TNG
Ekonomiassistent till Skanska i Stockholm!

Ekonomiassistent till Skanska i Stockholm!

Arbeta med leverantörsrekontra på ett av världens största projektutvecklings- och byggföretag. Skanska söker en ekonomiassistent!

Vill du vara en del av ett stort och väletablerat företag? Brinner du för ekonomi och hantering av leverantörsreskontra och vill utvecklas inom området? Vi söker dig som är noggrann, engagerad och trivs med att arbeta både i projekt och med löpande arbetsuppgifter. Välkommen att söka rollen som ekonomiassistent hos Skanska!

Vi ser fram emot att ta del av din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Skanskas löfte är att bygga ett bättre samhälle. Allt vi bygger, bygger vi förkommande generationer. Vi vet att våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg, att du trivs på jobbet och har kul med dina kollegor.

Här får du möjlighet att jobba i en större organisation och säkerställa en korrekt legal och intern hantering när det gäller rutiner för leverantörsreskontra. Du blir del av ett glatt och inkluderande team som ständigt jobbar med att förbättra arbetssätt och processer. Ni jobbar med kompetensöverföring inom teamet, men även mellan övriga grupper på avdelningen. Det finns även goda möjligheter att ta initiativ till förbättringar och effektiviseringar av processer och dagliga arbetsmoment.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

I rollen som ekonomiassistent inom leverantörsreskontra kommer du att:

Värt att veta

Tjänsten, som är på heltid, förväntas starta omgående och sträcker sig över en period på 6 månader, med goda möjligheter till förlängning för rätt kandidat.

Skanska erbjuder en flexibel arbetsmiljö som inkluderar möjligheten att arbeta hemifrån någon eller några dagar i veckan. De har sitt kontor i moderna lokaler i Stadshagen med utmärkta kommunikationsmöjligheter och tillgång till både gym och personalmatsal. Arbetstiderna följer vanliga kontorstider och du har flextid.

Notera att detta är en anställning som konsult hos TNG, där du blir uthyrd till Skanska. Hos TNG får du en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen; schyssta anställningsvillkor, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Våra förväntningar

Vi önskar att du har en bakgrund inom ekonomi, antingen genom en formell ekonomiutbildning, YH-utbildning inom ekonomi eller liknande arbetslivserfarenhet. Om du även har erfarenhet av leverantörsreskontra ser vi det som meriterande.

Du bör vara kommunikativ och känna dig bekväm med att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift. Att du aktivt bidrar till teamets framgångar är en självklarhet för dig. Dessutom värdesätter vi din nyfikenhet och positiva attityd. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är strukturerad och proaktiv i ditt arbete.

Lär känna Skanska – din framtida arbetsgivare

Skanska använder sin kunskap och förmåga att blicka framåt till att forma hur människor lever, arbetar och möts. Vi har funnits i mer än 135 år och är ett av världens största bygg- och projektutvecklingsföretag med en omsättning på 148 miljarder kronor 2021. Skanska är verksamma i Norden, Europa och USA. Tillsammans med våra kunder och den samlade expertisen hos över 30 000 medarbetare skapar vi innovativa och hållbara lösningar som främjar hälsa och välbefinnande bortom vår livstid.

Video thumbnail

Visste du att Skanska...

... och TNG har samarbetat i många år? Du blir inte den första konsulten från TNG och troligtvis inte heller den sista, men garanterat en uppskattad sådan!

Därför trivs vi på Skanska

Tillsammans med all vår kunskap bidrar vi till Skanskas utveckling mot en hållbar framtid. Detta gör arbetsdagen varierande och sällan tråkig.

Ingela Malmros, Ekonomiassistent

Vill man ha en varierande vardag med unika projekt och spännande utmaningar då är det Skanska man ska välja.

Nour Abdul Khader, Produktionsingenjör

Avstånd till arbetsplatsen

Warfvinges väg 25, Stockholm. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Skanska

Karriärtips från Helena Söderström – din rekryterare

Helena Söderström

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Skanska valt att rekrytera fördomsfritt, datadrivet och rättvist med oss.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Helena Söderström


Skanska

Lön enligt kollektivavtal
Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos Skanska. TNG är specialister på kompetensbaserad och fördomsfri rekrytering, bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2023-10-06