TNG
HR-konsult till uppdrag i Västerås / Stockholm

Publicerat

HR-konsult till uppdrag i Västerås / Stockholm

Har du erfarenhet som HR-generalist? Bra! Vi söker en HR-konsult till ledande företag inom hållbara logistiklösningar!

Nu söker vi på TNG en HR-generalist och konsult till ett innovativt företag som specialiserar sig på cirkulära förpackningslösningar. Som HR-generalist kommer du stötta företagets medarbetare och chefer i deras dagliga utmaningar. Du kommer att spela en nyckelroll i lönehanteringen och aktivt bidra till rekryterings- och onboardingprocesser, med fokus på att skapa en positiv arbetsmiljö och starkt teamarbete.

Uppdraget har start den 2 september och löper till 18 april 2025 med möjlighet till förlängning.
Intresserad? Ansök gärna snarast då det är kort ansökningstid!

Ditt anställningserbjudande

Vi erbjuder en dynamisk arbetsmiljö där du kommer att arbeta självständigt och utveckla dina HR-kompetenser. Du kommer att bli en del av ett engagerat team där dina insatser värdesätts och där det finns utrymme för personlig och professionell utveckling.


Våra värderingar innefattar mångfald, inkludering och en stark arbetsgemenskap. Vi tror på balans mellan arbete och fritid och erbjuder flexibla arbetslösningar efter initiala inlärningsperioden.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Våra förväntningar

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning inom personal, HR eller liknande område med flerårig erfarenhet av arbete inom HR-funktionen. Du har god kunskap om lön, arbetsrätt, personaladministration och rekrytering. Det är meriterande om du har arbetat tidigare inom produktion.

Dina starka kommunikationsförmågor, både skriftligt och muntligt, gör att du kan bygga relationer och stödja  chefer och medarbetare effektivt. Du är driven, ansvarstagande och har god organisationsförmåga. Du behärskar svenska och engelska flytande, både i tal och skrift.

Välkommen med din ansökan!

Lär känna TNG Group AB – din framtida arbetsgivare

TNG är ett värderingsstyrt företag. Vi drivs av vår vision att, genom att se bortom fördomar, bidra till en mer hållbar arbetsmarknad. Det är inte bara tomma ord, utan ett arbete som vi gemensamt på TNG arbetat fram över tid. Hos oss är du en viktig medarbetare som kan göra skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder!

Vi tar vårt ansvar som arbetsgivare på allvar och genom kontinuerlig dialog med både våra konsulter och uppdragsgivare säkerställer vi att du har en bra arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter. På så sätt får även du en kontinuerlig feedback och utveckling i din yrkesroll. Självklart omfattas du av kollektivavtal, schyssta anställningsvillkor, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Välkommen till TNG – här arbetar vi med fördomsfri rekrytering och bemanning – på riktigt!

Avstånd till arbetsplatsen

Pyramidvägen 7. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Karriärtips från Sandra Précenth – din rekryterare

Sandra Précenth

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Vi på TNG tar vårt ansvar som arbetsgivare på allvar och säkerställer att du som konsult har en bra arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Sandra Précenth


0762137255


TNG Group AB

Individuell lön
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos uppdragsgivaren. TNG är specialister på kompetensbaserad och fördomsfri rekrytering, bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2024-08-14