TNG

Bemanningsföretag i Örebro och Mälardalen

Välkommen till TNG – ditt fördomsfria bemanningsföretag i Örebro!

Söker du ett unikt bemanningsföretag i Örebro och Mälardalen? Vad roligt, då har du hittat rätt! TNG är en bemanningsbyrå där vi har specialiserat oss på fördomsfri bemanning och konsultuthyrning. Vi hjälper företag i Örebro och Mälardalen med personaluthyrning och bemanning – snabbt, kostnadseffektivt och med hög kvalitet. Vi hyr ut konsulter och bemannar inom en mängd specialistområden och specialiserar oss där vi behöver, till exempel med TNG Tech och TNG IT Digital

På TNG tar vi bemanning och konsultuthyrning lika seriöst som rekrytering. Det innebär att alla våra bemanningskonsulter genomgår vår fördomsfria process, där deras kompetens kvalitetssäkras genom arbetspsykologiska tester och kompetensbaserade intervjuer. Allt för att på bästa sätt matchas mot dina behov.

Bemanningsföretag i Örebro och hela Mälardalen

Utöver Örebro kan vårt bemanningsföretag hjälpa dig med personaluthyrning i Västerås, Eskilstuna, Hallsberg, Katrineholm, Kumla, Munksjö, Degerfors, Karlskoga, Karlstad, Linköping, Kopparberg, Arboga med mera.

Utöver det gör våra digitala lösningar och verktyg att vi är geografiskt obundna och kan hantera uppdrag i hela landet. I dagsläget bemannar och rekryterar vi åt 400 kunder på 40 orter runt om i Sverige.

Bemanningsföretag i Örebro

Vad kul att du besöker oss i Örebro! Vi hjälper dig med din bemanning eller rekrytering. Hör av dig idag, så pratar vi vidare!

Tjänster inom bemanning

Föräldraledighet, överbelastning, sjukskrivning, uppsägning eller för att få in spetskompetens i ett viktigt projekt? Skälen till att hyra personal via ett bemanningsföretag kan vara många. Oavsett vilket löser TNG Örebro din bemanning, på heltid eller deltid.

JAG VILL HYRA KONSULTER!
Tjänster inom rekrytering

Har du svårt att hitta tid för rekrytering och vill helst bara vill ha din nya medarbetare på plats så snabbt och enkelt som möjligt? Låt då TNG ta hand om din rekrytering – så att du istället kan fokusera på ditt dagliga arbete.

JAG VILL REKRYTERA!
När du anlitar TNG som bemanningsföretag får du konsulter som trivs på jobbet

Hyr konsulter som trivs på jobbet

För att våra konsulter ska trivas på jobbet ser vi till att vara en trygg och stöttande arbetsgivare. Tack vare våra aktivt närvarande konsultchefer pratar även de bemanningskonsulter som inte anställs väl om TNG och ditt företag efter uppdragets slut.

Dessutom visar våra löpande medarbetarundersökningar på hög trivsel, och våra kunder ger oss höga NPS-värden.

Auktoriserat bemanningsföretag - TNG

Auktoriserat bemanningsbolag i Örebro

TNG är ett auktoriserat bemanningsföretag och vi erbjuder alla våra konsulter branschenliga kollektivavtal. Det, tillsammans med att vi hyr ut personal kostnadseffektivt, tryggt och snabbt, är en hygienfaktorer för oss.

Hyra konsult? Kontakta TNG Örebro!

Hör av dig idag så tar vi ett personligt eller digitalt möte för att diskutera hur vi kan hjälpa dig med bemanning och konsultuthyrning.

HITTA TILL TNG – DITT BEMANNINGSFÖRETAG I ÖREBRO!

Laddar karta...