TNG
TNG är ditt bemanningsföretag i Örebro och Mälardalen hjälper dig med din bemanning. Alltid fördomsfritt och kompetensbaserat.

Fördomsfritt bemanningsföretag i Örebro

Hyr personal och konsulter i Örebro!

Behöver du snabbt hyra in bra personal? Då är vi rätt bemanningsföretag för dig i Örebro. Vårt bemanningsbolag hjälper företag inom alla branscher i Örebro, Mälardalen och Dalarna med konsult- och personaluthyrning. Vi gör det snabbt, kostnadseffektivt och med hög kvalitet. Hör av dig så berättar vi gärna mer!

Det finns många skäl till att hyra personal via bemanning på heltid och deltid. Oavsett vilket ska du kunna förvänta dig ett seriöst bemanningsföretag med kollektivavtal. Och ett nära samarbete med en konsultchef. Och det får du med oss på TNG i Örebro.

På TNG tar vi bemanning och konsultuthyrning lika seriöst som rekrytering. Tack vare vår fördomsfria och datadrivna rekryteringsmetod lyckas vi effektivt göra rätt matchning från start. Resultatet blir att du får engagerad inhyrd personal från dag ett på din arbetsplats. Vi arbetar också med specialister och chefer inom vår verksamhet för interim där vi har ett stort nätverk av erfarna konsulter. Många är specialister inom teknik, supply chain och ekonomi och söker ofta uppdrag via oss.

Väljer du TNG i Örebro som bemanningsföretag får du:

  • Ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och koll på aktuell diskrimineringslagstiftning.
  • Extra kvalitetssäkring – alla konsulter testas – genom arbetspsykologiska tester, kompetensbaserade intervjuer och bakgrundskontroller.
  • Snabb uppstart – varje konsult är matchad utifrån dina unika behov och kommer snabbt kommer igång på arbetsplatsen.
  • Konsulter som trivs på jobbet – våra NPS-undersökningar visar att vi har nöjda medarbetare som också levererar bättre!
Pär Johansson, regionchef TNG Örebro och Mälardalen - fördomsfri rekrytering, bemanning och interim

Bemanning i Örebro? Hör av dig!

Hej! Kul att du besöker oss på TNG. Pär Johansson heter jag och är regionchef på vårt bemanningsföretag i Örebro, Mälardalen och Dalarna.

Behöver du hjälp att hyra personal och konsulter så kontakta mig direkt på 070-350 03 07 eller lämna din information så ringer vi upp.

Vårt bemanningsföretag i Örebro erbjuder smidig bemanning där du behöver det

Lokal personaluthyrning på dina villkor

Vi arbetar med lokal personal- och konsultuthyrning i Örebro, Mälardalen och Dalarna. Utöver Örebro hittar du våra uthyrda konsulter i Västerås, Eskilstuna, Hallsberg, Katrineholm, Kumla, Munksjö, Motala, Degerfors, Karlskoga, Karlstad, Filipstad, Linköping, Kopparberg, Malung, Leksand, Vansbro, Falun, Borlänge, Mora, Avesta och Hedemora.

Hos oss kan du välja att hyra en konsult på heltid eller deltid och vi arbetar inom alla tjänsteområden. Exempelvis hyr vi ut ekonomer, marknadsförare, HR- och lönespecialister, kundtjänstmedarbetare, receptionister, administratörer, logistiker och produktionspersonal.

Bemanningsbolag i Örebro med hög kapacitet i hela Mälardalen

Hyr konsulter som trivs på jobbet

För att våra konsulter ska trivas på jobbet ser vi till att vara en trygg och stöttande arbetsgivare. Tack vare våra aktivt närvarande konsultchefer pratar även de bemanningskonsulter som inte anställs väl om TNG och ditt företag efter uppdragets slut. Dessutom visar våra löpande medarbetarundersökningar på hög trivsel, och våra kunder ger oss höga NPS-värden.

Några av våra kunder i Örebro just nu

Hitta till ditt bemanningsföretag i Örebro!

Laddar karta...

… psst! Visste du att TNG finns i hela Sverige?

Ja, tack vare digitala lösningar och verktyg är vi geografiskt obundna och hanterar bemanningsuppdrag i hela landet. Utöver Örebro hittar du även vårt bemanningsföretag i  StockholmGöteborg, och Malmö.