TNG
TNG är det bemanningsföretag som ser potential och kompetens i alla jobbsökare. Vi rekryterar och bemannar fördomsfritt.

Bemanningsföretag som bemannar fördomsfritt

Bemanning och personaluthyrning – snabbt, lönsamt och fördomsfritt.

TNG är det bemanningsföretag som snabbt och fördomsfritt hjälper dig när du behöver hyra personal. Genom att se bortom fördomar hittar vi rätt kandidater utan att diskriminera. Vi sköter allt åt dig och vårt mål är att hitta konsulter som du vill anställa, och som snabbt fungerar på ditt företag och bidrar till din affär. Kontakta oss idag så berättar vi gärna mer!

På TNG tar vi bemanning och personaluthyrning lika seriöst som rekrytering. Därför har vi utmanat branschens sätt att arbeta och i alla våra bemanningsuppdrag arbetar vi med fördomsfri bemanning. Det ger högre kvalitet men är lika effektivt och snabbt. Kort sagt – vi är det bemanningsföretag du behöver!

Bemanningsföretag som fokuserar där vi är starkast

Vårt bemanningsföretag erbjuder flexibel bemanning inom hela tjänstemannaområdet, på hel- eller deltid. Vi skräddarsyr våra bemanningstjänster efter våra kunders arbetstoppar på dag-, vecko- och månadsbasis. Främst hyr vi ut ekonomer, lönespecialister, kundservicemedarbetare, administratörer, HR-specialister, säljare, inköpare, och specialister inom marknadsföring och juridik. Dessutom har vi specialiserat oss inom IT-support och bemanning via TNG IT Digital och uthyrning av ingenjörer och tekniker via TNG Tech.

Du hittar oss på våra kontor i StockholmGöteborgMalmöÖrebro och Kopparberg. Genom våra digitala lösningar och verktyg är vårt bemanningsföretag dessutom geografiskt obundet och hyr ut konsulter i hela Sverige.

Bemanningsföretag som arbetar med fördomsfri bemanning och personaluthyrning Kvinna leende utomhus
Bemanningsföretag med fokus på kompetens och potential

Med TNG som partner vid bemanning får du

  1. Kvalitetssäkrade konsulter

    Långt eller kort uppdrag, heltid eller deltid. Vi säkerställer att du får en konsult med rätt förutsättningar att utföra jobbet. Alla bemanningskonsulter vi anställer har genomgått TNG:s fördomsfria och objektiva rekryteringsupplevelse som gör att vi hittar rätt kompetens, men också nya talanger med potential.

  2. Snabb uppstart

    Självklart är din konsult matchad utifrån dina unika behov. Vilket gör att personen snabbt kommer igång på arbetsplatsen och växer med arbetsuppgifterna.

  3. ”Keepers”

    Vi sätter ert behov i första hand och alla uppdrag kan inte bli anställning. Men att hela 79 % av våra kunder förra året valde att anställa en konsult från oss är ett naturligt kvitto på att vi hittar personer som har det där lilla extra. Vi kallar dem keepers – konsulter så bra att du vill behålla dem!

Kontakta vårt bemanningsföretag!

Vill du veta mer om hur vi på TNG kan hjälpa dig med bemanning och personaluthyrning?

Lämna dina kontaktuppgifter i formuläret och beskriv vilken typ av roll/roller du söker, så återkommer vi strax med ett lösningsförslag!

Auktoriserat bemanningsföretag - TNG

Auktoriserat bemanningsföretag

TNG är ett auktoriserat bemanningsföretag och erbjuder alla våra bemanningskonsulter branschenliga kollektivavtal. Det, tillsammans med att vi hyr ut personal kostnadseffektivt, tryggt och snabbt, är hygienfaktorer för oss.

Det vi adderar är att vi hittar personer som har det där lilla extra och som har kompetensmatchats till just ditt uppdrag. Det gör att våra konsulter snabbt kommer på plats och sätter sig in i arbetsuppgifterna. Tillsammans fokuserar ni på arbetet som ska utföras och vi sköter all administration. Du kommer märka skillnaden.

Anlita ett bemanningsföretag som arbetar med fördomsfri rekrytering och bemanning

Nöjda konsulter är vår gemensamma framgång

Det är också viktigt för oss att vara en trygg och stöttande arbetsgivare och att våra konsulter trivs på jobbet. Våra medarbetareundersökningar visar på hög trivsel och våra kunder ger oss höga NPS-värden. Våra konsultchefers aktiva närvaro gör även att de bemanningskonsulter som inte anställs pratar väl om TNG och ditt företag efter att uppdraget upphört.

Vår drivkraft som bemanningsföretag är helt enkelt att leverera konsulter som trivs på jobbet och som överträffar dina förväntningar – på lång och kort sikt. Vi gör det med en process som ibland utmanar dig som chef – så att du ska välja en kandidat som ditt företag inte hade valt på egen hand. En kandidat som vi vet har potential att växa till en medarbetare du vill anställa i en (snar) framtid.

"TNG har ett helhetstänk som vi verkligen gillar, där man precis som vi tänker lite utanför boxen för att få ut maximalt av ett samarbete."

"TNG:s lyhördhet vid kravprofil och ett lite utmanande sätt att forma dessa till rätt underlag känns väldigt professionellt."

"Ni är måna om att förstå kundens behov, samtidigt som ni snabbt kunnat leverera kandidater och få till det personliga mötet på intervjuerna.”

"Vi valde TNG främst för deras anonymiserade rekryteringsprocess som ligger helt i linje med vårt arbete för ökad mångfald."

"Med TNG:s möjlighet att mäta kompetens, potential och motivation är det lättare att öppna upp och träffa mer oväntade sökande än vad vi hade gjort annars."

Läs alla success stories