TNG
TNG är ditt bemanningsföretag i Örebro och Mälardalen hjälper dig med din bemanning. Alltid fördomsfritt och kompetensbaserat.

Bemanningsföretag i Örebro och Mälardalen

Välkommen till TNG – ditt fördomsfria bemanningsföretag i Örebro!

Söker du ett unikt bemanningsföretag i Örebro och Mälardalen? Vad roligt, då har du hittat rätt! TNG är en bemanningsbyrå där vi har specialiserat oss på fördomsfri bemanning och konsultuthyrning. Vi hjälper företag i Örebro och Mälardalen med personaluthyrning – snabbt, kostnadseffektivt och med hög kvalitet. Kontakta oss så berättar vi gärna mer!

Det finns många skäl till att hyra personal via bemanning på heltid och deltid. Oavsett vilket ska du kunna förvänta dig ett seriöst bemanningsföretag med kollektivavtal, där konsultchefen har ett nära samarbete med dig som kund och med de konsulter som arbetar hos dig. Och det får du med oss på TNG i Örebro.

Självklart tar vi bemanning och konsultuthyrning lika seriöst som rekrytering. Det innebär att alla våra bemanningskonsulter genomgår vår fördomsfria rekryteringsupplevelse, där deras kompetens kvalitetssäkras genom arbetspsykologiska tester och kompetensbaserade intervjuer. Allt för att på bästa sätt matchas mot dina behov.

Bemanningsföretag i Örebro och hela Mälardalen

Utöver Örebro kan vårt bemanningsföretag hjälpa dig med personaluthyrning i Västerås, Eskilstuna, Hallsberg, Katrineholm, Kumla, Munksjö, Degerfors, Karlskoga, Karlstad, Linköping, Kopparberg, Arboga samt hela Sverige.

Bemanningsföretag i Örebro

Vad kul att du besöker oss i Örebro! Vi hjälper dig med din bemanning eller rekrytering. Hör av dig idag, så pratar vi vidare!

Bemanningsföretag i Örebro som hjälper dig med konsultuthyrning i Örebro och hela Mälardalen
Tjänster inom bemanning

Föräldraledighet, överbelastning, sjukskrivning, uppsägning eller för att få in spetskompetens i ett viktigt projekt? Skälen till att hyra personal via ett bemanningsföretag kan vara många. Oavsett vilket löser TNG Örebro din bemanning, på heltid eller deltid.

JAG VILL HYRA KONSULTER!

Rekryterings- och bemanningsföretag i Örebro - TNG är specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning
Tjänster inom rekrytering

Har du svårt att hitta tid för rekrytering och vill helst bara ha din nya medarbetare på plats så snabbt och enkelt som möjligt? Låt då TNG ta hand om din rekrytering – så att du istället kan fokusera på ditt dagliga arbete.

JAG VILL REKRYTERA!

Hyra konsult? Kontakta TNG Örebro!

Hör av dig idag så tar vi ett personligt eller digitalt möte för att diskutera hur vi kan hjälpa dig med bemanning och konsultuthyrning.

När du anlitar TNG som bemanningsföretag får du konsulter som trivs på jobbet

Hyr konsulter som trivs på jobbet

För att våra konsulter ska trivas på jobbet ser vi till att vara en trygg och stöttande arbetsgivare. Tack vare våra aktivt närvarande konsultchefer pratar även de bemanningskonsulter som inte anställs väl om TNG och ditt företag efter uppdragets slut.

Dessutom visar våra löpande medarbetarundersökningar på hög trivsel, och våra kunder ger oss höga NPS-värden.

Auktoriserat bemanningsföretag - TNG

Auktoriserat bemanningsbolag i Örebro

TNG är ett auktoriserat bemanningsföretag och vi erbjuder alla våra konsulter branschenliga kollektivavtal. Det, tillsammans med att vi hyr ut personal kostnadseffektivt, tryggt och snabbt, är en hygienfaktorer för oss.

HITTA TILL TNG – DITT BEMANNINGSFÖRETAG I ÖREBRO!

Laddar karta...