TNG
TNG är ett bemanningsföretag som finns centralt Malmö och hjälper företag rekrytera fördomsfritt

Bemanningsföretag i Malmö, Skåne och södra Sverige

Hyr personal och konsulter i Malmö

Välkommen till TNG, ditt bemanningsföretag i Malmö, Skåne och södra Sverige. Vi erbjuder flexibla lösningar inom bemanning, konsultuthyrning och interim för organisationer i alla storlekar. Framför allt hyr vi ut konsulter inom ekonomi, kundtjänst, administration, marknad, sälj, HR, teknik och IT. Snabbt, enkelt och kostnadseffektivt ser vi till att du får in en kvalitetssäkrad konsult som levererar från dag ett.

Varför välja TNG som ditt bemanningsföretag i Malmö?

På TNG tar vi bemanning och konsultuthyrning på allvar. Vi använder en datadriven och fördomsfri urvalsmetod för att effektivt matcha rätt konsult till rätt arbetsplats. Som ditt bemanningsföretag i Malmö, erbjuder vi personaluthyrning och bemanning inom hela tjänstemannasektorn. Oavsett om du behöver hyra konsulter under arbetstoppar, sjukskrivningar, föräldraledigheter, semestertider eller under en pågående ersättningsrekrytering, hittar vi rätt medarbetare för just ditt team.

Bemanningsföretag med lokal förankring i Malmö och Skåne

Vårt kontor ligger centralt i Malmö, vilket gör oss tillgängliga för företag i hela Skåne och Öresundsregionen som behöver hyra personal. Utöver Malmö arbetar våra konsulter i hela Skåne. Till exempel i Helsingborg, Lund, Landskrona, Kristianstad, Trelleborg, Eslöv, Bromölla, Ängelholm, Hässleholm, Ystad, Olofström, Sölvesborg, Karlshamn, Ljungby, Markaryd, Tingsryd, Växjö och Älmhult.

Brett nätverk av kvalitetssäkrade konsulter

Oavsett vilket område du behöver bemanning inom kan vårt bemanningsföretag i Malmö hjälpa dig. Utöver vår breda kompetens inom ekonomi, kundtjänst, IT-support och administration arbetar vi också med interim inom teknik, logistik, marknad, HR och konsultuthyrning av interimschefer. Givetvis kan du också rekrytera personal med oss lokalt.

Kom igång idag!

TNG erbjuder tjänster inom bemanning och konsultuthyrning inom hela tjänstemannaområdet.

Våra tjänster inom bemanning och konsultuthyrning

 • Bemanning på hel- eller deltid eller Hyr-först
  Behöver du förstärka ditt team och hyra personal under en kortare eller längre period? Oavsett om ditt behov dykt upp plötsligt, eller om du behöver någon först om ett par veckor, kan vi hjälpa dig snabbt och enkelt. Du har konsulten hos dig på hel- eller deltid och vi delar arbetsgivaransvaret. TNG erbjuder också en ”Hyr först – Rekrytera-sen” lösning där du hyr in en konsult under överenskommen tid. För att sedan rekrytera personen när uppdraget tar slut.
 • Pool-lösning med schemaläggning och beredskap
  För dig som har återkommande arbetstoppar, oavsett tidpunkt på dygnet, så erbjuder vi vår Pool-lösning. Här rekryterar, schemalägger och ansvarar TNG helt för din bemanning. Du får en pool med dedikerade konsulter som finns tillgängliga när behov uppstår. Vi erbjuder också en beredskapslösning som tryggt säkerställer bemanning och personaluthyrning med kort varsel.
 • Uthyrning av specialiserade interimskonsulter
  Vi har lång erfarenhet av att stötta organisationer som behöver erfaren specialist vid kritiska tillfällen. Exempelvis projektdeadlines och årsbokslut. Via vårt inkluderande nätverk och datadrivna, samt fördomsfria, rekryteringsmetod metod kan du snabbt hyra in kvalificerade interimskonsulter – rätt matchade till er organisation.
 • Hyr erfarna interimschefer
  Hos oss kan du också hyra interimschefer med rätt ledarskapspotential inom områden som ekonomi, teknik, inköp, logistik, marknad och HR. Chefer och ledare som snabbt sätter sig in i nya förutsättningar eller kan driva verksamheten framåt under en pågående ersättningsrekrytering, förändringsprocess eller föräldravikariat.
Vårt bemanningsföretag i Malmö avlastar dig och säkerställer att din bemanning sköts på rätt sätt.

Helhetsansvar för din bemanning

Många bollar i luften? Som bemanningsföretag är det vårt jobb att underlätta vardagen för dig. Därför sköter vi allt kring urval, anställningsavtal och övrig administration när det är dags att bemanna med en av våra konsulter. Personalärenden hanteras av våra dedikerade konsultchefer. Allt medan du fokuserar på ditt arbete.

