TNG
TNG Evolve - kurser i rekrytering, intervjuteknik och kandidatattraktion för chefer och HR

Gå en onlinekurs i fördomsfri kompetensbaserad rekrytering

Digitala kurser för dig som rekryterar på egen hand

Antagligen arbetar du med rekrytering. Kanske som chef, HR-specialist eller inhouse-rekryterare. Och du vill att de bästa kandidaterna ska hitta och söka dina lediga jobb. Ord som fördomsfri rekrytering, kompetensbaserat urval, sökmotorsoptimering och diskrimineringslagen skulle du vilja ha bättre koll på. Helst genom en konkret och komprimerad version som säger hur du ska göra. Inget krångel, utan en möjlihet att snabbt ta till dig lite upskilling. Anmäl dig till en av våra digitala kurser inom fördomsfri rekrytering!

Via TNG:s utbildningsverksamhet Evolve utbildar vi i fördomsfri kompetensbaserad rekrytering

Kursledarna på TNG är erfarna rekryterare och kompetens­specialister som jobbar operativt i vår verksamhet. Det innebär att de varje dag möter nya frågeställningar och håller sig ajour om fördomsfri rekrytering, objektiva urval, personbedömning, intervjuteknik, kandidattester och mångfald.

Kurserna sker i mindre grupper med max 12 deltagare med gott om utrymme för diskussion och reflektion tillsammans med kursledaren och de andra deltagarna. Vi sätter dina frågor i ett sammanhang och kopplar dem till dig och din verksamhet. Allt för att du långsiktigt ska få ut så mycket som möjligt av kursen.

"Effektiv, konkret och användbar! Uppfyllde verkligen mina förhoppningar. Tiden nyttjades mycket väl och jag fick tydliga konkreta användbara tips med mig därifrån. Går direkt att applicera!" – Beatrice Björk, HR-partner Länsförsäkringar Uppsala

Aktuella kurser inom rekrytering

Fördomsfri rekrytering – grundkurs Online Dana och Jari

Fördomsfri rekrytering – grundkurs (Online)

Få metoder och verktyg för att själv skapa en fördomsfri rekryteringsprocess från grunden! Med utgångspunkt i kompetensbaserad rekrytering, diskrimineringslagen och vad som triggar fördomar, guidar vi dig hela vägen från kravprofil och platsannons till objektiva urval och intervjuteknik.

Nästa kurstillfälle: 16 september 2021
Tidsåtgång: 4 h
Pris per deltagare: 4 200 kronor (exkl. moms)

LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR!

Rekrytering och intervjuteknik för chefer (Online)

Rekrytering och intervjuteknik för chefer (Online)

Som chef har du mycket på ditt bord och ofta ont om tid för rekrytering. Men självklart vill du få många bra ansökningar och hitta rätt medarbetare. Så på två effektiva timmar ger vi dig verktyg som du kan tillämpa direkt för att inte tappa de bästa kandidaterna.

Nästa kurstillfälle: 9 september 2021
Tidsåtgång: 2 h
Pris per deltagare: 1 300 kronor (exkl. moms)

LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR!

Nå talanger med digital kandidatattraktion

Digital kandidatattraktion och talent acquisition (Online)

Lär dig skriva säljande, inkluderande och SEO-anpassade digitala platsannonser som ger effekt! Du får handfasta tips och metoder för att skriva platsannonser som attraherar mångfald, kräsna kandidater och samtidigt skapar synlighet på Google och i sociala medier.

Nästa kurstillfälle: 25 november 2021
Tidsåtgång: 3 h
Pris per deltagare: 2 000 kr (exkl. moms)

LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR!

Skräddarsydd utbildning – online eller på plats hos er!

Hittar du inget passande kurstillfälle eller har egna önskemål kring innehåll och upplägg? Vill du att vi kommer till ditt företag och utbildar flera chefer eller HR-specialister vid samma tillfälle, alternativt håller ett eller flera utbildningstillfällen online? Vi hjälper gärna till att anpassa innehåll och upplägg efter just er verksamhets behov och önskemål.

Läs mer och få offert!