TNG
Office Manager till Systematic Growth!

Publicerat

Office Manager till Systematic Growth!

Systematic Growth söker en Office Manager till deras kontor i centrala Stockholm!

Är du en organiserad och driven person som älskar att skapa en trevlig och välfungerande arbetsmiljö? Systematic Growth söker nu en Office Manager som med entusiasm och noggrannhet kan ta hand om deras kontor och se till att allt flyter på smidigt samt att besökarna får en upplevelse utöver det vanliga! Är det här jobbet något för dig? Sök tjänsten redan idag då urval sker löpande!

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Vi erbjuder dig ett jobb i en entreprenöriell miljö där du verkligen kommer att få göra skillnad för både kollegorna och kontorets besökare. Här har du en möjlighet att införskaffa dig nya kunskaper i en miljö som främjar utveckling. I rollen kommer du få stötta flera portföljbolag under samma tak. Du kommer ha en ansvarsfull roll med många olika kontaktytor där du kommer att bidra med service och struktur till samtliga avdelningar och bolagens VD:ar. 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Som Office Manager kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara: 

Värt att veta

Systematic Growth sitter i fräscha lokaler på Östermalm mitt vid Stureplan. Detta är ett konsultuppdrag som sträcker sig till en början i 12 månader med goda chanser till förlängning. Vi ser gärna att man kan börja tjänsten i slutet av augusti. Arbetstiderna är kontorstider mellan ca 08.00-17.00. 

Våra förväntningar

Vi söker en engagerad och servicemedveten person som snabbt kan sätta sig in i deras kunders behov och bidra med hög kvalitet. Vi ser dig som stresstålig, kreativ och alltid ett steg före, vilket innebär att du kan arbeta självständigt och ta snabba beslut när situationen kräver det. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att jobba med service och är van att möta olika personligheter. För att lyckas i rollen har du goda datorkunskaper framförallt i Office paket samt att du behärskar svenska och engelska på en professionell nivå, i både tal och skrift.

 

Lär känna TNG – din framtida arbetsgivare

TNG är ett värderingsstyrt företag. Vi drivs av vår vision att, genom att se bortom fördomar, bidra till en mer hållbar arbetsmarknad. Det är inte bara tomma ord, utan ett arbete som vi gemensamt på TNG arbetat fram över tid. Hos oss är du en viktig medarbetare som kan göra skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder!

Vi tar vårt ansvar som arbetsgivare på allvar och genom kontinuerlig dialog med både våra konsulter och uppdragsgivare säkerställer vi att du har en bra arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter. På så sätt får även du en kontinuerlig feedback och utveckling i din yrkesroll. Självklart omfattas du av kollektivavtal, schyssta anställningsvillkor, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Välkommen till TNG – här arbetar vi med fördomsfri rekrytering och bemanning – på riktigt!

Avstånd till arbetsplatsen

Pyramidvägen 7 Solna. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Karriärtips från Amanda Jansson – din rekryterare

Amanda Jansson

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Vi på TNG tar vårt ansvar som arbetsgivare på allvar och säkerställer att du som konsult har en bra arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Amanda Jansson


0704851214


TNG

Individuell lön
Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos uppdragsgivaren. TNG är specialister på kompetensbaserad och fördomsfri rekrytering, bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2024-07-27