TNG
Processingenjör till Ahlstrom Aspa Bruk

Publicerat

Processingenjör till Ahlstrom Aspa Bruk

Vill du jobba för en global ledare inom fiberbaserade material som levererar innovativa och hållbara lösningar? Bra. Sök idag!

Är du en engagerad processingenjör/driftingenjör/process engineer som drivs av att optimera och förbättra processer? Motiveras du av att arbeta i en dynamisk verksamhet med ett brett arbetsområde och ett företag med stora utvecklingsmöjligheter inom de närmaste åren? Bra! Ahlstrom Aspa Bruk, strax utanför Askersund, söker vi nu en driven processingenjör med ledaregenskaper som vill vara med och utveckla deras verksamhet inom kemikalieåtervinning och kraftdistribution. I rollen får du arbeta verksamhetsnära och kontinuerligt förbättra säkerhet, arbetsmiljö, produktivitet, kvalitet och energiförbrukning. Låter det intressant?

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Aspa Bruk har produktion dygnet runt, året runt, vilket ställer stora krav på närvaro och tillgänglighet. Säkerhet, hälsa och miljö är mycket viktiga inslag i den dagliga driften och man arbetar löpande med ständiga förbättringar.

Som processingenjör ansvarar du för styrning, planering och uppföljning av driftverksamheten inom kemikalieåtervinning och kraftdistribution. Avdelning Lut & Kraft/Återvinning omfattar områdena Sodapanna, Indunstning, Kausticering – Mixeri, Mesaugn, Hartskokeri samt deras Turbin. Du kommer dessutom arbeta i flera spännande projekt. Just nu pågår en konvertering av sodapannan till biobränsle samt framtida energibesparingsprojet. 

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att leda andra då vi på sikt behöver ersätta medarbetare som går i pension inom de närmaste åren. 

Bonus
Bonus
Flextid
Flextid
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Friskvård
Friskvård

Dina arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår bland annat: 

Värt att veta

Rollen är placerad i Aspabruk strax utanför Askersund. Eftersom du har avdelningsansvar förväntas du vara på plats större delen av din arbetsvecka, men flexibilitet för hemarbete finns vid specifika situationer. Du rapporterar direkt till produktionschefen. Till din hjälp inom avdelningen Lut & Kraft samverkar du tätt med fem skiftarbetsledare som har personalansvaret för respektive skiftlag på ca 16 medarbetar i varje skift. Tvärfunktionellt samarbetar du med ytterligare två processingenjörer från andra avdelningar.

På Aspa Bruk kommer du till en kultur som präglas av gemenskap och vilja att hjälpas åt för att nå uppsatta mål. En verksamhet på ca 185 personer inom en stor koncern där samverkar sker mellan fabrikerna. 

I rollen ingår beredskap. En månadsvis bonus tillämpas och betalas ut vid uppnådda mål. Det finns dessutom en aktiv personalklubb som bland annat ta initiativ till veteranforum, skidresor, golf, kräftfiske m.m.

Våra förväntningar

Vi söker en erfaren processingenjör som är strukturerad, initiativrik och har stark ansvarskänsla samt förmåga att skapa engagemang. Du arbetar målinriktat och strävar efter att ditt arbete ska präglas av effektivitet, kontinuerlig utveckling och arbetsglädje. Du kan leda verksamheten så att vardagen fungerar utan detaljstyrning. Som nytänkare tar du vara på idéer och vågar "gå före". Din kommunikation är rak och ärlig, även i svåra situationer, och du behandlar dina medarbetare rättvist och med respekt.

Krav för tjänsten:

Meriterande kvalifikationer:

Lär känna Ahlstrom Aspa Bruk – din framtida arbetsgivare

Ahlstrom Aspa Bruk AB tillverkar blekt och oblekt sulfatmassa från förnyelsebar råvara. Vi månar om att gemensamt skapa en arbetsplats som ska präglas av respekt och omsorg för den enskilde individen och vi sätter hälsa och säkerhet först. Aspa Bruk erbjuder en stor bredd på arbetsuppgifterna och eftersom vi är en relativt liten organisation hjälps vi åt att lösa problem. Detta medför också närhet till andra beslutsfattare och med stor möjlighet att påverka. Anläggningen har ca 185 medarbetare och produktion bedrivs årets alla dagar.

Läs mer om företaget på www.ahlstrom.com

Avstånd till arbetsplatsen

Fabriksvägen, Aspa Bruk. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Karriärtips från Jenny Nilsson – din rekryterare

Jenny Nilsson

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Det pågår ett arbete inom Ahlstrom att förbättra samarbetet mellan olika fabriker, i syfte att benchmarka och utveckla verksamheten. 
  • Det kommer ske pensionsavgångar inom de närmaste åren, vilket ger rätt person möjlighet att vidareutvecklas vidare inom företaget sin ledarroll.
  • Du kommer till en dynamisk verksamhet med ett brett arbetsområde där ingen dag är den andra lik!

 

 </&amp

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Jenny Nilsson


0704913716


Ahlstrom Aspa Bruk

Individuell lön
Rekryteringen sker i samarbete med TNG Tech – specialister på datadriven och fördomsfri teknik- och ingenjörsrekrytering, samt bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2024-08-04