alla bemanningskonsulter vi anställer har genomgått TNG:s fördomsfria och objektiva process. En process som gör att vi hittar rätt kompetens – men också nya talanger med potential. Potential som vi kompetenssäkrar med skräddarsydda arbetspsykologiska tester och kompetensbaserade intervjuer utifrån din specifika kravprofil. Våra konsulter hittar vi på nya platser, digitala plattformar och vårt öppna nätverk, vilket bidrar till ökad mångfald på din arbetsplats när du väljer att hyra personal via oss.

"Genom att låta kompetens och potential stå i fokus minskar vi risken att någon riktigt vass talang väljs bort på grund av ofta omedvetna fördomar.” Martin Åkerblom, regionchef Öst och Norr
Hyra konsult i Uppsala?

Hör av dig så tar vi ett personligt eller digitalt möte för att diskutera hur vi kan hjälpa dig med bemanning och konsultuthyrning.