TNG
TNG är ditt bemanningsföretag i Örebro och Mälardalen hjälper dig med din bemanning. Alltid fördomsfritt och kompetensbaserat.

Fördomsfritt bemanningsföretag i Örebro

Hyr personal och konsulter i Örebro!

Behöver du snabbt hyra in bra personal är vi rätt bemanningsföretag för dig i Örebro. På TNG har vi specialiserat oss på fördomsfri bemanning och konsultuthyrning. Vårt bemanningsbolag hjälper företag inom alla branscher i Örebro, Mälardalen och Dalarna med konsult- och personaluthyrning. Vi gör det snabbt, kostnadseffektivt och med hög kvalitet. Kontakta oss så berättar vi gärna mer!

Det finns många skäl till att hyra personal via bemanning på heltid och deltid. Oavsett vilket ska du kunna förvänta dig ett seriöst bemanningsföretag med kollektivavtal, där konsultchefen har ett nära samarbete med dig som kund och med anställda konsulter. Och det får du med oss på TNG i Örebro.

På TNG tar vi bemanning och konsultuthyrning lika seriöst som rekrytering. Det innebär rätt matchning från start vilket gör att du får engagerad inhyrd personal från dag ett på din arbetsplats. Vi arbetar också med ett stort nätverk av konsulter och interimskonsulter via vårt nätverk (TNG Talent Network) som vi kvalitetsgranskat och löpande samarbetar med. Många är specialister inom teknik, supply chain och ekonomi och söker ofta nya uppdrag via oss.

Väljer du TNG som bemanningsföretag för din bemanning i Örebro får du:

  • Keepers – rätt matchade konsulter som vill arbeta på ditt företag
  • Ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal
  • Extra kvalitetssäkring – alla konsulter testas – genom arbetspsykologiska tester, kompetensbaserade intervjuer och bakgrundskontroller
  • Snabb uppstart – varje konsult är matchad utifrån dina unika behov och kommer snabbt kommer igång på arbetsplatsen.
  • Konsulter som trivs på jobbet – våra NPS-undersökningar visar att vi har nöjda medarbetare som också levererar bättre!

 

Hyr konsulter och personal!
tng-rekryterare-par-johansson-tipsar-om-fordomsfri-rekrytering
Hoppas vi hörs! /Pär

Hej! Kul att du besöker oss på TNG. Pär Johansson heter jag och är regionchef på vårt bemanningsföretag i Örebro, Mälardalen och Dalarna.

Behöver du hjälp att hyra personal och konsulter så kontakta mig direkt på 070-350 03 07, mejla eller lämna din information.

Bemanningsföretag i Örebro som hjälper dig med konsultuthyrning i Örebro och hela Mälardalen
Lokal personaluthyrning på dina villkor

Vi arbetar med lokal personal- och konsultuthyrning i Örebro, Mälardalen och Dalarna. Behöver du stärka upp ditt team under en kortare eller längre period? Oavsett om det är bråttom eller om du behöver någon först om ett par veckor ser vi till att hjälpa dig snabbt.

Hos oss kan du välja att hyra en konsult på heltid eller deltid och vi arbetar inom alla tjänsteområden. Vi hyr ut ekonomer, marknadsförare, HR- och lönespecialister, kundtjänstmedarbetare, receptionister, administratörer, logistiker och produktionspersonal.

Rekryterings- och bemanningsföretag i Örebro - TNG är specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning
Konsult- och interimsuthyrning av kvalificerade specialister

Vi har lång erfarenhet av att arbeta med företag som snabbt eller långsiktigt behöver stärka upp sin organisation med nyckelpersoner. Vi hyr därför ut ingenjörer och inköpare via TNG Tech, IT-specialister och utvecklare via TNG IT Digital samt interimschefer via våra chefsrekryterare på TNG Lead.

Vi arbetar med många kvalificerade konsulter i vårt nätverk eller låter våra rekryteringsspecialister snabbt annonsera ut lediga uppdrag för bästa matchning. Oavsett hittar vi rätt – och gör det enkelt för dig när du behöver kompetensförstärkning.

auktoriserat-rekryteringsforetag-tng

Auktoriserat rekryteringsbolag

TNG är auktoriserat av Kompetensföretagen – en arbetsgivare- och branschorganisation för personaluthyrnings- och rekryteringsföretag som ingår i Almega och är medlem i Svenskt Näringsliv. Det innebär att du som kund kan vara säker på att det företag du anlitar är seriöst, följer svenska lagar och regler samt betalar skatter och avgifter.

När du anlitar TNG som bemanningsföretag får du konsulter som trivs på jobbet

Hyr konsulter som trivs på jobbet

För att våra konsulter ska trivas på jobbet ser vi till att vara en trygg och stöttande arbetsgivare. Tack vare våra aktivt närvarande konsultchefer pratar även de bemanningskonsulter som inte anställs väl om TNG och ditt företag efter uppdragets slut. Dessutom visar våra löpande medarbetarundersökningar på hög trivsel, och våra kunder ger oss höga NPS-värden.

Du hittar våra uthyrda konsulter, utöver Örebro, i Västerås, Eskilstuna, Hallsberg, Katrineholm, Kumla, Munksjö, Motala, Degerfors, Karlskoga, Karlstad, Filipstad, Linköping, Kopparberg, Malung, Leksand, Vansbro, Falun, Borlänge, Mora, Avetsa och Hedemora.

Laddar karta...

Bemanningsföretag i hela Sverige

Tack vare digitala lösningar och verktyg är vi geografiskt obundna och hanterar uppdrag i hela landet. Självklart är du också varmt välkommen att besöka något av våra kontor. Utöver Örebro hittar du vårt bemanningsföretag på följande orter:

Bemanningsföretag i Stockholm - TNG hjälper dig hitta personal snabbt, kostnadseffektivt och fördomsfritt!

Bemanningsföretag Stockholm

Bemanning Göteborg - TNG hjälper dig med personaluthyrning och bemanning snabbt, tryggt och fördomsfritt

Bemanningsföretag Göteborg

TNG är ett bemanningsföretag och rekryteringsföretag som finns centralt Malmö och hjälper företag rekrytera fördomsfritt.

Bemanningsföretag Malmö