TNG
Rekryteringsutbildning: Vi skräddarsyr utbildningar inom fördomsfri och kompetensbaserad rekrytering för företag TNG Evolve - erbjuder kompetensbaserade och fördomsfria rekryteringsutbildningar för företag

Rekryteringsutbildning för företag och organisationer

Utbildningar som gör att ditt företag lyckas rekrytera bättre!

Söker du en rekryteringsutbildning för chefer och HR som kan anpassas utifrån just er verksamhet? På plats hos er, på distans alternativt i våra lokaler i StockholmGöteborgMalmö eller Örebro? Med våra rekryteringsutbildningar för företag skräddarsyr vi snabbt, enkelt och kostnadseffektivt utbildningar inom fördomsfri kompetensbaserad rekrytering. Kontakta oss så berättar vi mer!

Via TNG:s utbildningsverksamhet Evolve utbildar vi i fördomsfri kompetensbaserad rekrytering

Med TNG Evolve hjälper vi företag och organisationer i hela Sverige att lyfta sitt rekryteringsarbete till nästa nivå. Vi kan hålla en rekryteringsutbildning på plats hos er eller i våra egna lokaler. Våra företagsanpassade rekryteringsutbildningar kan också hållas som distansutbildning online.

Vi hjälper gärna till med förslag på upplägg och kursinnehåll utifrån hur era behov och önskemål ser ut. Fyll i formuläret längst ner på sidan, så hör vi av oss så snart som möjligt!

Psst..! Du vet väl att vi även erbjuder öppna kurser inom fördomsfri rekrytering och digital kandidatattraktion?

Våra företagsanpassade utbildningar

Kompetensbaserad rekrytering (företagsanpassad utbildning)

Kompetensbaserad rekrytering (Företagsanpassad)

Vår skräddarsydda rekryteringsutbildning bygger på våra erfarenheter och kunskaper om kompetensbaserad rekrytering, i kombination med insikter från den senaste forskningen kring objektiva urval och vad som bäst förutspår en sökandes framtida arbetsprestation.

Tillsammans anpassar vi sedan utbildningens längd och innehåll, där teori är viktigt, men fokus ligger på praktiska verktyg för att lyckas.

Läs mer och få offert
Företagsanpassad grundutbildning i fördomsfri rekrytering

Fördomsfri rekrytering – grundkurs (Företagsanpassad)

I den här utbildningen täcker vi in de flesta områden inom fördomsfri rekrytering så att er organisation får en gemensamt grund att stå på. Ett sätt för alla att rekryterar på samma sätt och enligt samma metod. På så sätt ger ni alla kandidater en riktigt god bild av er som arbetsgivare och ni får verktygen att hitta och välja den bästa kandidaten.

 

Läs mer och få offert
Rekryteringsutbildning för chefer (Företagsanpassad utbildning)

Rekryteringsutbildning för chefer (Företagsanpassad)

Vi är övertygade om att alla chefer behöver lära sig hur en rekrytering bör gå till och inte minst bli duktiga i de delar som oftast landar på linjechefens bord.

I den här utbildningen blandas teori med praktik där målet är att chefen direkt ska kunna genomföra en kompetensbaserad rekryteringsprocess och känna sig trygg att hitta sin nästa medarbetare.

Läs mer och få offert
Digital kandidatattraktion och talent acquisition (Företagsanpassad utbildning)

Digital kandidatattraktion och talent acquisition (Företagsanpassad)

Talent marketing och aquisition är en viktig del i en rekryteringsprocess. Idag är det ett hantverk att arbeta med talent marketing som attraherar mångfald (utan att diskriminera), kräsna kandidater och samtidigt skapa visibilitet på sökmotorer som Google och i sociala medier. Kommunikation och bemötande i rekryteringsprocessen och kandidatupplevelsen kan också stjälpa eller hjälpa ditt employer brand.

Läs mer och få offert
Fördelar med fördomsfri rekrytering - så tjänar du på att rekrytera fördomsfritt Jari

Svart på vitt: Så tjänar du på att rekrytera fördomsfritt

Forskningen talar sitt tydliga språk – företag tjänar på att satsa på mångfald och inkludering. Det bidrar nämligen inte bara till bättre problemlösningsförmåga och innovationstakt. Effekten märks ofta även i form av ökade intäkter och stärkt konkurrenskraft.

För bra för att vara sant? Här är siffrorna som bevisar det.

Fördelar med att rekrytera fördomsfritt!