TNG

Lediga jobb Täby

Lediga jobb i Täby just nu

Tyvärr. Vi hittar inga jobb som matchar din sökning.

Prova att ange nya sökkriterier eller gör en spontanansökan med ditt CV till TNG Talent Network! Som medlem i vårt nätverk kan du även bli personligt kontaktad av rekryterare och ta del av karriärtips och medlemsförmåner.

 

Tillbaka till lediga jobb

Rekommenderat för dig

Täby

Lediga jobb i Täby – dags för ny karriär? 

Funderar du på att byta spår och söka nytt jobb i Täby? Då kan vi på TNG hjälpa dig. Hos oss hittar du lediga jobb och interimsuppdrag inom teknik, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, ekonomi, life science, logistik, administration och HR. Jobb du söker fördomsfritt och anonymt. Rättvist helt enkelt!

För dig som funderar på en karriär i Täby är det bra att känna till att Täby är en kommun i Stockholms län med 70 000 invånare. Täby räknas till Stockholms storstadsområde. Kommunförvaltningen var tidigare belägen i Roslags-Näsby men finns nu i anslutning till Täby centrum.

Jobb inom handel och IT

I Täby är de flesta företag små och verkar inom tjänsteproduktion, handel, elektronik / IT-sektorn, teknik, bygg och fastighet samt förskola, vård och omsorg. Täby utmärker sig som en kommun med många privata aktörer inom skola, vård och omsorg. På nationell nivå räknas Täby som en av de bästa kommuner när det kommer till företagsklimat. Även nyföretagandet är högt.

Som i andra förorter till Stockholm pendlar många Täbybor till jobb i andra delar av länet. För den som söker jobb inom service eller handel finns det dock många lediga jobb i orten. Täby kommun har även en vision om att skapa flera arbetstillfällen inom kommunen. Allt för att invånarna ska hitta en passande arbetsplats på hemmaplan.

Möjligheter till en konsultkarriär

När du söker jobb via oss på TNG kan du rekryteras åt en av våra kunder eller bli bemanningskonsult och då vara anställd av oss men arbeta ute hos någon av våra uppdragsgivare. Vi arbetar också med interimslösningar mot kund så har du eget företag kan vi också samarbeta med dig som underkonsult.

Att vara konsult hos oss ger trygghet för den som är anställd och möjlighet för företag att växa. Vi rekryterar objektivt och fördomsfritt genom at behandla alla sökande rättvist och låter fakta gå före magkänsla, namn, ålder, och bakgrund. Vi letar efter kompetens helt enkelt! Sök lediga jobb i Täby eller skicka in en spontanansökan så gör vi vårt bästa för att matcha dig med tjänster inom ditt område.

Söker du karriärtips?

Om du vill hitta fler karriärtips så besök vår blogg, eller vår samlingssida med råd om hur du tar nästa steg i din karriär.