TNG

Lediga jobb Luleå

Luleå

Tyvärr. Vi hittar inga jobb som matchar din sökning.

Prova att ange nya sökkriterier eller gör en spontanansökan med ditt CV till TNG Talent Network! Som medlem i vårt nätverk kan du även bli personligt kontaktad av rekryterare och ta del av karriärtips och medlemsförmåner.

 

Tillbaka till lediga jobb

Rekommenderat för dig

Luleå

Lediga jobb i Luleå

TNG hjälper dig hitta lediga jobb i Luleå! Vi specialiserar oss på fördomsfri rekrytering och bemanning och hjälper företag och organisationer i Luleå, och hela Sverige från norr till söder att rekrytera eller hyra in personal. Det innebär massor med spännande jobb för dig som vill ha jobb i Luleå eller norra Sverige!

Söka jobb i Luleå
Oavsett om du söker lediga jobb på heltid eller extrajobb så har Luleå mycket att erbjuda. Staden har ett starkt näringsliv inom industri, utbildning och kunskapsproduktion.

Inom staden ligger huvudkontoren för företagen LKAB, Max Hamburgerrestauranger och Vattenfall AB. Andra stora företag i området inkluderar Sveaskog AB och SCA Munksund AB.

Tillsammans med Boden, Kalix, Piteå och Älvsbyn skapar Luleå den kraftfulla Luleåregionen. Här finns en världsledande basindustri inom stål, trä, vattenkraft och papper som sysselsätter över 14 000 arbetspendlare. Här finns även en stark informations- och kommunikationsteknikbransch med elektronikspets. Utöver dessa områden rymmer också Luleåregionen Sveriges största småhustillverkare och driver en stor del av Norrlands livsmedelsproduktion.

Jobb och karriär i Luleå

Luleå, som är en tätort i Norrbotten och en centralort i Luleå kommun, är idag Sveriges 22:a största tätort med Sveriges sjunde största hamn för gods. Staden är även ett stort centrum för metallurgi och erbjuder lediga teknik- och ingenörsjobbgenom sin stålindustri och omfattande forskning. Tack vare detta kallas staden ofta för Stålstaden.

Söker du studentjobb eller extra arbete på deltid kan du även söka dig till Luleås många företag som erbjuder lediga jobb inom handel, administration och kundservice.

Utbildning i Luleå
I Luleå finns Luleås tekniska universitet som är ett statligt svenskt universitet. Universitetet inrättades den 1 juli 1971 och är Sveriges nordligaste universitet.

Inom Luleås studentkår ligger stort fokus på en upprätthålla en nära relation med näringslivet. Detta ger en bra start för alla universitetets studenter som får en bättre start på sin karriär tack vare den erfarenhet de skaffar redan under studietiden och på TNG har vi löpande studentjobb för de som vill bygga på sitt CV.

Gratis CV-mall och tips för dig som söker lediga jobb

Vill du ha hjälp att vässa ditt CV för att öka dina chanser att kamma hem ditt drömjobb i Luleå? Kolla in våra tips och ladda ner gratis CV-mall här!

Sök lediga jobb i Luleå – anonymt och fördomsfritt

På TNG arbetar vi med fördomsfri rekrytering, vilket innebär att vår rekryteringsprocess ser lite annorlunda ut. Bland annat är du som jobbsökare helt anonym i de första stegen av ansökningsprocessen, där vi varken frågar efter din ålder, ditt namn, familjesituation eller fritidsintressen. Istället fokuserar vi på din potential och kompetens och för att du ska få en så rättvis bedömning som möjligt får du göra våra skräddarsydda och objektiva tester. Dessutom får du med vår tjänst Följ din ansökan löpande återkoppling kring var du befinner dig i processen.

Funderar du på att söka jobb i Luleå? Gör gärna en spontanansökan och ta samtidigt del av våra rekryterares karriärtips i vår jobbpodd eller blogg!