TNG
Bemanningsföretag i Stockholm - Hyr personal snabbt, datadrivet, fördomsfritt

Fördomsfritt bemanningsföretag i Stockholm

Hyr personal i Stockholm – Snabbt, datadrivet, fördomsfritt

På TNG i Stockholm arbetar vi dagligen med fördomsfri bemanning och personaluthyrning  i Stockholm och östra Sverige. Vårt bemanningsföretag hjälper dig snabbt och enkelt när du behöver hyra in personal och konsulter. Hör av dig så berättar vi mer!

Föräldraledighet, överbelastning, sjukskrivningar en omorganisation. Det kan finnas många skäl att hyra in personal, på heltid och deltid. Och ofta är det kort om tid. I det läget behöver du ett seriöst auktoriserat bemanningsföretag, med kollektivavtal, som snabbt matchar rätt konsult till ditt företag. En konsult som snabbt levererar och av hög kvalitet. Och det löser vi på vårt bemanningsföretag.

På TNG Öst tar vi bemanning lika seriöst som rekrytering. Det ger dig rätt matchning från start och engagerad inhyrd personal som levererar från första dagen. Vi har många års erfarenhet av fördomsfri bemanning och konsultuthyrning och drivs av det förtroende vi får från våra kunder och konsulter i vårt breda nätverk. Främst hyr vi ut personal i Storstockholm, Södertälje, Uppsala, Norrköping, Gävle samt längs östkusten till norra Sverige.

Med TNG som bemanningsföretag i Stockholm får du:

  • Konsulter matchade utifrån dina unika behov och som snabbt kommer igång på arbetsplatsen.
  • Dedikerade konsultchefer som endast arbetar med våra konsulter, har löpande kontakt med dig och sköter medarbetarsamtal och alla HR-frågor.
  • Konsulter som trivs på jobbet = levererar bättre!
  • Extra kvalitetssäkring – alla konsulter testas genom arbetspsykologiska tester, kompetensbaserade intervjuer och bakgrundskontroller.

Kom igång idag!

TNG erbjuder tjänster inom bemanning och personaluthyrning i Stockholm. Göteborg, Malmö, Örebro och hela Sverige

Våra tjänster inom bemanning

Bemanning på hel- eller deltid eller Hyr-först

Behöver du förstärka ditt team och hyra personal under en kortare eller längre period? Oavsett om ditt behov dykt upp plötsligt, eller om du behöver någon först om ett par veckor, kan vi hjälpa dig snabbt och enkelt. Främst bemannar vi inom ekonomi, administration, kundservice och IT-support. Konsulten hos dig på hel- eller deltid och vi delar arbetsgivaransvaret.

Vi erbjuder också en Hyr först – Rekrytera-sen lösning där du hyr in en konsult under överenskommen tid, för att sedan rekrytera personen när uppdraget tar slut. Här har du chans att lära känna en framtida medarbetare och testa om personen fungerar. Givetvis kan du anställa konsulten tidigare om hen levererar över förväntan eller nya behov uppstår i teamet.

 

Pool-lösning med schemaläggning och beredskap

För dig som har återkommande arbetstoppar, oavsett tidpunkt på dygnet, så erbjuder vi vår Pool-lösning. Här rekryterar, schemalägger och ansvarar TNG helt för din bemanning. Du får en pool med dedikerade konsulter som finns tillgängliga när behov uppstår.

Vi erbjuder också en beredskapslösning som tryggt säkerställer bemanning och personaluthyrning med kort varsel.

Bemanning inom TNG Pool: kundtjänstinnesäljare och IT-support/helpdesk.

TNG är ett rekryteringsföretag i Stockholm som erbjuder lokal bemanning på dina villkor

Lokal bemanning på dina villkor

TNG:s fysiska kontor är beläget i centrala Stockholm och därifrån arbetar vi med lokal bemanning i Stockholmsregionen samt östra och norra Sverige. Behöver du stärka upp ditt team under en kortare eller lägre period finns vi här och hjälper dig. Oavsett om det är bråttom eller om du behöver personal först om ett par veckor.

Du kan välja att hyra en konsult på deltid eller heltid och vi arbetar inom alla tjänsteområden. Vi hyr ut ekonomer, marknadsförare, HR- och lönespecialister, kundtjänstmedarbetare, receptionister, administratörer, logistiker, inköpare och produktionspersonal.

TNG är ett rekryteringsföretag i Stockholm med god lokalkännedom och branschkunniga rekryterare

Hyr specialist- och interimskonsulter

Vi har lång erfarenhet av att stötta organisationer som behöver hyra in personal vid kritiska tillfällen. Därför hyr vi löpande ut ingenjörer och inköpare via TNG Tech, IT-specialister och utvecklare vid TNG IT Digital samt interimschefer via vår chefsrekryterare på TNG Lead.

I vårt nätverk, TNG Talent Network, hittar vi våra kvalificerade konsulter eller så låter vi våra rekryterare snabbt utannonsera lediga uppdrag för bästa matchning. Oavsett tillvägagångssätt hittar vi rätt – och gör det enkelt för dig när du behöver förstärkning.

Våra specialistområden

Kunder vi jobbar med i Stockholm just nu

Bemanningsföretag i Stockholm som hjälper dig när du ska hyra konsult - TNG

Hur kan vi hjälpa dig?

Hej! Kul att du besöker vårt bemanningsföretag i Stockholm, östra samt norra Sverige. Behöver du hyra personal eller konsulter? Lämna din information och berätta lite mer om hur vi kan hjälpa dig, så ringer vi upp så snart som möjligt.

TNG är ett rekryteringsföretag i Stockholm som erbjuder många olika möjligheter för dig som söker jobb och konsultuppdrag i regionen!

Söker du jobb eller uppdrag som bemanningskonsult i Stockholm?

Då har du kommit rätt! Hos oss hittar du lediga jobb och uppdrag som konsult inom många olika branscher, i hela Stockholms län. Med vår tjänst ”följ din ansökan” får du dessutom löpande återkoppling under hela ansökningsprocessen. Självklart är du också alltid välkommen att skicka in en spontanansökan. Då kontaktar vi dig när det dyker upp något som matchar din profil.

Våra konsulter har uppdrag inom alla yrkesområden och jobbar utöver Stockholmsregionen i Uppsala, Enköping, Norrköping, Gävle och Gotland, samt norröver i Sundsvall, Umeå, Luleå, Hörnäsand, Östersund, Boden och Sandviken.

Hitta till TNG – ditt bemanningsföretag i Stockholm

Laddar karta...

… psst! Visste du att TNG finns i hela Sverige?

Ja, tack vare digitala lösningar och verktyg är vi geografiskt obundna och hanterar bemanningsuppdrag i hela landet. Utöver Stockholm hittar du vårt bemanningsföretag i GöteborgMalmöÖrebro och Kopparberg.

Boka möte direkt!

Här kan du som vill veta mer om våra tjänster inom rekrytering, bemanning eller interim boka ett möte direkt med en av våra rekryterare.

Boka möte här!

Rekommenderat för dig

Visa alla