TNG
Bemanningsföretag i Göteborg för dig som vill hyra personal fördomsfritt och effektivt

Ditt bemanningsföretag i Göteborg och västra Sverige

Hyr personal och konsulter i Göteborg!

Behöver du snabbt hyra in medarbetare eller konsulter är vi rätt bemanningsföretag för dig i Göteborg. TNG hjälper företag i Göteborg och Västsverige med bemanning, interim- och personaluthyrning – snabbt, fördomsfritt och med hög kvalitet. Hör av dig så berättar vi mer!

Det finns många skäl att hyra personal på heltid och deltid. Ofta handlar det om att förstärka ditt team under arbetstoppar, sjukskrivningar, föräldraledigheter och semestertider och här finns vi för dig.

På TNG tar vi bemanning och interim lika seriöst som rekrytering. Vi matchar rätt från start, vilket gör att du från dag ett får engagerad inhyrd personal, och ett nära samarbete med vår konsultchef som arbetar dedikerat med våra konsulter. Vi har många års erfarenhet av fördomsfri bemanning och konsultuthyrning och drivs av det förtroende vi får från våra kunder och konsulter som arbetar i bland annat Borås, Jönköping, Trollhättan och Halmstad.

Behöver du stärka upp ditt team under en kortare eller längre period? Oavsett om det är bråttom eller om du behöver någon först om ett par veckor ser vi till att hjälpa dig snabbt.

Välj vårt bemanningsföretag i Göteborg så får du:

  • Konsulter matchade utifrån dina unika behov som därmed snabbt kommer igång på arbetsplatsen.
  • Dedikerade konsultchefer som endast arbetar med våra konsulter, har löpande kontakt med dig, sköter medarbetarsamtal och alla HR-frågor.
  • Konsulter som trivs på jobbet = levererar bättre!
  • Extra kvalitetssäkring – alla konsulter testas genom arbetspsykologiska tester, kompetensbaserade intervjuer och bakgrundskontroller.

Kom igång idag!

TNG erbjuder tjänster inom personaluthyrning och bemanning inom ekonomi, finans, administration, kundtjänst, marknadsföring, teknik, industri m.m.

Våra tjänster inom bemanning

Bemanning på hel- eller deltid eller Hyr-först

Behöver du förstärka ditt team och hyra personal under en kortare eller längre period? Oavsett om ditt behov dykt upp plötsligt, eller om du behöver någon först om ett par veckor, kan vi hjälpa dig snabbt och enkelt. Främst bemannar vi inom ekonomi, administration, kundservice och IT-support. Konsulten hos dig på hel- eller deltid och vi delar arbetsgivaransvaret.

Vi erbjuder också en Hyr först – Rekrytera-sen lösning där du hyr in en konsult under överenskommen tid, för att sedan rekrytera personen när uppdraget tar slut. Här har du chans att lära känna en framtida medarbetare och testa om personen fungerar. Givetvis kan du anställa konsulten tidigare om hen levererar över förväntan eller nya behov uppstår i teamet.

 

Pool-lösning med schemaläggning och beredskap

För dig som har återkommande arbetstoppar, oavsett tidpunkt på dygnet, så erbjuder vi vår Pool-lösning. Här rekryterar, schemalägger och ansvarar TNG helt för din bemanning. Du får en pool med dedikerade konsulter som finns tillgängliga när behov uppstår.

Vi erbjuder också en beredskapslösning som tryggt säkerställer bemanning och personaluthyrning med kort varsel.

Bemanning inom TNG Pool: kundtjänstinnesäljare och IT-support/helpdesk.

TNG är ett bemanningsföretag i Göteborg och västra Sverige med god lokalkännedom och branschkunniga rekryterare

Lokalt bemanningsföretag som levererar

När du anlitar TNG som bemanningsföretag kan du alltid vara trygg att kandidater bemöts och hanteras fördomsfritt. Vi hittar konsulter som har det lilla extra och som har kompetensmatchats fördomsfritt till ditt uppdrag. Det gör att de snabbt kommer på plats och sätter sig in i arbetsuppgifterna. Tillsammans fokuserar ni på arbetet som ska utföras, medan vi sköter all administration.

Hos oss kan du välja att hyra en konsult på heltid eller deltid och vi arbetar inom alla tjänsteområden. Vi hyr ut ekonomer, marknadsförare, HR- och lönespecialister, kundtjänstmedarbetare, receptionister, administratörer, logistiker och produktionspersonal. TNG:s kontor ligger i centrala Göteborg. Däremot arbetar vi med lokal bemanning i hela Västsverige: Bohuslän, Västergötland och Halland. Bland annat hyr vi ut konsulter i Strömstad, Uddevalla, Vänersborg, Trollhättan, Lidköping, Skövde, Jönköping, Halmstad, Falköping, Kungsbacka, Kungälv, Stenungsund, Mölndal, Borås, Ulricehamn, Vårgårda, Alingsås och Falkenberg.

Flexibel konsult- och interimsuthyrning i Göteborg

Flexibel konsult- och interimsuthyrning

Vi har lång erfarenhet av att stötta upp organisationer som behöver stärka sin kompetens vid kritiska tillfällen. Därför hyr vi ut specialister inom marknad, ekonomi och HR. Dessutom har vi specialiserat oss och hyr ut ingenjörer och inköpare via TNG Tech, IT-specialister och utvecklare via TNG IT Digital samt interimschefer via våra chefsrekryterare på TNG Lead.

Antingen finns våra kvalitetssäkrade konsulter redan i vårt nätverk (TNG Talent Network). Annars hittar vi dem snabbt genom att utannonsera lediga uppdrag för bästa matchning. Oavsett hittar vi rätt – och gör det enkelt för dig när du behöver förstärkning.

Våra specialistområden

Kunder vi jobbar med i Göteborg och västra Sverige just nu

Kontakta TNG Göteborg - bemanningsföretag i Göteborg som hyr ut konsulter fördomsfritt och datadrivet

Hur kan vi hjälpa dig?

Hej! Kul att du har hittat till vårt bemanningsföretag i Göteborg och Västsverige. Behöver du hyra personal och konsulter? Lämna din information så ringer vi upp.

TNG är ett bemanningsföretag i Göteborg som levererar kvalitetssäkrade bemanningskonsulter till din verksamhet - snabbt och enkelt

Söker du jobb eller uppdrag som bemanningskonsult i Göteborg?

Då har du kommit rätt! Hos oss hittar du lediga jobb och konsultuppdrag inom många olika kompetensområden i hela västra Sverige. Med vår tjänst ”följ din ansökan” får du dessutom löpande återkoppling under hela ansökningsprocessen.

Hittar du inget som passar dig just nu är du självklart alltid välkommen att skicka in en spontanansökan för framtida jobb och konsultuppdrag som matchar din profil.

Hitta till TNG – ditt bemanningsföretag i Göteborg

Laddar karta...

… psst! Visste du att TNG finns i hela Sverige?

Ja, tack vare digitala lösningar och verktyg är vi geografiskt obundna och hanterar bemanningsuppdrag i hela landet. Utöver Göteborg hittar du vårt bemanningsföretag i StockholmMalmöÖrebro och Kopparberg.

Rekommenderat för dig

Visa alla