TNG
teknikrekrytering

TNG Tech: Fördomsfri teknikrekrytering av ingenjörer

Vetenskaplig rekrytering, kvalitetssäkrad kompetens.

Har du svårt att hitta nya medarbetare med den kunskap, erfarenhet och personliga egenskaper som krävs för att utveckla din verksamhet i den takt du önskar? Söker du tekniker och ingenjörer med kvalitetssäkrad kompetens, hög motivation och potential att göra ett riktigt bra jobb? Låt då TNG Tech sköta din teknikrekrytering! Vi gör det komplicerade enkelt och tar ett helhetsgrepp kring kompetensanalys, talent attraction, kandidatupplevelse och compliance. Allt medan du fokuserar på ditt dagliga arbete.

Digitaliseringen och utvecklingen inom Industri 4.0 gör att efterfrågan på teknisk kompetens ökar kraftigt, samtidigt som alla slåss om samma kandidater. För att lyckas med teknikrekrytering behöver vi därför tänka om och utmana den traditionella rekryteringsprocessen och synen på kompetens. Och det är just det vi på TNG Tech gör. Varje dag.

Med grund i fakta, vetenskap och mätbara processer hjälper vi arbetsgivare i hela Sverige att hitta nya talanger och kvalificerade medarbetare som andra missar. Teknikkompetens som långsiktigt bidrar till mångfald, innovation och lönsamhet!

Teknikrekrytering utifrån dina behov

TNG Tech rekryterar och hyr ut ingenjörer och tekniker inom tre områden: EngineeringProduction och Supply Chain Management. Oavsett om du söker en komplett rekryteringsprocess eller tjänster från våra seniora underkonsulter så ser vi till att hitta ett upplägg som passar just din verksamhet. Via TNG Tech Interim erbjuder vi även flexibla interimslösningar, exempelvis när du snabbt behöver få in en teknisk specialist eller chef.

Engineering
Rekrytera och hyr ingenjörer och tekniker

Supply Chain Management
Rekrytera och hyr inom inköp och logistik

Production
Rekrytera och hyr specialister inom produktion

Hyr interimskonsult via TNG Tech interim

TNG Tech interim
Kvalitetssäkrade interimskonsulter

Kom igång idag!

Vill du ha hjälp med rekrytering av ingenjörer och tekniker? Lämna dina kontaktuppgifter i formuläret och beskriv vilken typ av roll/roller du söker, så återkommer vi strax med ett lösningsförslag!

Du når oss även direkt på  08-21 92 00.

Rekrytera tekniker och ingenjörer med TNG Tech
Teknikrekrytering med fokus på mätbar kompetens

Med TNG Tech får du

 1. Kompetensbaserad kravprofil

  Vi hjälper dig ta fram en specifikation utifrån din verksamhets krav och utmaningar.

 2. Inkluderande platsannons

  Vi skapar en platsannons som inkluderar och attraherar alla teknik- och ingenjörskandidater, oavsett bakgrund, ålder, kön, namn och utbildningssäte. Därefter sprider vi annonsen i utvalda och öppna digitala kanaler som löpande följs upp och utvärderas av vår marknadsavdelning.

 3. Vetenskapliga tester

  Utifrån din kravprofil tar våra rekryteringsspecialister fram ett personligt anpassat testpaket för att validera och mäta kandidaternas färdigheter, egenskaper, begåvning och tekniska kompetens. Allt med grund i vetenskapen.

 4. Bakgrundskontroll

  För att du ska känna dig trygg innan du anställer genomför vi en noggrann bakgrundskontroll av slutkandidaten.

 5. Systematisk uppföljning

  Under och efter rekryteringsprocessen gör vi personliga uppföljningar med både dig och de som sökt jobb hos er.

