TNG
Digitala kurser i fördomsfri rekrytering och kandidatattraktion | TNG Evolve

Onlinekurser i fördomsfri kompetensbaserad rekrytering och intervjuteknik

Digitala kurser som hjälper dig rekrytera de bästa kandidaterna

Arbetar du med HR och rekrytering och snabbt vill upskilla och kompetensutveckla dig för att lyckas rekrytera bättre? Eller behöver cheferna i din organisation vässa sin intervjuteknik? På våra digitala kurser får du under 2-4 effektiva timmar konkreta tips, verktyg och metoder som du kan börja använda redan samma dag. Löpande kursstarter – välkommen med din anmälan!

Via TNG:s utbildningsverksamhet Evolve utbildar vi i fördomsfri kompetensbaserad rekrytering

Våra kurser riktar sig till dig som chef, HR-specialist eller inhouse-rekryterare som vill lära dig mer om fördomsfri rekrytering – allt för att få nya infallsvinklar för att lyckas rekrytera de bästa kandidaterna till din verksamhet. Hela vägen från platsannons till anställningserbjudande.

Kursledarna på TNG Evolve är erfarna rekryterare och kompetens­specialister som jobbar operativt i vår verksamhet. Det innebär att de varje dag möter nya frågeställningar och håller sig ajour om fördomsfri rekrytering, objektiva urval, personbedömning, intervjuteknik, kandidattester, mångfald och diskrimineringslagen.

Kurserna sker i mindre grupper med gott om utrymme för diskussion och reflektion tillsammans med kursledaren och de andra deltagarna.

Aktuella kurser inom rekrytering

Rekrytering och intervjuteknik för chefer (Online)

Rekrytering och intervjuteknik för chefer (Online)

Som chef har du mycket på ditt bord och ofta ont om tid för rekrytering. Men självklart vill du få många bra ansökningar och hitta rätt medarbetare. Så på två effektiva timmar ger vi dig verktyg som du kan tillämpa direkt för att inte tappa de bästa kandidaterna.

Nästa kurstillfälle: 5 oktober 2022
Tid: 2 h
Pris per deltagare: 1 600 kronor (exkl. moms)

Anmäl dig idag!

Digital kandidatattraktion och talent acquisition (Online)

Digital kandidatattraktion och talent acquisition (Online)

Lär dig skriva säljande, inkluderande och SEO-anpassade digitala platsannonser som ger effekt! Du får handfasta tips och metoder för att skriva platsannonser som attraherar mångfald, kräsna kandidater och samtidigt skapar synlighet på Google och i sociala medier. En väl värd investering i tider av kompetens- och kandidatbrist.

Kommande kurstillfälle: 17 november 2022
Tid: 3 h
Pris per deltagare: 2 700 kr (exkl. moms)

Läs mer och anmäl dig idag!

Fördomsfri rekrytering – grundkurs (Online)

Fördomsfri rekrytering – grundkurs (Online)

Få metoder och verktyg för att själv skapa en fördomsfri rekryteringsprocess från grunden! Med utgångspunkt i kompetensbaserad rekrytering, diskrimineringslagen och vad som triggar fördomar, guidar vi dig hela vägen från kravprofil och platsannons till objektiva urval och intervjuteknik.

Nästa kurstillfälle: 20 oktober 2022
Tid: 3,5 h
Pris per deltagare: 4 200 kronor (exkl. moms)

Anmäl dig idag!

Effektiv, konkret och användbar! Uppfyllde verkligen mina förhoppningar. Tiden nyttjades mycket väl och jag fick tydliga konkreta användbara tips med mig därifrån. Går direkt att applicera!

– Beatrice Björk, HR-partner Länsförsäkringar Uppsala
Få offert på företagsanpassad utbildning i rekrytering hos TNG Evolve

Företagsanpassad utbildning – online eller på plats hos er!

 

Hittar du inget passande kurstillfälle eller har egna önskemål kring innehåll och upplägg? Vill du att vi kommer till ditt företag och utbildar flera chefer eller HR-specialister vid samma tillfälle, alternativt håller ett eller flera utbildningstillfällen online?

Vi hjälper gärna till att anpassa innehåll och upplägg efter just er verksamhets behov och önskemål. En rekryteringsutbildning kan hållas på plats hos er, online eller i TNG:s lokaler i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Örebro.

 

Läs mer och få offert!