TNG

Bemanningsföretag som bemannar fördomsfritt

Bemanning och personaluthyrning – snabbt, lönsamt och fördomsfritt

TNG är det bemanningsföretag som snabbt och fördomsfritt hjälper dig när du behöver hyra personal. Genom att se bortom fördomar hittar vi rätt kandidater utan att diskriminera. Vi sköter allt åt dig och vårt mål är att hitta konsulter som du vill anställa, och som snabbt fungerar på ditt företag och kan bidra till din affär. Vi arbetar i hela Sverige inom ekonomi, marknadsföring, administration, logistik, kundtjänst, HR, lön och IT-support

På TNG tar vi bemanning och personaluthyrning lika seriöst som rekrytering. Därför har vi utmanat branschens sätt att arbeta och i alla våra bemanningsuppdrag arbetar vi med fördomsfri bemanning. Det ger högre kvalitet men är lika effektivt och snabbt. 

Bemanningsföretag som hyr ut konsulter och bemannar fördomsfritt i hela Sverige
Unikt bemanningsföretag

Med TNG får du:

  • Ett bemanningsföretag som tar bemanning lika seriöst som rekrytering
  • Konsulter som är keepers
  • En partner som är auktoriserad med kollektivavtal
  • Snabba och trygga tillsättningar
  • Löpande uppföljning under uppdrag
  • Dedikerade konsultchefer och nöjda konsulter
TNG är ett bemanningsföretag som hyr ut kvalificerade konsulter

Kvalitetssäkrade konsulter

Alla bemanningskonsulter vi anställer har genomgått TNG:s fördomsfria och objektiva process. En process som gör att vi hittar rätt kompetens, men också nya talanger med potential. En potential som vi kompetenssäkrar med skräddarsydda arbetspsykologiska tester och kompetensbaserade intervjuer utifrån din specifika kravprofil. Våra kandidater hittar vi på nya platser, digitala plattformar och vårt öppna nätverk, vilket bidrar till ökad mångfald på din arbetsplats när du väljer att hyra personal via oss.

Auktoriserat bemanningsföretag - TNG

Unik kompetensmatchning = konsulter du vill behålla

TNG är ett auktoriserat bemanningsföretag och erbjuder alla våra bemanningskonsulter branschenliga kollektivavtal. Det, tillsammans med att vi hyr ut personal kostnadseffektivt, tryggt och snabbt, är hygienfaktorer för oss.

Det vi adderar är att vi hittar personer som har det där lilla extra och som har kompetensmatchats till just ditt uppdrag. Det gör att våra konsulter snabbt kommer på plats och sätter sig in i arbetsuppgifterna. Tillsammans fokuserar ni på arbetet som ska utföras och vi sköter all administration. Du kommer märka skillnaden.

Kontakta vårt bemanningsföretag!

Vill du veta mer om hur vi på TNG kan hjälpa dig med bemanning och personaluthyrning? Lämna dina kontaktuppgifter i formuläret och beskriv vilken typ av roll/roller du söker, så återkommer vi strax med ett lösningsförslag!

Anlita ett bemanningsföretag som arbetar med fördomsfri rekrytering och bemanning

Nöjda konsulter är vår gemensamma framgång

Det är också viktigt för oss att vara en trygg och stöttande arbetsgivare och att våra konsulter trivs på jobbet. Våra medarbetareundersökningar visar på hög trivsel och våra kunder ger oss höga NPS-värden. Våra konsultchefers aktiva närvaro gör även att de bemanningskonsulter som inte anställs pratar väl om TNG och ditt företag efter att uppdraget upphört.

Vår drivkraft som bemanningsföretag är helt enkelt att leverera konsulter som trivs på jobbet och som överträffar dina förväntningar – på lång och kort sikt. Vi gör det med en process som ibland utmanar dig som chef – så att du ska välja en kandidat som ditt företag inte hade valt på egen hand. En kandidat som vi vet har potential att växa till en medarbetare du vill anställa i en (snar) framtid.

Vårt bemanningsföretag bemannar och hyr ut konsulter inom hela tjänstemannasektorn

Vårt bemanningsföretag fokuserar där vi är starkast

Vårt bemanningsföretag erbjuder bemanning främst inom tjänstemannaområdet, på hel- eller deltid. Vi skräddarsyr våra tjänster inom bemanning efter våra kunders arbetstoppar på dag-, vecko- och månadsbasis.

Främst hyr vi ut ekonomer, lönespecialister, kundservicemedarbetare, administratörer, HR-specialister, säljare, inköpare, och specialister inom marknadsföring och juridik. Dessutom har vi specialiserat oss inom IT-support och bemanning via TNG IT digital och uthyrning av ingenjörer och tekniker via TNG Tech.

Behöver du hjälp av ett bemanningsföretag som bemannar fördomsfritt när du behöver hyra personal? Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Örebro, men bemannar på över 40 orter runt om i Sverige. Läs mer om vår personaluthyrning eller kontakta oss så berättar vi gärna mer!