TNG
Bemanningsföretag Malmö Skåne: TNG hjälper företag med fördomsfri bemanning och rekrytering

Auktoriserat och fördomsfritt bemanningsföretag i Malmö, Skåne och södra Sverige

Hyr personal och konsulter i Malmö

TNG Syd hjälper företag lokalt i Malmö, Skåne och södra Sverige med fördomsfri personaluthyrning och bemanning. Med vårt bemanningsföretag  hyr du in personal och konsulter för kortare eller längre tid inom alla tjänsteområden. Vi gör det snabbt, kostnadseffektivt och alltid med högsta kvalitet. Hör av dig så berättar vi mer! 

Vårt kontor ligger centralt i Malmö  med närhet till resten av Skåne och Sydverige. Här hjälper vi företag i hela regionen som behöver hyra in personal på hel- eller deltid. Ofta handlar det om att förstärka teamet under arbetstoppar, sjukskrivningar, föräldraledigheter,  semestertider eller under en pågående ersättningsrekrytering.

Oavsett anledning, så ska du känna dig trygg. För på TNG tar vi bemanning lika seriöst som rekrytering. Vi arbetar med en datadriven och fördomsfri rekryteringsmetod vilket gör att vi effektivt matchar rätt konsult som direkt är igång på arbetsplatsen.

Vi hyr ut konsulter och bemannar inom ekonomi, marknadsföring, inköp, logistik administration och kundtjänst, samt specialiserar oss på uthyrning av interimschefer och ingenjörer. Du kan givetvis också rekrytera personal med oss lokalt.

Väljer du TNG som bemanningsföretag får du:

  • Ett tryggt och auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal
  • Keepers – rätt matchade konsulter som vill arbeta på ditt företag
  • Extra kvalitetssäkring – alla konsulter testas – genom arbetspsykologiska tester, kompetensbaserade intervjuer och bakgrundskontroller
  • Konsulter som trivs på jobbet – Vi har nöjda medarbetare som levererar bättre enligt våra kunder
Hyr personal och konsulter!
anna nydahl regionchef malmö
Hoppas vi hörs! /Anna

Hej! Kul att du besöker oss på TNG Syd. Anna Nydahl heter jag och är regionchef på vårt bemanningsföretag i Malmö, Skåne och Sydsverige.

Behöver du hjälp att rekrytera medarbetare så kontakta mig direkt på 0709-809757, mejla eller lämna din information.

Hyra konsult i Göteborg? TNG är ett unikt bemanningsföretag som hjälper dig snabbt, effektivt och alltid fördomsfritt
Lokal bemanning – snabbt och fördomsfritt

Är du i behov av att stärka upp teamet under en kortare eller längre period? Oavsett om det är bråttom eller om du behöver personal först om ett par veckor hjälper vi dig snabbt. På TNG Syd kan du välja att hyra en konsult på deltid eller heltid, under en tidsperiod som passar dig.

Vi arbetar inom alla tjänsteområden och hyr ut ekonomer, marknadsförare, HR- och lönespecialister, kundtjänstmedarbetare, receptionister, administratörer, logistiker och produktionspersonal.

 

Rekryterings- och bemanningsföretag i Malmö - TNG är specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning
Konsult- och interimsuthyrning av chefer och ingenjörer

Vi har lång erfarenhet av att stötta upp organisationer med speccialister vid kritiska tillfällen. Vi hyr därför ut ingenjörer och inköpare via TNG Tech, IT-specialister och utvecklare via TNG IT Digital samt interimschefer via våra chefsrekryterare på TNG Lead.

Vi samarbetar sedan länge med flera kvalificerade konsulter i vårt nätverk (TNG Talent Network). Men tar också hjälp av våra rekryteringsspecialister om ni behöver hyra in personal med bristkompetenser. Oavsett hittar vi rätt – och gör det enkelt för dig när du behöver stärka upp ditt team.

 

auktoriserat-rekryteringsforetag-tng

Auktoriserat rekryteringsbolag

TNG är auktoriserat av Kompetensföretagen – en arbetsgivare- och branschorganisation för personaluthyrnings- och rekryteringsföretag som ingår i Almega och är medlem i Svenskt Näringsliv. Det innebär att du som kund kan vara säker på att det företag du anlitar är seriöst, följer svenska lagar och regler samt betalar skatter och avgifter.

Kvalitetssäkrade bemanningskonsulter matchade utifrån just dina kompetensbehov

Våra konsulter i Malmö och Skåne trivs på jobbet

För att våra konsulter ska trivas på jobbet ser vi till att vara en trygg och stöttande arbetsgivare. Tack vare våra aktivt närvarande konsultchefer talar våra bemanningskonsulter väl om TNG och ditt företag även efter uppdragets slut. Våra löpande medarbetarundersökningar visar dessutom på hög trivsel, och våra kunder ger oss höga NPS-värden.

Våra konsulter arbetar utöver i Malmö, i Helsingborg, Lund, Landskrona, Kristianstad, Trelleborg, Eslöv, Bromölla, Ängelholm, Hässleholm, Ystad, Olofström, Sölvesborg, Karlhamn, Ljungby, Markaryd, Tingsryd, Växjö och Älmhult.

Laddar karta...

Bemanningsföretag i hela Sverige

Tack vare digitala lösningar och verktyg är vi geografiskt obundna och hanterar uppdrag i hela landet. Självklart är du också varmt välkommen att besöka något av våra kontor. Utöver Malmö hittar du vårt rekryterings- och bemanningsföretag på följande orter:

Bemanningsföretag i Stockholm - TNG hjälper dig hitta personal snabbt, kostnadseffektivt och fördomsfritt!

Bemanningsföretag Stockholm

Bemanning Göteborg - TNG hjälper dig med personaluthyrning och bemanning snabbt, tryggt och fördomsfritt

Bemanningsföretag Göteborg

TNG är ditt bemanningsföretag i Örebro och Mälardalen hjälper dig med din bemanning. Alltid fördomsfritt och kompetensbaserat.

Bemanningsföretag Örebro