TNG
TNG Evolve - kurser i rekrytering, intervjuteknik och kandidatattraktion för chefer och HR

Rekryteringsutbildning för chefer, HR-specialister, företag och organisationer

Utbildningar som hjälper er rekrytera bättre

Söker du rekryteringsutbildning för chefer och HR som anpassas utifrån just er verksamhet? På plats hos er, på distans eller i våra lokaler i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Örebro? Snabbt, enkelt och kostnadseffektivt utbildar vi inom fördomsfri kompetensbaserad rekrytering. En rekryteringsutbildning som gör att ni kommer att rekrytera bättre under den rådande kandidatbristen.

Med TNG Evolve hjälper vi företag och organisationer i hela Sverige att lyfta sitt rekryteringsarbete till nästa nivå. Chefer och HR-specialister får en bättre förståelse hur de ska möta kandidater och lyckas under en rekrytering. Vi kan hålla en rekryteringsutbildning på plats hos er, i våra egna lokaler, eller på distans online.

Vi hjälper gärna till med förslag på upplägg och kursinnehåll utifrån era behov och önskemål.

Företagsanpassad utbildning i kompetensbaserad rekrytering - kontakta TNG Evolve för offert!

Kompetensbaserad rekrytering för chefer och HR

Skräddarsydd rekryteringsutbildning som bygger på våra erfarenheter och kunskaper om kompetensbaserad rekrytering, i kombination med insikter från den senaste forskningen kring objektiva urval och vad som bäst förutspår en sökandes framtida arbetsprestation. Fokus ligger på praktiska verktyg för att er HR-avdelning och chefer ska lyckas.

Utbildning i fördomsfri rekrytering - TNG Evolve skräddarsyr utbildning för din verksamhet

Fördomsfri rekrytering – grundkurs för chefer och HR

I den här utbildningen täcker vi in de flesta områden inom fördomsfri rekrytering så att er organisation får en gemensamt grund att stå på. Ett sätt för alla att rekryterar på samma sätt och enligt samma metod. På så sätt ger ni alla kandidater en riktigt god bild av er som arbetsgivare och ni får verktygen att hitta och välja den bäst matchade kandidaten.

Skräddarsydd rekryteringsutbildning i intervjuteknik för chefer - TNG Evolve

Rekryteringsutbildning för chefer

Vi är övertygade om att alla chefer behöver lära sig hur en rekrytering bör gå till och inte minst bli duktiga i de delar som oftast landar på linjechefens bord. I den här utbildningen blandas teori med praktik där målet är att chefen direkt ska kunna genomföra en kompetensbaserad rekryteringsprocess och känna sig trygg att hitta sin nästa medarbetare.

Skräddarsydd utbildning i kandidatattraktion och talent acquisition - kontakta TNG Evolve för offert

Digital kandidatattraktion och talent acquisition

Talent marketing och aquisition är en viktig del i en rekryteringsprocess. Idag är det ett hantverk att arbeta med talent marketing som attraherar mångfald (utan att diskriminera), kräsna kandidater och samtidigt skapa visibilitet på sökmotorer som Google och i sociala medier. Kommunikation och bemötande i rekryteringsprocessen och kandidatupplevelsen kan också stjälpa eller hjälpa ditt employer brand.

Utbildning i kandidatupplevelse för chefer och HR - kontakta TNG Evolve för offert

Utbildning i kandidatupplevelse för chefer och HR

Vilken upplevelse får – och förtjänar – era jobbsökare? Idag är det många som satsar på rekryteringsmarknadsföring och Employer Branding. Men vad är dessa insatser värda ifall ni inte tar hand om kandidaterna? I utbildningen med TNG Evolve står kandidatens perspektiv i fokus. Från första intresse, via ansökan och intervjuer, till ny på jobbet. Samt hur du med små insatser kan ge en schysst upplevelse även till kandidaterna som får avslag

TNG Evolve kunde förstå och möta vårt behov och vi fastnade för konceptet att både få föreläsning med inspiration, information och konkreta tips samt en workshop där vi kunde testa de nya verktygen vi lärt oss.

– Carolin Eriksson, Malmö stad

Psst..! Du vet väl att vi även erbjuder öppna rekryteringskurser?

Arbetar du med HR och rekrytering och vill snabbt kompetensutveckla dig för att lyckas rekrytera bättre? Eller behöver cheferna i din organisation vässa sin intervjuteknik? På våra digitala snabbkurser får du under 2-4 effektiva timmar konkreta tips, verktyg och metoder som du kan börja använda redan samma dag.

Aktuellt kursutbud:

  • Kompetensbaserad fördomsfri rekrytering – grundkurs
  • Kompetensbaserad intervjuteknik för chefer
  • Digital kandidatattraktion och talent acquisition
  • Kandidatupplevelse

Upptäck kommande kursdatum

Lästips för dig

Visa alla