TNG

KONTAKTA OSS!

Bemanningsföretag i Örebro och Mälardalen

Välkommen till TNG i Örebro och Mälardalen!

Söker du ett unikt bemanningsföretag i Örebro och Mälardalen? Vad roligt, då har du hittat rätt! TNG är en bemanningsbyrå där vi har specialiserat oss på fördomsfri bemanning och konsultuthyrning. Vi hjälper företag i Örebro och Mälardalen med personaluthyrning och bemanning – snabbt, kostnadseffektivt och med hög kvalitet. Vi hyr ut konsulter och bemannar inom en mängd kompetensområden och specialiserar oss där vi behöver, till exempel med TNG Tech och TNG IT Digital

På TNG tar vi bemanning och konsultuthyrning lika seriöst som rekrytering. Det innebär att alla våra bemanningskonsulter genomgår vår fördomsfria process, där deras kompetens kvalitetssäkras genom arbetspsykologiska tester och kompetensbaserade intervjuer. Allt för att på bästa sätt matchas mot dina behov. Och vi matchar bra! Hela 79 % av våra konsulter anställs av våra kunder efter uppdragets slut.

Bemanning i Örebro och hela Mälardalen

Utöver Örebro kan vårt bemanningsföretag hjälpa dig med personaluthyrning i Västerås, Eskilstuna, Hallsberg, Katrineholm, Kumla, Munksjö, Degerfors, Karlskoga, Karlstad, Linköping, Kopparberg, Arboga, m.m. Samt övriga Sverige. I dagsläget bemannar och rekryterar vi åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i landet.

Bemanningsföretag i Örebro

Vad kul att du besöker oss i Örebro! Vi hjälper dig med din bemanning eller rekrytering. Hör av dig idag, så pratar vi vidare!

Pär Johansson rekryterare på TNG Tech

Pär Johansson
070-350 03 07

Kungsgatan 8, 702 11 Örebro
C/o Herrgårdsvägen 10, 714 32 Kopparberg

08-219 200
info@tng.se

Hyr konsulter som trivs på jobbet

För att våra konsulter ska trivas på jobbet ser vi till att vara en trygg och stöttande arbetsgivare. Tack vare våra aktivt närvarande konsultchefer pratar även de bemanningskonsulter som inte anställs väl om TNG och ditt företag efter uppdragets slut. Dessutom visar våra löpande medarbetarundersökningar på hög trivsel, och våra kunder ger oss höga NPS-värden.

Auktoriserat bemanningsbolag i Örebro

TNG är ett auktoriserat bemanningsföretag och vi erbjuder alla våra konsulter branschenliga kollektivavtal. Det, tillsammans med att vi hyr ut personal kostnadseffektivt, tryggt och snabbt, är en hygienfaktorer för oss.

Rekrytera istället för att hyra konsulter?
I de fall du som kund hellre vill anställa en medarbetare direkt kan du givetvis höra av dig till oss för att diskutera våra tjänster inom rekrytering.

HITTA TILL TNG – DITT BEMANNINGSFÖRETAG I ÖREBRO!

Laddar karta...