TNG
Bemanningsföretag i Göteborg för dig som vill hyra personal fördomsfritt och effektivt

Ditt bemanningsföretag i Göteborg och västra Sverige

Hyr personal i Göteborg!

Behöver du snabbt hyra in medarbetare eller konsulter är vi rätt bemanningsföretag för dig i Göteborg. TNG hjälper företag i Göteborg och Västsverige med bemanning och personaluthyrning – snabbt, fördomsfritt och med hög kvalitet. Hör av dig så berättar vi mer!

Det finns många skäl att hyra personal på heltid och deltid. Ofta handlar det om att förstärka ditt team under arbetstoppar, sjukskrivningar, föräldraledigheter och semestertider. Oavsett anledning, så ska du känna dig trygg.

På TNG tar vi bemanning lika seriöst som rekrytering. Vi matchar rätt från start, vilket gör att du från dag ett får engagerad inhyrd personal på din arbetsplats. Dessutom får du ett nära samarbete med vår konsultchef som arbetar dedikerat med våra konsulter. Vi har många års erfarenhet av fördomsfri bemanning och konsultuthyrning och drivs av det förtroende vi får från våra kunder och konsulter i vårt breda nätverk varje dag.

Väljer du TNG som bemanningsföretag för din bemanning i Göteborg och västra Sverige får du:

  • Ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal
  • Extra kvalitetssäkring – alla konsulter testas – genom arbetspsykologiska tester, kompetensbaserade intervjuer och bakgrundskontroller
  • Snabb uppstart – varje konsult är matchad utifrån dina unika behov och kommer snabbt kommer igång på arbetsplatsen.
  • Konsulter som trivs på jobbet – nöjda medarbetare levererar bättre!
Hyr personal i Göteborg och Västsverige!
Anna Rydbacken, regionchef för TNG Väst och produktägare för TNG:s fördomsfria rekryteringsmetodik™
Hoppas vi hörs! /Anna

Kul att du har hittat hit! Anna Rydbacken heter jag och är regionchef med ansvar för vårt bemanningsföretag i Göteborg och Västsverige.

Behöver du hyra personal och konsulter så kontakta mig direkt på 031-7612225, mejla, eller lämna din information.  

Bemanningsföretag i Göteborg som hjälper dig när du behöver hyra konsulter
Lokal bemanning på dina villkor

TNGs kontor ligger i centrala Göteborg, men vi arbetar med lokal bemanning i hela västsverige. Behöver du stärka upp ditt team under en kortare eller längre period? Oavsett om det är bråttom eller om du behöver någon först om ett par veckor ser vi till att hjälpa dig snabbt.

Hos oss kan du välja att hyra en konsult på heltid eller deltid och vi arbetar inom alla tjänsteområden. Vi hyr ut ekonomer, marknadsförare, HR- och lönespecialister, kundtjänstmedarbetare, receptionister, administratörer, logistiker och produktionspersonal.

Bemannings- och rekryteringsföretag i Göteborg som hjälper företag med bemanning och konsultuthyrning
Konsult- och interimsuthyrning av kvalificerade specialister

Vi har lång erfarenhet av att stötta upp organisationer som behöver stärka sin kompetens vid kritiska tillfällen. Vi hyr därför ut ingenjörer och inköpare via TNG Tech, IT-specialister och utvecklare via TNG IT Digital samt interimschefer via våra chefsrekryterare på TNG Lead.

Vi hittar våra kvalificerade konsulter i vårt nätverk (TNG Talent Network) eller låter våra rekryteringskonsulter snabbt utannonsera lediga uppdrag för bästa matchning. Oavsett hittar vi rätt – och gör det enkelt för dig när du behöver förstärkning.

Bemanningsföretag som hjälper dig med bemanning och stärker ert employer brand med en unik transparent kandidatupplevelse

Bemanning som stärker ert varumärke och mångfald

När du anlitar TNG som bemanningsföretag kan du alltid vara trygg att kandidater bemöts och hanteras fördomsfritt. Vi hittar konsulter som har det lilla extra och som har kompetensmatchats fördomsfritt till ditt uppdrag. Det gör att de snabbt kommer på plats och sätter sig in i arbetsuppgifterna.

Tillsammans fokuserar ni på arbetet som ska utföras, medan vi sköter all administration. Vi arbetar i hela Bohuslän, Västergötland och Halland och har konsulter i Göteborg, Strömstad, Uddevalla, Vänersborg, Trollhättan, Lidköping, Skövde, Jönköping, Halmstad, Falköping, Kungsbacka, Kungälv, Stenungsund, Mölndal, Borås, Ulricehamn, Vårgårda, Alingsås och Falkenberg.

Sök bemanningsuppdrag och hyr konsulter via TNG i Göteborg - specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning

Söker du jobb eller uppdrag som bemanningskonsult i Göteborg?

Då har du kommit rätt! Hos oss hittar du lediga jobb och konsultuppdrag inom många olika kompetensområden. Med vår tjänst följ din ansökan får du dessutom löpande återkoppling under hela ansökningsprocessen.

auktoriserat-rekryteringsforetag-tng

Auktoriserat rekryteringsbolag

TNG är auktoriserat av Kompetensföretagen – en arbetsgivare- och branschorganisation för personaluthyrnings- och rekryteringsföretag som ingår i Almega och är medlem i Svenskt Näringsliv. Det innebär att du som kund kan vara säker på att det företag du anlitar är seriöst, följer svenska lagar och regler samt betalar skatter och avgifter.

Laddar karta...

Vi bemannar i hela Sverige

Tack vare digitala lösningar och verktyg är vi geografiskt obundna och hanterar uppdrag i hela landet. Självklart är du också varmt välkommen att besöka något av våra kontor. Utöver Göteborg hittar du vårt bemanningsföretag på följande orter:

Bemanningsföretag i Stockholm - TNG hjälper dig hitta personal snabbt, kostnadseffektivt och fördomsfritt!

Bemanningsföretag Stockholm

bemanningsforetag-malmo-skane-bemanning

Bemanningsföretag Malmö

TNG är ditt bemanningsföretag i Örebro och Mälardalen hjälper dig med din bemanning. Alltid fördomsfritt och kompetensbaserat.

Bemanningsföretag Örebro