TNG

Jag vill hitta nya medarbetare!

Rekrytera eller hyr medarbetare inom IT-support

IT-rekrytering som ökar kundnöjdheten

rekrytering it digital rekryteringsföretagBehöver du förstärka din helpdesk och IT-support med supporttekniker som sätter kunden i fokus och pratar samma språk som användarna? IT-tekniker som gör en uppenbar skillnad och snabbt bidrar till att bemanna vid semestertider, helger, arbetstoppar eller out-of-office-hours? Då kan vi hjälpa dig med din IT-rekrytering.

TNG IT Digital är specialiserade inom IT-rekrytering, bemanning uthyrning av IT-support och vet vilka kompetenser som krävs för att skapa nöjda kunder, överträffa er SLA och göra skillnad. Via oss rekryterar du medarbetare med hög simultankapacitet och motivation, logisk förmåga och framförallt viljan att skapa nöjda användare.

Söker du själv nytt jobb inom IT-support och drift? Se alla lediga IT-jobb här!

3 skäl att välja TNG IT Digital

 1. Skräddarsydda testpaket

  Vi testar alla våra IT-kandidater  och identifierar deras service- och simultanförmåga, samt utvecklingspotential.

 2. Bakgrundskontroll

  Vi genomför alltid en bakgrundskontroll på slutkandidaten vilket innebär en trygghet och ytterligare kvalitetssäkring.

 3. Vi sköter allt åt dig

  Genom vår tjänst TNG Pool sköter vi IT-rekrytering och schemaläggning när du hyr in personal på kort- och långsikt, även kvällar, nätter och helger. Dessutom har vi beredskap vid sjukdom.

Vi kvalitetssäkrar dina medarbetare

Som IT-support- eller drifttekniker har man ofta behörigheter till olika system och tillgång till konfidentiell och affärskritisk information. Vi inkluderar därför utökade bakgrundskontroller i våra bemannings- och rekryteringsuppdrag* så att ni som arbetsgivare ska känna er trygga när marknadens krav på ökad säkerhet hela tiden förändras.

Ökad kundnöjdhet och förbättrade SLA:er

Vår fördomsfria och kompetensbaserade rekryteringsmodell garanterar att vi tillsätter den som har störst potential att utföra bäst jobb hos dig. Det kan tyckas självklart, men ofta styr normer, magkänsla och fördomar. Vi vet att ett cv och tidigare erfarenheter inte garanterar kommande prestationer. Därför utgår vi alltid från kompetens, relevans och fakta när vi rekryterar inom IT.

Vår specialistkompetens och erfarenhet inom it-rekrytering gör också att vi kan vägleda våra kunder att fokusera på rätt kompetenser.

Genom att mäta personliga egenskaper som serviceorientering, problemlösningsförmåga och systematiskt arbetssätt hittar vi nya talanger och medarbetare. Vi gör det genom att låta alla sökande genomföra skräddarsydda arbetspsykologiska tester, innan vi tittar på deras CV. Här mäter vi egenskaper  med service i fokus så att dina framtida medarbetare aktivt bidrar till att överträffa er SLA och ökar kundnöjdhet bland era användare. Tillsammans med CV:et, tester och intervjuer gör vi sedan en samlad bedömning om den sökandes potential och serviceförmåga.

Roller inom IT-support och drift vi rekryterat i år

 • Servicedesktekniker
 • Supporttekniker
 • Helpdesktekniker
 • Onsitetekniker
 • IT-tekniker
 • Drifttekniker
 • NOC-tekniker

Jag behöver rekrytera eller hyra inom IT. Hör av er!