TNG

Lediga jobb Kristianstad

Lediga jobb i Kristianstad just nu

Tyvärr. Vi hittar inga jobb som matchar din sökning.

Prova att ange nya sökkriterier eller gör en spontanansökan med ditt CV till TNG Talent Network! Som medlem i vårt nätverk kan du även bli personligt kontaktad av rekryterare och ta del av karriärtips och medlemsförmåner.

 

Tillbaka till lediga jobb

Rekommenderat för dig

Kristianstad

Söker du lediga jobb eller konsultuppdrag i Kristianstad med omnejd?

Sök då lediga jobb och uppdrag i Kristianstad inom ekonomi, finans, teknik, IT, detaljhandel, logistik och inköp via i oss på TNG! Kristianstad är Skånes fjärde största tätort med över 40 000 invånare. Delar av Kristianstad ligger under havsnivån med våtmarksområden och skyddas mot översvämning av vallar och vattenpumpar.

Kristianstad var länge en viktig garnisonsstad med flera regementen förlagda till staden, men under försvarsneddragningarna i början på 1990-talet försvann det mesta utom Pliktverket och Fortifikationsverket. I stället flyttade Högskolan Kristianstad in i pansarregementets Norra skånska regementet gamla lokaler på Näsby.

Vill du jobba inom finans och ekonomi?

Sveriges äldsta sparbank ligger i Kristianstad, Sparbanken 1826, med över 300 medarbetare på 20 olika kontor i både Skåne och Blekinge. Precis som namnet antyder bildades banken 1826. Det är också den största sparbanken inom Sparbankernas Riksförbund.

Den svenska livsmedelsindustrins mecka

Kristianstad är den svenska livsmedelsindustrins största centrum med över 3 500 personer anställda. Det största företaget inom sektorn är HKSCAN med över 700 anställda. Bland de representerade företagen finns Swedish Meats med en stor slakterianläggning samt Skånemejerier och Sydöstbagerierna.

Som en följd av den starka livsmedelssektorn blir flera kända livsmedelsprodukter tillverkade i staden med omnejd, till exempel Bullens Pilsnerkorv, Mor Annas gurkor och Norrlandspölsa. Övriga livsmedelsprodukter som tillverkas i området är kryddor, ost, mjölk, bröd, lufttorkad skinka, spickefläsk, källvatten på flaska med mera.

Offentliga sektorn – en stor arbetsgivare i Kristianstad

Utöver livsmedelssektorn är staden dominerad av den starkt representerade offentliga sektorn, region Skånes regionfullmäktige, centralsjukhuset, totalförsvarets rekryteringsmyndighet med flera. Tillsammans sysselsätter den offentliga sektorn över 8 000 boende i kommunen och erbjuder många lediga jobb.

Vilka utbildningsmöjligheter finns i Kristianstad?

Högskolan i Kristianstad har omkring 45 olika program och 14 000 studenter och startade officiellt 1977 men har utbildat lärare och sjuksköterskor sedan 1800-talet. Högskolan i Kristianstad är det enda lärosätet som erbjuder verksamhetsförlagd utbildning i alla utbildningar på grundnivå. Nära till jobb en stark visionsbild. Studenterna som tar examen är anställningsbara och väl förberedda för arbetslivet.

Lediga jobb i Kristianstad

TNG är ett rekryterings- och bemanningsföretag som rekryterar objektivt och fördomsfritt. Vi har ett kontor i Malmö men rekryterar till lediga jobb i hela Skåneregionen. Som ett centrum för livsmedelsindustrin finns det ständigt tjänster inom många olika områden tillgängliga.  Om det inte finns några lediga jobb just nu som passar dig rekommenderar vi att du registrerar ditt CV. Med ditt CV i våran databas kan vi enkelt se när du är en bra kandidat och kontakta dig direkt.

Vill du rekrytera eller hyra personal i Kristianstad?

TNG specialiserar sig på fördomsfri rekrytering. Vårt rekryteringsföretag och bemanningsföretag servar Skåne via Malmö och erbjuder tjänster inom rekrytering, bemanning och konsultuthyrning till företag när de ska rekrytera eller hyra in personal.