TNG
Bemanningsföretag Malmö Skåne: TNG hjälper företag med fördomsfri bemanning och rekrytering

Bemanningsföretag i Malmö och Skåne

Välkommen till TNG – ditt fördomsfria bemanningsföretag i Malmö!

TNG hjälper företag i Malmö och hela region Skåne med fördomsfri personaluthyrning och bemanning. Med oss kan du räkna med ett bemanningsföretag som tar bemanning lika seriöst som rekrytering. Vi löser din bemanning snabbt, kostnadseffektivt och alltid med hög kvalitet när du behöver hyra in medarbetare!

Vi hyr ut konsulter och bemannar inom en mängd olika specialistområden som ekonomi, marknadsföring, administration och kundtjänst, samt specialiserar oss där vi behöver, till exempel med TNG Tech, TNG IT Digital och TNG Lead. Vi jobbar nära dig för att bästa hitta den bemanningstjänst som du behöver just nu.

Bemanningsföretag med fokus på kompetens

TNG Malmö sitter i ett perfekt läge med närhet till Öresund och vi servar hela Skåne. Som en del av Öresundsregionen vet vi att företag i Malmö, Lund och andra platser på Skånes västkust har behov av konsulter som är effektivt frammatchade utifrån just sina unika kompetenskrav. Detta för att konsulten snabbt ska komma igång på arbetsplatsen och växa med arbetsuppgifterna.

Vi är flexibla och bemannar på orter i hela Skåne såsom Kristianstad, Höör, Trelleborg och Ystad, liksom Bromölla, Landskrona, Ängelholm, Hässleholm samt övriga Sverige.

Bemanningsföretag Malmö & Skåne

Vad kul att du hittat till vårt bemanningsföretag i Malmö och Skåne! Lämna gärna dina kontaktuppgifter så hör jag av mig inom kort.

Anna Nydahl, regionchef TNG Malmö – rekryteringsföretag i Malmö och Skåne

Anna Nydahl
0709-809757

Nordenskiöldsgatan 24, 211 19 Malmö

08-219 200
Maila oss

Hyra konsult i Göteborg? TNG är ett unikt bemanningsföretag som hjälper dig snabbt, effektivt och alltid fördomsfritt
Tjänster inom bemanning

Föräldraledighet, överbelastning, sjukskrivning, uppsägning eller för att få in spetskompetens vid ett specifikt projekt? Skälen till att hyra personal via ett bemanningsföretag kan vara många. Oavsett vilket löser TNG Malmö din bemanning, på heltid eller deltid.

JAG VILL HYRA KONSULTER!

Rekryterings- och bemanningsföretag i Malmö - TNG är specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning
Tjänster inom rekrytering

Rekrytera istället för att hyra konsulter? I de fall du som kund hellre vill anställa en medarbetare direkt kan du givetvis höra av dig till oss för att diskutera de rekryteringstjänster som vi erbjuder via vårt kontor i Malmö.

JAG VILL REKRYTERA!

Hyra konsult? Kontakta TNG i Malmö och Skåne!

Hör av dig idag så tar vi ett personligt eller digitalt möte för att diskutera hur vi kan hjälpa dig med bemanning och konsultuthyrning.

Auktoriserat bemanningsföretag - TNG

Auktoriserat bemanningsföretag i Malmö

TNG är ett auktoriserat bemanningsbolag. Det innebär att vi erbjuder alla våra konsulter branschenliga kollektivavtal. Det, tillsammans med att vi hyr ut personal kostnadseffektivt, tryggt och snabbt, är hygienfaktorer för oss.

Kvalitetssäkrade bemanningskonsulter matchade utifrån just dina kompetensbehov

Våra konsulter i Malmö och Skåne trivs på jobbet

För att våra konsulter ska trivas på jobbet ser vi till att vara en trygg och stöttande arbetsgivare. Tack vare våra aktivt närvarande konsultchefer talar våra bemanningskonsulter väl om TNG och ditt företag även efter uppdragets slut.

Våra löpande medarbetarundersökningar visar dessutom på hög trivsel, och våra kunder ger oss höga NPS-värden.

HITTA TILL TNG – DITT BEMANNINGSFÖRETAG I MALMÖ OCH SKÅNE!

Laddar karta...

Bemanningsföretag i hela Sverige

Tack vare digitala lösningar och verktyg är vi geografiskt obundna och hanterar uppdrag i hela landet. Självklart är du också varmt välkommen att besöka något av våra kontor. Utöver Malmö hittar du vårt rekryterings- och bemanningsföretag på följande orter:

Bemanningsföretag i Stockholm - TNG hjälper dig hitta personal snabbt, kostnadseffektivt och fördomsfritt!

Bemanningsföretag Stockholm

Bemanning Göteborg - TNG hjälper dig med personaluthyrning och bemanning snabbt, tryggt och fördomsfritt

Bemanningsföretag Göteborg

TNG är ditt bemanningsföretag i Örebro och Mälardalen hjälper dig med din bemanning. Alltid fördomsfritt och kompetensbaserat.

Bemanningsföretag Örebro