TNG
Bemanningsföretag i Stockholm - TNG hjälper dig hitta personal snabbt, kostnadseffektivt och fördomsfritt!

Fördomsfritt bemanningsföretag i Stockholm

Hyr personal i Stockholm!

På TNG i Stockholm arbetar vi dagligen med fördomsfri bemanning och personaluthyrning  i Stockholm och östra Sverige. Vårt bemanningsföretag hjälper dig snabbt, kostnadseffektivt och fördomsfritt när du behöver hyra in personal och konsulter. Hör av dig så berättar vi mer!

Föräldraledighet, överbelastning, sjukskrivningar en omorganisation. Det kan finnas många skäl att hyra in personal, på heltid och deltid. Och ofta är det kort om tid. I det läget behöver du ett seriöst auktoriserat bemanningsföretag, med kollektivavtal, som snabbt matchar rätt konsult till ditt företag. En konsult som snabbt levererar och av hög kvalitet.  Och det löser vi på vårt bemanningsföretag.

Bemanningsföretag i Stockholm med bredd och spetskompetens

På TNG Öst tar vi bemanning lika seriöst som rekrytering. Det ger dig rätt matchning från start och engagerad inhyrd personal som levererar från första dagen. Vi har många års erfarenhet av fördomsfri bemanning och konsultuthyrning och drivs av det förtroende vi får från våra kunder och konsulter i vårt breda nätverk. Främst hyr vi ut personal i stor-Stockholm, Södertälje, Uppsala, Norrköping, Gävle samt längst östkusten till norra Sverige.

Väljer du TNG som bemanningsföretag för din bemanning i Stockholm och öst får du:

  • Snabb uppstart – varje konsult är matchad utifrån dina unika behov och kommer snabbt kommer igång på arbetsplatsen.
  • Konsulter som trivs på jobbet – nöjda medarbetare levererar bättre!
  • Dedikerade konsultchefer – arbetar endast med våra konsulter och har löpande kontakt med dig. De sköter medarbetarsamtal och alla HR-frågor.
  • Extra kvalitetssäkring – alla konsulter testas – genom arbetspsykologiska tester, kompetensbaserade intervjuer och bakgrundskontroller
Åsa Edman Källströmer, VD på TNG - rekryteringsföretaget som rekryterar fördomsfritt i hela Sverige

Hör av dig!

Hej! Kul att du besöker oss på TNG Öst. Åsa Edman Källströmer heter jag och är VD på TNG och arbetar med vårt bemanningsföretag i Stockholm och östra Sverige.

Behöver du hyra personal och konsulter så kontakta mig direkt på 073-929 51 05, mejla, eller lämna din information. Du är också alltid välkommen att besöka oss på Pyramidvägen 7 i Solna.

Kunder just nu i Stockholm

Bemanningsföretag i Stockholm som hjälper dig när du ska hyra konsult - TNG

Lokal bemanning på dina villkor

TNG:s fysiska kontor är beläget i centrala Stockholm, men vi arbetar med lokal bemanning i Stockholmsregionen samt östra och norra Sverige. Behöver du stärka upp ditt team under en kortare eller lägre period finns vi här och hjälper dig. Oavsett om det är bråttom eller om du behöver personal först om ett par veckor.

Du kan välja att hyra en konsult på deltid eller heltid och vi arbetar inom alla tjänsteområden. Vi hyr ut ekonomer, marknadsförare, HR- och lönespecialister, kundtjänstmedarbetare, receptionister, administratörer, logistiker, inköpare och produktionspersonal.

Bemanningsföretag i Stockholm som hjälper företag med rekrytering och bemanning

Specialist- och interimskonsulter

Vi har lång erfarenhet av att stötta organisationer som behöver hyra in personal vid kritiska tillfällen. Därför hyr vi löpande ut ingenjörer och inköpare via TNG Tech, IT-specialister och utvecklare vid TNG IT Digital samt interimschefer via vår chefsrekryterare på TNG Lead.

I vårt nätverk, TNG Talent Network, hittar vi våra kvalificerade konsulter eller så låter vi våra rekryterare snabbt utannonsera lediga uppdrag för bästa matchning. Oavsett tillvägagångssätt hittar vi rätt – och gör det enkelt för dig när du behöver förstärkning.

Hyr konsult eller sök uppdrag som bemanningskonsult hos TNG - bemanningsföretag i Stockholm

Söker du jobb eller uppdrag som bemanningskonsult i Stockholm?

Då har du kommit rätt! Hos oss hittar du lediga jobb och uppdrag som konsult inom många olika kompetensområden. Med vår tjänst följ din ansökan får du dessutom löpande återkoppling under hela ansökningsprocessen.

Våra konsulter har uppdrag inom alla yrkesområden och jobbar utöver Stockholmsregionen i Uppsala, Enköping, Norrköping, Gävle och Gotland, samt norröver i Sundsvall, Umeå, Luleå, Hörnäsand, Östersund, Boden och Sandviken.

Hitta till ditt bemanningsföretag i Stockholm!

Laddar karta...

… psst! Visste du att TNG finns i hela Sverige?

Ja, tack vare digitala lösningar och verktyg är vi geografiskt obundna och hanterar bemanningsuppdrag i hela landet. Utöver Stockholm hittar du vårt bemanningsföretag i GöteborgMalmöÖrebro och Kopparberg.