TNG

Lediga jobb i Stockholms län

Lediga jobb i Stockholms län just nu

Tillbaka till lediga jobb

Jag var inte tidigare bekant med den fördomsfria rekryteringen som TNG jobbar med, men en verkligt positiv upplevelse för mig!

– Peter, jobbsökare i omdöme på Google om sin upplevelse av TNG

Rekommenderat för dig

Visa alla

Lediga jobb och konsultuppdrag Stockholms län

Söker du lediga jobb i Stockholms län?

Sök då lediga jobb fördomsfritt redan idag via oss på TNG. Hos oss hittar du lediga tjänster och konsultuppdrag inom administration, teknik, life science, HR, marknad, sälj, ekonomi, inköp, kundservice och finans. Jobben finns centralt i Stockholm men också i närliggande kommuner som Botkyrka, Solna, Sundbyberg, Södertälje, Sollentuna, Upplands-Väsby, Haninge, Järfälla och Vallentuna.

Lediga jobb inom hela tjänstemannasektorn

Att vi är ett bemanningsföretag och rekryteringsföretag i Stockholms län innebär också att du kan hitta olika vägar i din karriär med oss. Kanske vill du pröva på flera olika jobb för att hitta vad som passar dig? Testa då att jobba som konsult, eller sök extrajobb och kombinera med studier eller andra engagemang. Vi erbjuder även olika genvägar i karriären såsom traineeprogram och givetvis möjlighet till interimsuppdrag.

Jobb i Stockholms län domineras av tjänstesektorn, vilket innebär jobb för dig som vill jobba med allt från kundtjänst och administration till jobb som ingenjör och inköpare. Via TNG kan du hitta ekonomijobb i Stockholm, liksom teknik- och ingenjörsjobb, säljjobb, administrationsjobb, kundtjänstjobb, HR-jobb och marknadsjobb.

Spännande arbetsgivare i Stockholms län

Bara i Stockholms stad finns det närmare ett 30-tal företagsområden med många lediga jobb. Många av dem ligger utplacerade vid de stora trafiklederna för att göra det enklare för person- och varutransporter. Hälften av stadens företag ligger centralt i Stockholm som är det största företagsområdet, följt av Kista med över 300 000 anställda uppdelade på ett stort antal företag. Kranskommunerna Solna och Sundbyberg är också tillväxtområden där du kan hitta jobb.

Växande region med många jobbmöjligheter

Söker du jobb i Stockholms län så är du inte ensam. Många ser fördelarna med att jobba i Sveriges huvudstad och Stockholm är en av Europas snabbast växande städer. Och antal sysselsatta i Stockholm har sedan länge överskridit 1 miljon. Tack vare en välorganiserad kollektivtrafik så pendlar över 100 000 personer dagligen in från regioner som Uppsala och Södermanland. Men även antalet lediga jobb är många i Stockholm stad. Vilket så klart är en fördel även om det kan vara utmanande att söka jobb i Stockholm

Stöd för dig som jobbsökare

Behöver du stöd i ditt jobbsökande så hjälper vi på TNG gärna till med tips kring CV, personligt brev och anställningsintervju. Allt för att du ska kunna hitta ditt drömjobb.

Varmt välkommen med din ansökan!