TNG
TNG är det bemanningsföretag som ser potential och kompetens i alla jobbsökare. Vi rekryterar och bemannar fördomsfritt.

Bemanningsföretag som arbetar fördomsfritt och datadrivet

Hyr personal med hög kvalitet – snabbt och kostnadseffektivt

Behöver du hyra personal för att lösa ert kompetensbehov, på kort eller lång sikt? Då kan vi hjälpa till! Vårt bemanningsföretag hittar rätt personal fördomsfritt, datadrivet och kostnadseffektivt. Vi sköter allt åt dig med målet att hitta konsulter som snabbt fungerar på ditt företag och bidrar till din affär. Vi arbetar inom alla tjänstemannaområden i hela Sverige. Hör av dig så berättar vi mer!

På TNG tar vi bemanning och personaluthyrning lika seriöst som rekrytering. Det gör att vi fokuserar på alla sökandes styrkor utifrån fakta och kompetens, inte förutfattade meningar om ålder, kön eller bakgrund. Det ger högre kvalitet och är (minst) lika effektivt och snabbt som ”traditionell bemanning”. Något våra kunder bekräftar. Vi finns här när du ska hyra personal snabbt, eller kompetensförstärka ditt team långsiktigt men inte vill anställa.

Med TNG som bemanningsföretag får du:

  • Kvalitetssäkrade konsulter som alla har genomgått vår fördomsfria och objektiva rekryterings­upplevelse som gör att vi hittar rätt kompetens, men också nya talanger med potential.
  • Snabb uppstart då varje konsult är noggrant matchad utifrån dina unika behov. Vilket gör att personen snabbt kommer igång på arbetsplatsen och levererar från dag 1.
  • ”Keepers”. Hela 79 % av våra kunder valde förra året att anställa personal från vårt bemanningsbolag. Det är ett bra kvitto på att vi hittar personer som har det där lilla extra.
Kontakta vårt bemanningsföretag för mer information om hur vi kan hjälpa dig hitta rätt bemanningskonsult för er verksamhet!

Hjälp med bemanning? Hör av dig!

Vill du veta mer om hur vi på TNG kan hjälpa dig med konsult- interim- och personaluthyrning? Lämna din information så ringer vi upp.

TNG är ett bemanningsföretag som hyr ut konsulter snabbt, datadrivet och fördomsfritt i Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro och hela Sverige

Bemanningsföretag i hela Sverige

Vårt bemanningsföretag erbjuder flexibel bemanning inom hela tjänstemannaområdet, på hel- eller deltid. Vi skräddarsyr våra bemanningstjänster efter våra kunders arbetstoppar på dag-, vecko- och månadsbasis. Främst hyr vi ut ekonomiassistenter, lönespecialister, kundservicemedarbetare, administratörer, IT-support och receptionister. Vi har specialiserar oss också på Interim och via oss kan du anlita interimskonsulter som HR-specialister, säljare, inköpare, ekonomer. och specialister inom marknadsföring och juridik. Dessutom har vi specialister inom IT-support via TNG IT Digital, interimslösningar av ingenjörer och tekniker via TNG Tech och interimschefer via TNG Lead.

Du hittar oss på våra bemannings­kontor i StockholmGöteborgMalmöÖrebro och Kopparberg. Genom våra digitala lösningar och verktyg är vår bemanningsbyrå dessutom geografiskt obunden och hyr ut konsulter och personal i hela Sverige. Givetvis kan du även rekrytera personal via oss.

Vår drivkraft som bemanningsföretag är helt enkelt att leverera konsulter som trivs på jobbet och som överträffar dina förväntningar – på lång och kort sikt.

Nöjda konsulter – vår gemensamma framgång

Det är också viktigt för oss att vara en trygg och stöttande arbetsgivare och att våra konsulter trivs på jobbet. Våra medarbetareundersökningar visar på hög trivsel och våra kunder ger oss höga NPS-värden. Våra konsultchefers aktiva närvaro gör även att de bemanningskonsulter som inte anställs pratar väl om TNG och ditt företag efter att uppdraget upphört.

Vår drivkraft som bemanningsföretag är helt enkelt att leverera konsulter som trivs på jobbet och som överträffar dina förväntningar – på lång och kort sikt. Vi gör det med en process som ibland utmanar dig som chef – så att du ska välja en kandidat som ditt företag inte hade valt på egen hand. En kandidat som vi vet har potential att växa till en medarbetare du vill anställa i en (snar) framtid.

Några av våra kunder just nu

Det säger ju mycket att vi återkommer till TNG gång på gång. Oavsett om det gäller att hyra in personal eller rekrytering hittar de starka kandidater som gör ett bra jobb, trivs hos oss och blir uppskattade medarbetare.

– Maria Jonsson, HR-ansvarig på Värmevärden

Nyheter och trender inom bemanning

Visa alla