TNG
rekryteringsföretag-malmo-skane-bemanning

Bemanningsföretag i Malmö, Skåne och södra Sverige

Hyr personal och konsulter i Malmö!

TNG Syd hjälper företag lokalt i Malmö, Skåne och södra Sverige med fördomsfri personaluthyrning och bemanning. Med vårt bemanningsföretag  hyr du in personal och konsulter för kortare eller längre tid inom alla tjänsteområden. Vi gör det snabbt, kostnadseffektivt och alltid med högsta kvalitet. Hör av dig så berättar vi mer! 

Vårt kontor ligger centralt i Malmö  med närhet till resten av Skåne och Sydverige. Här hjälper vi företag i hela regionen som behöver hyra in personal på hel- eller deltid. Ofta handlar det om att förstärka teamet under arbetstoppar, sjukskrivningar, föräldraledigheter, semestertider eller under en pågående ersättningsrekrytering.

Oavsett anledning, så ska du känna dig trygg. För på TNG tar vi bemanning lika seriöst som rekrytering. Vi arbetar med en datadriven och fördomsfri rekryteringsmetod vilket gör att vi effektivt matchar rätt konsult som direkt är igång på arbetsplatsen.

Vi hyr ut konsulter och bemannar inom ekonomi, marknadsföring, inköp, logistik administration och kundtjänst, samt specialiserar oss på uthyrning av interimschefer och ingenjörer. Du kan givetvis också rekrytera personal med oss lokalt.

Väljer du TNG som bemanningsföretag får du:

  • Ett tryggt och auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal
  • Keepers – rätt matchade konsulter som vill arbeta på ditt företag
  • Extra kvalitetssäkring – alla konsulter testas – genom arbetspsykologiska tester, kompetensbaserade intervjuer och bakgrundskontroller
  • Konsulter som trivs på jobbet – Vi har nöjda medarbetare som levererar bättre enligt våra kunder
Anna Nydahl, regionchef TNG Malmö – rekryteringsföretag i Malmö och Skåne

Hör av dig!

Hej! Kul att du besöker oss på TNG Syd. Anna Nydahl heter jag och är regionchef på vårt bemanningsföretag i Malmö, Skåne och Sydsverige.

Behöver du hjälp att rekrytera medarbetare så kontakta mig direkt på 0709-809757mejla eller lämna din information. Du är också välkommen att besöka oss på Nordenskiöldsgatan 24 i centrala Malmö.

Kunder i Skåne just nu

TNG är ett bemanningsföretag som hyr ut konsulter i södra Sverige och Skåne

Lokal bemanning, enkelt för dig

Är du i behov av att stärka upp teamet under en kortare eller längre period? Oavsett om det är bråttom eller om du behöver personal först om ett par veckor hjälper vi dig snabbt. På TNG Syd kan du välja att hyra en konsult på deltid eller heltid, under en tidsperiod som passar dig.

Vi arbetar inom alla tjänsteområden och hyr ut ekonomer, marknadsförare, HR- och lönespecialister, kundtjänstmedarbetare, receptionister, administratörer, logistiker och produktionspersonal.

Rekryterings- och bemanningsföretag i Malmö - TNG är specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning

Konsult- och interimsuthyrning

Vi har lång erfarenhet av att stötta upp organisationer med specialister vid kritiska tillfällen. Vi hyr därför ut ingenjörer och inköpare via TNG Tech, IT-specialister och utvecklare via TNG IT Digital samt interimschefer via våra chefsrekryterare på TNG Lead.

Vi samarbetar sedan länge med flera kvalificerade konsulter i vårt nätverk (TNG Talent Network). Men tar också hjälp av våra rekryteringsspecialister om ni behöver hyra in personal med bristkompetenser. Oavsett hittar vi rätt – och gör det enkelt för dig när du behöver stärka upp ditt team.

 

Kvalitetssäkrade bemanningskonsulter matchade utifrån just dina kompetensbehov

Våra konsulter i Malmö trivs på jobbet

För att våra konsulter ska trivas på jobbet ser vi till att vara en trygg och stöttande arbetsgivare. Tack vare våra aktivt närvarande konsultchefer talar våra bemanningskonsulter väl om TNG och ditt företag även efter uppdragets slut. Våra löpande medarbetarundersökningar visar dessutom på hög trivsel, och våra kunder ger oss höga NPS-värden.

Våra konsulter arbetar utöver i Malmö, i Helsingborg, Lund, Landskrona, Kristianstad, Trelleborg, Eslöv, Bromölla, Ängelholm, Hässleholm, Ystad, Olofström, Sölvesborg, Karlhamn, Ljungby, Markaryd, Tingsryd, Växjö och Älmhult.

Hitta till ditt bemanningsföretag i Malmö och Skåne!

Laddar karta...

… psst! Visste du att TNG finns i hela Sverige?

Ja, tack vare digitala lösningar och verktyg är vi geografiskt obundna och hanterar bemanningsuppdrag i hela landet. Utöver Malmö hittar du vårt bemanningsföretag i Stockholm, Göteborg, MalmöÖrebro och Kopparberg.