TNG
Senior Developer till Atria i Sköllersta

Publicerat

Senior Developer till Atria i Sköllersta

Vi söker en fullstack Senior developer inom C#, .Net till hela utvecklingskedjan hos Atria i Sköllersta, strax utanför Örebro

Har du lång erfarenhet som fullstackutvecklare och är vass i C#, .Net, webbtjänster, MS SQL samt integrationsutveckling och vill jobba verksamhetsnära? Vill du vara med och forma framtiden inom Atrias IT-utveckling? Bra! Atria i Sköllersta, strax utanför Örebro söker en Senior fullstack Developer som bidrar med erfarenhet och drivkraft till integrationsutvecklingen.

Som en Senior Developer kommer du tillsammans med teamet att arbeta produktionsnära med avancerade integrationer och utvecklingsprojekt. Hos Atria har du möjlighet att bidra med dina idéer i en verksamhet med korta beslutsvägar och stor möjlighet att påverka utvecklingen. Låter det intressant?

Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Som Senior Developer hos Atria kommer du arbeta för hela den svenska verksamheten och med ett nära samarbete med övriga länder inom Atriakoncernen. Du arbetar produktionsnära och ges en unik möjlighet att var med i hela utvecklingskedjan från behov och idé till färdig IT-lösning. Tjänsten omfattar ett stimulerande, utvecklande och mångsidigt arbete med utvecklingsprojekt på kort och lång sikt i olika storlek och omfattning.

På Atria vill man bidra till en godare vardag och en hållbar framtid för alla. I det teamet som du kommer att tillhöra arbetar ni tillsammans för att nå det gemensamma målet. 

Gym på kontoret
Gym på kontoret
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar att: 

Värt att veta

Du ingår i ett mindre team som består av tre utvecklare och i rollen rapporterar du direkt till chefen för IT-utveckling. Tjänsten är en ersättning för en pensionsavgång. Det finns möjligheter till hybridarbete, ca två dagar i veckan eller mer utifrån verksamhetens behov. Start sker så snart som möjligt eller efter överenskommelse. 

Som utvecklare kommer du ingå i tvärfunktionella utvecklingsprojekt med både kollegor lokalt samt med motsvarande IT-avdelning i Finland. Du kommer även arbeta nära externa samarbetspartners samt andra bolag inom koncernen.

Våra förväntningar

Vi söker dig med en akademisk examen inom IT eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna från tillverkande företag och har goda kunskaper i C#, .Net, webbtjänster, MS SQL samt integrationsutveckling. Det är meriterande om du arbetat med affärssystemet M3. Du har mycket goda kunskaper både i svenska och engelska.

Som person har du lätt att skapa relationer med andra människor, trivs att arbeta i team och är lyhörd. Du är driven, ödmjuk och prestigelös utan att för den skull tumma på kvaliteten i leverans. Du motiveras av att coacha dina kollegor och få framdrift i projekten. Vidare så har du förmågan att prioritera ditt arbete och ett intresse för att utveckla dig själv och dela med dig av kunskaper till dina kollegor. 

Lär känna Atria Sweden AB – din framtida arbetsgivare

Atria är ett av de ledande livsmedelsföretagen i norra Europa. Vi grundades av finska bönder 1903 och har lagat mat i mer än 120 år. I Sverige lagar vi mat under välkända varumärken som Lönneberga, Lithells, Ridderheims och Sibylla. Våra produkter säljs till dagligvaruhandeln, servicehandeln samt till restauranger och storkök.

På Atria älskar vi god mat och vi tror på ”Good food - better mood”. För oss innefattar det hela livsmedelskedjan – från primärproduktion till konsumentens bord.

I Sverige är vi drygt 800 medarbetare som arbetar med att skapa matglädje, varje dag. I våra 6 fabriker tillagas kött- och chark, kyckling, delikatesser och måltidslösningar som säljs till dagligvaruhandeln, servicehandeln samt restauranger och storkök i Sverige. Vi ingår i den börsnoterade finska koncernen Atria Group med runt 3 700 anställda

Video thumbnail

Visste du att Atria Sweden AB...

Siktar på att bli The Winning Northern European Food Company, det uppnår vi endast med engagerad, kunnig personal som trivs hos oss. Atria är det stora företaget med det lilla företagets möjligheter och du har stora möjligheter att påverka vårt företags resa och din egen karriärsresa.

Vi har idag flera spännande varumärken i vår portfölj och är med och formar framtidens matutbud – det med hållbar innovation och utveckling på agendan. Utöver en stark närvaro på svenska marknaden har vi genom spännande projekt och samarbeten även tagit oss utanför Sveriges gränser och är mitt uppe i en internationalisering.

Oavsett vilken del av organisationen du är en del av, om det är inom produktion eller på marknadsavdelningen har du på Atria en betydande roll för att hjälpa oss uppnå vår vision och stor utvecklingspotential.
Hoppas vi ses!

Avstånd till arbetsplatsen

Sockenvägen 40, Sköllersta. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Atria Sweden AB

Karriärtips från Sandra Précenth – din rekryterare

Sandra Précenth

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Atria har valt att rekrytera fördomsfritt, datadrivet och rättvist med oss på TNG.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Sandra Précenth


0762137255


Atria Sweden AB

Individuell lön
Rekryteringen sker i samarbete med TNG IT Digital, specialister på kompetensbaserad och fördomsfri rekrytering, bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2024-08-09