TNG

Lediga jobb Hallsberg

Lediga jobb i Hallsberg just nu

Tyvärr. Vi hittar inga jobb som matchar din sökning.

Prova att ange nya sökkriterier eller gör en spontanansökan med ditt CV till TNG Talent Network! Som medlem i vårt nätverk kan du även bli personligt kontaktad av rekryterare och ta del av karriärtips och medlemsförmåner.

 

Tillbaka till lediga jobb

Rekommenderat för dig

Hallsberg

Söker du lediga jobb i Hallsberg?

Då kan vi på TNG hjälpa dig hitta lediga jobb eller konsultuppdrag inom teknik, HR,  marknadsföring, försäljning, ekonomi, inköp, logistik, kundservice och administration.

Som ett bemanningsföretag och rekryteringsföretag i regionen kan vi också erbjuda olika vägar för din karriär. Fastanställning, bemanningskonsult eller kanske ett konsultuppdrag som interimskonsult?

Hallsberg är en tätort i Närke som främst är känd som en järnvägsknut. Kommunen har över 15 000 invånare och befolkningsmängden i kommunen har varit i princip konstant de senaste 50 åren.

Hallsberg är till större delen beläget på en rullstensås, Örebroåsen, och har växt efter 1862, då man byggde ett stationshus här någon kilometer från kyrkan och den tidigare kyrkbyn i Hallsbergs socken. Hallsberg är till stor del ett stationssamhälle, som vuxit fram som ett resultat av att godsstråket genom Bergslagen och Västra stambanan möts här.

Det egentliga uppsvinget historiskt för Hallsberg kom när en industri flyttades hit från Torshälla. Produktionen omfattade i början byggnadssmide men inriktades efterhand uteslutande på tröskverk, sädesrensare med mera.

Jobb och karriär i Hallsberg

För dig som söker jobb inom logistik finns det möjligheter i Hallsberg!

I Hallsberg ligger Ahlsell logistikcentrum, det är kommunens största privata arbetsgivare. Ahlsells centrallager i Hallsberg är ett av de största i Europa och även en av Nordens viktigaste knutpunkter för transporter. Anläggningen i Hallsberg är cirka 80 000 kvadratmeter under tak. Runt 700 personer arbetar dygnet runt med att ta emot, packa och skicka i väg produkter. Ungefär 160 långtradare med 4 800 kubikmeter passerar centrallagret varje dag, året runt. Lastbilarna kör årligen cirka 428 000 ton gods till distributionsplatser runtom i landet. För att hantera de här stora volymerna har Ahlsell ett skräddarsytt informationssystem som ger stor precision i logistikarbetet.

I Hallsberg ligger också Volvos hyttilverkning för hjullastare och dumprar. Sedan 2013 har Postnord haft sin nya brevterminal på orten med omkring 350 anställda. Brevterminalen har ersatt brevterminalerna i Karlstad, Västerås samt delvis Norrköping.

Sök jobb i Hallsberg?


Vi specialiserar oss på fördomsfri rekrytering. Vårt rekryteringsföretag och bemanningsbolag erbjuder tjänster inom rekrytering, bemanning och interim när arbetsgivare i Örebro ska rekrytera eller hyra in personal.

Vi har kontor i Örebro men rekryterar till lediga jobb och konsultuppdrag i Hallsberg och övriga Närke. Finns det inga lediga jobb nära dig just nu går det bra att göra en spontanansökan. Då kan vi kontakta dig när det kommer upp en tjänst i närheten av Hallsberg som skulle passa dig.

Vill du ha tips på hur du skriver ett bra CV eller annat från några av våra rekryterare? Lyssna då på vår jobbpodd!