TNG

Kontakta vårt bemanningsföretag!

Bemanningsföretag i Göteborg och västra Sverige

Välkommen till TNG – ett unikt bemanningsföretag i Göteborg!

TNG Göteborg hjälper dig med bemanning och konsultuthyrning – snabbt, kostnadseffektivt och fördomsfritt. Utöver vår breda kompetens inom ekonomi, marknad, kundtjänst, administration och sälj, har vårt bemanningsföretag specialiserat sig inom teknikområdet med TNG Tech och inom IT och digital utveckling med TNG IT Digital. Kontakta oss idag!

Föräldraledighet, överbelastning, sjukskrivningar eller en omorganisation. Det finns många skäl till att hyra in personal via bemanning på heltid och deltid. Oavsett vilket ska du kunna förvänta dig ett seriöst bemanningsföretag med kollektivavtal, där konsultchefen har ett nära samarbete med dig som kund och med de konsulter som arbetar hos dig. Självklart ska uthyrningen även ske snabbt och kostnadseffektivt.

Vi erbjuder en mängd olika kostnadseffektiva bemanningstjänster – allt för att du ska få den bästa lösningen efter dina förutsättningar.

Och det är precis det du får av oss på TNG Göteborg. Vi har många års erfarenhet av fördomsfri bemanning och drivs av det förtroende vi får av våra kunder och konsulter.

Auktoriserat bemanningsföretag i Göteborg

Vi oss kan du hyra personal inom de flesta områdena och vi tillsätter uppdragen snabbt och kostnadseffektivt. Vi är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsbolag och hjälper dig förstärka ditt team under arbetstoppar, föräldraledigheter och semestertider i Göteborg med omnejd.

Bemanningsföretag Göteborg

Vad kul att du besöker vårt bemanningsföretag i Göteborg! Kontakta mig gärna så lovar jag att hjälpa dig.

Bemanning som stärker ert varumärke

När du anlitar TNG som bemanningsföretag kan du alltid vara trygg att kandidater bemöts och hanteras fördomsfritt. Vi hittar konsulter som har det lilla extra och som har kompetensmatchats fördomsfritt till ditt uppdrag. Det gör att de snabbt kommer på plats och sätter sig in i arbetsuppgifterna. Tillsammans fokuserar ni på arbetet som ska utföras, medan vi sköter all administration. Med vår transparenta kandidatupplevelse medverkar vi dessutom till att stärka ert employer brand.

Rekrytera istället för att hyra konsulter?
I de fall du som kund hellre vill anställa en medarbetare direkt kan du givetvis höra av dig till oss för att diskutera våra rekryteringstjänster.

Söker du jobb eller uppdrag som bemanningskonsult i Göteborg?

Då har du kommit rätt! Hos oss hittar du lediga jobb och konsultuppdrag inom många olika kompetensområden. Med vår tjänst följ din ansökan får du dessutom löpande återkoppling under hela ansökningsprocessen.

Hitta till TNG – ditt bemanningsföretag i Göteborg!

Laddar karta...