TNG
Rekryteringsutbildning: Vi skräddarsyr utbildningar inom fördomsfri och kompetensbaserad rekrytering för företag TNG Evolve - erbjuder kompetensbaserade och fördomsfria rekryteringsutbildningar för företag

Rekryteringsutbildning för chefer, HR-specialister, företag och organisationer

Utbildningar som gör att företaget rekryterar bättre!

Söker du rekryteringsutbildning för chefer och HR som anpassas utifrån just er verksamhet? På plats hos er, på distans alternativt i våra lokaler i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Örebro? Snabbt, enkelt och kostnadseffektivt utbildar vi inom fördomsfri kompetensbaserad rekrytering. En rekryteringsutbildning som gör att ni kommer att rekrytera bättre under den rådande kandidatbristen. Kontakta oss så berättar vi mer!

Med TNG Evolve hjälper vi företag och organisationer i hela Sverige att lyfta sitt rekryteringsarbete till nästa nivå. Chefer och HR-specialister får en bättre förståelse hur de ska möta kandidater och lyckas under en rekrytering. Vi kan hålla en rekryteringsutbildning på plats hos er, i våra egna lokaler, eller på distans online.

Vi hjälper gärna till med förslag på upplägg och kursinnehåll utifrån hur era behov och önskemål ser ut. Fyll i formuläret längst ner på sidan, så hör vi av oss så snart som möjligt!

Våra företagsanpassade utbildningar

Företagsanpassad utbildning i kompetensbaserad rekrytering - TNG Evolve

Kompetensbaserad rekrytering för chefer och HR
Skräddarsydd rekryteringsutbildning som bygger på våra erfarenheter och kunskaper om kompetensbaserad rekrytering, i kombination med insikter från den senaste forskningen kring objektiva urval och vad som bäst förutspår en sökandes framtida arbetsprestation. Fokus ligger på praktiska verktyg för att er HR-avdelning och chefer ska lyckas.

Läs mer och få offert!

Företagsanpassad rekryteringsutbildning i fördomsfri rekrytering - TNG Evolve

Fördomsfri rekrytering – grundkurs för chefer och HR
I den här utbildningen täcker vi in de flesta områden inom fördomsfri rekrytering så att er organisation får en gemensamt grund att stå på. Ett sätt för alla att rekryterar på samma sätt och enligt samma metod. På så sätt ger ni alla kandidater en riktigt god bild av er som arbetsgivare och ni får verktygen att hitta och välja den bästa kandidaten.

Läs mer och få offert

Kurs i rekrytering och intervjuteknik för chefer

Rekryteringsutbildning för chefer
Vi är övertygade om att alla chefer behöver lära sig hur en rekrytering bör gå till och inte minst bli duktiga i de delar som oftast landar på linjechefens bord. I den här utbildningen blandas teori med praktik där målet är att chefen direkt ska kunna genomföra en kompetensbaserad rekryteringsprocess och känna sig trygg att hitta sin nästa medarbetare.

Läs mer och få offert!

Kurs i digital kandidatattraktion

Digital kandidatattraktion och talent acquisition
Talent marketing och aquisition är en viktig del i en rekryteringsprocess. Idag är det ett hantverk att arbeta med talent marketing som attraherar mångfald (utan att diskriminera), kräsna kandidater och samtidigt skapa visibilitet på sökmotorer som Google och i sociala medier. Kommunikation och bemötande i rekryteringsprocessen och kandidatupplevelsen kan också stjälpa eller hjälpa ditt employer brand.

Läs mer och få offert!

Kurs i kandidatupplevelse - TNG Evolve

Utbildning i kandidatupplevelse för chefer och HR
Vilken upplevelse får – och förtjänar – era jobbsökare? Idag är det många som satsar på rekryteringsmarknadsföring och Employer Branding. Men vad är dessa insatser värda ifall ni inte tar hand om kandidaterna? I utbildningen med TNG Evolve står kandidatens perspektiv i fokus. Från första intresse, via ansökan och intervjuer, till ny på jobbet. Samt hur du med små insatser kan ge en schysst upplevelse även till kandidaterna som får avslag.

Läs mer och få offert!

TNG Evolve kunde förstå och möta vårt behov och vi fastnade för konceptet att både få föreläsning med inspiration, information och konkreta tips samt en workshop där vi kunde testa de nya verktygen vi lärt oss.

– Carolin Eriksson, Malmö stad
Success story mellan Alecta och TNG Evolve

En fördomsfri, kompetensbaserad och effektiv metodik för rekrytering är viktig för alla organisationer. TNG Evolve:s automatiserade processer tilltalar oss för att kunna ägna tiden på de kandidater som verkligen matchar kravprofilen.

Alecta

Josephine Andersson, HR Partner

Läs fler success stories

Anmäl dig till våra digitala snabbkurser inom kompetensbaserad fördomsfri rekrytering, intervjuteknik, kandidatattraktion och kandidatupplevelse - TNG Evolve

Psst..! Du vet väl att vi även erbjuder öppna distanskurser?

Arbetar du med HR och rekrytering och vill snabbt kompetensutveckla dig för att lyckas rekrytera bättre? Eller behöver cheferna i din organisation vässa sin intervjuteknik? På våra digitala snabbkurser får du under 2-4 effektiva timmar konkreta tips, verktyg och metoder som du kan börja använda redan samma dag. Löpande kursstarter – välkommen med din anmälan!

Aktuellt kursutbud:

  • Kompetensbaserad fördomsfri rekrytering – grundkurs
  • Kompetensbaserad intervjuteknik för chefer
  • Digital kandidatattraktion och talent acquisition
  • Kandidatupplevelse

Se kommande kursdatum!

Lästips för dig

Visa alla