TNG

Lediga jobb Linköping

Lediga jobb i Linköping just nu

Tyvärr. Vi hittar inga jobb som matchar din sökning.

Prova att ange nya sökkriterier eller gör en spontanansökan med ditt CV till TNG Talent Network! Som medlem i vårt nätverk kan du även bli personligt kontaktad av rekryterare och ta del av karriärtips och medlemsförmåner.

 

Tillbaka till lediga jobb

Rekommenderat för dig

Linköping

Lediga jobb i Linköping

Linköping är en tätort i Östergötland och en av Sveriges främsta städer inom produktion och forskning. Här finns lediga jobb inom högteknologi samt informations- och kommunikationsteknologi. Staden är belägen Östgötaslätten, strax söder om Stångås utlopp i Roxen och erbjuder goda kommunikationer till resten av landet tack vare sitt fördelaktiga geografiska läge. Inom Linköpings gränser finns idag en befolkning på över 150 000 invånare.

Söka jobb i Linköping

Förutom teknikjobb, ingenjörsjobb och IT-jobb kan Linköpings stad även erbjuda lediga jobb inom kundservice och administration tack vare sin starka tillverkande industri, tjänstesektor, handel och offentlig verksamhet.

Stadens största arbetsgivare, förutom Linköpings kommun med över 7 700 anställda, är Linköpings universitet, Ericsson och SAAB AB där sistnämnda sysselsätter över 4 700 anställda. I staden finns även ett par livsmedelsindustrier som till exempel Arla och Scan.

Linköping fortsätter även att vara en expansiv företagsregion med företag som Mjärdevi Science Park, en teknikpark som sysselsätter tusentals anställda samt många av stadens studenter.

Även detaljhandeln har gjort mycket för staden då köpcentrumsområdet Tornby är ett av Sveriges största varuhus med företag som Ikea och Biltema under sitt tak. Tornbyområdet ligger årligen högt upp på topplistan för högst omsättning i Sverige för ett köpcentrum utanför stadskärnorna. Tack vare så stor fokus på detaljhandel kan Linköping erbjuda många extrajobb på deltid inom området.

Studentstaden Linköping

Linköping har alltid setts som en given läroverkstad och är idag en av de stora universitetsstäderna i Sverige. Vid universitet studerar idag ca 27 000 studenter – många som också letar extrajobb under studierna.

Gratis CV-mall och tips för dig som söker lediga jobb

Vill du ha hjälp att vässa ditt CV för att öka dina chanser att kamma hem ditt drömjobb i Linköping? Kolla in våra tips och ladda ner gratis CV-mall här!

Vi matchar dig med lediga jobb i Linköping

Funderar du på en ny karriär och vill söka jobb i Linköping men hittar inget just nu? Gör då gärna en spontanansökan så kontaktar vi dig så snart det dyker upp ett passande jobb i Linköping. Missa inte heller TNG:s jobbpodd, där våra rekryterare delar med sig av konkreta tips till dig som söker lediga jobb och nya möjligheter i din karriär!