TNG
Anställningsvillkor när du jobbar som konsult på TNG

Anställningsvillkor som konsult på TNG

Från försäkringar till friskvård

När du jobbar som konsult via oss på TNG får du en dedikerad konsultchef som engagerar sig i din karriär, stöttar och vägleder dig. Här hittar du också våra andra anställningsvillkor för att du ska känna dig trygg i din karriär. 

Vi på TNG vill alltid vara trygg partner till så väl dig som din arbetsplats. Det innebär att vi kontinuerligt utvecklar relationen och har en dialog med uppdragsgivaren så vi kan säkerställa att alla är nöjda. På så sätt får även du en kontinuerlig trygghet och feedback i din yrkesroll.

Auktoriserad aktör med kollektivavtal

TNG är ett auktoriserat bemanningsföretag. Det garanterar att vi är seriösa och följer rådande regler.

Auktorisationen ges av Kompetensföretagen och innebär hårda krav vad gäller bland annat etik och jämställdhet men även att man har kollektivavtal. Det betyder att du som anställd omfattas av kollektivavtalens villkor för bemanningsbranschen, exempelvis vad gäller försäkringar, pension och semester. Det ser vi som en självklarhet eftersom vi värderar trygghet högt, i alla led.

TNG vill även medverka till friskare liv för sina anställda och erbjuder därför friskvårdsbidrag för de aktiviteter som klassas som friskvård enligt Skatteverkets bestämmelser. Vid behov guidar vi dig till en kontakt inom vår företagshälsovård.

Är du nyfiken på att jobba som konsult? Läs mer här om vad arbetet innebär.

Dags för bättre anställningsvillkor?

När du söker jobb via oss på TNG kan du antingen rekryteras åt en av våra kunder eller bli konsult och anställd av oss. Urvalet sker alltid fördomsfritt där vi ger alla sökande samma chans. Det innebär att vi ser bortom din CV, ålder, bakgrund, namn och kön. Det som är viktigast för oss är din kompetens och potentialen att prestera hos din framtida arbetsgivare. Hos oss går det snabbt att söka och du kan alltid själv följa varje steg din ansökan gör tillsättningen.

Ta en titt på våra lediga jobb!