TNG

KONTAKTA VÅRT BEMANNINGSFÖRETAG!

Bemanningsföretag i Malmö och Skåne

Välkommen till TNG Malmö!

Välkommen till ett unikt bemanningsföretag i Malmö! Från våra lokaler på Malmöhusvägen 1 i centrala Malmö hjälper vi företag i Malmö och hela region Skåne med fördomsfri personaluthyrning och bemanning – snabbt, kostnadseffektivt och med hög kvalitet! Vi hyr ut konsulter och bemannar inom en mängd olika kompetensområden samt specialiserar oss där vi behöver, till exempel med TNG Tech och TNG IT Digital

På TNG tar vi bemanning lika seriöst som rekrytering. Det innebär att alla våra bemanningskonsulter, precis som vid rekrytering, genomgår vår fördomsfria och vetenskapliga process. Där kvalitetssäkrar vi deras kompetens genom arbetspsykologiska tester och kompetensbaserade intervjuer. Allt för att på bästa sätt kunna matcha dem med dina behov.

Hyr personal i Malmö och region Skåne

TNG Malmö sitter i ett perfekt läge med närhet till Öresund och med kapacitet för bemanning i hela Skåne. Som en del av Öresundsregionen vet vi att företag i Malmö, Lund och andra platser på Skånes västkust har behov av konsulter som är effektivt frammatchade utifrån just sina unika kompetenskrav. Detta för att konsulten snabbt ska komma igång på arbetsplatsen och växa med arbetsuppgifterna.

Vi är flexibla och bemannar på orter i hela Skåne såsom Kristianstad, Höör, Trelleborg och Ystad, liksom Bromölla, Landskrona, Ängelholm, Hässleholm samt övriga Sverige. I dagsläget hjälper vårt bemanningsföretag 400 kunder på 40 andra orter runt om i landet.

Bemanningsföretag Malmö & Skåne

Vad kul att du hittat till oss på TNG i Malmö och Skåne! Lämna gärna dina kontaktuppgifter så hör jag av mig inom kort.

Auktoriserat bemanningsföretag i Malmö

TNG är ett auktoriserat bemanningsbolag. Det innebär att vi erbjuder alla våra konsulter branschenliga kollektivavtal. Det, tillsammans med att vi hyr ut personal kostnadseffektivt, tryggt och snabbt, är en hygienfaktorer för oss.

Hyr konsulter som trivs på jobbet

För att våra konsulter ska trivas på jobbet ser vi till att vara en trygg och stöttande arbetsgivare. Tack vare våra aktivt närvarande konsultchefer talar våra bemanningskonsulter väl om TNG och ditt företag även efter uppdragets slut. Våra löpande medarbetarundersökningar visar dessutom på hög trivsel, och våra kunder ger oss höga NPS-värden.

HITTA TILL TNG – DITT BEMANNINGSFÖRETAG I MALMÖ OCH SKÅNE!

Laddar karta...