TNG
Höstens kurser inom rekrytering, kandidatattraktion och intervjuteknik ute nu.

Lästid: 2 minuter

Senast redigerad:

Vässa din rekrytering – här är vårens kurser från TNG Evolve

Högaktuella ämnen för chefer och hr i vårens kursutbud

Den stora utmaningen för många svenska företag just nu handlar om kompetensbrist. Du känner säkert igen dig? Läget gör det än viktigare för dig som rekryterande chef eller HR att ha rätt kunskaper för att framåt kunna hitta rätt kandidater och attrahera nya medarbetare. Bland vårens kurser från TNG Evolve dominerar därför högaktuella ämnen som kandidatattraktion och intervjuteknik. Alla riktade till dig som är chef eller jobbar inom HR. Anmäl dig redan idag!

Till vårens kurser

För att gå i mål med din rekrytering på en arbetsmarknad där kompetensbrist råder behöver du rätt kunskap, verktyg och metoder. I grund och botten handlar det om att lyckas med konststycket att först hitta och därefter attrahera rätt kandidater till din organisation.

Genom höstens kurser inom rekrytering får du som chef eller HR bättre förutsättningar att säkra framtidens kompetens.

Genom att gå en kurs via TNG Evolve ger du dig själv bättre förutsättningar att lyckas bättre med din nästa rekrytering. Och på så sätt säkra framtidens kompetens.

Som kursdeltagare får du alltid:

 • Inspiration och konkreta exempel direkt från verkligheten från erfarna rekryterare och specialister
 • Handfasta tips att applicera i vardagen
 • Verktyg och metoder som förbättrar din rekryteringsprocess
 • Möjlighet till diskussion, inspel samt reflektion med övriga kursdeltagare

Kursdeltagare från hela Sverige

TNG:s utbildningsverksamhet TNG Evolve har sedan start utbildat över 1 000 chefer och HR-specialister från hela Sverige. Alltid med koppling till vår kärnverksamhet – kompetensbaserad, fördomsfri rekrytering.

Alla våra kursledare är erfarna rekryteringskonsulter och kompetens­specialister som jobbar operativt och strategiskt inom TNG:s verksamhet. Det innebär att de varje dag möter nya frågeställningar och håller sig ajour kring ämnen som fördomsfri rekrytering, objektiva urval, personbedömning, intervjuteknik och kandidattester. Men också om mångfald och diskrimineringslagen bland mycket annat.

Än finns det platser kvar till vårens öppna kurser så tveka inte att skicka in din anmälan!

Vårens kurser inom fördomsfri rekrytering och kandidatattraktion

 • Digital kandidatattraktion och Talent Acquisition (Online)
  Vill du lära dig skriva säljande, inkluderande samt SEO-anpassade platsannonser som ger effekt? Här får du handfasta tips och metoder för att skriva platsannonser som attraherar mångfald, kräsna kandidater och samtidigt skapar synlighet på Google och sociala medier.
  Datum: 16 april 2024
  Läs mer och anmäl dig här
 • Kompetensbaserad intervjuteknik för chefer och HR (Online)
  Ny som chef eller länge sedan du rekryterade? Här får du bland annat konkreta tips och verktyg kring hur du håller i en kompetensbaserad anställningsintervju, skapar en positiv kandidatupplevelse – och får den starkaste kandidaten att tacka ja till ditt jobberbjudande.
  Datum: 17 april 2024
  Läs mer och anmäl dig här
 • Kandidatupplevelse (Online)
  Förbättra ert Employer Brand med en förstklassig kandidatupplevelse! På tre inspirerande timmar får du värdefulla insikter om kandidatens perspektiv på rekrytering samt hur du undviker de vanligaste fallgroparna.
  Datum: 23 april 2024
  Läs mer och anmäl dig här

Det var en mycket intressant, lärorik och inspirerande kurs. Det är inte alltid jag känner så men denna träffade mitt i prick. Utbildaren var kunnig och erfaren inom området och det märktes!

– Annette Duintjer, HR Business Partner Stora Sköndal
TNG Evolve - kurser i rekrytering, intervjuteknik och kandidatattraktion för chefer och HR

Skräddarsydd rekryteringsutbildning på plats hos er?

TNG Evolve erbjuder även skräddarsydda rekryteringsutbildningar för företag och organisationer i hela Sverige som vill lyfta sitt rekryteringsarbete till nästa nivå. Vi hjälper gärna till med förslag på upplägg och kursinnehåll utifrån hur era behov och önskemål ser ut. Kontakta oss så berättar vi mer!

Läs mer och få offert

Rekommenderat för dig