TNG
Projektledare – Olssons Elektromekaniska Rydsgård

Publicerat

Projektledare – Olssons Elektromekaniska Rydsgård

Jobba med tekniska projekt inom reservkraft! Olssons Elektromekaniska i Rydsgård söker en Teknisk projektledare!

Vill du vara med och bidra till driftsäker reservkraft på den nordiska marknaden och samtidigt utveckla din tekniska kompetens? Nu söker vi dig som gillar att jobba med projektledning och komplexa reservkraftsanläggningar till Olssons Elektromekaniska i Rydsgård, Skåne. Här erbjuds du ett utvecklande och varierande jobb med ansvar för att driva projekt inom elkraft från start till mål.

Välkommen att bli en del av ett företag med hög trivsel och en ödmjuk kultur!

Ditt anställningserbjudande

Som anställd hos Olssons Elektromekaniska är du en del av ett, från början, familjeägt företag med korta beslutsvägar och en sammansvetsad organisation.  Vi är ett växande bolag med ny teknik och spännande produkter, kunder och anläggningar. Hos oss får du möjlighet att utveckla din tekniska kompetens och driva varierande projekt sett till omfattning och komplexitet från start till mål.  För dig med stort tekniskt intresse och nyfikenhet finns det goda förutsättningar för utveckling, som vi givetvis uppmuntrar till.

Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Friskvård
Friskvård

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Som projektledare har du många kontaktytor både internt och externt, med t ex provare, montörer, konstruktörer, leverantörer och kunder. Vi är sammanlagt tre projektledare och du blir vår fjärde projektledare nu när vi utökar teamet. Din arbetsplats är i huvudsak Olssons Elektromekaniska i Rydsgård och arbetstiderna är 7-16 med förkortad arbetsdag på fredagar. Du rapporterar till teknisk chef.
Förväntat startdatum är flexibelt med hänsyn till eventuell uppsägningstid, men vi blir glada om du kan börja så snart som möjligt då vi har mycket spännande på gång. Resor förekommer i tjänsten och därför är B-körkort ett krav.

Våra förväntningar

Lär känna Olssons Elektromekaniska – din framtida arbetsgivare

Olssons Elektromekaniska är en marknadsledande leverantör av driftsäker reservkraft på den skandinaviska marknaden. Verksamheten startade på 1950-talet och utgjordes då av en reparationsverkstad för elektriska motorer. Under 1980-talet förändrades inriktningen till att fokusera på det som är grunden idag: att tillverka reservkraft inom många områden i samhället - i familjeföretagets anda. Efterfrågan ökar stadigt och kunderna erbjuds helhetslösningar från projektering, tillverkning, montering, installation till uppgradering och förändring av befintliga system. Med lång erfarenhet och hög kompetens skräddarsys lösningar och varje projekt anpassas utifrån kundens specifika behov. Läs mer: https://olssonselektromekaniska.se/

Visste du att Olssons Elektromekaniska...

Har Sveriges största provrum för reservkraft och att vi kan göra så autentiska prov som möjligt. Vi kan testköra upp till fyra lågspänningsaggregat eller tre högspänningsaggregat parallellt.

Video thumbnail

Därför trivs vi på Olssons Elektromekaniska

Det som är kul är att man får se väldigt många olika anläggningar som man aldrig hade kommit i kontakt med annars. Du får se hela kraftsystemet byggas upp, från start till mål. Det är ett varierande och utvecklande arbete där det finns extremt mycket att lära sig. Med dessa tekniker händer det mycket och man blir aldrig fullärd.

Jonas Olsson,, Teknisk chef och projektledare

På Olssons är den ena anläggningen inte lik den andra trots att det "bara" handlar om reservkraft. Omfattningen på projekten är olika med allt från totalansvar med bygge, ventilation, ljud, bränsle, el och mek installationer till små utleveranser. Kunderna varierar också med allt från stora anläggningar som sjukhus, flygplatser, datahallar till mindre anläggningar som lantbruk och pumpstationer. Variationen i kombination med trevliga arbetskamrater gör arbetet roligt, omväxlande och spännande!

Christian Mårtensson,, Projektledare

Avstånd till arbetsplatsen

Gateljungvägen, Rydsgård. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Karriärtips från Paula Claesson – din rekryterare

Paula Claesson

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

Olssons Elektromekaniska är näst störst i Sverige på reservkraft och har ett gott renommé på marknaden.
Tjänsten erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och arbete med spännande teknik som spänner över flera områden.
Du får möjlighet att arbeta i en varierande roll på ett företag med korta beslutsvägar och nära kontakt med dina kollegor.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Paula ClaessonOlssons Elektromekaniska

Individuell lön
Rekryteringen sker i samarbete med TNG Tech – specialister på datadriven och fördomsfri teknik- och ingenjörsrekrytering, samt bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2024-07-06