TNG
Operativ Inköpare Konsultuppdrag Camfil i Trosa

Publicerat

Operativ Inköpare Konsultuppdrag Camfil i Trosa

Till vår kund Camfil Sverige AB i Trosa söker vi en Operativ Inköpare till produktionsenheten för ett konsultuppdrag.

Är du redo för nya utmaningar och har tidigare erfarenhet av att arbeta operativt inom inköp med mycket materialplanerande uppgifter? Då är den här rollen rätt för dig!

Detta är ett konsultuppdrag där du till en början är anställd hos oss på TNG Tech och hyrs ut som konsult till vår kund men där ambitionen är att konsultuppdraget övergår till en fast anställning.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Du kommer arbeta ute hos Camfil som är ett stabilt, globalt bolag och en världsledande tillverkare av kommersiella och industriella system för luftrening och stoftavskiljning. Du kommer ha en spindel-i-nätet funktion där ingen dag är den andra lik. Arbetskulturen är familjär, stöttande och professionell och man hjälps åt att nå uppsatta mål. Eftersom man jobbar i en global organisation med många kontaktytor finns det alla möjligheter att utvecklas på lång sikt! 

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos TNG Tech som konsult kommer du:

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

I uppdraget som Operativ Inköpare kommer du att vara en del av inköpsteamet om 4 personer. Du arbetar dagligen med vår kunds inköpshantering där du har daglig kontakt med såväl interna som externa parter, via telefon och mejl.

Du kommer bland annat att arbeta med:

Värt att veta

Rollen omfattar heltid vardagar 08.00-17.00, fredagar 08.00-15.45. Rollen är placerad i Trosa och du förväntas vara på kontoret tillsammans med övriga i teamet. Du rapporterar till Inköpschefen.

Detta är ett konsultuppdrag på 6 mån med start så snart som möjligt eller under augusti/september där ambitionen är att det ska övergå till en tillsvidareanställning hos kund. 

Våra förväntningar

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, men för att vara aktuell för denna roll tror vi att du: 

Som person är du ansvarstagande, stabil och har en analytisk förmåga som hjälper dig att hantera komplexa situationer. Rollen omfattar mycket administration där noggrannhet och sinne för detaljer och siffror är avgörande för att du ska trivas. Du är van att kommunicera med många olika kontaktytor, såväl internt som externt, både per mejl och i telefon. Du är drivande och strukturerad i ditt arbete, vilket gör att du följer upp ärenden noggrant. Du arbetar bra såväl självständigt som i grupp och har en god samarbetsförmåga. Din flexibilitet och stresstålighet gör att du kan hantera förändringar och oväntade situationer med lätthet. Dessutom är du kommunikativ och delar gärna med dig av dina erfarenheter.

Lär känna Camfil Sverige AB – din framtida arbetsgivare

Camfil is a leading company in the industrial sector with a global presence. With a revenue of approximately 15 billion SEK, we are on a strong growth journey. The company group consists of 41 companies in +30 countries with 30 factories worldwide. Our headquarter in Stockholm hosts 60 employees from over 15 nationalities, and we have 500 employees across Sweden. Worldwide there are 6 000 employees. We prioritize a decentralized steering model with a trend towards a more structured and integrated model to manage our growth effectively.

Avstånd till arbetsplatsen

Industrigatan 29, Trosa. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Karriärtips från Dana Jennerström – din rekryterare

Dana Jennerström

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Vi på TNG Tech tar vårt ansvar som arbetsgivare på allvar och säkerställer att du som konsult har en bra arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Dana Jennerström


0721-81 27 44


Camfil Sverige AB

Individuell lön
Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG Tech och arbeta som konsult på plats hos uppdragsgivaren. På TNG Tech är vi specialister på kompetensbaserad, vetenskaplig och fördomsfri rekrytering, bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2024-08-03