TNG

Lediga jobb IT-support och drift

Se alla lediga jobb
Bildvy
  • Lista
  • Boxar
  • Bildvy

IT-support och drift

Sök lediga IT-jobb via TNG IT Digital
Har du jobbat med IT-support eller nätverkssupport under en period och är redo för ett nytt IT-jobb? Då ska du söka jobb via oss på TNG IT Digital. Vi publicerar löpande lediga jobb för dig på intressanta företag där du kan växa och utvecklas. Några av de vanligaste IT-jobb vi rekryterar till är supporttekniker, Windowstekniker, driftoperatör, IT-supporttekniker, Problem Manager eller IT-tekniker.

De flesta kunder söker medarbetare på heltid, men många letar också efter supporttekniker som vill arbeta deltid eller ha ett extrajobb.

Vår erfarenhet inom IT-rekrytering gör att vi kan vägleda dig i dina karriärval och matcha dig till det företag där du kommer att trivas bäst. Våra kunder finns i de flesta branscher och letar ofta efter medarbetare som är serviceorienterade, har god problemlösningsförmåga och ett systematiskt arbetssätt eftersom det är kompetenser som är avgörande för exempelvis en supportteknikers framgång. Målet är givetvis för dem att du aktivt ska bidra till att överträffa företagets SLA.

Att jobba som IT-tekniker 
Att jobba som IT-specialist och supporttekniker innebär att jobba med att utveckla IT-system och IT-arkitektur för verksamheten men ofta också för produkter.

Här kommer du förvalta administrativa system och drifta verksamheten. Som person krävs det då att du är van vid förändring, har hög kompetens och följer med i den löpande teknikutvecklingen. Ett spännande IT-jobb för många!

Dansktalande, finsktalande, norsktalande supporttekniker
Många företag letar också löpande efter IT-supporttekniker med kunskap inom de nordiska språken. Arbetsplatsen ligger i Sverige men du kommer få arbeta med både 1st-line och 2nd-line IT-support och drift på norska, danska och finska. Om du har intresse av dessa tjänster hör av dig då vi alltid letar efter kompetens inom området. Eller registrera dig för kommande it-jobb här: norsktalande, dansktalande, finsktalande.

Alla våra lediga jobb och tjänster inom IT-support och drift söker du helt fördomsfritt och utan personligt brev. Det innebär att din kompetens och potential alltid är i fokus. Det kan tyckas självklart men ofta styr normer, magkänsla och fördomar i rekryteringsprocesser. Det är helt oviktigt hur du ser ut, vad du heter, vilken din bakgrund är eller din ålder. Kort sagt, vi vill behandla alla sökande rättvist och lämna all subjektiv bedömning utanför vår rekryteringsprocess.

Just nu har vi många arbetsgivare som rekryterar till olika IT-jobb i hela Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Södertälje och Örebro så sök gärna idag. Missa inte chansen att hitta ditt nästa jobb när du känner att du vill klättra vidare i karriären. Hittar du inga lediga jobb just nu så gör en spontanansökan så att vi kan komma i kontakt med dig.