TNG
TNG är ditt bemanningsföretag i Örebro och Mälardalen hjälper dig med din bemanning. Alltid fördomsfritt och kompetensbaserat.

Bemanningsföretag i Örebro med tjänster inom bemanning och interim

Hyr personal och konsulter i Örebro

Behöver du snabbt hyra in bra personal? Då är vi rätt bemanningsföretag för dig i Örebro. Vårt bemanningsbolag hjälper företag inom alla branscher i Örebro, Mälardalen och Dalarna med konsult-, interim- och personaluthyrning. Snabbt, kostnadseffektivt och med hög kvalitet.

Varför välja TNG som bemanningsföretag i Örebro?

Det finns många skäl till att hyra personal via bemanning på heltid och deltid. Oavsett vilket ska du kunna förvänta dig ett seriöst bemanningsföretag med kollektivavtal. Och ett nära samarbete med en konsultchef. Precis får du med oss på TNG i Örebro. Tack vare vår fördomsfria och datadrivna urvalsmetod lyckas vi effektivt göra rätt matchning från start. Resultatet blir att du får engagerad inhyrd personal från dag ett på din arbetsplats.

Vi arbetar inom hela tjänstemannasektorn och hyr ut ekonomer, marknadsförare, HR- och lönespecialister, kundtjänstmedarbetare, receptionister, administratörer, logistiker och produktionspersonal. Vidare arbetar vi med specialister och chefer inom vår verksamhet för interim där vi har ett stort nätverk av erfarna konsulter. Många är specialister inom teknik, supply chain och ekonomi och söker ofta uppdrag via oss.

Hyr personal idag!

TNG erbjuder tjänster inom personaluthyrning och bemanning inom ekonomi, finans, administration, kundtjänst, marknadsföring, teknik, industri m.m.

Tjänster inom bemanning och konsultuthyrning

 • Bemanning på heltid eller deltid
  Är ditt team i behov av förstärkning? TNG levererar pålitlig och flexibel bemanning, snabbt och enkelt. Där våra konsulter arbetar i din verksamhet på heltid eller deltid. Eller varför inte testa vår tjänst ”Hyr först, rekrytera sen”, där du provar en konsult med möjlighet till framtida anställning?
 • Pool-lösning med beredskap
  Hur förbereder du dig på plötsliga behov av extra personal? Vi erbjuder en dedikerad pool av konsulter, tillgängliga dygnet runt för att täcka just dina behov. Från rekrytering till schemaläggning och beredskap – vi garanterar att rätt kompetens finns där när du behöver det.
 • Hyr interimskonsulter
  Vad händer när du står inför en kritisk deadline eller behöver genomföra ett årsbokslut? Vårt team av erfarna interimskonsulter är redo att stödja dig. Med tillgång till ett brett nätverk och en fördomsfri rekryteringsprocess säkerställer vi att du snabbt får rätt specialist för jobbet.
 • Hyr interimschefer
  Behov av starkt ledarskap på kort varsel? Hyr en av våra erfarna interimschefer! Vi tillhandahåller interimschefer med specialkompetenser inom ekonomi, teknik, inköp, logistik, marknadsföring och HR. Våra chefer är snabbt på plats och redo att leda din verksamhet genom varje unik utmaning.
Med TNG som bemanningsföretag får du tillgång till ett brett nätverk av duktiga konsulter i hela Mälardalen.

Konsultuthyrning med bred geografisk räckvidd

Tack vare digitala lösningar och verktyg, är vi på TNG geografiskt obundna och vårt bemanningsföretag hjälper utöver Örebro organisationer i hela Mälardalen och Dalarna med bemanning och konsultuthyrning.

Exempelvis hittar du våra uthyrda konsulter i Västerås, Eskilstuna, Hallsberg, Katrineholm, Kumla, Munksjö, Motala, Degerfors, Karlskoga, Karlstad, Filipstad, Linköping, Kopparberg, Malung, Leksand, Vansbro, Falun, Borlänge, Mora, Avesta och Hedemora.

Hyr konsulter som trivs på jobbet med TNG - ditt bemanningsbolag i Örebro med hög kapacitet i hela Mälardalen

Med TNG som bemanningsföretag får du:

 • Snabb uppstart: Varje konsult är matchad utifrån dina unika behov och kommer snabbt kommer igång på arbetsplatsen.
 • Mer tid över: Vi tar hand om allt från urvalsprocess till anställningskontrakt, administration och personalfrågor.
 • Trygghet: Som ett auktoriserat bemanningsbolag med kollektivavtal har vi god kunskap om diskrimineringslagen, vilket ger dig som kund en extra trygghet.
 • Konsulter som trivs på jobbet: Tack vare våra aktivt närvarande konsultchefer pratar även de bemanningskonsulter som inte anställs väl om TNG och ditt företag efter uppdragets slut. Dessutom visar våra löpande medarbetarundersökningar på hög trivsel, och våra kunder ger oss höga NPS-värden.

Kunder vi jobbar med i Örebro just nu

Vi hjälper dig med personal inom

Success story mellan Green Cargo och TNG

Jag har upplevt TNG som lyhörda. De har varit en tillförlitlig rekryteringspartner som sett behoven, matchat dem och dessutom framfört förbättringsområden, både under och efter processen.

Green Cargo

Anna-Karin Wikström, HR-specialist

Läs fler success stories

Kontakta TNG - ditt bemanningsföretag i Örebro som hjälper dig med personaluthyrning, bemanning och interim.

Hur kan vi hjälpa dig?

Hej! Vad roligt att du besöker vårt bemanningsföretag i Örebro, Mälardalen och Dalarna. Behöver du hjälp att hyra personal och konsulter? Lämna din information och berätta lite mer om vilken roll du söker så blir du strax uppringd. Vi ser fram emot att höra från dig!

TNG är ett rekryteringsföretag och bemanningsföretag i Örebro och Mälardalen som erbjuder lediga jobb och konsultuppdrag inom hela tjänstemannaområdet

Nytt jobb eller konsultuppdrag Örebro?

Då har du kommit rätt! Hos oss hittar du lediga jobb och uppdrag som konsult inom många olika kompetensområden. Exempelvis teknik och ingenjörsjobb, kundtjänst, marknadsföring, IT och ekonomi. I Örebro och hela Mälardalen. Du ansöker enkelt utan personligt brev. Och med vår tjänst ”följ din ansökan” får du löpande återkoppling var du befinner dig i processen.

Hittar du inget som passar dig just nu? Skicka en spontanansökan så kontaktar vi dig när det dyker upp ett jobb eller konsultuppdrag som matchar just din profil! Självklart hanterar vi 100 % av alla spontanansökningar.

Hitta till TNG – ditt bemanningsföretag i Örebro

Laddar karta...

… psst! Visste du att TNG finns i hela Sverige?
Ja, tack vare digitala lösningar och verktyg är vi geografiskt obundna och hanterar bemanningsuppdrag i hela landet. Utöver Örebro har vårt bemanningsföretag kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Kopparberg. Vi arbetar även med konsultuthyrning i norra Sverige.

Nyhetsbrev om fördomsfri rekrytering från TNGInsights och trender inom fördomsfri rekrytering – direkt till din mail

Vill du hålla dig uppdaterad med de senaste trenderna inom fördomsfri rekrytering, mångfald och inkludering? Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få nyheter, insights och inspiration direkt till din inkorg. Kostnadsfritt varje månad.

Prenumerera på nyhetsbrevet

Rekommenderat för dig

Visa alla