TNG
Bemanningsföretag i Göteborg för dig som vill hyra personal fördomsfritt och effektivt

Bemanningsföretag i Göteborg och västra Sverige

Hyr personal och konsulter i Göteborg

Behöver du snabbt hyra in medarbetare eller konsulter är vi rätt bemanningsföretag för dig i Göteborg. TNG hjälper företag i Göteborg och Västsverige med bemanning, interim- och personaluthyrning – snabbt, fördomsfritt och med hög kvalitet.

Varför välja TNG som ditt bemanningsföretag i Göteborg?

På TNG tar vi bemanning och interim lika seriöst som rekrytering. Vi matchar rätt från start, vilket gör att du från dag ett får engagerad inhyrd personal, och ett nära samarbete med vår konsultchef som arbetar dedikerat med våra konsulter. Vi har tjugo års erfarenhet av bemanning och konsultuthyrning och drivs av det förtroende vi får från våra kunder och konsulter.

Behöver du stärka upp ditt team under en kortare eller längre period, exempelvis arbetstoppar, sjukskrivningar, föräldraledigheter och semestertider? Oavsett om det är bråttom eller om du behöver någon först om ett par veckor ser vi till att hjälpa dig snabbt. Tack vare vår fördomsfria och datadrivna urvalsprocess kan du vara trygg att kandidater bemöts och hanteras på rätt sätt. Resultatet blir konsulter som snabbt kommer på plats och sätter sig in i arbetsuppgifterna. Tillsammans fokuserar ni på arbetet som ska utföras, medan vi sköter all administration.

Anlita oss

TNG erbjuder tjänster inom bemanning och konsultuthyrning inom hela tjänstemannaområdet.

Bemannings- och konsulttjänster från TNG

 • Flexibel bemanning: Heltid, deltid eller ”Hyr först – rekrytera sen”
  Letar du efter en flexibel bemanningslösning? Vi erbjuder personal på både heltid och deltid, skräddarsytt för att möta dina specifika behov. Vår unika metod ’Hyr först, anställ sen’ låter dig testa en konsult innan eventuell anställning, vilket ger dig trygghet i ditt rekryteringsbeslut.
 • Full kontroll, noll stress: Vår Pool- och beredskapslösning
  Hur hanterar du oväntade arbetstoppar? Med vår bemanningspool kan du alltid vara förberedd. Vi tar hand om allt från rekrytering till schemaläggning och ser till att du omedelbart får tillgång till motiverade konsulter, beredda att stötta upp ditt team oavsett tidpunkt på dygnet.
 • Specialiserade interimskonsulter för kritiska uppdrag
  Står du inför komplexa utmaningar som kräver expertis? Vi erbjuder stöd med specialiserade interimskonsulter för viktiga projekt som deadlines och årsbokslut. Vår noggranna urvalsprocess, baserad på datadriven och fördomsfri rekrytering, säkerställer att vi hittar den perfekta matchningen för din verksamhets unika behov.
 • Erfarna interimschefer för strategiskt ledarskap
  Funderar du på att anlita en interim chef eller ledare som konsult? Då är du inte ensam! Vi hjälper dagligen organisationer som behöver hyra en chefskonsult för att få in spetskompetens, ersätta en chef som slutat, är sjuk eller föräldraledig, eller täcka upp under en rekryteringsprocess. Våra interimschefer är redo att kliva in och effektivt driva verksamheten framåt med kompetens inom områden som ekonomi, teknik, inköp, logistik, marknadsföring och HR.
TNG är ett bemanningsföretag i Göteborg och västra Sverige med god lokalkännedom och branschkunniga rekryterare

Lokalt bemanningsföretag som levererar

Hos TNG kan du välja att hyra en konsult på heltid eller deltid och vi arbetar inom alla tjänsteområden. Exempelvis hyr vi ut ekonomer, marknadsförare, HR- och lönespecialister, kundtjänstmedarbetare, receptionister, administratörer, logistiker och produktionspersonal.

Vårt kontor ligger i centrala Göteborg. Däremot arbetar vi med lokal bemanning i hela Västsverige: Bohuslän, Västergötland och Halland. Bland annat hyr vi ut konsulter i Strömstad, Uddevalla, Vänersborg, Trollhättan, Lidköping, Skövde, Jönköping, Halmstad, Falköping, Kungsbacka, Kungälv, Stenungsund, Mölndal, Borås och Vårgårda.

