TNG

Jobba som konsult på TNG

Både trygghet och omväxling som bemanningskonsult

Nyfiken på att jobba som konsult inom bemanning och konsultuthyrning hos oss på TNG? Vi tycker att det är en spännande möjlighet då du kombinerar ett omväxlande arbete med möjligheten att vidareutveckla din karriär. 

För oss på TNG är det oerhört viktigt att du som jobbar som konsult trivs och känner dig trygg i din anställning. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och schyssta anställningsvillkor. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Du omfattas också av våra övriga förmåner såsom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Som konsult på TNG är du anställd av oss, men har din arbetsplats hos någon av våra kunder. Du är en del av TNG, samtidigt som du är en uppskattad medarbetare hos en eller flera andra spännande företag. Du kan vara inhyrd för kortare eller längre uppdrag. Oavsett längd har du alltid en trygg anställning att luta dig tillbaka mot.

Dedikerad konsultchef

Du har också en dedikerad och engagerad konsultchef vid din sida som har en kontinuerlig kontakt med dig, arbetar för att du ska få en önskad utveckling i din yrkesroll samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats.

Våra konsulter lyfter ofta fram just den här kombinationen av trygghet och omväxling med konsultlivet. ”Variatio delectat”, omväxling förnöjer, är ett klassiskt latinskt citat – och livet som konsult bjuder just det. Du får inblick i olika branscher med många värdefulla erfarenheter, intryck och nya relationer.

Leder ofta till fast anställning hos våra kunder

Vi tar rekrytering lika seriöst som bemanningsuppdrag vilket innebär att vi alltid hittar de mest lämpade medarbetarna till våra kunder. Det är inte en slump att många av våra konsulter ofta får erbjudande om fast anställning hos våra kunder när uppdraget är slut.

Fördelen med TNG:s arbetsmetod är att vi fokuserar på kompetens när vi matchar kandidater med tjänster. Och då blir också resultatet det bästa – för såväl kund som konsult. Rätt tjänst till rätt person, helt enkelt. Du bidrar med kunskap och engagemang och vi på TNG bidrar med spännande uppdrag som stärker det bästa du har, din kompetens.

5 bra skäl att jobba som konsult hos TNG

  1. Spännande karriärmöjligheter. Vi på TNG arbetar med några av Sveriges främsta företag samt internationella aktörer, vilket gör att vi kan erbjuda konsultuppdrag med stor variation i flertalet branscher.
  2. Vi hjälper dig hitta rätt i karriären. Hos oss är det okej att inte veta vad du ska göra om fem år. Vi vet att karriären ofta är brokig, och hos oss får du därför möjlighet att jobba som konsult i olika uppdrag och upptäcka vad som passar dig. Oavsett hur gammal du är eller varifrån du kommer.
  3. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtal för bemanningsbranschen och kan vara trygg med att lön, förmåner, friskvård och pension är inkluderat i anställningen.
  4. Vi tar bemanning och rekrytering på lika stort allvar. Det innebär att vi är måna om att du jobbar som konsult där din kompetens kommer till sin rätt. För att veta att vi lyckats har vi regelbunden uppföljning med både dig och företaget, för att säkerställa att ni trivs med varann.
  5. Vi vill aldrig vara en bromskloss i din karriär. Många av våra konsulter blir erbjudna anställda hos våra kunder. Något som helt går i linje med vår vision om en hållbar arbetsmarknad.

Våra konsulter berättar

Johanna jobbar som konsult via TNG. Läs mer om hennes upplevelse av bemanning.

Johanna, konsult inom kundsupport:

”Som konsult möter du olika typer av kunder och får testa på olika branscher. Du kan även prova olika typer av uppdrag. Allt detta skapar ett stort kontaktnät ihop med viktiga erfarenheter och meriter som du har nytta av i resten av din karriär.”

Läs mer om hur Johanna blev konsult!

Omid är konsult på TNG och berättar om fördelarna med att jobba som bemanningskonsult. Sök lediga jobb via TNG!

Omid, konsult som kontraktansvarig:

”Fördelen är att du inte binder upp dig till en tjänst på samma sätt som en vanlig anställd. Det är en möjlighet att prova på både hur det är att jobba på arbetsplatsen och själva jobbet.”

Läs mer om hur Omid blev konsult!

Claes, konsult inom sociala medier:

”Eftersom jag bytte karriär gjorde konsulttjänsten det lättare för mig att komma in på ett företag i en spännande bransch. Det ger mig bra arbetslivserfarenhet. Oavsett hur framtiden ser ut så är det en klar fördel att få tillgång till två företag på en gång.”

Läs mer om hur Claes blev konsult!

Gör som Annelie och sök jobb fördomsfritt via TNG! Läs om hennes resa till konsult på TNG här.

Annelie, konsult som office manager:

”Konsultrollen är en positiv möjlighet att få testa olika arbetsplatser och arbetsgivare. Jag gillar allt med jobbet, men det som sticker ut är den bra stämningen och att jag lär mig nya saker hela tiden.”

Läs mer om hur Annelie blev konsult!