TNG
TNG är det bemanningsföretag som ser potential och kompetens i alla jobbsökare. Vi rekryterar och bemannar fördomsfritt.

Bemanningsföretag som arbetar fördomsfritt och datadrivet

Hyr personal med hög kvalitet - snabbt och kostnadseffektivt

TNG är det bemanningsföretag som snabbt och fördomsfritt hjälper dig när du behöver hyra personal. Genom att se bortom fördomar hittar vi rätt kandidater utan att diskriminera. Vi sköter allt åt dig och vårt mål är att hitta konsulter som du vill anställa, och som snabbt fungerar på ditt företag och bidrar till din affär. Vi arbetar inom alla tjänstemannaområden i hela Sverige. Kontakta oss idag så berättar vi gärna mer!

På TNG tar vi bemanning och personaluthyrning lika seriöst som rekrytering. Det gör att vi fokuserar på alla sökandes styrkor utifrån fakta och kompetens, inte förutfattade meningar om ålder, kön eller bakgrund. Det ger högre kvalitet och är lika effektivt och snabbt som ”traditionell bemanning”. Och det bekräftar våra kunder. Och vi finns här när du ska hyra personal snabbt, eller kompetensförstärka ditt team långsiktigt men inte vill anställa.

Bemanningsföretag som fokuserar där vi är starkast

Vårt bemanningsföretag erbjuder flexibel bemanning inom hela tjänstemannaområdet, på hel- eller deltid. Vi skräddarsyr våra bemanningstjänster efter våra kunders arbetstoppar på dag-, vecko- och månadsbasis. Främst hyr vi ut ekonomer, lönespecialister, kundservicemedarbetare, administratörer, HR-specialister, säljare, inköpare, och specialister inom marknadsföring och juridik. Dessutom har vi ut specialister inom IT-support och bemanning via TNG IT Digital, uthyrning av ingenjörer och tekniker via TNG Tech och chefer via TNG Lead.

Du hittar oss på våra bemanningskontor i StockholmGöteborgMalmöÖrebro och Kopparberg. Genom våra digitala lösningar och verktyg är vår bemanningsbyrå dessutom geografiskt obundet och hyr ut konsulter och personal i hela Sverige. Givetvis kan du även rekrytera personal via oss.

Kontakta vårt bemanningsföretag!
Åsa Edman Källströmer, VD TNG Group AB
Hoppas vi hörs! /Åsa

Vill du veta mer om hur vi på TNG kan hjälpa dig med konsult- och personaluthyrning? Åsa Edman Källströmer heter jag och är VD på TNG och jag hjälper dig gärna!

Kontakta mig direkt på   073-929 51 05, mejla, eller lämna din information i formuläret så återkommer vi inom kort.

Bemanningsföretag som arbetar med fördomsfri bemanning och personaluthyrning Kvinna leende utomhus
Bemanningsföretag med fokus på kompetens och potential

Med TNG som bemanningspartner får du

  1. Kvalitetssäkrade konsulter

    Långt eller kort uppdrag, heltid eller deltid. Vi säkerställer att du får personal med rätt förutsättningar att utföra jobbet. Alla våra bemanningskonsulter har genomgått TNG:s fördomsfria och objektiva rekryteringsupplevelse som gör att vi hittar rätt kompetens, men också nya talanger med potential.

  2. Snabb uppstart

    Självklart är din konsult matchad utifrån dina unika behov. Vilket gör att personen snabbt kommer igång på arbetsplatsen och levererar från dag 1.

  3. ”Keepers”

    Våra kunder är riktigt nöjda med våra konsulter. Hela 79 % av dem valde förra året att anställa personal från vårt bemanningsbolag. Det är ett bra kvitto på att vi hittar personer som har det där lilla extra. Vi kallar dem keepers – konsulter så bra att du vill behålla dem!

 Våra bemanningstjänster

Anlita ett bemanningsföretag som arbetar med fördomsfri rekrytering och bemanning

Nöjda konsulter är vår gemensamma framgång

Det är också viktigt för oss att vara en trygg och stöttande arbetsgivare och att våra konsulter trivs på jobbet. Våra medarbetareundersökningar visar på hög trivsel och våra kunder ger oss höga NPS-värden. Våra konsultchefers aktiva närvaro gör även att de bemanningskonsulter som inte anställs pratar väl om TNG och ditt företag efter att uppdraget upphört.

Vår drivkraft som bemanningsföretag är helt enkelt att leverera konsulter som trivs på jobbet och som överträffar dina förväntningar – på lång och kort sikt. Vi gör det med en process som ibland utmanar dig som chef – så att du ska välja en kandidat som ditt företag inte hade valt på egen hand. En kandidat som vi vet har potential att växa till en medarbetare du vill anställa i en (snar) framtid.

Auktoriserat bemanningsföretag - TNG

Auktoriserat bemanningsföretag

TNG är ett auktoriserat bemanningsföretag och erbjuder alla våra bemanningskonsulter branschenliga kollektivavtal och schyssta arbetsvillkor. Vi behandlar vi sökande rättvist och fördomsfritt vilket återspeglas positivt på ert employer brand. Det, tillsammans med att vi hyr ut personal kostnadseffektivt, tryggt och snabbt, är hygienfaktorer för oss. Och vi lyckas. Vi hittar personer som har det där lilla extra och som har kompetensmatchats till just ditt uppdrag. Du kommer märka skillnaden.