TNG
TNG är det bemanningsföretag som ser potential och kompetens i alla jobbsökare. Vi rekryterar och bemannar fördomsfritt.

Bemanningsföretag som arbetar fördomsfritt och datadrivet

Hyr personal med hög kvalitet över hela Sverige

Behöver du hyra personal för att lösa ert kompetensbehov, på kort eller lång sikt? Då kan TNG hjälpa till! Vårt bemanningsföretag hittar rätt personal fördomsfritt, datadrivet och kostnadseffektivt. Oavsett var i Sverige du befinner dig. Vi sköter allt åt dig med målet att hitta konsulter som snabbt fungerar på ditt företag och bidrar till din affär.

Varför anlita TNG som bemanningsföretag?

På TNG tar vi bemanning och personaluthyrning lika seriöst som rekrytering. Det gör att vi fokuserar på alla sökandes styrkor utifrån fakta och kompetens, inte förutfattade meningar om ålder, kön eller bakgrund. Resultatet blir högre kvalitet och är (minst) lika effektivt och snabbt som ”traditionell bemanning”. Något våra kunder bekräftar. Vi finns här när du ska hyra personal snabbt, eller kompetensförstärka ditt team långsiktigt men inte vill anställa.

Bemanningsföretag med geografisk bredd

Du hittar oss på våra bemannings­kontor i StockholmGöteborgMalmöÖrebro och Kopparberg. Genom våra digitala lösningar och verktyg är vår bemanningsbyrå dessutom geografiskt obunden och hyr ut konsulter och personal i hela landet, inklusive norra Sverige. Givetvis kan du även rekrytera personal via oss.

Kom igång idag!

TNG erbjuder tjänster inom bemanning och konsultuthyrning inom hela tjänstemannaområdet.

Bemannings- och konsulttjänster

 • Flexibel bemanning: Heltid, deltid eller ”Hyr först – rekrytera sen”
  Letar du efter en flexibel bemanningslösning? Vi erbjuder personal på både heltid och deltid, skräddarsytt för att möta dina specifika behov. Vår unika metod ’Hyr först, anställ sen’ låter dig testa en konsult innan eventuell anställning, vilket ger dig trygghet i ditt rekryteringsbeslut.
 • Full kontroll, noll stress: Vår Pool- och beredskapslösning
  Hur hanterar du oväntade arbetstoppar? Med vår bemanningspool kan du alltid vara förberedd. Vi tar hand om allt från rekrytering till schemaläggning och ser till att du omedelbart får tillgång till motiverade konsulter, beredda att stötta upp ditt team oavsett tidpunkt på dygnet.
 • Specialiserade interimskonsulter för kritiska uppdrag
  Står du inför komplexa utmaningar som kräver expertis? Vi erbjuder stöd med specialiserade interimskonsulter för viktiga projekt som deadlines och årsbokslut. Vår noggranna urvalsprocess, baserad på datadriven och fördomsfri rekrytering, säkerställer att vi hittar den perfekta matchningen för din verksamhets unika behov.
 • Erfarna interimschefer för strategiskt ledarskap
  Funderar du på att anlita en interim chef eller ledare som konsult? Då är du inte ensam! Vi hjälper dagligen organisationer som behöver hyra en chefskonsult för att få in spetskompetens, ersätta en chef som slutat, är sjuk eller föräldraledig, eller täcka upp under en rekryteringsprocess. Våra interimschefer är redo att kliva in och effektivt driva verksamheten framåt med kompetens inom områden som ekonomi, teknik, inköp, logistik, marknadsföring och HR.

Bred branschkunskap och specialisering

Vårt bemanningsföretag erbjuder flexibel bemanning inom hela tjänstemannaområdet. Vi skräddarsyr våra bemanningstjänster efter våra kunders arbetstoppar på dag-, vecko- och månadsbasis.

Framför allt hyr vi ut ekonomiassistenter, lönespecialister, kundservicemedarbetare, administratörer, IT-support och receptionister. Vi har specialiserar oss också på interim och via oss kan du anlita interimskonsulter som HR-specialister, säljare, inköpare, ekonomer. och specialister inom marknadsföring och juridik. Dessutom har vi specialister inom IT-support via TNG IT Digital, interimslösningar av ingenjörer och tekniker via TNG Tech och interimschefer via TNG Lead.

