TNG
Rekryteringsguider från TNG: fakta framför magkänsla - ladda ner kostnadsfria guider inom rekrytering!

Rekryteringsguider med tips för chefer och HR

Ladda ner våra guider!

På TNG sätter vi varje dag fakta framför magkänsla när vi rekryterar och bemannar fördomsfritt. Alltid med fokus på mätbar kompetens och arbetsprestation. Vi vill bidra till en hållbar och inkluderande arbetsmarknad, där vi tar tillvara på all kompetens. Som ett led i det och för att hjälpa och stötta chefer och HR delar vi löpande med oss av vår kunskap och erfarenhet från 15 år av fördomsfri rekrytering. 

Här samlar vi alla insights och rekryteringsguider med tips och inspiration för hur du som chef eller HR kan rekrytera hållbart och fördomsfritt, samtidigt som du säkerställer att alla jobbsökare får bästa möjliga bemötande.

Klicka dig vidare nedan för att ladda ner den guide du är intresserad av!

Chefsguide: Led och motivera ditt team på distans

 

Att vara chef och ledare i normala tider kan vara en utmaning. Att också stå stadigt när det blåser i kristider, och allt förändras från dag till annan, är en helt annan sak. Krydda sedan med att vara chef för ett team som aldrig tidigare jobbat remote och du har en rejäl utmaning framför dig.

På TNG Lead har vi därför satt ihop en Insights-guide kring hur du som chef kan leda ditt team på distans på bästa sätt för att lyckas med era affärsmål i kristider.

 

LÄS MER OCH LADDA NER!

Tips för att rekrytera specialister under coronakrisen

Chefsguide:
Anställ specialister under coronakrisen

Hur kan du som chef få topptalangerna att titta åt ditt håll – och våga tacka ja till ditt anställningserbjudande mitt under pågående pandemi? TNG Lead guidar dig!

LÄS MER OCH LADDA NER!

Rekryteringsguide för chefer och HR - hitta medarbetare med osynlig kompetens och rätt potential

Rekrytera i kristider:
Hitta medarbetare med osynlig kompetens

Så lyckas du identifiera medarbetare som har den värdefulla men ofta osynliga kompetens och potential som krävs för att lyckas hänga med och lära sig nytt i en snabbt föränderlig värld.

LÄS MER OCH LADDA NER!

Guide till videointervjuer för chefer och HR

Videointervjuer:
Så lyckas du med en fördomsfri videointervju

Videointervjuer ställer nya krav på dig som chef. Och det finns fördomsfällor att snava i. Vi berättar hur du genomför en lyckad videointervju som hjälper dig identifiera rätt kompetens!

LÄS MER OCH LADDA NER!

Remote onboarding - guide för chefer och HR

Remote onboarding:
Så lyckas du med introduktion på distans

Hur ska du introducera den nya medarbetaren för kollegor, affärsmål och företagskultur när allting sker remote? Ta del av våra tips för att lyckas med digital onboarding!

LÄS MER OCH LADDA NER!

Guide för hur du som chef skapar en lyckas onboarding för nyanställda

Onboarding:
Det här vill alla nyanställda veta

En bra onboarding och introduktion visar sig direkt i er nya medarbetares prestation och resultat. Men hur gör man? Följ TNG:s checklista och tips!

LÄS MER OCH LADDA NER!

Soft skills - guide från TNG

Soft skills:
Så bedömer du dem vid rekrytering

Mjuka kompetenser, soft skills, är en ständigt växande global trend inom rekryteringsbranschen. I den här guiden ger vi tips och råd kring hur du lyckas identifiera dem!

LÄS MER OCH LADDA NER!

Behöver du ny personal?

TNG är specialisterna som gör fördomsfri rekrytering, bemanning och interim enkelt för dig. Genom vår fördomsfria rekryteringsmetod får du rätt medarbetare som snabbt och kostnadseffektivt levererar i din organisation idag, och i framtiden.

Se alla våra tjänster!