Potential, kompetens och mångfald

Vi, precis som Sveriges ingenjörer och tekniker, arbetar alltid med vetenskapligt förankrade metoder för att nå bästa resultat. Vår unika rekryteringsmetod bygger på vetenskapliga fakta för att säkerställa framtida arbetsprestation. Vi följer alltid en strukturerad process där magkänsla och fördomar aldrig får styra över teknikkandidatens verkliga potential eller kompetens. Med arbetspsykologiska tester och andra mätbara urvalsmetoder kvalitetssäkrar vi sökandes kompetens och potential – alltid kopplat till varje enskild roll och uppdrag.

Vi hittar ingenjörer utanför traditionella nätverk och bland kandidater som blivit bortvalda på felaktiga subjektiva grunder. Det är ingenjörer och tekniker som får ditt företag att växa genom mångfald och innovation.

Amin - kundansvarig säljare och medarbetare på TNG i Stockholm
Exempel på roller vi nyligen tillsatt
 • Strategisk inköpare
 • Operativ inköpare
 • Leverantörsutvecklare
 • Logistikchef
 • Produktionsplanerare
 • Inköpschef
 • Platschef
 • Produktionschef
 • Produktionstekniker
 • Processingenjör
 • Driftledare
 • Produktionsledare
 • Fleet manager
 • Konstruktör
 • Beräkningsingenjör
 • Provningsingenjör
 • Utvecklingschef
 • Kontraktsansvarig

Karriär inom Tech?

Via TNG Tech hittar du både lediga heltidsjobb hos våra kunder i hela landet samt konsultuppdrag.

SE ALLA LEDIGA TECH-JOBB

BLI INTERIMSKONSULT

teknikrekrytering göteborg

Teknikrekrytering i Göteborg

Är du i behov av teknisk kompetens i Göteborg? Hör av dig till vårt rekryteringsbolag TNG Tech!

På vårt Göteborgskontor arbetar rekryterare med flera års erfarenhet inom teknikrekrytering. Kontoret är beläget i centrala Göteborg, men vi rekryterar även på platser runtom Hisingen, Kungälv, Mölndal, Partille, Landvetter, Ale, Lerum, Borås, ner mot Kungsbacka och upp mot Stenungsund.

 

Rekrytera tekniker i Göteborg
teknikrekrytering malmö

Teknikrekrytering i Malmö

Vårt Malmökontor är beläget centralt på Nordenskiöldsgatan. Hit kan du vända dig och få hjälp av våra erfarna rekryterare när du söker tekniker inom våra tre områden: Engineering, Production eller Supply. Roller som vi tillsätter med jämna mellanrum är allt från strategiska inköpare till logistikchefer och konstruktörer.

Vi erbjuder rekrytering och bemanning i hela Skåne, som i Helsingborg, Lund, Höör, Kristianstad, Trelleborg och Ystad, men också i Bromölla, Ängelholm, Hässleholm och övriga Sverige.

 

Rekrytera tekniker i Malmö
teknikrekrytering örebro

Teknikrekrytering i Örebro

Söker du ett rekryterings- och bemanningsföretag i Örebro inriktade på teknikrekrytering? Då har du hittat rätt.

Vi på TNG Tech i Örebro erbjuder fördomsfri teknkrekrytering av ingenjörer och tekniker för morgondagens utmaningar. Kontakta oss när du behöver rekryteringshjälp eller när du vill hyra en interimskonsult.

 

Rekrytera tekniker i Örebro
teknikrekrytering stockholm

Teknikrekrytering i Stockholm

Söker du tekniker och ingenjörer med kvalitetssäkrad kompetens i Stockholm? Då har du hittat rätt. Vi erbjuder vetenskapliga och fördomsfria rekryteringar, alltid med grund i fakta och mätbara processer.

Vårt Stockholmskontor hittar du ett stenkast från Mall of Scandianavia i Solna. Hit kan du vända dig när du vill komma i kontakt med våra affärsansvariga rekryterare. Vi tar oss an alla typer av rekryteringsuppdrag i Stockholm med alla kringorter, inklusive Uppsala, Enköping, Gävle, Södertälje och Gotland.

 

Rekrytera tekniker i Stockholm