TNG

KONTAKTA VÅRT BEMANNINGSFÖRETAG!

Bemanningsföretag i Malmö och Skåne

Välkommen till TNG – ditt fördomsfria bemanningsföretag i Malmö!

TNG hjälper företag i Malmö och hela region Skåne med fördomsfri personaluthyrning och bemanning. Med oss kan du räkna med ett bemanningsföretag som tar bemanning lika seriöst som rekrytering. Vi löser din bemanning snabbt, kostnadseffektivt och alltid med hög kvalitet när du behöver hyra in medarbetare!

Vi hyr ut konsulter och bemannar inom en mängd olika kompetensområden som ekonomi, marknadsföring, administration och kundtjänst, samt specialiserar oss där vi behöver, till exempel med TNG Tech och TNG IT Digital. Vi jobbar bära dig för att bästa hitta den bemanningstjänst som du behöver just nu.

Alla våra konsulter har genomgått vår fördomsfria och vetenskapliga process. Där kvalitetssäkrar vi deras kompetens genom arbetspsykologiska tester och kompetensbaserade intervjuer. Allt för att på bästa sätt kunna matcha dem med dina behov.

Hyr personal i Malmö och region Skåne

TNG Malmö sitter i ett perfekt läge med närhet till Öresund och vi servar hela Skåne. Som en del av Öresundsregionen vet vi att företag i Malmö, Lund och andra platser på Skånes västkust har behov av konsulter som är effektivt frammatchade utifrån just sina unika kompetenskrav. Detta för att konsulten snabbt ska komma igång på arbetsplatsen och växa med arbetsuppgifterna.

Vi är flexibla och bemannar på orter i hela Skåne såsom Kristianstad, Höör, Trelleborg och Ystad, liksom Bromölla, Landskrona, Ängelholm, Hässleholm samt övriga Sverige. I dagsläget hjälper vårt bemanningsföretag 400 kunder på 40 andra orter runt om i landet.

Rekrytera istället för att hyra konsulter?
I de fall du som kund hellre vill anställa en medarbetare direkt kan du givetvis höra av dig till oss för att diskutera de rekryteringstjänster som vi erbjuder via vårt kontor i Malmö.

Bemanningsföretag Malmö & Skåne

Vad kul att du hittat till vårt bemanningsföretag i Malmö och Skåne! Lämna gärna dina kontaktuppgifter så hör jag av mig inom kort.

Auktoriserat bemanningsföretag i Malmö

TNG är ett auktoriserat bemanningsbolag. Det innebär att vi erbjuder alla våra konsulter branschenliga kollektivavtal. Det, tillsammans med att vi hyr ut personal kostnadseffektivt, tryggt och snabbt, är hygienfaktorer för oss.

Hyr konsulter som trivs på jobbet

För att våra konsulter ska trivas på jobbet ser vi till att vara en trygg och stöttande arbetsgivare. Tack vare våra aktivt närvarande konsultchefer talar våra bemanningskonsulter väl om TNG och ditt företag även efter uppdragets slut. Våra löpande medarbetarundersökningar visar dessutom på hög trivsel, och våra kunder ger oss höga NPS-värden.

HITTA TILL TNG – DITT BEMANNINGSFÖRETAG I MALMÖ OCH SKÅNE!

Laddar karta...