TNG
TNG är det bemanningsföretag som ser potential och kompetens i alla jobbsökare. Vi rekryterar och bemannar fördomsfritt.

Bemanningsföretag som arbetar fördomsfritt och datadrivet

Hyr personal med hög kvalitet över hela Sverige

Behöver du hyra personal för att lösa ert kompetensbehov, på kort eller lång sikt? Då kan TNG hjälpa till! Vårt bemanningsföretag hittar rätt personal fördomsfritt, datadrivet och kostnadseffektivt. Oavsett var i Sverige du befinner dig. Vi sköter allt åt dig med målet att hitta konsulter som snabbt fungerar på ditt företag och bidrar till din affär.

Varför anlita TNG som bemanningsföretag?

På TNG tar vi bemanning och personaluthyrning lika seriöst som rekrytering. Det gör att vi fokuserar på alla sökandes styrkor utifrån fakta och kompetens, inte förutfattade meningar om ålder, kön eller bakgrund. Resultatet blir högre kvalitet och är (minst) lika effektivt och snabbt som ”traditionell bemanning”. Något våra kunder bekräftar. Vi finns här när du ska hyra personal snabbt, eller kompetensförstärka ditt team långsiktigt men inte vill anställa.

Bemanningsföretag med geografisk bredd

Du hittar oss på våra bemannings­kontor i StockholmGöteborgMalmöÖrebro och Kopparberg. Genom våra digitala lösningar och verktyg är vår bemanningsbyrå dessutom geografiskt obunden och hyr ut konsulter och personal i hela landet, inklusive norra Sverige. Givetvis kan du även rekrytera personal via oss.

Kom igång idag!

TNG erbjuder tjänster inom bemanning och konsultuthyrning inom hela tjänstemannaområdet.

Våra tjänster inom bemanning och konsultuthyrning

 • Bemanning på hel- eller deltid eller Hyr-först
  Behöver du förstärka ditt team och hyra personal under en kortare eller längre period? Oavsett om ditt behov dykt upp plötsligt, eller om du behöver någon först om ett par veckor, kan vi hjälpa dig snabbt och enkelt. Du har konsulten hos dig på hel- eller deltid och vi delar arbetsgivaransvaret. TNG erbjuder också en ”Hyr först – Rekrytera-sen” lösning där du hyr in en konsult under överenskommen tid. För att sedan rekrytera personen när uppdraget tar slut.
 • Pool-lösning med schemaläggning och beredskap
  För dig som har återkommande arbetstoppar, oavsett tidpunkt på dygnet, så erbjuder vi vår Pool-lösning. Här rekryterar, schemalägger och ansvarar TNG helt för din bemanning. Du får en pool med dedikerade konsulter som finns tillgängliga när behov uppstår. Vi erbjuder också en beredskapslösning som tryggt säkerställer bemanning och personaluthyrning med kort varsel.
 • Uthyrning av specialiserade interimskonsulter
  Vi har lång erfarenhet av att stötta organisationer som behöver erfaren specialist vid kritiska tillfällen. Exempelvis projektdeadlines och årsbokslut. Via vårt inkluderande nätverk och datadrivna, samt fördomsfria, rekryteringsmetod metod kan du snabbt hyra in kvalificerade interimskonsulter – rätt matchade till er organisation.
 • Hyr erfarna interimschefer
  Hos oss kan du också hyra interimschefer med rätt ledarskapspotential inom områden som ekonomi, teknik, inköp, logistik, marknad och HR. Chefer och ledare som snabbt sätter sig in i nya förutsättningar eller kan driva verksamheten framåt under en pågående ersättningsrekrytering, förändringsprocess eller föräldravikariat.

Bred branschkunskap och specialisering

Vårt bemanningsföretag erbjuder flexibel bemanning inom hela tjänstemannaområdet. Vi skräddarsyr våra bemanningstjänster efter våra kunders arbetstoppar på dag-, vecko- och månadsbasis.

Framför allt hyr vi ut ekonomiassistenter, lönespecialister, kundservicemedarbetare, administratörer, IT-support och receptionister. Vi har specialiserar oss också på interim och via oss kan du anlita interimskonsulter som HR-specialister, säljare, inköpare, ekonomer. och specialister inom marknadsföring och juridik. Dessutom har vi specialister inom IT-support via TNG IT Digital, interimslösningar av ingenjörer och tekniker via TNG Tech och interimschefer via TNG Lead.

