TNG
Bemanningsföretag i Göteborg för dig som vill hyra personal fördomsfritt och effektivt

Ditt bemanningsföretag i Göteborg och västra Sverige

Hyr personal och konsulter i Göteborg!

Behöver du snabbt hyra in medarbetare eller konsulter är vi rätt bemanningsföretag för dig i Göteborg. TNG hjälper företag i Göteborg och Västsverige med bemanning, interim- och personaluthyrning – snabbt, fördomsfritt och med hög kvalitet. Hör av dig så berättar vi mer!

Det finns många skäl att hyra personal på heltid och deltid. Ofta handlar det om att förstärka ditt team under arbetstoppar, sjukskrivningar, föräldraledigheter och semestertider och här finns vi för dig.

På TNG tar vi bemanning och interim lika seriöst som rekrytering. Vi matchar rätt från start, vilket gör att du från dag ett får engagerad inhyrd personal, och ett nära samarbete med vår konsultchef som arbetar dedikerat med våra konsulter. Vi har många års erfarenhet av fördomsfri bemanning och konsultuthyrning och drivs av det förtroende vi får från våra kunder och konsulter som arbetar i bland annat Borås, Jönköping, Trollhättan och Halmstad.

Välj vårt bemanningsföretag i Göteborg så får du:

  • Ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal
  • Extra kvalitetssäkring – alla konsulter testas – genom arbetspsykologiska tester, kompetensbaserade intervjuer och bakgrundskontroller
  • Snabb uppstart – varje konsult är matchad utifrån dina unika behov och kommer snabbt kommer igång på arbetsplatsen.
  • Konsulter som trivs på jobbet – nöjda medarbetare levererar bättre!

Kunder i Göteborg just nu

Bemanningsföretag i Göteborg som hjälper dig när du behöver hyra konsulter

Personaluthyrning på dina villkor

TNGs kontor ligger i centrala Göteborg, men vi arbetar med lokal bemanning i hela Västsverige. Behöver du stärka upp ditt team under en kortare eller längre period? Oavsett om det är bråttom eller om du behöver någon först om ett par veckor ser vi till att hjälpa dig snabbt.

Hos oss kan du välja att hyra en konsult på heltid eller deltid och vi arbetar inom alla tjänsteområden. Vi hyr ut ekonomer, marknadsförare, HR- och lönespecialister, kundtjänstmedarbetare, receptionister, administratörer, logistiker och produktionspersonal.

Bemannings- och rekryteringsföretag i Göteborg som hjälper företag med bemanning och konsultuthyrning

Konsult- och interimsuthyrning

Vi har lång erfarenhet av att stötta upp organisationer som behöver stärka sin kompetens vid kritiska tillfällen. Vi hyr därför ut specialister inom marknad, ekonomi, och HR, ingenjörer och inköpare via TNG Tech, IT-specialister och utvecklare via TNG IT Digital samt interimschefer via våra chefsrekryterare på TNG Lead.

Våra kvalitetssäkrade konsulter finns i vårt nätverk (TNG Talent Network) eller så hittar vi dem snabbt genom att utannonsera lediga uppdrag för bästa matchning. Oavsett hittar vi rätt – och gör det enkelt för dig när du behöver förstärkning.

Bemanningsföretag som hjälper dig med bemanning och stärker ert employer brand med en unik transparent kandidatupplevelse

Lokalt bemanningsföretag som levererar

När du anlitar TNG som bemanningsföretag kan du alltid vara trygg att kandidater bemöts och hanteras fördomsfritt. Vi hittar konsulter som har det lilla extra och som har kompetensmatchats fördomsfritt till ditt uppdrag. Det gör att de snabbt kommer på plats och sätter sig in i arbetsuppgifterna.

Tillsammans fokuserar ni på arbetet som ska utföras, medan vi sköter all administration. Vårt bemanningsföretag i Göteborg arbetar i hela Bohuslän, Västergötland och Halland. Vi hyr ut konsulter i Göteborg, Strömstad, Uddevalla, Vänersborg, Trollhättan, Lidköping, Skövde, Jönköping, Halmstad, Falköping, Kungsbacka, Kungälv, Stenungsund, Mölndal, Borås, Ulricehamn, Vårgårda, Alingsås och Falkenberg.

Eva Ärlebo - regionchef på TNG Väst - rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt i Göteborg och västra Sverige

Hör av dig!

Kul att du har hittat hit! Eva Ärlebo heter jag och är regionchef med ansvar för vårt bemanningsföretag i Göteborg och Västsverige.

Behöver du hyra personal och konsulter så kontakta mig direkt på 0735-97 31 08mejla, eller lämna din information. Du är också alltid välkommen att besöka oss på Östra Hamngatan 16 i centrala Göteborg.

Sök bemanningsuppdrag och hyr konsulter via TNG i Göteborg - specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning

Söker du jobb eller uppdrag som bemanningskonsult i Göteborg?

Då har du kommit rätt! Hos oss hittar du lediga jobb och konsultuppdrag inom många olika kompetensområden. Med vår tjänst följ din ansökan får du dessutom löpande återkoppling under hela ansökningsprocessen.

Hitta till ditt bemanningsföretag i Göteborg!

Laddar karta...

… psst! Visste du att TNG finns i hela Sverige?

Ja, tack vare digitala lösningar och verktyg är vi geografiskt obundna och hanterar bemanningsuppdrag i hela landet. Utöver Göteborg hittar du vårt bemanningsföretag i StockholmMalmöÖrebro och Kopparberg.