TNG
TNG är ditt bemanningsföretag i Örebro och Mälardalen hjälper dig med din bemanning. Alltid fördomsfritt och kompetensbaserat.

Bemanningsföretag i Örebro och Mälardalen

Hyr personal och konsulter i Örebro!

Söker du ett unikt bemanningsföretag i Örebro och Mälardalen? Vad roligt, då har du hittat rätt! TNG är en bemanningsbyrå där vi har specialiserat oss på fördomsfri bemanning och konsultuthyrning. Vi hjälper företag i Örebro och Mälardalen med personaluthyrning – snabbt, kostnadseffektivt och med hög kvalitet. Kontakta oss så berättar vi gärna mer!

Det finns många skäl till att hyra personal via bemanning på heltid och deltid. Oavsett vilket ska du kunna förvänta dig ett seriöst bemanningsföretag med kollektivavtal, där konsultchefen har ett nära samarbete med dig som kund och med de konsulter som arbetar hos dig. Och det får du med oss på TNG i Örebro.

Självklart tar vi bemanning och konsultuthyrning lika seriöst som rekrytering. Det innebär att alla våra bemanningskonsulter genomgår vår fördomsfria rekryteringsupplevelse, där deras kompetens kvalitetssäkras genom arbetspsykologiska tester och kompetensbaserade intervjuer. Allt för att på bästa sätt matchas mot dina behov.

Bemanningsföretag i Örebro och hela Mälardalen

Utöver Örebro kan vårt bemanningsföretag hjälpa dig med personaluthyrning i Västerås, Eskilstuna, Hallsberg, Katrineholm, Kumla, Munksjö, Degerfors, Karlskoga, Karlstad, Linköping, Kopparberg, Arboga samt hela Sverige.

Hyr personal med TNG i Örebro!
tng-rekryterare-par-johansson-tipsar-om-fordomsfri-rekrytering
Hoppas vi hörs! /Pär

Hej! Kul att du besöker oss på TNG. Pär Johansson heter jag och är regionchef på vårt bemanningsföretag i Örebro.

Behöver du hjälp att hyra personal och konsulter så kontakta mig direkt på 070-350 03 07, mejla eller lämna din information.

Bemanningsföretag i Örebro som hjälper dig med konsultuthyrning i Örebro och hela Mälardalen
Bemanning på dina villkor

Är du i behov av att stärka upp ditt team under en kortare eller längre period? Oavsett om det är bråttom eller om du behöver någon först om ett par veckor hjälper vi dig snabbt. Hos oss på TNG kan du välja att hyra en konsult på heltid eller deltid, under en tidsperiod som passar dig.

Rekryterings- och bemanningsföretag i Örebro - TNG är specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning
När du anlitar TNG som bemanningsföretag får du konsulter som trivs på jobbet

Hyr konsulter som trivs på jobbet

För att våra konsulter ska trivas på jobbet ser vi till att vara en trygg och stöttande arbetsgivare. Tack vare våra aktivt närvarande konsultchefer pratar även de bemanningskonsulter som inte anställs väl om TNG och ditt företag efter uppdragets slut.

Dessutom visar våra löpande medarbetarundersökningar på hög trivsel, och våra kunder ger oss höga NPS-värden.

Auktoriserat bemanningsföretag - TNG

Auktoriserat bemanningsbolag i Örebro

TNG är ett auktoriserat bemanningsföretag och vi erbjuder alla våra konsulter branschenliga kollektivavtal. Det, tillsammans med att vi hyr ut personal kostnadseffektivt, tryggt och snabbt, är en hygienfaktorer för oss.

HITTA TILL TNG – DITT BEMANNINGSFÖRETAG I ÖREBRO!

Laddar karta...

Bemanningsföretag i hela Sverige

Tack vare digitala lösningar och verktyg är vi geografiskt obundna och hanterar uppdrag i hela landet. Självklart är du också varmt välkommen att besöka något av våra kontor. Utöver Örebro hittar du vårt bemanningsföretag på följande orter:

Bemanningsföretag i Stockholm - TNG hjälper dig hitta personal snabbt, kostnadseffektivt och fördomsfritt!

Bemanningsföretag Stockholm

Bemanning Göteborg - TNG hjälper dig med personaluthyrning och bemanning snabbt, tryggt och fördomsfritt

Bemanningsföretag Göteborg

TNG är ett bemanningsföretag och rekryteringsföretag som finns centralt Malmö och hjälper företag rekrytera fördomsfritt.

Bemanningsföretag Malmö