Flexibel konsult- och interimsuthyrning i Göteborg

Flexibel konsult- och interimsuthyrning

Vi har lång erfarenhet av att stötta upp organisationer som behöver stärka sin kompetens vid kritiska tillfällen. Därför hyr vi ut specialister inom marknad, ekonomi och HR. Dessutom har vi specialiserat oss och hyr ut ingenjörer och inköpare via TNG Tech, IT-specialister och utvecklare via TNG IT Digital samt interimschefer via våra chefsrekryterare på TNG Lead.

Antingen finns våra kvalitetssäkrade konsulter redan i vårt nätverk (TNG Talent Network). Annars hittar vi dem snabbt genom att utannonsera lediga uppdrag för bästa matchning. Oavsett hittar vi rätt – och gör det enkelt för dig när du behöver förstärkning.

Med TNG som bemanningsföretag får du tillgång till dedikerade konsultchefer som stöttar konsulten och ser till att hen trivs under hela uppdraget.

Med TNG som bemanningsföretag får du:

 • Unika behovsmatchningar: Med TNG som bemanningsföretag får du konsulter som är matchade utifrån dina unika behov, vilket gör att de snabbt kommer igång på arbetsplatsen.
 • Dedikerade konsultchefer: Vi erbjuder dedikerade konsultchefer som endast arbetar med våra konsulter, har löpande kontakt med dig, sköter medarbetarsamtal och alla HR-frågor.
 • Nöjda konsulter: Våra konsulter trivs på jobbet, vilket innebär att de levererar bättre!
 • Extra kvalitetssäkring: Våra konsulter genomgår arbetspsykologiska rekryteringstester, kompetensbaserade intervjuer och bakgrundskontroller för extra kvalitetssäkring.

Kunder vi jobbar med i Göteborg och västra Sverige just nu

Vi hjälper dig med personal inom

Kundcase från samarbete mellan TNG och Fitness24Seven

TNG har ett helhetstänk som vi verkligen gillar, där man precis som vi tänker lite utanför boxen för att få ut maximalt av ett samarbete.

Fitness24Seven

Fredrik Krüeger, HR-chef

Läs fler success stories

Kontakta TNG Göteborg - bemanningsföretag i Göteborg som hyr ut konsulter fördomsfritt och datadrivet

Hur kan vi hjälpa dig?

Hej! Vad roligt att du hittat till vårt bemanningsföretag i Göteborg och Västsverige. Behöver du hyra personal och konsulter? Lämna din information och berätta lite mer om vilken roll du söker, så blir du strax uppringd. Vi ser fram emot att höra från dig!

TNG är ett bemanningsföretag i Göteborg som levererar kvalitetssäkrade bemanningskonsulter till din verksamhet - snabbt och enkelt

Söker du jobb eller uppdrag som bemanningskonsult i Göteborg?

Då har du kommit rätt! Hos oss hittar du lediga jobb och konsultuppdrag inom många olika kompetensområden i hela västra Sverige. Med vår tjänst ”följ din ansökan” får du dessutom löpande återkoppling under hela ansökningsprocessen.

Hittar du inget som passar dig just nu är du självklart alltid välkommen att skicka in en spontanansökan för framtida jobb och konsultuppdrag som matchar din profil.

Hitta till TNG – ditt bemanningsföretag i Göteborg

Laddar karta...

… psst! Visste du att TNG finns i hela Sverige?
Ja, tack vare digitala lösningar och verktyg är vi geografiskt obundna och hanterar bemanningsuppdrag i hela landet. Utöver Göteborg har vårt bemanningsföretag kontor i StockholmMalmöÖrebro och Kopparberg. Vi arbetar även med konsultuthyrning i norra Sverige.

Nyhetsbrev om fördomsfri rekrytering från TNGInsights och trender inom fördomsfri rekrytering – direkt till din mail

Vill du hålla dig uppdaterad med de senaste trenderna inom fördomsfri rekrytering, mångfald och inkludering? Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få nyheter, insights och inspiration direkt till din inkorg. Kostnadsfritt varje månad.

Prenumerera på nyhetsbrevet

Lästips för dig

Visa alla