TNG
Bemanningsföretag i Stockholm - TNG hjälper dig hitta personal snabbt, kostnadseffektivt och fördomsfritt!

Bemanningsföretag i Stockholm

Välkommen till TNG – ditt fördomsfria bemanningsföretag i Stockholm!

På TNG Stockholm arbetar vi dagligen med fördomsfri bemanning och rekrytering. Vårt bemanningsföretag hjälper dig snabbt, kostnadseffektivt och fördomsfritt när du behöver hyra personal och konsulter. Hör av dig så berättar vi mer!

Föräldraledighet, överbelastning, sjukskrivningar en omorganisation. Det kan finnas många skäl att hyra in personal, på heltid och deltid.

Oavsett vilket ska du kunna förvänta dig ett seriöst bemanningsföretag med kollektivavtal, där konsultchefen har ett nära samarbete med dig som kund och med de konsulter som arbetar hos dig. Självklart ska konsultuthyrningen även ske snabbt och kostnadseffektivt. Och precis detta får du när du väljer TNG i Stockholm som ditt bemanningsföretag.

Bemanningsföretag med bred kompetens

Vi har många års erfarenhet av fördomsfri bemanning och drivs av det förtroende vi får av våra kunder och konsulter. Vi jobbar med kunder i Stockholm, Södertälje, Uppsala, Norrköping, Gävle och norra Sverige inom de flesta branscher.

Utöver vår breda kompetens inom ekonomi, marknad, kundtjänst, administration och sälj har vi också specialiserat oss inom teknikområdet med TNG Tech, IT och digital utveckling med TNG IT Digital samt chefsrekrytering med TNG Lead.

Bemanningsföretag Stockholm

Vad roligt att du besöker vårt bemanningsföretag i Stockholm! Kontakta mig gärna så lovar jag att hjälpa dig.

Bemanningsföretag i Stockholm som hjälper dig när du ska hyra konsult - TNG
Tjänster inom bemanning

Behöver du hyra personal vid föräldraledighet, överbelastning, sjukskrivning, uppsägning eller vid förstärkning med specialister för att klara deadline under ett viktigt projekt? Oavsett vilket löser TNG din bemanning på heltid eller deltid! Du får en ”keeper” som hjälper dig när du verkligen behöver och bidrar till din affär.

JAG VILL HYRA KONSULTER!

Bemanningsföretag i Stockholm som hjälper företag med rekrytering och bemanning
Tjänster inom rekrytering

Har du svårt att hitta tid för rekrytering och vill helst bara ha din nya medarbetare på plats så snabbt och enkelt som möjligt? En person med kvalitetssäkrad kompetens, hög motivation och potential att göra ett riktigt bra jobb? Låt då TNG ta hand om din rekrytering – så att du istället kan fokusera på ditt dagliga arbete.

JAG VILL REKRYTERA!

Hyra konsult? Kontakta TNG Stockholm!

Hör av dig idag så tar vi ett personligt eller digitalt möte för att diskutera hur vi kan hjälpa dig med bemanning och konsultuthyrning.

Auktoriserat bemanningsföretag - TNG

Auktoriserat bemanningsföretag i Stockholm

TNG är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Det innebär att du kan vara trygg att konsulter alltid bemöts och hanteras fördomsfritt när du anlitar oss för att hyra personal. Vi hittar konsulter som har det lilla extra och som har kompetensmatchats fördomsfritt till ditt uppdrag. Det gör att de snabbt kommer på plats och sätter sig in i arbetsuppgifterna.

Hyr konsult eller sök uppdrag som bemanningskonsult hos TNG - bemanningsföretag i Stockholm

Söker du jobb eller uppdrag som bemanningskonsult i Stockholm?

Då har du kommit rätt! Hos oss hittar du lediga jobb och uppdrag som konsult inom många olika kompetensområden. Med vår tjänst följ din ansökan får du dessutom löpande återkoppling under hela ansökningsprocessen.

HItta till TNG – ditt bemanningsföretag i Stockholm!

Laddar karta...