TNG
Chef till Design and Build på Envidan

Publicerat

Chef till Design and Build på Envidan

Trivs du med att jobba i komplexa projekt inom vatten och avlopp? Envidan söker en chef till deras projektledare, Design and Build

Har du en bakgrund inom entreprenadprojekt, processer och teknik? Har du en passion för att leda och utveckla team bestående av projektledare? Då kan detta vara tjänsten för dig! Har du dessutom erfarenhet av komplexa projekt inom vatten och avlopp? Ta chansen att bli en del av ett kunnigt team inom Design & Build.
Placeringsorten kan vara Stockholm, Örebro eller Karlstad. Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Som gruppchef till vårt team Projektledning inom Design & Build kommer du att få arbeta med projektledare och biträdande projektledare som arbetar med våra entreprenadprojekt. Du kommer att ansvara för personalen och säkra att projekten genomförs enligt kontraktsförutsättningar samt att följa upp projekten med respektive projektledare. Du blir den som planerar resurser och kommer även själv att arbeta operativt som projektledare. Du ansvarar för projekt över hela Sverige och resor förekommer.  

Friskvård
Friskvård
Distansarbete
Distansarbete
Massage
Massage
Sjukvårds&shyförsäkring
Sjukvårds­försäkring

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att leda och styra arbetet på ett affärsmässigt sätt och säkerställa att arbetsmiljön och kvaliteten är bra och efterlevs. Du driver arbetet framåt mot uppställda mål i tätt samarbete med hela affärsområdet Design & Build. 

Värt att veta

Hos Envidan erbjuder vi en dynamisk arbetsmiljö där du får möjlighet att påverka och utveckla vår verksamhet. Vi värdesätter vår personal högt och erbjuder goda möjligheter till personlig och professionell utveckling.
Placeringsort är flexibel och du har möjlighet att utgå från något av våra kontor i Stockholm, Örebro, Karlstad eller Göteborg. Eftersom du reser en del i arbetet krävs det att du har B-körkort.Våra förväntningar

Lär känna Envidan – din framtida arbetsgivare

Envidan hjälper företag, kommuner och industrier med hållbara lösningar inom hela vattnets kretslopp. Vi vill ligga i framkant och bidra med lösningar till morgondagens utmaningar. Därför investerar vi varje år minst 20% av vår vinst i forskning och utveckling där våra fokusområden är digitalisering och hållbarhet. På så sätt finns det plats för både medarbetarnas och kundernas idéer att gro. Tillsammans flyttar vi vattensektorn i en hållbar och digital riktning. Vi erbjuder en positiv arbetsmiljö där vi har ett nära samarbete mellan våra kontor. Vi erbjuder också stora utvecklingsmöjligheter, då vi utöver bolagets egna kompetens även har ett stort utbyte med våra danska kollegor i moderbolaget Envidan A/S och våra norska kollegor i Envidan AS.

Video thumbnail

Avstånd till arbetsplatsen

Hälsovägen 47 Helsingborg. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Envidan

Karriärtips från Paula Claesson – din rekryterare

Paula Claesson

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

Du kommer att bli en del av ett företag som betonar flexibilitet och frihet. Var och en brinner för sitt expertområde, men de har en stark känsla av kollegialitet över hela linjen – något som du kommer att uppleva både i det dagliga arbetet, på afterwork, vid julbordet och andra trevliga sammankomster oss medarbetare emellan.

Envidan hjälper företag, kommuner och industrier med hållbara lösningar inom hela vattencykeln.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Paula ClaessonEnvidan

Individuell lön
Rekryteringen sker i samarbete med TNG Lead – specialister på fördomsfri, datadriven och modern chefsrekrytering, samt uthyrning av interimschefer. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2024-07-15