TNG
TNG är ett bemanningsföretag verksamt i Uppsala som snabbt och kostnadseffektivt matchar dig med rätt konsult för din verksamhet.

Bemanningsföretag i Uppsala som gör bemanning enkelt för dig

Hyr personal och konsulter i Uppsala

Letar du efter ett modernt och effektivt bemanningsföretag i Uppsala? Då har du hittat rätt! På TNG är vi experter på att hitta rätt personal snabbt och smidigt. Med tjugo års erfarenhet av fördomsfri bemanning och personaluthyrning vet vi vad som krävs för att matcha rätt person med rätt jobb.

Varför välja TNG som bemanningsföretag i Uppsala?

På TNG tar vi bemanning och interim lika seriöst som rekrytering och drivs av det förtroende vi får från våra kunder och konsulter. Tack vare vår fördomsfria och datadrivna urvalsprocess kan vi matcha rätt från start, vilket gör att du från dag ett får engagerad inhyrd personal som snabbt kommer på plats och sätter sig in i arbetsuppgifterna. Tillsammans fokuserar ni på arbetet som ska utföras, medan vi sköter all administration och personalfrågor.

Flexibel personaluthyrning på dina villkor

Behöver du stärka upp ditt team under en kortare eller längre period, exempelvis arbetstoppar, sjukskrivningar, föräldraledigheter och semestertider? Oavsett om det är bråttom eller om du behöver någon först om ett par veckor ser vi till att hjälpa dig snabbt. Vi förstår att varje verksamhet är unik och skräddarsyr konsult- och interimslösningar utifrån era behov och målsättningar framåt.

Anlita oss

TNG erbjuder tjänster inom personaluthyrning och bemanning inom ekonomi, finans, administration, kundtjänst, marknadsföring, teknik, industri m.m.

Våra tjänster inom bemanning och konsultuthyrning

 • Bemanning på hel- eller deltid eller Hyr-först
  Behöver du förstärka ditt team och hyra personal under en kortare eller längre period? Oavsett om ditt behov dykt upp plötsligt, eller om du behöver någon först om ett par veckor, kan vi hjälpa dig snabbt och enkelt. Du har konsulten hos dig på hel- eller deltid och vi delar arbetsgivaransvaret. TNG erbjuder också lösningen ”Hyr först, rekrytera sen” där du hyr in en konsult under överenskommen tid. För att sedan rekrytera personen när uppdraget tar slut.
 • Pool-lösning med schemaläggning och beredskap
  För dig som har återkommande arbetstoppar, oavsett tidpunkt på dygnet, så erbjuder vi vår Pool-lösning. Här rekryterar, schemalägger och ansvarar TNG helt för din bemanning. Du får en pool med dedikerade konsulter som finns tillgängliga när behov uppstår. Vi erbjuder också en beredskapslösning som tryggt säkerställer bemanning och personaluthyrning med kort varsel.
 • Uthyrning av specialiserade interimskonsulter
  Vi har lång erfarenhet av att stötta organisationer som behöver erfaren specialist vid kritiska tillfällen. Exempelvis projektdeadlines och årsbokslut. Via vårt inkluderande nätverk och datadrivna, samt fördomsfria, rekryteringsmetod metod kan du snabbt hyra in kvalificerade interimskonsulter – rätt matchade till din organisation.
 • Hyr erfarna interimschefer
  Hos oss kan du också hyra interimschefer med rätt ledarskapspotential inom områden som ekonomi, teknik, inköp, logistik, marknad och HR. Chefer och ledare som snabbt sätter sig in i nya förutsättningar eller kan driva verksamheten framåt under en pågående ersättningsrekrytering, förändringsprocess eller föräldravikariat.
TNG är ett bemanningsföretag verksamt i Uppsala som erbjuder bemanningstjänster inom hela tjänstemannasektorn

Bemanning inom hela tjänstesektorn

Vårt bemanningsföretag jobbar med små som stora arbetsgivare inom de flesta branscher. Exempelvis ekonomi, administration, kundtjänst, HR, marknadsföring, försäljning, inköp, logistik och IT. Vi hyr även ut erfarna teknikkonsulter, IT-specialister och utvecklare samt interimskonsulter och interimschefer. Antingen hittar vi konsulterna i vårt nätverk (TNG Talent Network), eller så låter vi våra rekryteringskonsulter snabbt utannonsera lediga uppdrag för bästa matchning.

Genom vårt dotterbolag Ada Digital erbjuder vi också innovativa rekryterings- och konsultlösningar inom Tech, Data & Analytics, Digital Commerce, IT Security och Digital Management för dig som vill utveckla din digitala affär.

Hyr konsulter i Uppsala via TNG så får du mer tid över att fokusera på ditt arbete, medan vi tar hand om all administration.

Med TNG som bemanningsföretag får du:

 • Kvalitetssäkrade konsulter. Alla TNG-konsulter har genomgått vår fördomsfria och objektiva rekryteringsprocess. På så sätt hittar vi inte bara rätt kompetens, utan upptäcker också nya talanger med potential.
 • Snabb uppstart. Varje konsult är noggrant matchad utifrån dina unika behov, vilket innebär att de snabbt kommer igång på arbetsplatsen och levererar.
 • Mer tid över: Vi tar hand om allt från urvalsprocess till anställningskontrakt, administration och personalfrågor.
 • Konsulter som trivs med sitt jobb. Våra löpande medarbetarundersökningar visar på hög trivsel, och våra kunder ger oss höga NPS-värden.

Uppdrag vi tillsätter just nu

Vi hjälper dig med personal inom

Kundcase från samarbete mellan TNG och Fitness24Seven

TNG har ett helhetstänk som vi verkligen gillar, där man precis som vi tänker lite utanför boxen för att få ut maximalt av ett samarbete.

Fitness24Seven

Fredrik Krüeger, HR-chef

Läs fler success stories

Hyra personal i Uppsala? Kontakta TNG - ditt moderna och effektiva bemanningsföretag - och kom igång idag!

Hur kan vi hjälpa dig?

Hej! Vad roligt att du hittat till vårt bemanningsföretag i Uppsala. Behöver du hyra personal och konsulter? Lämna dina uppgifter och berätta lite mer om hur vi kan hjälpa dig, så blir du strax uppringd. Vi ser fram emot att höra från dig!

Hitta ditt nästa jobb eller konsultuppdrag i Uppsala via TNG.

Söker du jobb i Uppsala?

Via TNG:s lediga jobb hittar du nya karriärmöjligheter i Uppsala och närliggande platser. Vi är ständigt i kontakt med nya arbetsgivare i regionen som behöver medarbetare inom många olika kompetensområden. Dessutom går ansökan snabbt och enkelt i mobilen eller på datorn. Välkommen med din ansökan!

… psst! Visste du att TNG finns i hela Sverige?
Ja, tack vare digitala lösningar och verktyg är vi geografiskt obundna och hanterar bemanningsuppdrag i hela landet. Vårt bemanningsföretag har fysiska kontor i Göteborg, Malmö, Örebro och Kopparberg. Vi arbetar även med konsultuthyrning i norra Sverige.

Nyhetsbrev om fördomsfri rekrytering från TNGInsights och trender inom fördomsfri rekrytering – direkt till din mail

Vill du hålla dig uppdaterad med de senaste trenderna inom fördomsfri rekrytering, mångfald och inkludering? Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få nyheter, insights och inspiration direkt till din inkorg. Kostnadsfritt varje månad.

Prenumerera på nyhetsbrevet

Lästips för dig

Visa alla