TNG

Lediga jobb i Stockholms län

Sök jobb i Stockholm med omnejd

Här hittar du alla våra lediga jobb i Stockholm och närliggande orter som Botkyrka, Haninge, Huddinge, Järfälla, Vallentuna och Upplands-Väsby.

Tillbaka till lediga jobb

Lediga jobb Stockholms län

Söker du lediga jobb i Stockholms län?
Välkommen till TNG! Från vårt huvudkontor på Pyramidvägen 7 i Solna hjälper vi företag i hela Stockholms län med fördomsfri rekrytering och personaluthyrning. Det betyder massor av spännande karriärmöjligheter för dig som är bosatt i Stockholm och närliggande kommuner som Botkyrka, Upplands-Väsby, Haninge, Järfälla och Vallentuna.

Lediga jobb inom hela tjänstemannasektorn
Att vi är ett bemanningsföretag och rekryteringsföretag i Stockholms län innebär också att du kan hitta olika vägar i din karriär med oss. Kanske vill du pröva på flera olika jobb för att hitta vad som passar dig? Testa då att jobba som konsult, eller sök extrajobb och kombinera med studier eller andra engagemang. Vi erbjuder även olika genvägar i karriären såsom traineeprogram och Accelerated learning via TNG Upskill.

Jobb i Stockholms län domineras av tjänstesektorn, vilket innebär jobb för dig som vill jobba med allt från kundtjänst och administration till jobb som ingenjör och inköpare. Via TNG kan du hitta ekonomijobb i Stockholm, liksom teknik- och ingenjörsjobb, säljjobb, administrationsjobb, kundtjänstjobb, HR-jobb och marknadsjobb. För att nämna några av alla våra yrkesområden.

Spännande arbetsgivare i Stockholms län
Bara i Stockholms stad finns det närmare ett 30-tal företagsområden med många lediga jobb. Många av dem ligger utplacerade vid de stora trafiklederna för att göra det enklare för person- och varutransporter. Hälften av stadens företag ligger centralt i Stockholm som är det största företagsområdet, följt av Kista med över 300 000 anställda uppdelade på ett stort antal företag. Kranskommunerna Solna och Sundbyberg är också tillväxtområden där du kan hitta jobb.

Växande region med många jobbmöjligheter
Söker du jobb i Stockholms län så är du inte ensam. Många ser fördelarna med att jobba i Sveriges huvudstad och Stockholm är en av Europas snabbast växande städer. Och antal sysselsatta i Stockholm har sedan länge överskridit 1 miljon. Tack vare en välorganiserad kollektivtrafik så pendlar över 100 000 personer dagligen in från regioner som Uppsala och Södermanland. Men även antalet lediga jobb är många i Stockholm stad. Vilket så klart är en fördel även om det kan vara utmanande att söka jobb i Stockholm

Stöd för dig som jobbsökare
Behöver du stöd i ditt jobbsökande så hjälper vi på TNG gärna till med tips kring CV, personligt brev och anställningsintervju. Allt för att du ska kunna hitta ditt drömjobb.

Varmt välkommen med din ansökan!

Rekommenderat för dig

Visa alla