TNG
Elkonstruktör till Olssons Elektromekaniska

Publicerat

Elkonstruktör till Olssons Elektromekaniska

Brinner du för konstruktion? Är du redo för nästa steg i din karriär? Olssons Elektromekaniska i Rydsgård söker en elkonstruktör.

Här får du en ypperlig möjlighet till ett fritt arbete där du själv lägger upp din arbetsdag. Du blir delaktig i att konstruera anläggningar till våra kunder över hela landet. Vi på Olssons Elektromekaniska erbjuder ett självständigt och stimulerande arbete i en trivsam miljö med bra kamratanda och kunniga medarbetare i ett väletablerat företag.

Är det dig vi söker? Varmt välkommen till ett härligt gäng av erfarna och glada medarbetare med en enastående gruppdynamik.

Ditt anställningserbjudande

På Olssons Elektromekaniska är samtliga medarbetare betydelsefulla för att vi skall nå våra mål och driva verksamheten framåt. Ambitionen är att de som arbetar här hela tiden ska utvecklas och känna glädje och delaktighet i sitt arbete. Hos oss får du kontinuerlig utbildning och utveckling inom relevanta områden. Du kommer arbeta dagtid i en dynamisk och växande verksamhet.

Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Ny teknik
Ny teknik

Dina arbetsuppgifter

Arbetet innebär huvudsakligen konstruktion av automatik och kraftskåp för reservkraftsanläggningar och dess kringutrustning. Du kommer även att arbeta med projekt där vi uppgraderar befintlig reservkraft, samt hela anläggningskonstruktioner som syr ihop kraftsystemet med bl a reservkraft, ställverk -låg och/eller högspänning,  kontrolltavla och stations PLC.
Dessutom ansvarar du för framtagning av kompletta konstruktioner och all dokumentation från början till slut.

Värt att veta

Tjänsten börjar med en provanställning som förväntas övergå i en tillsvidareanställning.
Resor i tjänsten förekommer. 

Våra förväntningar

Vi söker dig som har en högskoleutbildning med konstruktionsinrikting, eller motsvarande. Du har dessutom praktisk erfarenhet av konstruktion av automatikskåp och/eller elkraftsutrustning. Dina kunskaper av CAD-konstruktion är goda och skulle du ha kännedom om Cadett Elsa Professional är det meriterande.

Som person är du noggrann, strukturerad, serviceinriktad och van vid att jobba självständigt och planera ditt eget arbete. Dokumenterad erfarenhet från något av områdena, reservkraft, likriktaranläggningar, ställverk är önskvärt men ej ett krav. Vi håller kontinuerlig utbildning och utveckling inom dessa områden internt om så skulle behövas. 

Lär känna Olssons Elektromekaniska – din framtida arbetsgivare

Olssons Elektromekaniska är en marknadsledande leverantör av driftsäker reservkraft på den skandinaviska marknaden. Verksamheten startade på 1950-talet och utgjordes då av en reparationsverkstad för elektriska motorer. Under 1980-talet förändrades inriktningen till att fokusera på det som är grunden idag: att tillverka reservkraft inom många områden i samhället - i familjeföretagets anda. Efterfrågan ökar stadigt och kunderna erbjuds helhetslösningar från projektering, tillverkning, montering, installation till uppgradering och förändring av befintliga system. Med lång erfarenhet och hög kompetens skräddarsys lösningar och varje projekt anpassas utifrån kundens specifika behov. Läs mer: https://olssonselektromekaniska.se/

Visste du att Olssons Elektromekaniska...

Har Sveriges största provrum för reservkraft och att vi kan göra så autentiska prov som möjligt. Vi kan testköra upp till fyra lågspänningsaggregat eller tre högspänningsaggregat parallellt.

Därför trivs vi på Olssons Elektromekaniska

Det som är kul är att man får se väldigt många olika anläggningar som man aldrig hade kommit i kontakt med annars. Du får se hela kraftsystemet byggas upp, från start till mål. Det är ett varierande och utvecklande arbete där det finns extremt mycket att lära sig. Med dessa tekniker händer det mycket och man blir aldrig fullärd.

Jonas Olsson,, Teknisk chef och projektledare

På Olssons är den ena anläggningen inte lik den andra trots att det "bara" handlar om reservkraft. Omfattningen på projekten är olika med allt från totalansvar med bygge, ventilation, ljud, bränsle, el och mek installationer till små utleveranser. Kunderna varierar också med allt från stora anläggningar som sjukhus, flygplatser, datahallar till mindre anläggningar som lantbruk och pumpstationer. Variationen i kombination med trevliga arbetskamrater gör arbetet roligt, omväxlande och spännande!

Christian Mårtensson,, Projektledare

Avstånd till arbetsplatsen

Gateljungvägen, Rydsgård. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Olssons Elektromekaniska

Karriärtips från Paula Claesson – din rekryterare

Paula Claesson

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

Här får du jobba i ett trivsamt och härligt familjeföretag som levererar helhetslösningar och tryggar livsviktig reservkraft samt skapar en trygg strömförsörjning. 

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Paula ClaessonOlssons Elektromekaniska

Individuell lön
Rekryteringen sker i samarbete med TNG Tech – specialister på datadriven och fördomsfri teknik- och ingenjörsrekrytering, samt bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2024-08-04