TNG
Bemanningsföretag i Stockholm - Hyr personal snabbt, datadrivet, fördomsfritt

Bemanningsföretag i Stockholm som gör bemanning enkelt för dig

Hyr tillfällig personal i Stockholm

Söker du ett modernt, effektivt och pålitligt bemanningsföretag i Stockholm? Välkommen till TNG! Oavsett om du behöver extra personal under en medarbetares föräldraledighet, vid hög arbetsbelastning, under en sjukskrivning eller vid en omorganisation, så hittar vi rätt person för jobbet åt dig.

Varför välja TNG som bemanningsföretag i Stockholm?

På TNG har vi lång erfarenhet av bemanning, personaluthyrning och interimslösningar. Som bemanningsföretag är det vårt jobb att underlätta vardagen för dig när du behöver förstärka ditt team med en konsult. Därför sköter vi allt kring urval, anställningsavtal och övrig administration när det är dags att bemanna med en av våra konsulter. Personalärenden hanteras av våra dedikerade konsultchefer. Allt medan du fokuserar på ditt arbete.

Tack vare hög kunskap om fördomsfri rekrytering, diskrimineringslagen, välutbildade rekryteringskonsulter och verktyg för regelefterlevnad kan du med TNG som bemanningsföretag känna dig trygg att din bemanning sköts på rätt sätt. Vi minimerar också risken att kandidater väljs bort av fel orsak – ett ansvar som vi delar på enligt lag. Dessutom bidrar varje bemanningsuppdrag med mångfald och ditt företags hållbarhetsarbete, då vår fördomsfria och objektiva urvalsmetod öppnar för ett mer diversifierat urval av sökande.

Kom igång idag!

TNG är ett bemanningsföretag som erbjuder tjänster inom bemanning och konsultuthyrning inom hela tjänstemannaområdet.

Våra tjänster: Från bemanning till interim

 • Bemanning på heltid, deltid eller ”Hyr först”
  Stärk upp ditt team och hyr personal inom ekonomi, administration, kundservice och IT-support. Oavsett längd på uppdraget hjälper vi dig snabbt och enkelt. Du har konsulten hos dig på hel- eller deltid och vi delar arbetsgivaransvaret. Med tjänsten ”Hyr först, rekrytera sen” har du dessutom möjlighet att hyra in en konsult under överenskommen tid. För att sedan rekrytera personen när uppdraget tar slut.
 • Pool-lösning med schemaläggning och beredskap
  Helhetslösning för din bemanning där vi rekryterar, schemalägger och ansvarar helt för din bemanning. Du får en pool med dedikerade konsulter som finns tillgängliga när behov uppstår. Perfekt för dig som har återkommande arbetstoppar, oavsett tidpunkt på dygnet.
 • Hyr interimskonsulter
  Läge att ta in en erfaren specialist? Exempelvis vid projektdeadlines eller årsbokslut? Via vårt inkluderande nätverk och fördomsfria rekryteringsmetod metod kan du snabbt hyra in kvalificerade interimskonsulter, rätt matchade till din organisation.
 • Hyr interimschefer
  Hos oss kan du också hyra interimschefer med rätt ledarskapspotential inom ekonomi, teknik, inköp, logistik, marknad, HR m.m. Chefer och ledare som snabbt sätter sig in i nya förutsättningar eller kan driva verksamheten framåt under en pågående ersättningsrekrytering, förändringsprocess eller föräldravikariat.
Hyr kvalitetssäkrade konsulter via vårt bemanningsföretag i Stockholm

Brett nätverk av kvalitetssäkrade konsulter

Som ditt bemanningsföretag i Stockholm, ger vi dig tillgång till ett omfattande nätverk av kvalificerade konsulter i hela regionen: Solna, Sollentuna, Danderyd, Lidingö, Nacka, Huddinge, Haninge, Botkyrka, Täby, Värmdö, Järfälla, Upplands Väsby, Södertälje och Norrtälje. Samt norra Sverige.

Du kan välja att hyra en konsult på deltid eller heltid och vi arbetar inom alla tjänsteområden. Vi hyr ut ekonomer, marknadsförare, HR- och lönespecialister, kundtjänstmedarbetare, receptionister, administratörer, logistiker, inköpare och produktionspersonal, ingenjörer, inköpare, IT-specialister, utvecklare samt interimschefer.

Med TNG som bemanningsföretag i Stockholm får du kvalitetssäkrade konsulter som genomgått vår fördomsfria och objektiva rekryteringsprocess.

Med TNG som bemanningsföretag får du:

 • Kvalitetssäkrade konsulter: Alla TNG-konsulter har genomgått vår fördomsfria och objektiva rekryteringsprocess. På så sätt hittar vi inte bara rätt kompetens, utan upptäcker också nya talanger med potential.
 • Mer tid över: Vi tar hand om allt från urvalsprocess till anställningskontrakt, administration och personalfrågor.
 • Trygghet: Som ett auktoriserat bemanningsbolag med kollektivavtal har vi god kunskap om diskrimineringslagen, vilket ger dig som kund en extra trygghet.
 • Nöjda medarbetare: Våra löpande medarbetarundersökningar visar på hög trivsel, och våra kunder ger oss höga NPS-värden.

Kunder vi jobbar med i Stockholm just nu

Vi hjälper dig med personal inom

Framgångsberättelse mellan Impecta fröhandel och TNG

Fördomsfri rekrytering är viktigt och ett bra sätt att rekrytera på. Jag kan inte se något tillfälle eller verksamhet där det inte skulle fungera.

Impecta Fröhandel

Veronica Gårdestig, VD

Läs fler success stories

Kontakta TNG - ditt bemanningsföretag i Stockholm som hjälper dig med personaluthyrning, bemanning och interim.

Hur kan vi hjälpa dig?

Hej! Vad roligt att du hittat till vårt bemanningsföretag i Stockholm. Är du redo att ta din bemanning till nästa nivå? Lämna dina uppgifter och beskriv kort vilken roll du söker, så blir du strax uppringd. Vi ser fram emot att höra från dig!

TNG är ditt rekryterings- och bemanningsföretag som hjälper dig hitta lediga jobb i Stockholm och närliggande platser som Solna, Sollentuna, Danderyd, Lidingö, Nacka och Huddinge.

Söker du jobb eller uppdrag som bemanningskonsult i Stockholm?

Då har du kommit rätt! Hos oss hittar du lediga jobb och uppdrag som konsult inom många olika branscher, i hela Stockholms län. Med vår tjänst ”följ din ansökan” får du dessutom löpande återkoppling under hela ansökningsprocessen. Självklart är du också alltid välkommen att skicka in en spontanansökan. Då kontaktar vi dig när det dyker upp något som matchar din profil.

Hitta till TNG – ditt bemanningsföretag i Stockholm

Laddar karta...

… psst! Visste du att TNG finns i hela Sverige?
Ja, tack vare digitala lösningar och verktyg är vi geografiskt obundna och hanterar bemanningsuppdrag i hela landet. Utöver Stockholm har vårt bemanningsföretag kontor i GöteborgMalmöÖrebro och Kopparberg. Vi arbetar även med konsultuthyrning i norra Sverige.

Nyhetsbrev om fördomsfri rekrytering från TNGInsights och trender inom fördomsfri rekrytering – direkt till din mail

Vill du hålla dig uppdaterad med de senaste trenderna inom fördomsfri rekrytering, mångfald och inkludering? Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få nyheter, insights och inspiration direkt till din inkorg. Kostnadsfritt varje månad.

Prenumerera på nyhetsbrevet

Lästips för dig

Visa alla