TNG

Lediga jobb Gävle

Lediga jobb i Gävle just nu

Tyvärr. Vi hittar inga jobb som matchar din sökning.

Prova att ange nya sökkriterier eller gör en spontanansökan med ditt CV till TNG Talent Network! Som medlem i vårt nätverk kan du även bli personligt kontaktad av rekryterare och ta del av karriärtips och medlemsförmåner.

 

Tillbaka till lediga jobb

Rekommenderat för dig

Gävle

Söker du lediga jobb och interimsuppdrag i Gävle med omnejd?
Sök då lediga jobb och uppdrag i Gävle inom handel, ekonomi, teknik, försäljning, IT, logistik och inköp via i oss på TNG! Gävle är en stad vid Gävlebukten, 170 kilometer norr om Stockholm. Staden är en viktig hamn och handelsplats med en blandad ekonomi som inkluderar pappersproduktion och teknik. Högskolan i Gävle erbjuder olika utbildningsprogram och forskning. Med välutvecklad infrastruktur och natursköna omgivningar är Gävle också känt för sin historia och kulturella evenemang.
Gävle erbjuder många karriär- och jobbmöjligheter
Om du letar efter jobb i Gävle, finns det flera spännande karriärmöjligheter. Eftersom Gävle har en historia av industri och tillverkning, särskilt inom områden som pappersproduktion och teknik finns det möjlighet att arbeta inom industrin. Det kan finnas jobb inom produktionsenheter, kvalitetskontroll och underhåll.
I takt med att teknologins utvecklas finnas det även möjlighet att arbeta inom IT och teknik vilket inkludera roller som systemutvecklare, IT-supporttekniker och ingenjörer på företag såsom Atea.
Gävle har också ett aktivt kulturliv, vilket öppnar upp möjligheter att jobba inom konst, kultur och evenemangsplanering. Det inkluderar roller som konstnärer, evenemangskoordinatorer och kulturadministratörer.
Vill du utbilda dig i Gävle?

Det finns flera utbildningsmöjligheter att utbilda sig i Gävle. I staden finns Gävle högskola som har ett brett utbud av utbildningar på grundnivå och avancerad nivå inom olika ämnesområden, inklusive teknik, hälsa, humaniora, samhällsvetenskap och pedagogik. Vidare har du även möjlighet att att studera på Gävles Yrkeshögskola för att snabbt ha möjligheten att ta steget ut på arbetsmarknaden.

Vilka arbetsgivare finns att söka jobb hos?

Att söka jobb i Gävle kan innebära att utforska möjligheterna hos olika arbetsgivare inom olika sektorer. En stor arbetsgivare i Gävle är Gävle kommun med cirka 8000 anställda inom 550 olika befattningar. Gävle hamn är ytterligare en stor arbetsgivare i staden och är en av Sveriges största hamnar. Idag har Gävle hamn cirka 500 anställda med olika befattningar såsom kranförare, terminal- och lagerarbetare och tjänstemän.

Gevalia grundades i Gävle och företaget har en lång historia. Gevalia har varit en pionjär inom kaffeproduktion i Sverige och även om verksamheten har utvecklats till ett stort internationell bolag finns fortfarande ett rosteri beläget på Alderholmen i Gävle.

Hittade du inget passande jobb?

Hittar du ingen passande tjänst just nu i Gävle, gör gärna en spontanansökan och kolla alla våra lediga jobb vid ett senare tillfälle. Du kan också ta del av alla våra tips kring karriär här.