TNG

JAG VILL VETA MER OM ATT HYRA PERSONAL!

Bemanningsföretag som bemannar fördomsfritt

Bemanning och personaluthyrning – snabbt, lönsamt och fördomsfritt

TNG är det bemanningsföretag som snabbt och fördomsfritt hjälper dig när du behöver hyra personal. Genom att se bortom fördomar hittar vi rätt kandidater utan att diskriminera. Vi sköter allt åt dig och vårt mål är att hitta konsulter som du vill anställa, och som snabbt fungerar på ditt företag och kan bidra till din affär. Vi arbetar i hela Sverige inom ekonomi, marknadsföring, administration, logistik, kundtjänst, HR, lön och IT-support

På TNG tar vi bemanning och personaluthyrning lika seriöst som rekrytering. Därför har vi utmanat branschens sätt att arbeta och i alla våra bemanningsuppdrag arbetar vi med fördomsfri bemanning. Det ger högre kvalitet men är lika effektivt och snabbt. 

Kvalitetssäkrade konsulter

Alla bemanningskonsulter vi anställer har genomgått TNG:s fördomsfria och objektiva process. En process som gör att vi hittar rätt kompetens, men också nya talanger med potential. En potential som vi kompetenssäkrar med skräddarsydda arbetspsykologiska tester och kompetensbaserade intervjuer utifrån din specifika kravprofil. Våra kandidater hittar vi på nya platser, digitala plattformar och vårt öppna nätverk, vilket bidrar till ökad mångfald på din arbetsplats när du väljer att hyra personal via oss.

Varför välja TNG som bemanningsföretag?

  • Vi tar bemanning lika seriöst som rekrytering
  • Våra konsulter är keepers
  • Auktoriserade med kollektivavtal
  • Snabba och trygga tillsättningar
  • Löpande uppföljning under uppdrag
  • Dedikerade konsultchefer och nöjda konsulter

SE VÅRA TJÄNSTER INOM BEMANNING!

Unik kompetensmatchning = konsulter du vill behålla

TNG är ett auktoriserat bemanningsföretag och erbjuder alla våra bemanningskonsulter branschenliga kollektivavtal. Det, tillsammans med att vi hyr ut personal kostnadseffektivt, tryggt och snabbt, är hygienfaktorer för oss.

Det vi adderar är att vi hittar personer som har det där lilla extra och som har kompetensmatchats till just ditt uppdrag. Det gör att våra konsulter snabbt kommer på plats och sätter sig in i arbetsuppgifterna. Tillsammans fokuserar ni på arbetet som ska utföras och vi sköter all administration. Du kommer märka skillnaden.

"Kort sagt – via oss på TNG får du konsulter du vill behålla och anställa. Något 79 % av våra kunder gör årligen."

Nöjda konsulter är vår gemensamma framgång

Det är också viktigt för oss att vara en trygg och stöttande arbetsgivare och att våra konsulter trivs på jobbet. Våra medarbetareundersökningar visar på hög trivsel och våra kunder ger oss höga NPS-värden. Våra konsultchefers aktiva närvaro gör även att de bemanningskonsulter som inte anställs pratar väl om TNG och ditt företag efter att uppdraget upphört.

Det ligger i vårt DNA att inte nöja oss med gamla modeller

Vår drivkraft som bemanningsföretag är helt enkelt att leverera konsulter som trivs på jobbet och som överträffar dina förväntningar – på lång och kort sikt. Vi gör det med en process som ibland utmanar dig som chef – så att du ska välja en kandidat som ditt företag inte hade valt på egen hand. En kandidat som vi vet har potential att växa till en medarbetare du vill anställa i en (snar) framtid.

Vårt bemanningsföretag fokuserar där vi är starkast

Vårt bemanningsföretag erbjuder bemanning främst inom tjänstemannaområdet, på hel- eller deltid. Vi skräddarsyr våra tjänster inom bemanning efter våra kunders arbetstoppar på dag-, vecko- och månadsbasis.

Främst hyr vi ut ekonomer, lönespecialister, kundservicemedarbetare, administratörer, HR-specialister, säljare, inköpare, och specialister inom marknadsföring och juridik. Dessutom har vi specialiserat oss inom IT-support och bemanning via TNG IT digital och uthyrning av ingenjörer och tekniker via TNG Tech.

Behöver du hjälp av ett bemanningsföretag som bemannar fördomsfritt när du behöver hyra personal? Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Örebro, men bemannar på över 40 orter runt om i Sverige. Läs mer om vår personaluthyrning eller hör av dig nedan så berättar vi gärna mer!

Vi gör fördomsfri rekrytering och bemanning enkelt för dig.

TNG är specialisterna som hjälper dig rekrytera och hyra personal med fokus på fakta, kompetens och potential istället för magkänsla och subjektiva tolkningar. Med vår fördomsfria rekryteringsmetodik™ får du rätt medarbetare som snabbt och kostnadseffektivt levererar i din organisation idag, och i framtiden.

LÄS MER OCH KONTAKTA OSS IDAG!