Tack vare hög kunskap om fördomsfri rekrytering, diskrimineringslagen, välutbildade rekryteringskonsulter och verktyg för regelefterlevnad kan du med TNG som bemanningsföretag känna dig trygg att din bemanning sköts på rätt sätt. Vi minimerar också risken att kandidater väljs bort av fel orsak – ett ansvar som vi delar på enligt lag. Dessutom bidrar varje bemanningsuppdrag med mångfald och ditt företags hållbarhetsarbete, då vår fördomsfria och objektiva urvalsmetod öppnar för ett mer diversifierat urval av sökande.

Uppdrag vi tillsätter i Malmö och Skåne just nu

TNG hjälper dig med din rekrytering i Norrköping.

Med TNG som bemanningsföretag får du:

 • Perfekt matchning av konsulter: Vi säkerställer att rätt individ placeras på rätt position, vilket optimerar både produktivitet och arbetsglädje.
 • Grundlig kvalitetskontroll: Genom att använda arbetspsykologiska tester, kompetensbaserade intervjuer och bakgrundskontroller, garanterar vi att du får de mest kvalificerade kandidaterna.
 • En betrodd samarbetspartner: Vi är auktoriserade med kollektivavtal och håller oss ständigt informerade om diskrimineringslagen. Du kan vara trygg i att vi hanterar allt på ett korrekt sätt.
 • Nöjda och engagerade konsulter: Våra medarbetare trivs på jobbet, vilket återspeglas i våra höga NPS-värden. När våra konsulter är nöjda, vet vi att de levererar sitt bästa arbete till dig.
När du hyr konsulter via vårt bemanningsföretag i Malmö ser vi till att du får konsulter som trivs på jobbet!

Behov av specialistkompetens? Hyr interimskonsult!

Genom vårt affärsområde TNG Interim erbjuder vi uthyrning av erfarna interimskonsulter och interimschefer inom områden som ekonomi, teknik, inköp, logistik, marknadsföring och HR. Chefer och specialister har förmågan att snabbt anpassa sig till nya omständigheter eller driva verksamheten framåt under en pågående rekryteringsprocess, förändringsprocess eller föräldraledighet.

Oavsett om det är bråttom eller om du behöver få in en konsult först om ett par veckor, kan du vara säker på att få tillgång till kompetenta konsulter som kan fylla ditt företags specifika behov. Vi har ett stort nätverk av erfarna konsulter i Malmö och hela Skåne. Många är specialister inom teknik, supply chain och ekonomi och söker ofta uppdrag via oss.

Våra specialistområden

Success story mellan Ahlsell och TNG

TNG:s lyhördhet vid kravprofil och ett lite utmanande sätt att forma dessa till rätt underlag känns väldigt professionellt.

Ahlsell

Niclas Dahlberg, Regionchef Syd

Läs fler success stories

TNG Malmö - ditt bemanningsföretag när du snabbt och tryggt vill hyra in personal och konsulter i hela Skåne.

Hur kan vi hjälpa dig?

Hej! Är du redo att ta din bemanning till nästa nivå? Kontakta oss på TNG, ditt bemanningsföretag i Malmö och Skåne, för att diskutera dina behov. Vi ser fram emot att hjälpa dig att hitta de bästa konsulterna för din organisation.

TNG är ett rekryteringsföretag och bemanningsföretag i Malmö. Via oss hittar du lediga jobb och konsultuppdrag i hela Skåne!

Söker du jobb eller konsultuppdrag i Malmö?

Då har du kommit rätt! Hos oss på TNG hittar du lediga jobb och uppdrag som konsult i hela Skåne och södra Sverige. Vi samarbetar med spännande företag som behöver nya medarbetare inom många olika kompetensområden. Du ansöker snabbt och enkelt, utan personligt brev. Därefter kan du med vår tjänst ”följ din ansökan” i realtid följa din ansökan och få löpande återkoppling. Bra eller hur?

Hittar du inget som passar dig just nu? Skicka en spontanansökan så kontaktar vi dig när det dyker upp ett jobb eller konsultuppdrag som matchar just din profil.

Hitta till TNG – ditt bemanningsföretag i Malmö

Laddar karta...

… psst! Visste du att TNG finns i hela Sverige?
Ja, tack vare digitala lösningar och verktyg är vi geografiskt obundna och hanterar bemanningsuppdrag i hela landet. Utöver Malmö har vårt bemanningsföretag kontor i Stockholm, GöteborgÖrebro och Kopparberg. Vi arbetar även med konsultuthyrning i norra Sverige.

Nyhetsbrev om fördomsfri rekrytering från TNGInsights och trender inom fördomsfri rekrytering – direkt till din mail

Vill du hålla dig uppdaterad med de senaste trenderna inom fördomsfri rekrytering, mångfald och inkludering? Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få nyheter, insights och inspiration direkt till din inkorg. Kostnadsfritt varje månad.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Lästips för dig

Visa alla