Vår drivkraft som bemanningsföretag är att leverera konsulter som trivs på jobbet och som överträffar dina förväntningar – på lång och kort sikt.

Nöjda konsulter – vår gemensamma framgång

För oss är det viktigt att vara en trygg och stöttande arbetsgivare och att våra konsulter trivs på jobbet. Våra medarbetareundersökningar visar på hög trivsel och våra kunder ger oss höga NPS-värden. Tack vare våra konsultchefers aktiva närvaro talar även de bemanningskonsulter som inte anställs väl om TNG och ditt företag efter att uppdraget upphört.

Vår drivkraft som bemanningsföretag är helt enkelt att leverera konsulter som trivs på jobbet och som överträffar dina förväntningar – på lång och kort sikt. Vi gör det med en process som ibland utmanar dig som chef – så att du ska välja en kandidat som ditt företag inte hade valt på egen hand. En kandidat som vi vet har potential att växa till en medarbetare du vill anställa i en (snar) framtid.

Med TNG som bemanningsföretag får du kvalitetssäkrade konsulter som levererar från dag ett.

Med TNG som bemanningsföretag får du:

 • Perfekt matchade konsulter: Vi ser till att rätt person hamnar på rätt plats, för att maximera både effektivitet och trivsel.
 • Omsorgsfull kvalitetssäkring: Genom att använda arbetspsykologiska tester, kompetensbaserade intervjuer och noggranna bakgrundskontroller, säkerställer vi att du får de bästa kandidaterna.
 • En pålitlig samarbetspartner: Vi är auktoriserade med kollektivavtal och håller oss ständigt uppdaterade om diskrimineringslagen. Du kan lita på att vi hanterar allt korrekt.
 • Glada och engagerade konsulter: Våra medarbetare trivs på jobbet, vilket återspeglas i våra höga NPS-värden. När våra konsulter är nöjda, vet vi att de levererar sitt bästa arbete till dig.

Uppdrag vi tillsätter just nu

Våra specialistområden

Success story mellan Ahlsell och TNG

TNG:s lyhördhet vid kravprofil och ett lite utmanande sätt att forma dessa till rätt underlag känns väldigt professionellt. Återkoppling och tempo i processen har medfört snabba säljrekryteringar med väldigt hög kvalitet.

Ahlsell

Niclas Dahlberg, Regionchef Syd

Läs fler success stories

Kontakta vårt bemanningsföretag för mer information om hur vi kan hjälpa dig hitta rätt bemanningskonsult för er verksamhet!

Hur kan vi hjälpa dig?

Hej! Vad roligt att du hittat till vårt bemanningsföretag. Vill du veta mer om hur vi på TNG kan hjälpa dig med konsult- interim- och personaluthyrning? Lämna dina uppgifter och beskriv vilken roll du söker, så blir du strax uppringd. Vi ser fram emot att höra från dig!

Besök oss lokalt!

TNG har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro och Kopparberg. Här nedanför hittar du kontaktuppgifter direkt till våra lokalkontor.

Stockholm och norra Sverige

Pyramidvägen 7
Våning 6, 169 56 Solna

08-219 200
info@tng.se

Visa på karta

Göteborg och västra Sverige

United Spaces, Östra Hamngatan 16
411 09 Göteborg

031-761 22 20
info@tng.se

Visa på karta

Malmö och södra Sverige

Nordenskiöldsgatan 24
211 19 Malmö

08-219 200
info@tng.se

Visa på karta

Örebro och Mälardalen

Kungsgatan 8
702 11 Örebro

08-219 200
info@tng.se

Visa på karta

Kopparberg

Herrgårdsvägen 10
714 32 Kopparberg

08-219 200
info@tng.se

Visa på karta

Vårt bemanningsföretag arbetar även lokalt i bland annat Uppsala, Umeå, Luleå, Gävle, Sundsvall, Västerås, Norrköping, Växjö, Kalmar, Karlskrona, Kristianstad, Lund och Helsingborg.

Boka möte direkt!

Här kan du som vill veta mer om våra tjänster inom rekrytering, bemanning eller interim boka ett möte direkt med en av våra rekryterare.

Boka möte här!

Nyheter och trender inom bemanning

Visa alla