Vår drivkraft som bemanningsföretag är att leverera konsulter som trivs på jobbet och som överträffar dina förväntningar – på lång och kort sikt.

Nöjda konsulter – vår gemensamma framgång

För oss är det viktigt att vara en trygg och stöttande arbetsgivare och att våra konsulter trivs på jobbet. Våra medarbetareundersökningar visar på hög trivsel och våra kunder ger oss höga NPS-värden. Tack vare våra konsultchefers aktiva närvaro talar även de bemanningskonsulter som inte anställs väl om TNG och ditt företag efter att uppdraget upphört.

Vår drivkraft som bemanningsföretag är helt enkelt att leverera konsulter som trivs på jobbet och som överträffar dina förväntningar – på lång och kort sikt. Vi gör det med en process som ibland utmanar dig som chef – så att du ska välja en kandidat som ditt företag inte hade valt på egen hand. En kandidat som vi vet har potential att växa till en medarbetare du vill anställa i en (snar) framtid.

Med TNG som bemanningsföretag får du kvalitetssäkrade konsulter som levererar från dag ett.

Med TNG som bemanningsföretag får du:

 • Perfekt matchade konsulter: Vi ser till att rätt person hamnar på rätt plats, för att maximera både effektivitet och trivsel.
 • Omsorgsfull kvalitetssäkring: Genom att använda arbetspsykologiska tester, kompetensbaserade intervjuer och noggranna bakgrundskontroller, säkerställer vi att du får de bästa kandidaterna.
 • En pålitlig samarbetspartner: Vi är auktoriserade med kollektivavtal och håller oss ständigt uppdaterade om diskrimineringslagen. Du kan lita på att vi hanterar allt korrekt.
 • Glada och engagerade konsulter: Våra medarbetare trivs på jobbet, vilket återspeglas i våra höga NPS-värden. När våra konsulter är nöjda, vet vi att de levererar sitt bästa arbete till dig.

Uppdrag vi tillsätter just nu

Vi hjälper dig med personal inom

Success story mellan Green Cargo och TNG

Jag har upplevt TNG som lyhörda. De har varit en tillförlitlig rekryteringspartner som sett behoven, matchat dem och dessutom framfört förbättringsområden, både under och efter processen.

Green Cargo

Anna-Karin Wikström, HR-specialist

Läs fler success stories

Kontakta vårt bemanningsföretag för mer information om hur vi kan hjälpa dig hitta rätt bemanningskonsult för er verksamhet!

Hur kan vi hjälpa dig?

Hej! Vad roligt att du hittat till vårt bemanningsföretag. Vill du veta mer om hur vi på TNG kan hjälpa dig med konsult- interim- och personaluthyrning? Lämna dina uppgifter och beskriv vilken roll du söker, så blir du strax uppringd. Vi ser fram emot att höra från dig!

Besök oss lokalt!

TNG har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro och Kopparberg. Här nedanför hittar du kontaktuppgifter direkt till våra lokalkontor.

Stockholm och norra Sverige

Pyramidvägen 7
Våning 6, 169 56 Solna

08-219 200
info@tng.se

Visa på karta

Göteborg och västra Sverige

United Spaces, Östra Hamngatan 16
411 09 Göteborg

031-761 22 20
info@tng.se

Visa på karta

Malmö och södra Sverige

Nordenskiöldsgatan 24
211 19 Malmö

08-219 200
info@tng.se

Visa på karta

Örebro och Mälardalen

Kungsgatan 8
702 11 Örebro

08-219 200
info@tng.se

Visa på karta

Kopparberg

Herrgårdsvägen 10
714 32 Kopparberg

08-219 200
info@tng.se

Visa på karta

Vårt bemanningsföretag arbetar även lokalt i bland annat Uppsala, Umeå, Luleå, Gävle, Sundsvall, Västerås, Norrköping, Växjö, Kalmar, Karlskrona, Kristianstad, Lund och Helsingborg.

Boka möte direkt!

Här kan du som vill veta mer om våra tjänster inom rekrytering, bemanning eller interim boka ett möte direkt med en av våra rekryterare.

Boka möte här!

Nyheter och trender inom bemanning

Visa alla